maşallah annesi ,
agzimi acik yoksa guluyomu canım , cok tatlı allah bagıslasın ıns.
Yaff doğum öncesi doğum kontrol yöntemi ile doğum sonrası doğum kontrol yöntemi arasında ne fark varkiiii???Ben anlamadım,bir bilen varsa beni aydınlatsın
Bir de ben henüz doğum için çanta falan hazırlamadım hiç bi telaşım yok yani,dün eşim dedi artık hazırla istersen çantanı falan diye, bi garip oldummBanane daha çoooookkk varrr
kızlar bebişlere neler aldınız.ben hastane seti,2 tane zıbın takımı,alt-üst takım(şapkalı) aldım.başka neler gerekli olur.annem,teyzemde almış bişeyler ama onları daha görmedim.annem daha gelmedi.
yaff doğum öncesi doğum kontrol yöntemi ile doğum sonrası doğum kontrol yöntemi arasında ne fark varkiiii???ben anlamadım,bir bilen varsa beni aydınlatsın
Bir de ben henüz doğum için çanta falan hazırlamadım hiç bi telaşım yok yani,dün eşim dedi artık hazırla istersen çantanı falan diye, bi garip oldummbanane daha çoooookkk varrr
maşallah annesi ,
agzimi acik yoksa guluyomu canım , cok tatlı allah bagıslasın ıns.
ben herseyımı hazırladım canım calısıyorum hazıran sonuna kadar , belkı erken olur bısey olur , kımse evımın duzenını bılmez , esım hıc beceremez :) annem 2 amelıyat oldu ust uste 2 ay once , panık elı ayagına dolasır dıye ben hazırlıklarımı bıtırdım terlıklerım dahıl olmak uzere , bı tac almamısım onuda haftasonu halletcem
aman dilini ısır canım maşallah de :)) darısı başıma :))evet canım inşallah öyle olur..vallaha 3 senedir o kadar cok bebek cocuk gelişimi kitabı okudum ki..resmen d n r artık bana bedava kitap verecek..onlardan ögrendiğim ve kendi yavrumda yasadıgım sey su..
usluluk yaramazlık esas olarak fıtratla ilgili birşey..
yani eğitim davranış ögrenilen ve ögretilen seyler tabiki cok cok önemli ama kişilik baya baya fıtrat ve yaratılış meselesi..o yüzden inşallah duaların kabul olur..
biz ilk bebeğimiz bu kadar uyumlu olmasaydı ardından hemen 2. bebek bu kadar erken düşünemezdik.resmen kendi kardesini kendi cagırdı oğlum..yoksa biz öyle mükemmel bi yetiştirme tarzı sergilemedik..geleneksel anne babalardık yani...
ama yapma oglum dedik yapmadı ,, bi bekle dedik bekledi...
uslu cocuk cok rahat..
canım inanırmısın ama benim hala umudum var çıkacağından :)) sen izne ayrıl nolcakki iznin bitene kadar çıksa bile sen yararlanıyosun...tabi aksi bi karar çıkartmazlarsaallahım yarabiiiiiiimmm
su 6 aylık dogum iznini göremeden duyamadan pazartesi ayrılıyorum dogum iznine..
aşkolsun gerekli mercilere yaneeeeeeeeeee
maşallah çok tatlı annesi...yaa bende artık görmek istiyorum oğlumu çoook özledim..
canım nddd öğlencidir muhtemelen,yarim kızının eşyalarıyla uğraşıyordur damlar birazdan,suzanda kesin temizlik yada güzel yemekler yapıyordur yada arkadaşlarına gitmiştir malum gezmeci biraz:))) grafta zaten nezmandır yok gören olursa banada hbr versin:)))bugun nddd ve yarim yok...
iyi misiniz kızlaaarrrr
gelin bakemm
graf tan haber var mı
suzan dan..
Nefideeeee ev haberine çok sevindim canım sen mutlu olmuşsunyaa ohhhben de oldum..
Admeeeeennn bence pembe gecelik ve kırmızı taç uyumu çok güzel hiç değiştirme, hem de oğlumuz olcak die pembe giymiycesmi canıımmm,ben de sabahlığımı pembeli morlu aldım.Lohusa tacı da iki tane aldım biri beyaz biri pembe.
Canssıııııınnnn odaya bayıldım inanılmaz aydınlık, ferah ve uyumlu.Uğraştığına değmiş kesinlikle.Marjinal olmuş.Ama o resimdeki genç kız kim canım hiç göbüşü falan yok maşallah ona
imreniyorum kesinlikle size,çantasını hazırlayanlara:):) benimki tembellikten zaten daha hiçbişeyini yıkamadım bile daha çook var gibi geliyo ama tabi tedbirli olmakta fayda var, takdir ediyorum sizi:):)
1 hastane çıkışı 3 tane 5li takım gecelik çıtçıtlı badi uzun kısa kol çorap ağız bezi bebek bezi ıslak mendil alt açma nevreim takımı yastık yorgan biberon emzik emzik kutusu tırnak makası burun aspiratörü şampuan sabun elbise küvet küvet filesi bebek arabası ana kucağıkızlar bebişlere neler aldınız.ben hastane seti,2 tane zıbın takımı,alt-üst takım(şapkalı) aldım.başka neler gerekli olur.annem,teyzemde almış bişeyler ama onları daha görmedim.annem daha gelmedi.
kızlar bebişlere neler aldınız.ben hastane seti,2 tane zıbın takımı,alt-üst takım(şapkalı) aldım.başka neler gerekli olur.annem,teyzemde almış bişeyler ama onları daha görmedim.annem daha gelmedi.
bence yap canim , yıkadım astım kurudular bi süreç ,
ütüledim katladım yerleştirdim bi süreç,
hastaneye gidecekleri ayırdım cantaya koydum ayrı bir süreç ,
havalar ısınıyor , sonlara dogru ıyıce agırlasırız , yapamayız belkı , elını cabuk tut ,
ıkıncı hamılelıkler belkı daha rahat gecıyodur , ama ben sımdı bıle gobegımden zor hareket edıyorum , mutfakta bısıler hazırlarken bıle gobegım tezgaha degıyo lavaboya yetısemıyorum dusun yanı 1 ay sonra nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?