Sıcağı seviyorsan yer değiştirebiliriz .. Ben Konya yı ilk tayin yerimizi cok özledim yaw.. İzmir bayıyo.. Yemek yaparken illalah geliyo... Banyo yaparken bile terliyosyn.. Gerçi eşim Antalya lı orası daga bi beter ... Offf offff... Oturduğum koltuğa yapıştım ayol..
bence yap canim , yıkadım astım kurudular bi süreç ,
ütüledim katladım yerleştirdim bi süreç,
hastaneye gidecekleri ayırdım cantaya koydum ayrı bir süreç ,
havalar ısınıyor , sonlara dogru ıyıce agırlasırız , yapamayız belkı , elını cabuk tut ,
ıkıncı hamılelıkler belkı daha rahat gecıyodur , ama ben sımdı bıle gobegımden zor hareket edıyorum , mutfakta bısıler hazırlarken bıle gobegım tezgaha degıyo lavaboya yetısemıyorum dusun yanı 1 ay sonra nolur
slm kızlar yine ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah
ay inanamıyorum yaa!! korkuyomusun sende?
bizim işimiz zor valla
Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
canımm bende yıkamak istiyorum eşyalarını ama hep erteliyorum çok zor geliyor ve renkleri karışır diye çokkk korkuyorum..sen neyle yıkadın canım?
bende bi türlü karar veremiyorum hastane çıkışına 3 takım aldım ama önce hangisini giydiricem bilmiyorum..babamız şimdide fenerıumdan görmüş hastane çıkışı onu giydirelim diye tutturdu..nolcak bilmiyorum((
nerdesin kuzum sen bi geliyosun bi kayboluyosun:)) doğurmadın dimi:)))
iiz bizde zaman dolduruyoruz aynı şeyler hep...
teyzeleri benim tosuncuk oglumun videosu :)
http://www.youtube.com/edit?video_id=yTKJIQXtRAI&video_referrer=watch&ns=1
kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayacaksınız bun konu daha öncede konuşulmuştu ama sorayım dedim ben yine ben omo nun bebek için olanını aldım ama içimde yine de şüphe var dalanın matiğini mi alsaydım diye dalan da sabun olduğu için makineyi bozuyormuş ne yapsam bilemedim
Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
saol canım bende artık yıkıcam bugünlerde ütüyü sonrada yaparım...bende dalan roxy aldım ama geçenlerde biyerde izledim bebeklerin kıyafetlerini sadece sirkeyle yıkayın diyordu uzmanın biri...deterjan bölümüne elma sirkesi koyun başkada birşeye gerek yok bütün mikropları söküp alır diyodu...dalan roxy ile yıkadım canım ,
ben renkleri yakın olanlari ayri yikadim ,
kırmızılı olanlarida elimde ıslattım hafiften citiledim kırmızı kısmı ile acık renk olan kısmını bazıları boya verdi onları iade ettim aldigim yere bazıları vermedi attım makinaya yıkadim ,
genelde kırm-beyaz ve lacivert-beyazlar soluyor bu sekilde çözebilirsin canim,
yumusaticida dalin aldim , deterjan sertleştirdi gibi geldi bana.
dogumhaneye en ucuz olani ver canim :)) ben öyle yapıcam , 3 hast cıkısı koydum cantaya , biri az parceli hemen giysin die kan vs olabiliyormus giydirirken , odana cikinca degistirirsin .
Kızçelerrrrrr biz geldikkkkkkkk
Hayırlı cumalar hepimizeeeee
Biz 33.haftamıza girmiş bulunmaktayız:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119:
Aslında baş ve bacak boyumuza göre 34.haftadaymışız
Kızçemi gördük kıpraşık sevgilim benimmmm 2151 gr olmuşuz ve boyumuz da 47 cm
Doktor babası gibi iri olacak dedi.Boyu da uzun olacak dedi.Baş ve bacak boyumuz 1 hafta
önden gidiyor koca kafalı kızçem benimSuyumuz da gayet iyiymiş.Tartıldık
1 kilo almışım ben 22 gündeKilo için herhangi bir yorum yapmadı zaten.
Benim kızçem,aşkım benim kocaman kız olmuş ultrasonda tepikle selamladı bizi
İlaçlarım bitmişti onalrı yazdırdım,güneş kremi istedim,eczacı pazartesi getirecek.Güneş
kremi yazmayı unutunca odasına tekrar gittim ve bu sefer cinsiyetini tekrar sordum.Sekreteriyle
gülümsediler banaSenin ki kız dedi ve içim tekrar rahatladı
Sorun kız ya da erkek olması değil Ama bu saatten sonra değişiklik olursa tuhaf olurdum
Ki ben erkek istiyordum en başındaNeyse kızçeler geçmişi okuyayım ben içim kıpır kıpır
Dün akşam böyle değildim babamızla avmye gidip alışveriş yapalım dedik.Ne kadar uygun fiyata kıyafetler
sandaletler buldum ama sağ tarafıma giren ağrı yüzünden yemek yiyip eve döndük.Eşim de ben de şaşırdık
ben hiçbir şey almadan dönmüş oldumNeyse bir an önce doğuralım da sonra alırım
DURU'm sağolsun öpüyoruz sizi kızçelerrrr
kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?