2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Lohusaya ne yakışmaz.....
Bence taç cok hoş...
Ama mavi gecelik daha güzel olmaz mıydı erkek bebeğe
Ya da beyaz gri falan

beyaz yokmu canim ???

bu arada hastane cantasini bile hazirlayan ben tac almamiş kii

yaaa bende aldıktan sonra çok pişman oldum pembe aldığıma ama o an rengini çok beğenmiştim((beyazda vardı ama gelin geceliği gibi dedi eşim bi anlamı yok dedi ona uydum gıcık şey karışmasa olmaz....napsam acaba başka bitane dahamı alsam...güzel olmaz dimi((

Canım çok güzelmiş tacın ve geceliğin gaytte uyumlu olmuş kırmızı taç daha iyi tabikinde benimde almam lazım daha onuda alamadım ben yaa :2::2::2::2::2::2: ayy ne çok eksiğim var daha yaa :2::2::2::2::2:

Bence bi tane daha gecelik al.. Yaz lohusalığı her gün gecelik değiştircez terden.. Hem bu gecelikler ger zaman kullanılıyor. Benim su an üzerinde ilk lohusalığımdan bi gecelik var.. Düşün yani.. Normal zAman da da giycez.. Zaten 2 sene emzircez..

gunaydin canim ,,
bende haziran sonu cıkıcam izne inş bir an one biter bu sure

annem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti ( sende öyle yap canim.

Hahah avcunu yala der gibi süpermişş :))

küselim de anlasın biraz ciddiyetimizi Ben 13 senedir sigara içiyodum bebeğim için bıraktım , oda bıraksın , bebeğimiz sebep olsun hem sagligi hem bebeğimiz için

Küsme küsme yazık bebiş de hisseder canım üzülür sonraa

merabalar hepinize nasılsınız benim aşağı tarafa çok baskı yapmaya başladı bebeğim o yüzden ağrıyor yol yürürken oturup kalkarken çok zorlanıyorum

Benimde öyle daha yürümüycem gecen gün cok kötü oldum canım dikkat et..

Hahah alemsin tatlım ya Sende haklısın ama canım iyi düşünmüşsün :) Hem o da büyük işlerden ya boşver takma benm de hazır diil doğum cantam cok mu rahatım ne :)) bu hafta sonu kısmetse hazırlancak..

Gözün aydın canım şimdiden güle güle otur bebişinle ve eşinle,ben de suan 3+1 140 m evde oturuorum memnunum ama kv sırf kendine yakın olim diye absürd absürd evler seciyo sen sanslısın bak kv ince düşünmüş alkış onaa

Ben bennCanım cok zor hafiften eğilemiyosun bile ben seni cok iyi anlıyorumm :)

Umarım sen de en kısa zamanda gönlüne göre biyere taşınırsın canım bebişler kısmetleriyle gelirmiş :)

Canım benm hep taş gibi sırtını poposunu veriyo bir geriyo karnımı anlatamam cok fena bence sıkma cannı kötü düşünme..

Odamız hazır kızlaaaaar :)

Baaayıllldıııııım cok beğendim tam benm tarzım o da baya ferahmış canım maşallah güle güle büyüsün içinde :)

Hayatta izlemedim ve izleyemem de ne sezeryan ne de normal doğum anammm..

Ben izleme gafletinde bulundum aman tanrım o ne dr dr değil karın deşen jack neyse ya biz görmycez:))

Ayyy hevesini kırmışlar aptalla ama bence sıkma canını hallolur sen yeterki bebeğine ve kendine dikkat et canım..

Ya bişi sorcam tatlım bu enerji nerden maşallah ben evdeyim hiçbişi yapmadığım halde yoruluyorum sen bi de calışmak istiyosun hala bu sıcaklarda bravo valla calışkan anne

nasılsınız bakalımm. biz çok iyiyiz şükür. hava bozuk sıcak ama çok rüzgarlıcamıda açamıyorum dün bebek arabamız ve yataklarımız geldi eşim dışı siyah olandan olacaktı yanlış vermişler dedi .arabamızda kırmızı 2 gün önce ön tarafını sürtmüşler galiba çocuklar bisikletle üstüne düşmüş üstten farına kadar çizilmiş morali bozuktu ona bunuda kırmızı görünce nazar değiyor kırmızıya değiştirecem dedi.sen bilirsin dedim ama tabi kırmızı olsun istiyorum çünkü syah hem toz çekiyor hem sıcak. allahtan yokmuş siyahı geri geldi nasıl sevindim yatağımızıda koyduk beşiğimize uyku setimize serdik. hazırız sadecebebişimiz eksik. birde odamıza kuracağımız park yatağımız odasında dururyor katlı halde onunda yatağı nevresimleri hazır yıkandı ütülendi hayırlısıyla doğsunlar inşallahh...
canım üzme o kadarkendini geç olsun güç olmasın kurulduktan sonra diğer şeyler hazırsa 1 gün bile sürmez yerleşmen bebeişine yazık annesi. en kısa zamanda tamamlarsınız inşallah herşeyinizi.
günaydın canım afiyet olsun
bence taç da gecelk de güzel beyaz olsa içinde görünbilir bence çok rahat olmaz sonuçta millet gidip gelecek. benim kızım olacak ama pijamayı mavi aldım bende pilama giyeceğim ben doğumdan sonra zaten memlekette olmadığımızdan kimsegelemez.boşver hoşuna gittiyse hiçç değiştirme.

Aynen senin gibiyim. Kazık yutmuş gibi dolaşıyorum. Hatta ne kadar çok şeyi yere düşürüyormuşum hayret ettim. Ve gerçekten taşıması çok zor.

canim geceligin rengi cok güzel , değştirme ve yenisini alma , bence lohusa takimlari sadece hastanede kullaniliyor , eve gelince insan en rahat neyse onu giymek istiyor , ben böyle düşünüyorum bi arkadasımda ayni sekilde olmustu , eve gelir gelmez ince askili capri penye alt ve ustune atlet tarzi bişey giymişti , sadece kirmizi ile pembe tezat geldi bana , tacını beyaz alabilirsin gibi gelmişti ,

ben pijamami deve tuyu aldim , geceligimde krem rengi , ama tac almamişim şimdi sende görünce hatırladim

Benim lohusa geceliklerim cok rahat hatta en rahat.. Öyle olmasa lohusalara satılır mıydı rahatsız seyler..

ay tam bizde olacak aksilikler.benim eşim de olsa böyle yapar.sonra da benim o eşyaya takacağımı bilir vazgeçer.hep der ben o adamlara geri vermesini bilirdim ama sen üzülceksin diye vazgeçtim der.
taç da gecelikler de çok güzel de sanki birbirlerine uymuyorlar gibi.tacın tam kırmızıysa pembeyle uyar aslında acaba ışıktan mı turuncu gibi çıkmış.erkek olacak diye pembe olmasının bir sakıncası yok bence.benim de oğlum olacak,hem mavi,hem de kırmızılı pembeli pijama aldım.

günaydın kızlar bu arada hepinize.bugün kardeşiim geliyor 2 gün kalcak özlemiştim valla iyi olcak.

evet canım bencede bende allah nasip ederse sadece hastanede giycem normalde giymem zeten bu gecelilkerden..en rahat neyse o giyilir evde...beyazmı ???yaa beyaz lohusa tacımı olur ??benim hep hayalim kırmızıydı...bu aralar mavi pembe falanda takıyolar ama bebek ne olursa olsun lohusalığı kırmızı taç temsil eder bence geçmişten beri hep böle :)))bakalım yaa beraber giycem eğer göze hoş gelirse bunları kullanıcam ama beğenmezsem geceliği değiştiricem(

gözün aydın canım ii vakit geçirin bari hasret giderin...yooook canım turuncu değil bildiğin kan kırmızısı bende esmerim saçlar siyah çok hoş oldu tacım ...

Bence değiştirme bi tane daha al.. Daha bu sıcaklarda günde kaç kıyafet fırlatıyorum banyoya.. Temmuz u düşünemiyorum.. Gerçi burası izmir...bedenimizle yapış yapış geziyoruz orayı bilemem

Benim lohusa geceliklerim cok rahat hatta en rahat.. Öyle olmasa lohusalara satılır mıydı rahatsız seyler..

ben kullananlarin soyledigini soyluyorum bilmiyorum :))

bende böle kalıplaşmiş seylerden sıkılıyorum , gecelik giyilcek , lohusa takimi vs , kimi dio emzirme yeri olanlar kötü kimi dio gecelik kötü yaşayip görücez :)

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım.benim kız ayağını dayıyor sol üst tarafa; popoyuda sağ tarafa karnım taş gibi oluyor.nefes alamıyorum bazen:)))sanki vücudumu yırtıp dışarı fırlayacak:)))

gözün aydın canım ii vakit geçirin bari hasret giderin...yooook canım turuncu değil bildiğin kan kırmızısı bende esmerim saçlar siyah çok hoş oldu tacım ...

kıpırmızıysa uyar kesinlikle.ben pembeyle kırmızının uyumunu severim.geceliklerin de güzel değiştirme bence.

İlk bebeğim Kasım doğumlu onda bile 2 pijama 4 gecelik takımı anca yetmişti.. Süt akıyo o oluyo bu oluyo.. Ger gün farklı giyiyorsun.. Ne bileyim ben mi cok titizim.. Anlamadım .. Bi de ben beli sıkan şort lastiğindense elbise ve gecelik tarzı şeylerle rahat ediyorum evde , bacak bağı da olmuyo ya etek in

bencede kırmızıdır simgesi :)) nedenseee ????

sen bide yedek beyaz al fiyonklu gullü alli pullu gecelikleri deiştircene tac deiştirirsin yine sen bilirsin tabikii , banada nie mavi deil vs vs dediler ama sevmiyorumm ya , oglusumada kıyafet dogru duzgun mavi almadim. yesil,sarı,turkuaz,kırmızı ve beyaz hep belki son anda kız olursa die

birde sana özel msj atttım ama

Sigarayı bırakma konusu gerçekten her açıdan önemli bence, ilerde de çocuk bizi örnek alıyor sonuçta. bir de bir taraf içmeyince diğerine çok kötü geliyo kokusu. Ayrıca inanın ekonomiye katkısı çok büyük. Onun yerine alabileceğiniz çok şey var. hele ki artık sigara fiyatları uçtu. her ay kimbiler ne kadar paranız artar bırakınca. kredi çekip araba filan alabilirsiniz büyük ihtimal. ya da yavrunuza bişeyler alırsınız. Bi arkadaşımın abisinin lafı var. çok hoşuma gider. ''Sigara içmek insanı hasta yapmaktan başka bi işe yaramıyor, siz akıllı insanlarsınız, insan hiç para verip kanseri ya da başka hastalığı satın alır mı?'' Gerçekten hastalık satın almıyorsunuz da ne yapıyorsunuz? Biz eşimle bırakalı çok oldu, evde gelenlere bile içiremiyoruz artık. sadece balkonda içiliyor. Evin kokusu her zaman mis gibi, ve inanın o kokunun ne kadar kötü olduğunu bırakınca anlıyorsunuz. nedense içerken o kokuyo öyle almıyor insan. Hem Eşin bırakırsa sana da destek olmuş olkur, biri içip diğeri içmeyince, içmeyen kişi de zorlanıyo bi yerden sonra. ikinizde içmeyince birbirinize destek olmuş olursunuz.

Bu arada idrar yolları iltihabıyla ilgili bişeyler konuşulmuş ama alıntı yapmayı unutmuşum tekrar dönüp bakmaya vaktim yok, kim bu konuda dertliydi hatırlamıyorum ama maydonoz sapını kaynatıp suyunu içince baya iyi geliyor.3 gün günde 3 defa filan bol bol için.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

dogrudur canim sen tecrubelisin sonucta , burasida izmiri aratmıyor ama sadece yaz döneminde cok sıcak oluyor , sizin şimdiki sıcaginizi biz haziran temmuzda yasiyoruz belki , ben bide sıcagi cok severim kedi gibiyim :))))

bende yedek gecelikler aldim ama gunluk evde giydigimiz kısa ince askili detaysiz penye gecelikler , birde lohusa gecelikleri hep acik renk , dogum sonrasi ben acik renk giymeye korkuyorum acikcasi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…