2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aman allahım bu nasıl bir şey yaa maşallah annesi çok tatlı bu kız yaa:))) iyikide gitmişsin bak ne güzel net fotoların oldu...valla benim oğlumun 1 tane var ve şuan salonumun baş köşesinde durup bana bakıyor hep:)))
Canım mail attılar kapıda ödeme anlaşmaları bitmiş gelecek ay yeniden başlayacakmış şimdilik yok. Ama havale seçeneği varmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir
canım hemde çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim..karar verdim netten sipariş edicem hepsini gidip aramak bulmak zor geliyor...ama o kavanozlar bana çok fazla gelecek ama napıym artık kalan kalır...
ne kadar güzel anlatmışsın canım duygularımızı:))
mrb bayanlar hiç ii değilim..32.hafta normalmi bunalım.. tüm vücudum uyuşuk moralim çok bozukbazı nedenlerden
sizce ne yapmalıyım...
tatlım bak hiç canını sıkmaya değmez hele kocalar yüzünden hiç değmez..onlara noluyosa sanki hamile onlarmış gibi bu dönemde bide nazlı oluyolarki sorma.....bak bana çokta tınnnnnn ilgilenmiş ilgilenmemiş hiç umrumda değil...ben oğlumu ve kendimi düşünüyorum şuan...şu dönemde ben hiç sıkıntıya gelemem ne yapış yapış olsun nede soğuk nevale ikisinide çekemem...
kuzum gözün aydın senin adına çok sevindim...ohhh ferah ferah yeni evinde büyütücen ali kaanı:))sen sakın bu taşınma sırasında çok yorma kendini son aylar çok dikkatli olmalıyız..
Odamız hazır kızlaaaaar :)

çok beğendim canım...sağlıcakla büyüsün içinde:)))bende stor perde yaptırdım ama düz benimki senin zebra modelini de çok beğendim..

günaydin herkese ,

hayirli cumalar ,

keyifsiz bi gün sanki , oglusumda oynamiyo fazla bugun .. gece cok sicakti dogru duzgun uyyamadik (((

insallah düzeliriz , kahvaltimizi yapalim ,

herkese güzel bi gün diliyoruz teyzeleri

kızlarrr günaydınnn..nasılsınız bakalım?biz iiz çok şükür oğlumla yine işe geldik ve çok uykumuz var.
buarada dün mobilyalarımız geldi gecikmeli ve sorunlu bir şekilde.yine sorunlar vardı..ben bir heyecan eve gittim baktım kurmaya çalışıyolar bide ustalar ne dese beğenirsin...beşiğinizin bir parçası eksik.....zaten nezmandır bizi bekletiyorlar bide eksik ürün göndermişler..güya fabrikadan kaynaklıymış sorun...ustalar kalan parçaları kuralım diğer parça gelince onuda getirip kuralım dedi..tabi eşim kabul edermi zaten sinirlenmiş birkere adamlara apar topar toplattı eşyaları ve hiçbirşeyi kurdurmadı (mağazayla,fabrikayla birsürü kişiyle göüştük ve şikayetimizi bildirdik..birde eşim tutturmazmı mobilyayı iade ediyoruz başka yerden alıcaz diye ..ayyy sinir oldum yaa ne iadesi bu saatten sonra nerden gezicemde mobilya bulucam..oturdum ağladım sinirimden..eşimde inattır yani yaparmı yapar..afra tafra surat asma derken zar zor ikna ettim :)
ama ben buarada çok üzüldüm ve baya bi gerildim karnıma birden sancılar girer gibi oldu çok korktuk eşimde çok üzüldü buna sebep olduğu için...sonra bi dünya laf işitti benden .normal bi zaman değilki artık beni üzecek yada strese sokacak şeyler yapmamasını ve daha dikkatli olmasını söledim..bi arkadaşım iş yerinde bi olay olmuş ve çok üzülmüş 30. haftasında düşük tehlikesi geçirmişti allah korusun...
sonuçta adamlarla konuştuk c.tesi yeniden getirecekler mobilyalarımızı inşallah bu sefer bir aksilik olmazda oğlumun odası hazır olur artık...

günaydın canım..evet sıkıcı bir gün hava bir acayip bunalttı benide sabah sabah:))bian önce işim bitsinde gidip yatayım diye öğleni sabırsızlıkla bekliyorum...

Günaydın herkese,
Hayırlı cumalar.

Bugün hastanede olacağım .çalışabilir raporu için.dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın.hava çok sıcak fenalık gelir bana ,hiç sevmem o ilk girişteki hastane kokusunu,psikolojimi bozuyor.
Dönüşte de yazarım size.
Bu arada muhasebeci tanıdığım ;iş yerine aldığım iznin fotokopisini vermemi söyledi.aslı sende kalsın dedi.iş yeri biraz entrikalı da.
Sizlerinde aklında bulunsun.izin alacak arkadaşlar.

günaydn cnm..hadi bakalım güle güle git iyi haberlerle gel...benim kontrolüme daha çooook var gidenleri okudukça bende onların yerine koyuyorum kendimi ve birazda olsa mutlu oluyorumbende izin kağıdını taratıp göndericem genel müdürlüğe aslı bende kalsın..ofisede fotokopisini koyarım..bizde bi sorun yok ama aslı bende olsun nolur nolmaz :))

günaydin canim ,

nedense hep böle durumlarda bu tur aksilikler oluyo , takma kafana en buyuk sorun bu olsun . biz beşigi kurmadik henüzhaziran sonu gibi kuralim diyoruz. çok mu geç olur acaba , herseyi yıkandi ütülendi hazir ama naisl yapsakki.

bende 30 may 'da alicam inş raporumu , eşim gidip alicak , aslini isterse muhasebe ne yapacagiz peki , copy alsak kendimize olmuyor mu ?

canım olur zaten 1 hatfa kaldı hazirana..ama fazlada geç kalma herşeyi hazır olsun bi kendileri kalsın :))

bende 30 may 'da alicam inş raporumu , eşim gidip alicak , aslini isterse muhasebe ne yapacagiz peki , copy alsak kendimize olmuyor mu ?

Olur neden olmasın. Benim iş yeri tuhaf biraz detaya girmeyeyim :)))
Sizinkilerde yoksa bir sıkıntı öyle yapabilirsin.
Belki benden de aslını isteyecekler bilmiyorum ki.vermemek için uğraşacağım :)))

Olabildiğince geç kurun.. Sonra boş beşiğe bak bak zaman hiç geçmiuo

kızlar nezamandır lohusa tacı arıyodum artık istediğim gibi bulamayınca içime sinmesede normal fiyonk modelinden alacaktımki dün yürüyüşe gittiğimizde öylesine girdiğim bir bijüteride buldum tacımı :))) sizde bakın bakalım beğenecekmisiniz??

çok sade ama en azından klasik fiyonk değil:))) allah nasip ederse oğlumu kucağıma aldığımda bu gecelik olcak üzerimde sizce kırmızı tacım uyar dimi geceliğime...mavi taç tak diyenlerde var ama pembeye mavi hiç olmaz...pembe taç taksam oda boğar diye düşündüm...ha ne dersiniz ???

İzmir medical park ta dogum yapacak var mııııı benle aynı yerde ... Varsa benimle iletişime geçebilir miiiii özelden falan.. Burda cok takip edemiyorum yakalayamıyorum her cevabı

Lohusaya ne yakışmaz.....
Bence taç cok hoş...
Ama mavi gecelik daha güzel olmaz mıydı erkek bebeğe
Ya da beyaz gri falan

beyaz yokmu canim ???

bu arada hastane cantasini bile hazirlayan ben tac almamiş kii

Olur neden olmasın. Benim iş yeri tuhaf biraz detaya girmeyeyim :)))
Sizinkilerde yoksa bir sıkıntı öyle yapabilirsin.
Belki benden de aslını isteyecekler bilmiyorum ki.vermemek için uğraşacağım :)))

bizdede olurmuki bildirmeme gibi bişey ,

ama bi arkadasım rapor verdi dogumdan sonra sgk 'ya ve telefonla bilgi alabiliyo surekli işleme alindimi vs diye , aklinda bulunsun canim.

canım olur zaten 1 hatfa kaldı hazirana..ama fazlada geç kalma herşeyi hazır olsun bi kendileri kalsın :))

:)) öle evet ama canim ben oda yapmadim , beşik yatak odamda olcak ya bide dogumdan sonra ben annemde kalcam eve gelmicem hemen , bişi olmaz o yuzden heralde , beşik evde bile deil

Selam annecikler nasılsınız bakalım kuzucuklarınız nasıl Herkese Hayırlı cumalar.....
Biz iyiyiz kızçemle çok çok hareketli maşallah sandalyede oturmakta artık işkence olmaya başladıı benim için allahım bütün çalışanların yardımcısı olsun (amin) bir an önce izne çıkmak istiyorum haftayıda bir atlatsam haziranda kontrolümüz var inş hayırlısıyla doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum artık evimde dinlenip kızımın eksiklerini tamamlamak istiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…