Lohusaya ne yakışmaz.....
Bence taç cok hoş...
Ama mavi gecelik daha güzel olmaz mıydı erkek bebeğe
Ya da beyaz gri falan
beyaz yokmu canim ???
bu arada hastane cantasini bile hazirlayan ben tac almamiş kii
kızlar nezamandır lohusa tacı arıyodum artık istediğim gibi bulamayınca içime sinmesede normal fiyonk modelinden alacaktımki dün yürüyüşe gittiğimizde öylesine girdiğim bir bijüteride buldum tacımı :))) sizde bakın bakalım beğenecekmisiniz??Eki Görüntüle 719430 Eki Görüntüle 719431
çok sade ama en azından klasik fiyonk değil:))) allah nasip ederse oğlumu kucağıma aldığımda bu gecelik olcak üzerimde sizce kırmızı tacım uyar dimi geceliğime...mavi taç tak diyenlerde var ama pembeye mavi hiç olmaz...pembe taç taksam oda boğar diye düşündüm...ha ne dersiniz ???
yaaa bende aldıktan sonra çok pişman oldum pembe aldığıma ama o an rengini çok beğenmiştim((beyazda vardı ama gelin geceliği gibi dedi eşim bi anlamı yok dedi ona uydum gıcık şey karışmasa olmaz....napsam acaba başka bitane dahamı alsam...güzel olmaz dimi ((
Selam annecikler nasılsınız bakalım kuzucuklarınız nasıl Herkese Hayırlı cumalar.....
Biz iyiyiz kızçemle çok çok hareketli maşallah sandalyede oturmakta artık işkence olmaya başladıı benim için allahım bütün çalışanların yardımcısı olsun (amin) bir an önce izne çıkmak istiyorum haftayıda bir atlatsam haziranda kontrolümüz var inş hayırlısıyla doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum artık evimde dinlenip kızımın eksiklerini tamamlamak istiyorum yaaa
annem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti( sende öyle yap canim.
küselim de anlasın biraz ciddiyetimiziBen 13 senedir sigara içiyodum bebeğim için bıraktım , oda bıraksın , bebeğimiz sebep olsun hem sagligi hem bebeğimiz için
merabalar hepinize nasılsınız benim aşağı tarafa çok baskı yapmaya başladı bebeğim o yüzden ağrıyor yol yürürken oturup kalkarken çok zorlanıyorum
Canım ben mevlütte dağıtmicam hastaneye ve eve gelenlere arkadaşlarıma falan dağıtıcam. Zaten duvak mevlüdümde gelenlerin hiçbirini de tanımıyordum çünkü kendi memleketimde değilm kv nin akrabaları komşuları doluydu ev. Yaş ortalaması 60:) Çoğunu birdaha görmedim bile. Emek emek yaptığım şekerleri tanımadığım kişilere falan veremem.
Sen de haklısın acil birşey değil benimki çok komik. Ne hastane çantamız var ne de çocuğun yıkanmış kıyafeti... Hiçbir şeyimiz hazır değil ama şekerimiz tam maşallah:)))
sağol canım oğlumun kısmetine oldu gerçekten. çok üzülüyordum oğluma güzel bir oda yapamıyorum diye. herşey sıkış sıkış duruyor evimde.
arada da girsen sen aklımızdasın hep merak etme
Kızlar ters duran bebeği taşımak ne kadar zormuş. Az önce yemek yaparken yere bi tane patates düştü valla alamıyorum çok fena sıkıştırıyor eğilince. Akşam kocam gelince yerlerden benim düşürdüklerimi topluyor:)))) tabi bi artısı da var. annem hep dik dur kamburun çıkıyor diye kızardı ahı tuttu herhalde şimdi sopa yutmuş gibi geziyorum:))) aranızda benim gibi olan var mı
ayyyy ne güzel bi haber bu yaayavrunun kısmeti bu işte kuzum bak
banada dua et eşimin işleri bi düzelse yoluna girsede şu 65 m2 evden bizde daha güzel bi yere taşınsak
kendim ferahlamış gibi sevindim inankuş gibi kolaycada taşınırsın inş.
ayyy kızlar yaa karnım çok sertleşti yarım saattir
ağrım yok ama kızçemin heryerini elini dizini karnımın yüzeyinde hissediyorum dolaştırıp gerdirip duruyor
yemek yedikten sonra oldu ondan mı acaba?
ayy çok gerildim taş gibiyim napıcam bilmiyorum yaa
karnıma şöle hafiften masaj yapıyorum bende elimi gezdiriyorum konuşuyorum kızımla ama geçmiyoorr
Odamız hazır kızlaaaaar :)
Hayatta izlemedim ve izleyemem de ne sezeryan ne de normal doğum anammm..
kızlarrr günaydınnn..nasılsınız bakalım?biz iiz çok şükür oğlumla yine işe geldik ve çok uykumuz var.
buarada dün mobilyalarımız geldi gecikmeli ve sorunlu bir şekilde.yine sorunlar vardı..ben bir heyecan eve gittim baktım kurmaya çalışıyolar bide ustalar ne dese beğenirsin...beşiğinizin bir parçası eksik.....zaten nezmandır bizi bekletiyorlar bide eksik ürün göndermişler..güya fabrikadan kaynaklıymış sorun...ustalar kalan parçaları kuralım diğer parça gelince onuda getirip kuralım dedi..tabi eşim kabul edermi zaten sinirlenmiş birkere adamlara apar topar toplattı eşyaları ve hiçbirşeyi kurdurmadı(mağazayla,fabrikayla birsürü kişiyle göüştük ve şikayetimizi bildirdik..birde eşim tutturmazmı mobilyayı iade ediyoruz başka yerden alıcaz diye ..ayyy sinir oldum yaa ne iadesi bu saatten sonra nerden gezicemde mobilya bulucam..oturdum ağladım sinirimden..eşimde inattır yani yaparmı yapar..afra tafra surat asma derken zar zor ikna ettim :)
ama ben buarada çok üzüldüm ve baya bi gerildim karnıma birden sancılar girer gibi oldu çok korktuk eşimde çok üzüldü buna sebep olduğu için...sonra bi dünya laf işitti benden .normal bi zaman değilki artık beni üzecek yada strese sokacak şeyler yapmamasını ve daha dikkatli olmasını söledim..bi arkadaşım iş yerinde bi olay olmuş ve çok üzülmüş 30. haftasında düşük tehlikesi geçirmişti allah korusun...
sonuçta adamlarla konuştuk c.tesi yeniden getirecekler mobilyalarımızı inşallah bu sefer bir aksilik olmazda oğlumun odası hazır olur artık...
Günaydın herkese,
Hayırlı cumalar.
Bugün hastanede olacağım .çalışabilir raporu için.dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın.hava çok sıcak fenalık gelir bana ,hiç sevmem o ilk girişteki hastane kokusunu,psikolojimi bozuyor.
Dönüşte de yazarım size.
Bu arada muhasebeci tanıdığım ;iş yerine aldığım iznin fotokopisini vermemi söyledi.aslı sende kalsın dedi.iş yeri biraz entrikalı da.
Sizlerinde aklında bulunsun.izin alacak arkadaşlar.
canım üzme o kadarkendini geç olsun güç olmasın kurulduktan sonra diğer şeyler hazırsa 1 gün bile sürmez yerleşmen bebeişine yazık annesi. en kısa zamanda tamamlarsınız inşallah herşeyinizi.kızlarrr günaydınnn..nasılsınız bakalım?biz iiz çok şükür oğlumla yine işe geldik ve çok uykumuz var.
buarada dün mobilyalarımız geldi gecikmeli ve sorunlu bir şekilde.yine sorunlar vardı..ben bir heyecan eve gittim baktım kurmaya çalışıyolar bide ustalar ne dese beğenirsin...beşiğinizin bir parçası eksik.....zaten nezmandır bizi bekletiyorlar bide eksik ürün göndermişler..güya fabrikadan kaynaklıymış sorun...ustalar kalan parçaları kuralım diğer parça gelince onuda getirip kuralım dedi..tabi eşim kabul edermi zaten sinirlenmiş birkere adamlara apar topar toplattı eşyaları ve hiçbirşeyi kurdurmadı(mağazayla,fabrikayla birsürü kişiyle göüştük ve şikayetimizi bildirdik..birde eşim tutturmazmı mobilyayı iade ediyoruz başka yerden alıcaz diye ..ayyy sinir oldum yaa ne iadesi bu saatten sonra nerden gezicemde mobilya bulucam..oturdum ağladım sinirimden..eşimde inattır yani yaparmı yapar..afra tafra surat asma derken zar zor ikna ettim :)
ama ben buarada çok üzüldüm ve baya bi gerildim karnıma birden sancılar girer gibi oldu çok korktuk eşimde çok üzüldü buna sebep olduğu için...sonra bi dünya laf işitti benden .normal bi zaman değilki artık beni üzecek yada strese sokacak şeyler yapmamasını ve daha dikkatli olmasını söledim..bi arkadaşım iş yerinde bi olay olmuş ve çok üzülmüş 30. haftasında düşük tehlikesi geçirmişti allah korusun...
sonuçta adamlarla konuştuk c.tesi yeniden getirecekler mobilyalarımızı inşallah bu sefer bir aksilik olmazda oğlumun odası hazır olur artık...
günaydın canım afiyet olsungünaydin herkese ,
hayirli cumalar ,
keyifsiz bi gün sanki , oglusumda oynamiyo fazla bugun .. gece cok sicakti dogru duzgun uyyamadik(((
insallah düzeliriz , kahvaltimizi yapalim ,
herkese güzel bi gün diliyoruz teyzeleri
bence taç da gecelk de güzel beyaz olsa içinde görünbilir bence çok rahat olmaz sonuçta millet gidip gelecek. benim kızım olacak ama pijamayı mavi aldım bendekızlar nezamandır lohusa tacı arıyodum artık istediğim gibi bulamayınca içime sinmesede normal fiyonk modelinden alacaktımki dün yürüyüşe gittiğimizde öylesine girdiğim bir bijüteride buldum tacımı :))) sizde bakın bakalım beğenecekmisiniz??Eki Görüntüle 719430 Eki Görüntüle 719431
çok sade ama en azından klasik fiyonk değil:))) allah nasip ederse oğlumu kucağıma aldığımda bu gecelik olcak üzerimde sizce kırmızı tacım uyar dimi geceliğime...mavi taç tak diyenlerde var ama pembeye mavi hiç olmaz...pembe taç taksam oda boğar diye düşündüm...ha ne dersiniz ???
Kızlar ters duran bebeği taşımak ne kadar zormuş. Az önce yemek yaparken yere bi tane patates düştü valla alamıyorum çok fena sıkıştırıyor eğilince. Akşam kocam gelince yerlerden benim düşürdüklerimi topluyor:)))) tabi bi artısı da var. annem hep dik dur kamburun çıkıyor diye kızardı ahı tuttu herhalde şimdi sopa yutmuş gibi geziyorum:))) aranızda benim gibi olan var mı
yaaa bende aldıktan sonra çok pişman oldum pembe aldığıma ama o an rengini çok beğenmiştim((beyazda vardı ama gelin geceliği gibi dedi eşim bi anlamı yok dedi ona uydum gıcık şey karışmasa olmaz....napsam acaba başka bitane dahamı alsam...güzel olmaz dimi ((
canim geceligin rengi cok güzel , değştirme ve yenisini alma , bence lohusa takimlari sadece hastanede kullaniliyor , eve gelince insan en rahat neyse onu giymek istiyor , ben böyle düşünüyorum bi arkadasımda ayni sekilde olmustu , eve gelir gelmez ince askili capri penye alt ve ustune atlet tarzi bişey giymişti , sadece kirmizi ile pembe tezat geldi bana , tacını beyaz alabilirsin gibi gelmişti ,
ben pijamami deve tuyu aldim , geceligimde krem rengi , ama tac almamişim şimdi sende görünce hatırladim
ay tam bizde olacak aksilikler.benim eşim de olsa böyle yapar.sonra da benim o eşyaya takacağımı bilir vazgeçer.hep der ben o adamlara geri vermesini bilirdim ama sen üzülceksin diye vazgeçtim der.kızlarrr günaydınnn..nasılsınız bakalım?biz iiz çok şükür oğlumla yine işe geldik ve çok uykumuz var.
taç da gecelikler de çok güzel de sanki birbirlerine uymuyorlar gibi.tacın tam kırmızıysa pembeyle uyar aslında acaba ışıktan mı turuncu gibi çıkmış.erkek olacak diye pembe olmasının bir sakıncası yok bence.benim de oğlum olacak,hem mavi,hem de kırmızılı pembeli pijama aldım.kızlar nezamandır lohusa tacı arıyodum artık istediğim gibi bulamayınca içime sinmesede normal fiyonk modelinden alacaktımki dün yürüyüşe gittiğimizde öylesine girdiğim bir bijüteride buldum tacımı :))) sizde bakın bakalım beğenecekmisiniz??Eki Görüntüle 719430 Eki Görüntüle 719431
canim geceligin rengi cok güzel , değştirme ve yenisini alma , bence lohusa takimlari sadece hastanede kullaniliyor , eve gelince insan en rahat neyse onu giymek istiyor , ben böyle düşünüyorum bi arkadasımda ayni sekilde olmustu , eve gelir gelmez ince askili capri penye alt ve ustune atlet tarzi bişey giymişti , sadece kirmizi ile pembe tezat geldi bana , tacını beyaz alabilirsin gibi gelmişti ,
ben pijamami deve tuyu aldim , geceligimde krem rengi , ama tac almamişim şimdi sende görünce hatırladim
ay tam bizde olacak aksilikler.benim eşim de olsa böyle yapar.sonra da benim o eşyaya takacağımı bilir vazgeçer.hep der ben o adamlara geri vermesini bilirdim ama sen üzülceksin diye vazgeçtim der.
taç da gecelikler de çok güzel de sanki birbirlerine uymuyorlar gibi.tacın tam kırmızıysa pembeyle uyar aslında acaba ışıktan mı turuncu gibi çıkmış.erkek olacak diye pembe olmasının bir sakıncası yok bence.benim de oğlum olacak,hem mavi,hem de kırmızılı pembeli pijama aldım.
günaydın kızlar bu arada hepinize.bugün kardeşiim geliyor 2 gün kalcak özlemiştim valla iyi olcak.
evet canım bencede bende allah nasip ederse sadece hastanede giycem normalde giymem zeten bu gecelilkerden..en rahat neyse o giyilir evde...beyazmı ???yaa beyaz lohusa tacımı olur ??benim hep hayalim kırmızıydı...bu aralar mavi pembe falanda takıyolar ama bebek ne olursa olsun lohusalığı kırmızı taç temsil eder bence geçmişten beri hep böle :)))bakalım yaa beraber giycem eğer göze hoş gelirse bunları kullanıcam ama beğenmezsem geceliği değiştiricem(
Benim lohusa geceliklerim cok rahat hatta en rahat.. Öyle olmasa lohusalara satılır mıydı rahatsız seyler..
gözün aydın canım ii vakit geçirin bari hasret giderin...yooook canım turuncu değil bildiğin kan kırmızısı bende esmerim saçlar siyah çok hoş oldu tacım ...
evet canım bencede bende allah nasip ederse sadece hastanede giycem normalde giymem zeten bu gecelilkerden..en rahat neyse o giyilir evde...beyazmı ???yaa beyaz lohusa tacımı olur ??benim hep hayalim kırmızıydı...bu aralar mavi pembe falanda takıyolar ama bebek ne olursa olsun lohusalığı kırmızı taç temsil eder bence geçmişten beri hep böle :)))bakalım yaa beraber giycem eğer göze hoş gelirse bunları kullanıcam ama beğenmezsem geceliği değiştiricem(
kesinlikle alıştırmalı ,
benım bu kadar tepkı verecegımı dusunmuyodu sanırım , sasırdı , ıcmesın napıyım , bu sıcaklarda o kadar oruc tutuyo dayanıyo allah korkusuna , şimdide bıraksın , ailesi için...
İlk bebeğim Kasım doğumlu onda bile 2 pijama 4 gecelik takımı anca yetmişti.. Süt akıyo o oluyo bu oluyo.. Ger gün farklı giyiyorsun.. Ne bileyim ben mi cok titizim.. Anlamadım .. Bi de ben beli sıkan şort lastiğindense elbise ve gecelik tarzı şeylerle rahat ediyorum evde , bacak bağı da olmuyo ya etek in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?