ben kullananlarin soyledigini soyluyorum bilmiyorum :))
bende böle kalıplaşmiş seylerden sıkılıyorum , gecelik giyilcek , lohusa takimi vs , kimi dio emzirme yeri olanlar kötü kimi dio gecelik kötü yaşayip görücez :)
dogrudur canim sen tecrubelisin sonucta , burasida izmiri aratmıyor ama sadece yaz döneminde cok sıcak oluyor , sizin şimdiki sıcaginizi biz haziran temmuzda yasiyoruz belki , ben bide sıcagi cok severim kedi gibiyim :))))
bende yedek gecelikler aldim ama gunluk evde giydigimiz kısa ince askili detaysiz penye gecelikler , birde lohusa gecelikleri hep acik renk , dogum sonrasi ben acik renk giymeye korkuyorum acikcasi((
kızlar günaydın.nasılsınız bakalım.benim kız ayağını dayıyor sol üst tarafa; popoyuda sağ tarafa karnım taş gibi oluyor.nefes alamıyorum bazen:)))sanki vücudumu yırtıp dışarı fırlayacak:)))
Sigarayı bırakma konusu gerçekten her açıdan önemli bence, ilerde de çocuk bizi örnek alıyor sonuçta. bir de bir taraf içmeyince diğerine çok kötü geliyo kokusu. Ayrıca inanın ekonomiye katkısı çok büyük. Onun yerine alabileceğiniz çok şey var. hele ki artık sigara fiyatları uçtu. her ay kimbiler ne kadar paranız artar bırakınca. kredi çekip araba filan alabilirsiniz büyük ihtimal. ya da yavrunuza bişeyler alırsınız. Bi arkadaşımın abisinin lafı var. çok hoşuma gider. ''Sigara içmek insanı hasta yapmaktan başka bi işe yaramıyor, siz akıllı insanlarsınız, insan hiç para verip kanseri ya da başka hastalığı satın alır mı?'' Gerçekten hastalık satın almıyorsunuz da ne yapıyorsunuz? Biz eşimle bırakalı çok oldu, evde gelenlere bile içiremiyoruz artık. sadece balkonda içiliyor. Evin kokusu her zaman mis gibi, ve inanın o kokunun ne kadar kötü olduğunu bırakınca anlıyorsunuz. nedense içerken o kokuyo öyle almıyor insan. Hem Eşin bırakırsa sana da destek olmuş olkur, biri içip diğeri içmeyince, içmeyen kişi de zorlanıyo bi yerden sonra. ikinizde içmeyince birbirinize destek olmuş olursunuz.
Bu arada idrar yolları iltihabıyla ilgili bişeyler konuşulmuş ama alıntı yapmayı unutmuşum tekrar dönüp bakmaya vaktim yok, kim bu konuda dertliydi hatırlamıyorum ama maydonoz sapını kaynatıp suyunu içince baya iyi geliyor.3 gün günde 3 defa filan bol bol için.
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
Eki Görüntüle 719471
Odamız hazır kızlaaaaar :)
dogru diyosun aslinda . haziran sonu kurayım ben izne cıkıcam nasil olsa .
Sıcağı seviyorsan yer değiştirebiliriz .. Ben Konya yı ilk tayin yerimizi cok özledim yaw.. İzmir bayıyo.. Yemek yaparken illalah geliyo... Banyo yaparken bile terliyosyn.. Gerçi eşim Antalya lı orası daga bi beter ... Offf offff... Oturduğum koltuğa yapıştım ayol..
izmir ve antalyanın rutubeti çok fena , burasi o bakimdan daha iyi , ben anadolu yakasindayim , o yzuden sansliyim daha ferah , avrupa yakasi daha bogucu daha sıcak geliyo bana .
terlemek iyidir kilolari cabuk verirsin
canım ama koku meselesini de göz önünde bulundur bence. ben kurdum 1 ayda çıktı kokusu. sonuçta o kadar koku olmasa bile bence iyice havalanması lazım bence.
yakında bir yerde olsan inan koşarak gelirdim
eve giderken alayımda akşam evde yerim
canım ama koku meselesini de göz önünde bulundur bence. ben kurdum 1 ayda çıktı kokusu. sonuçta o kadar koku olmasa bile bence iyice havalanması lazım bence.
Süt olayını etkilemesin de benim hakikaten kilo vermem lazım 19 kilo aldım da gidiyo zaten.. Durumlar fena yani
Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
ya ben de çok seviyorum, hem yemeğini hem de sarımsaklı yoğurtlu salatasını... ama yıkamak temizlemek çok üşendiriyobeni. topraklı topraklı...bir ıspanak bir de semizotu
Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum
ben inek sütünü içmeye zorla başladim 3 ay oldu , keçi falan içmiyorum içememde öğğ(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?