aman allahım bu nasıl bir şey yaa maşallah annesi çok tatlı bu kız yaa:))) iyikide gitmişsin bak ne güzel net fotoların oldu...valla benim oğlumun 1 tane var ve şuan salonumun baş köşesinde durup bana bakıyor hep:)))yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
canım hemde çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim..karar verdim netten sipariş edicem hepsini gidip aramak bulmak zor geliyor...ama o kavanozlar bana çok fazla gelecek ama napıym artık kalan kalır...Canım mail attılar kapıda ödeme anlaşmaları bitmiş gelecek ay yeniden başlayacakmış şimdilik yok. Ama havale seçeneği varmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir
ne kadar güzel anlatmışsın canım duygularımızı:))bizim hamilelik döneminde yaşadığımız bedensel ve ruhsal dengesizlikler biraz yıpratıcı olabiliyor... eşimizden beklentilerimiz de değişiyor... istiyoruz ki; bizim düşündüğümüz kadar bebeğimizi düşünsün, en az bizim kadar o da konuşsun henüz karnımızdaki bebeğimizle... ama erkeklerde durum biraz değişik... biz bebeğimizin tüm gelişimini en başından beri öyle yakından hissediyoruz ki; en basiti kımıldamaları (tekme bile değil)... ama babalar tekmeleri bile nerdeyse hissedemiyor belki de yeni yeni bu haftalarda hissetmeye başlıycaklar (tabi sizin de bebeğiniz bizimki gibi, babası elini karnınıza koyunca kımıldamaktan vazgeçiyorsa o iş biraz zor)... böyle bi durumda beylerin bizler kadar hazır ve hassas olmasını bekleyemeyiz... hele ki; karnımızdaki bu bebek plansız bi zamanda girdiyse hayatımıza daha da zor olucaktır kabullenmesi... ama emin olduğum tek birşey varki; bizler kese oluştuğunu öğrendiğimizde ANNE oluyoruz... erkekler ise o bebek doğup kucaklarına aldıklarında ancak BABA olabiliyorlar... lütfen sen de eşine takılıp kendini yıpratma... bu dönemde çevrendeki hiçkimse senin kadar hassas düşünemiycek... önemli olan sen ruh ve beden sağlığını en iyi şekilde koruyup, sağlıkla bebeğinize kavuşacağın günü bekle... internette güzel güzel makaleler bul oku... anneliğe hazırlan... gör bak düşünmiyceksin ne eşini ne eğitimi... biz hayattaki en kutsal şeyi yaşamaya hazırlanıyoruz... ANNELİK...
tatlım bak hiç canını sıkmaya değmez hele kocalar yüzünden hiç değmez..onlara noluyosa sanki hamile onlarmış gibi bu dönemde bide nazlı oluyolarki sorma.....bak bana çokta tınnnnnn ilgilenmiş ilgilenmemiş hiç umrumda değil...ben oğlumu ve kendimi düşünüyorum şuan...şu dönemde ben hiç sıkıntıya gelemem ne yapış yapış olsun nede soğuk nevale ikisinide çekemem...mrb bayanlar hiç ii değilim..32.hafta normalmi bunalım.. tüm vücudum uyuşuk moralim çok bozukbazı nedenlerden
sizce ne yapmalıyım...
kuzum gözün aydın senin adına çok sevindim...ohhh ferah ferah yeni evinde büyütücen ali kaanı:))sen sakın bu taşınma sırasında çok yorma kendini son aylar çok dikkatli olmalıyız..Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
Odamız hazır kızlaaaaar :)
çok beğendim canım...sağlıcakla büyüsün içinde:)))bende stor perde yaptırdım ama düz benimki senin zebra modelini de çok beğendim..