2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

2 senedir bilfiil kullanıyorum. Beni De o gruba ekle.. Kalıplaşmış şey diyince aklıma taç rengi o bu geldi bak şimdi..
Kaliteli lohusa takımları cok ergonomik..

Sıcağı seviyorsan yer değiştirebiliriz .. Ben Konya yı ilk tayin yerimizi cok özledim yaw.. İzmir bayıyo.. Yemek yaparken illalah geliyo... Banyo yaparken bile terliyosyn.. Gerçi eşim Antalya lı orası daga bi beter ... Offf offff... Oturduğum koltuğa yapıştım ayol..

iyiyiz canım evet benim de aynı şey oluyor.gerilmesi yalancı sancıymış da diyorlar ya.

Bu arada devlet hastanesinde dogum yapacak var mı.. Benim ikinci dogum ve ilki normal olduğu için medikal Park'ta gece sancım olurda istemediğim doktor nöbetçi ise çıkıp gitcem Buca kadın dogum a.. Yalnız şey duydum devlet hastanelerinde epidural yokmuş.. Öyle bağıra bağıra bi köşede doğuruyormuşsun ?? Doğru mu acaba bilgisi olan var mı?? Biraz korktum da

evet , deniyoruz inşallah birakir oda ,

maydanoz suyu gebelikte zararli erken dogum sebebidir , aklinizda bulunsun .

Odamız hazır kızlaaaaar :)

Canım çok zevkli bir oda hazırlamışsın bayıldımm bayıldımmm Bu güzel odada Allah sağlıkla bebeğinle ailenle keyifli vakitler geçirmeni nasip etsin Bu halıyı gördüm sanki hiç yabancı değil çok hoş durmuş her detay çok şık.Sende harika görünüyorsun. Bende tamamlarssam paylaşmak için sabırsızlanıyorum.Bu haftasonu eksikleri tamamlarım sanıyorum

izmir ve antalyanın rutubeti çok fena , burasi o bakimdan daha iyi , ben anadolu yakasindayim , o yzuden sansliyim daha ferah , avrupa yakasi daha bogucu daha sıcak geliyo bana .

terlemek iyidir kilolari cabuk verirsin

izmir ve antalyanın rutubeti çok fena , burasi o bakimdan daha iyi , ben anadolu yakasindayim , o yzuden sansliyim daha ferah , avrupa yakasi daha bogucu daha sıcak geliyo bana .

terlemek iyidir kilolari cabuk verirsin

Süt olayını etkilemesin de benim hakikaten kilo vermem lazım 19 kilo aldım da gidiyo zaten.. Durumlar fena yani

Neyseki Eylül de ayaZaga ya taşınıyoruz .. İstanbul uma kavuşuyorum m.. Ama kızım karsıyaka doğumlu izmir kızı olucak... İnşallah saglıklıdır ya korkular başladı ben de.. Görüyordur duyuyordur iyidir inşallah meleğim

yakında bir yerde olsan inan koşarak gelirdim
eve giderken alayımda akşam evde yerim

ya ben de çok seviyorum, hem yemeğini hem de sarımsaklı yoğurtlu salatasını... ama yıkamak temizlemek çok üşendiriyobeni. topraklı topraklı... bir ıspanak bir de semizotu

canım ama koku meselesini de göz önünde bulundur bence. ben kurdum 1 ayda çıktı kokusu. sonuçta o kadar koku olmasa bile bence iyice havalanması lazım bence.

Kokan ne.. Ben onu anlamadım.. Biz de hiç bi şey kokmadı ?? Neresi kokuyo ? O zaman erken kurun yahu nasıl bi koku ki

Süt olayını etkilemesin de benim hakikaten kilo vermem lazım 19 kilo aldım da gidiyo zaten.. Durumlar fena yani

4 gun oncesine kadar 20 kilo almiştim :))

sonrasini bilmiyorum 88 kiloyum ben 100 le bitirmeyi planliyorum

Neyseki Eylül de ayaZaga ya taşınıyoruz .. İstanbul uma kavuşuyorum m.. Ama kızım karsıyaka doğumlu izmir kızı olucak... İnşallah saglıklıdır ya korkular başladı ben de.. Görüyordur duyuyordur iyidir inşallah meleğim

oh hadi hayirli olsun ,

olsun izmir dogumluannesi izmirin kizlari meshur ya , inşallah hepimizin bebegi eli ayagi duzgun sagligi sihhati yerindedir , bende en cok bundan korkuyorum , ben detayli ultrasona girene kadar dogru duzgun yemek yiemiyodum , detayli ultrasondan sonra aldim 20 kiloyuu düşün o kadar rahatlamiştim rabbim herkese hayirlisini versin sagliklisini şu mubarek gunlerin hurmetinee ( amin )

Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum

Çok sevindim... Hayırlısı olsun inşallah.

ya ben de çok seviyorum, hem yemeğini hem de sarımsaklı yoğurtlu salatasını... ama yıkamak temizlemek çok üşendiriyobeni. topraklı topraklı... bir ıspanak bir de semizotu

ben koklerini kesip komple sirkeli suya atiyorum bekletiyorum , sonra yıkıyorum tek tek , uzun suruyo ama yapcak bişi yok :)

sıcaklar basladı dertler basladı kızlar yaaa sıze hak verıyorum ben dogu karadenızdeyım suan oturdugum yerde nemden bayılmak uzereyım yanı o derece.
sıze bırsey sormak ıstıyorum ben 31 haftayı doldurdum ve bebıs artık eskısı kadar cok hareketlı degıl sızde de aynımı dun dr aradık sorduk olur sadece gundekı kıpırdama sayısına bak dedı korkma dedı ama ben yıonede sızede sormak ıstedım

ben inek sütünü içmeye zorla başladim 3 ay oldu , keçi falan içmiyorum içememde öğğ (

ben süt canavarıyım o yüxden kalsıyum tablet almıyorum..
bu arada dualarınn kabul olsun hepimiz dogumdan sonra buraya güzel haberlerle dönelim inşallah..
ben detaylı ultrason da yaptırmadım..tam bi muallak...
yani inşallah sağlıklı bi bebğim vardır..hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…