sıcaklar basladı dertler basladı kızlar yaaa sıze hak verıyorum ben dogu karadenızdeyım suan oturdugum yerde nemden bayılmak uzereyım yanı o derece.
sıze bırsey sormak ıstıyorum ben 31 haftayı doldurdum ve bebıs artık eskısı kadar cok hareketlı degıl sızde de aynımı dun dr aradık sorduk olur sadece gundekı kıpırdama sayısına bak dedı korkma dedı ama ben yıonede sızede sormak ıstedım
Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum
sıcaklar basladı dertler basladı kızlar yaaa sıze hak verıyorum ben dogu karadenızdeyım suan oturdugum yerde nemden bayılmak uzereyım yanı o derece.
sıze bırsey sormak ıstıyorum ben 31 haftayı doldurdum ve bebıs artık eskısı kadar cok hareketlı degıl sızde de aynımı dun dr aradık sorduk olur sadece gundekı kıpırdama sayısına bak dedı korkma dedı ama ben yıonede sızede sormak ıstedım
hayırlı cumalar kızlar birşey sorucam ben dünden beri midem çok fena afedersiniz ama ishalim öyle böyle değil çok kötü wc ye zor yetişiyorum resmen dün patates haşladım süt içtim midemde bulanıyo azda başım dönüyordu dün bugün midem bozukluğu kaldı halsizim yatıyrum dünden beri yarına kadar iyi olurum inş bebek şekerleri için karşıya gidecez inş bakalım ne yapmam lazım midem için
ben süt canavarıyım o yüxden kalsıyum tablet almıyorum..
Bu arada dualarınn kabul olsun hepimiz dogumdan sonra buraya güzel haberlerle dönelim inşallah..
Ben detaylı ultrason da yaptırmadım..tam bi muallak...
Yani inşallah sağlıklı bi bebğim vardır..hepimizin..
geçimş olsun..bol su iç..
Kokan ne.. Ben onu anlamadım.. Biz de hiç bi şey kokmadı ?? Neresi kokuyo ? O zaman erken kurun yahu nasıl bi koku ki
amin canim ,
bende 2'lı ve 3 'lu lerı yaptırmadım detaylı yaptırdım sadece , hoş bı problem cıksaydı yıne kıyamazdım kuzuma allah korusun , sadece dr'um dedı bı sorun varsa organarında vs dogumda hazırlıklı oluruz o yuzden yapalım bunu dedı bende ole yaptırdım , yoksa onuda yaptırmazdım , sonucta hepımızın meleklerı allah'a emanet canım , ferah tutalım ıcımızı
hayırlı cumalar kızlar birşey sorucam ben dünden beri midem çok fena afedersiniz ama ishalim öyle böyle değil çok kötü wc ye zor yetişiyorum resmen dün patates haşladım süt içtim midemde bulanıyo azda başım dönüyordu dün bugün midem bozukluğu kaldı halsizim yatıyrum dünden beri yarına kadar iyi olurum inş bebek şekerleri için karşıya gidecez inş bakalım ne yapmam lazım midem için
Sigarayı bırakma konusu gerçekten her açıdan önemli bence, ilerde de çocuk bizi örnek alıyor sonuçta. bir de bir taraf içmeyince diğerine çok kötü geliyo kokusu. Ayrıca inanın ekonomiye katkısı çok büyük. Onun yerine alabileceğiniz çok şey var. hele ki artık sigara fiyatları uçtu. her ay kimbiler ne kadar paranız artar bırakınca. kredi çekip araba filan alabilirsiniz büyük ihtimal. ya da yavrunuza bişeyler alırsınız. Bi arkadaşımın abisinin lafı var. çok hoşuma gider. ''Sigara içmek insanı hasta yapmaktan başka bi işe yaramıyor, siz akıllı insanlarsınız, insan hiç para verip kanseri ya da başka hastalığı satın alır mı?'' Gerçekten hastalık satın almıyorsunuz da ne yapıyorsunuz? Biz eşimle bırakalı çok oldu, evde gelenlere bile içiremiyoruz artık. sadece balkonda içiliyor. Evin kokusu her zaman mis gibi, ve inanın o kokunun ne kadar kötü olduğunu bırakınca anlıyorsunuz. nedense içerken o kokuyo öyle almıyor insan. Hem Eşin bırakırsa sana da destek olmuş olkur, biri içip diğeri içmeyince, içmeyen kişi de zorlanıyo bi yerden sonra. ikinizde içmeyince birbirinize destek olmuş olursunuz.
Bu arada idrar yolları iltihabıyla ilgili bişeyler konuşulmuş ama alıntı yapmayı unutmuşum tekrar dönüp bakmaya vaktim yok, kim bu konuda dertliydi hatırlamıyorum ama maydonoz sapını kaynatıp suyunu içince baya iyi geliyor.3 gün günde 3 defa filan bol bol için.
Kızlar aman maydanoz suyu düşüğe sebep oluyor. Hem de çok etkili. Sakın kullanmayın
benim ilk bebeğim çok az hareket ederdi..simdi de maşallah cok uslu...o kadar tatlı ki..ama bu resmen sirk cambazı ..cok cekecem ben bu kızdan...
yani korkma her bebeğin fıtrstı farklı oluyo..masallah seninki de uslu mışıl mışıl uyuyan sakin ruhlu bi bebek olur..ne gğüel işte..
biz ilk bebğimiz sayesinde yani onun bu uslulugu ve güzel huyları sayesınde ne gezdik ama tüm dünyayı...bi yaşında bebkle maldivlere bile gittik..kış ayında dogu anadolu turu yok ora yok bura...valla evde durmadık..cok iyi oluyo uyumlu bebek..
canım oncelıkle bı doktoruna sorsaydın cıddı bısey vs olabılırmı , salgın var buralarda allah korusun
Muz ve patates bıldıgım en ıyı cozum , bıde 2 cay kasıgı turk kahvesını azıcık su ıle sulandırıp 4-5 damla lımon sıkıp yemek bıldıklerım bunlar , sut bozar belkı yıne bagırsaklarını ??
ahhh ne güzell maşallah inşallah kızında çok uslu olur annesi üzmez seni...bende önce sağlıklı olsun,sonra çok uslu bir bebeğim olsun istiyorum yaramaz çocuklara oldum olası hiç tahammülüm yok...allahım dağına göre kar verirmiş inşallah banada uslu bebek nasip eder(aminnnn)
Canım aslının bizde kalması gerekiyor doktor özellikle tembihledi. ben fotokopisini verdimbende 30 may 'da alicam inş raporumu , eşim gidip alicak , aslini isterse muhasebe ne yapacagiz peki , copy alsak kendimize olmuyor mu ?
Bu durumda ben adanada bir deri bir kemiğe dönerim:)))) hadi inşallahizmir ve antalyanın rutubeti çok fena , burasi o bakimdan daha iyi , ben anadolu yakasindayim , o yzuden sansliyim daha ferah , avrupa yakasi daha bogucu daha sıcak geliyo bana .
terlemek iyidir kilolari cabuk verirsin
Yeni mobilya kokusu oluyor. Bizim beşik ilk kurulduğunda eşim birkaç gece başka odada yattı dayanamadı astımı var. Bayağı yoğun bir koku oluyorKokan ne.. Ben onu anlamadım.. Biz de hiç bi şey kokmadı ?? Neresi kokuyo ? O zaman erken kurun yahu nasıl bi koku ki
Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum
canım hamilelikte ishal iyi bişey değil bence öncelikle doktorunu ara sor kendi kendine geçirmeye çalışmadan önce... çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?