2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
geldi çatta öğle yemeğiiiiii
iş yerinde son günümde öğlen ne yesem..
hangi lokanta hangi hangiiiii
alsancak ta hangi restoran...
karar veremiyorum

Nefideeeee ev haberine çok sevindim canım sen mutlu olmuşsunyaa ohhhben de oldum..

Admeeeeennn bence pembe gecelik ve kırmızı taç uyumu çok güzel hiç değiştirme, hem de oğlumuz olcak die pembe giymiycesmi canıımmm,ben de sabahlığımı pembeli morlu aldım.Lohusa tacı da iki tane aldım biri beyaz biri pembe.

Canssıııııınnnn odaya bayıldım inanılmaz aydınlık, ferah ve uyumlu.Uğraştığına değmiş kesinlikle.Marjinal olmuş.Ama o resimdeki genç kız kim canım hiç göbüşü falan yok maşallah ona

Yaff doğum öncesi doğum kontrol yöntemi ile doğum sonrası doğum kontrol yöntemi arasında ne fark varkiiii???Ben anlamadım,bir bilen varsa beni aydınlatsın
Bir de ben henüz doğum için çanta falan hazırlamadım hiç bi telaşım yok yani,dün eşim dedi artık hazırla istersen çantanı falan diye, bi garip oldummBanane daha çoooookkk varrr

kızlar bebişlere neler aldınız.ben hastane seti,2 tane zıbın takımı,alt-üst takım(şapkalı) aldım.başka neler gerekli olur.annem,teyzemde almış bişeyler ama onları daha görmedim.annem daha gelmedi.

heeeçççççç bi şey hazırlamadım ben de daha...temmuz ortası yahuuuuu...daha cok var...ugrasamam simdiden..
ilk hamileleiğimde de son 3 4 hafta kala hazır ettiydim herşeyi..

ismi de belli değil hem daha...
aniden gelirse abisinin zıbınını giyiverir tosbik

Son düzenleme:

canim hastane cıkısı aldım ben 3 tane ,

penye battanıye ,
cıtcıtlı body ( bunlardan cok fazla aldım yarım kol ve askılı )
agız mendılı
corap
sapka
eldıven
tulum
ayakkabı
emzık bıberon tarak bu tur seyler aldım ben canım .

ben herseyımı hazırladım canım calısıyorum hazıran sonuna kadar , belkı erken olur bısey olur , kımse evımın duzenını bılmez , esım hıc beceremez :) annem 2 amelıyat oldu ust uste 2 ay once , panık elı ayagına dolasır dıye ben hazırlıklarımı bıtırdım terlıklerım dahıl olmak uzere , bı tac almamısım onuda haftasonu halletcem

İmreniyorum kesinlikle size,çantasını hazırlayanlara:):) Benimki tembellikten zaten daha hiçbişeyini yıkamadım bile daha çook var gibi geliyo ama tabi tedbirli olmakta fayda var, takdir ediyorum sizi:):)

aman dilini ısır canım maşallah de :)) darısı başıma :))
allahım yarabiiiiiiimmm
su 6 aylık dogum iznini göremeden duyamadan pazartesi ayrılıyorum dogum iznine..
aşkolsun gerekli mercilere yaneeeeeeeeeee
canım inanırmısın ama benim hala umudum var çıkacağından :)) sen izne ayrıl nolcakki iznin bitene kadar çıksa bile sen yararlanıyosun...tabi aksi bi karar çıkartmazlarsa
slm anneler dün kızımı gördüm 1777 gr. olmuş. işte buda yüzümüz

Eki Görüntüle 719508
maşallah çok tatlı annesi...yaa bende artık görmek istiyorum oğlumu çoook özledim..
bugun nddd ve yarim yok...
iyi misiniz kızlaaarrrr
gelin bakemm
graf tan haber var mı
suzan dan..
canım nddd öğlencidir muhtemelen,yarim kızının eşyalarıyla uğraşıyordur damlar birazdan,suzanda kesin temizlik yada güzel yemekler yapıyordur yada arkadaşlarına gitmiştir malum gezmeci biraz:))) grafta zaten nezmandır yok gören olursa banada hbr versin:)))

saol canım beğenmene sevindim ..içim rahatladı biraz...iyide iki tacı napcaksın birini çıkartıp diğerinimi takıcan hastanede??yoksa resim çektirmek içinmi aldın iki tane ??

imreniyorum kesinlikle size,çantasını hazırlayanlara:):) benimki tembellikten zaten daha hiçbişeyini yıkamadım bile daha çook var gibi geliyo ama tabi tedbirli olmakta fayda var, takdir ediyorum sizi:):)

bence yap canim , yıkadım astım kurudular bi süreç ,

ütüledim katladım yerleştirdim bi süreç,

hastaneye gidecekleri ayırdım cantaya koydum ayrı bir süreç ,

havalar ısınıyor , sonlara dogru ıyıce agırlasırız , yapamayız belkı , elını cabuk tut ,

ıkıncı hamılelıkler belkı daha rahat gecıyodur , ama ben sımdı bıle gobegımden zor hareket edıyorum , mutfakta bısıler hazırlarken bıle gobegım tezgaha degıyo lavaboya yetısemıyorum dusun yanı 1 ay sonra nolur

slm anneler dün kızımı gördüm 1777 gr. olmuş. işte buda yüzümüz

Eki Görüntüle 719508
maşallah kızına..
1 hastane çıkışı 3 tane 5li takım gecelik çıtçıtlı badi uzun kısa kol çorap ağız bezi bebek bezi ıslak mendil alt açma nevreim takımı yastık yorgan biberon emzik emzik kutusu tırnak makası burun aspiratörü şampuan sabun elbise küvet küvet filesi bebek arabası ana kucağı
aklıma gelenler bunlar daha kaynanamda almış bisrürü o yüzden kıyafet daha fazla almadım hemen küçülecek die

bende bi türlü karar veremiyorum hastane çıkışına 3 takım aldım ama önce hangisini giydiricem bilmiyorum..babamız şimdide fenerıumdan görmüş hastane çıkışı onu giydirelim diye tutturdu..nolcak bilmiyorum ((

saol canım beğenmene sevindim ..içim rahatladı biraz...iyide iki tacı napcaksın birini çıkartıp diğerinimi takıcan hastanede??yoksa resim çektirmek içinmi aldın iki tane ??[/QUOTE]

İki tane geceliğim var biri krem biri pembe düğmeli bişe onun için iki tane aldım,benim büyük ihtimal sezeryan olcağı için iki gün de farklı takıcam:):)Hem de iki tacı da çok beğendim vazgeçemedim

Çok haklısınn, yarın deterjan aliim o zaman ilk süreci hallediim ben ,Bu hafta içi de yıkama kısmını hallediim,sonrada ütü falan..dediğin gibi ufak ufak ağırlaşıyorus zaten bikaç ufak eksiğim de var onlarıda hallediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…