2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bu sıcaklar bizimde bebeklerimizin de canını sıkacak..simdiden kabullenelim de sonra hüsrana ugramayalım ..zor olacak hakikaten...ama avantajı her an banyo yaptırsbilecez..kış bebeğini banyayo sokmak bi olay oluyodu yahu

Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum

zaten normalde sütü sevmem zorla içiyorum ne olursa olsun farketmiyo benim için...pınarın paket sütünü alıyorum devamlı onu içiyorum...

tatlım ben zaten çok geç hissettim bebeğimin hareketlerini ve ozmanlar çok azdı..şimdi maşallahımız var bir an olsun durmuyo:))tabiki ara ara bebişlerimizde uyuyo ama bizim afacan uyku dışında kıpır kıpır ve daha sert olmaya başladı tekmikleri :)))
sende teleşlanma her bebeğin farklı oluyo zaten doktorda normal demiş

hayırlı cumalar kızlar birşey sorucam ben dünden beri midem çok fena afedersiniz ama ishalim öyle böyle değil çok kötü wc ye zor yetişiyorum resmen dün patates haşladım süt içtim midemde bulanıyo azda başım dönüyordu dün bugün midem bozukluğu kaldı halsizim yatıyrum dünden beri yarına kadar iyi olurum inş bebek şekerleri için karşıya gidecez inş bakalım ne yapmam lazım midem için

benim ilk bebeğim çok az hareket ederdi..simdi de maşallah cok uslu...o kadar tatlı ki..ama bu resmen sirk cambazı ..cok cekecem ben bu kızdan...
yani korkma her bebeğin fıtrstı farklı oluyo..masallah seninki de uslu mışıl mışıl uyuyan sakin ruhlu bi bebek olur..ne gğüel işte..
biz ilk bebğimiz sayesinde yani onun bu uslulugu ve güzel huyları sayesınde ne gezdik ama tüm dünyayı...bi yaşında bebkle maldivlere bile gittik..kış ayında dogu anadolu turu yok ora yok bura...valla evde durmadık..cok iyi oluyo uyumlu bebek..

geçimş olsun..bol su iç..

amin canim ,

bende 2'lı ve 3 'lu lerı yaptırmadım detaylı yaptırdım sadece , hoş bı problem cıksaydı yıne kıyamazdım kuzuma allah korusun , sadece dr'um dedı bı sorun varsa organarında vs dogumda hazırlıklı oluruz o yuzden yapalım bunu dedı bende ole yaptırdım , yoksa onuda yaptırmazdım , sonucta hepımızın meleklerı allah'a emanet canım , ferah tutalım ıcımızı

Kokan ne.. Ben onu anlamadım.. Biz de hiç bi şey kokmadı ?? Neresi kokuyo ? O zaman erken kurun yahu nasıl bi koku ki

canım yeni mobilya kokusu. bilmiyorum belki her beşikte yoktur ama ben her ihtimale karşı kuralım dedim iyiki de öyle yapmışız odaya girince mobilya kokuyodu havalanması iyi oldu.

nasıl güzel bi şey biliyo musun...dogdugu an hemmmennn veriyorlar öp diye..bakıyosun eli yüzü melek gibi..hepsinden herkesten güzel..allah bu anı sadece annelere bahşetmiş..
dünyanın bence en özel anı..
alıyorlar sonra yan tarafa..geliyo cocuk doktoru..bekliyosun...bekliyosunnnnnn...
ve o ses geliyo..
bebek sağlam...hiç bi sorun yok..
sonra işte o an..
bi ağlama tutuyo seni..
üstüne ne yaşarsan yaşa unutamıyosun o duyguyu...

canım oncelıkle bı doktoruna sorsaydın cıddı bısey vs olabılırmı , salgın var buralarda allah korusun

Muz ve patates bıldıgım en ıyı cozum , bıde 2 cay kasıgı turk kahvesını azıcık su ıle sulandırıp 4-5 damla lımon sıkıp yemek bıldıklerım bunlar , sut bozar belkı yıne bagırsaklarını ??

canım gecmıs olsun.gecenlerde bende oldum patates muz yedım 3 gunde anca duzeldı sorakı gunlerde kontrolum vardı dr neden suyun azalmıs dedı bende ıshal olmustum cok ıctım ama dedım dr da bol ıcsende vucuttakı su azalabılır bebegıde etkılıyo bu bu hafta cok su ıc demıstım ıctım vallahı duzeldı sora sıkma canını duzelır ama yaglı seyler sütte devam ettırebılır bence oda yaglı cok ıcme yeme

canım hamilelikte ishal iyi bişey değil bence öncelikle doktorunu ara sor kendi kendine geçirmeye çalışmadan önce... çok geçmiş olsun...

ahhh ne güzell maşallah inşallah kızında çok uslu olur annesi üzmez seni...bende önce sağlıklı olsun,sonra çok uslu bir bebeğim olsun istiyorum yaramaz çocuklara oldum olası hiç tahammülüm yok...allahım dağına göre kar verirmiş inşallah banada uslu bebek nasip eder(aminnnn)

muzda yedim banamısın demedi canım türk kahvesini bi deneyim sağol canım

evet canım inşallah öyle olur..vallaha 3 senedir o kadar cok bebek cocuk gelişimi kitabı okudum ki..resmen d n r artık bana bedava kitap verecek..onlardan ögrendiğim ve kendi yavrumda yasadıgım sey su..
usluluk yaramazlık esas olarak fıtratla ilgili birşey..
yani eğitim davranış ögrenilen ve ögretilen seyler tabiki cok cok önemli ama kişilik baya baya fıtrat ve yaratılış meselesi..o yüzden inşallah duaların kabul olur..
biz ilk bebeğimiz bu kadar uyumlu olmasaydı ardından hemen 2. bebek bu kadar erken düşünemezdik.resmen kendi kardesini kendi cagırdı oğlum..yoksa biz öyle mükemmel bi yetiştirme tarzı sergilemedik..geleneksel anne babalardık yani...
ama yapma oglum dedik yapmadı ,, bi bekle dedik bekledi...
uslu cocuk cok rahat..

allahım yarabiiiiiiimmm
su 6 aylık dogum iznini göremeden duyamadan pazartesi ayrılıyorum dogum iznine..
aşkolsun gerekli mercilere yaneeeeeeeeeee

bende 30 may 'da alicam inş raporumu , eşim gidip alicak , aslini isterse muhasebe ne yapacagiz peki , copy alsak kendimize olmuyor mu ?
Canım aslının bizde kalması gerekiyor doktor özellikle tembihledi. ben fotokopisini verdim
izmir ve antalyanın rutubeti çok fena , burasi o bakimdan daha iyi , ben anadolu yakasindayim , o yzuden sansliyim daha ferah , avrupa yakasi daha bogucu daha sıcak geliyo bana .

terlemek iyidir kilolari cabuk verirsin
Bu durumda ben adanada bir deri bir kemiğe dönerim:)))) hadi inşallah
Kokan ne.. Ben onu anlamadım.. Biz de hiç bi şey kokmadı ?? Neresi kokuyo ? O zaman erken kurun yahu nasıl bi koku ki
Yeni mobilya kokusu oluyor. Bizim beşik ilk kurulduğunda eşim birkaç gece başka odada yattı dayanamadı astımı var. Bayağı yoğun bir koku oluyor
Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum

Ben inek sütü içiyorum ama sokak sütü değil hazır süt. Uht yerine pastörize içmek daha sağlıklı çünkü düşük derecede işlem görüyor besin değerleri ölmüyor. Ben sek günlük light süt içiyorum 500 ml. Günde bir şişe içiyorum.

bugun nddd ve yarim yok...
iyi misiniz kızlaaarrrr
gelin bakemm
graf tan haber var mı
suzan dan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…