2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim eskiden bebek sabunu deterjanımı varmıs pehh , bence o kadar takılma ya , hergun yeni bişi diolar ..

gelir gelmez deistiricen cnm odaya , bilmem oyle tavsiye etti dogum yapan arklar.

Alıntı nddd kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicekti oğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem

tatlım ne güzel allah gönlüne göre vermiş birde bebişlerimizin kısmeti bize de yarıyor yeni evinizde bebişinizle çok mutlu olursunuz inşallah

dogum yapmayı düşündüğüm bi hastane var.oraya gideceğim.bende bilmiyorum ki korktumm doktor öyle diyince..inş sağ salim hayırlısıyla dünyaya gelirr...

canim üzülme ,

tekrar olcturursun bazen sat ve ultrason makinesindeki haftalar tutmaya biliyor , baska bir doktora git canim , hemen üzme kendini.

bende öyle düşünmek istiyorum onun için başka bir yere daha gitmek de fayda var.. teşşekkür ederim sagolun

hemen moralini bozma canım bize de hep bir hafta önden gidiyor iri bir kız olacak diyorlardı son gidişimde de 3-4 gün geriden geliyor dedi cihazlar her zaman tam sonucu vermeyebiliyormuş şimdiden üzülüp sitres yapma allah dermensız dert vermesin yeter ki velasıl geriden gelsin ne olacak vardır onunda bir çözümü inşallah

Bir doktorun dediğiyle moralini bozma canım git bakalım diğer doktora da güsel haberler bekliyorumm..

valla bozuldu bile moralimm .hiç böyle bişey beklemiyordumm.doktor oğru düzgün bişeyde demediii.kilosunu bile söylemedi.. inş hayırlısı olsun.teşekkür ederim

hayırlı cuma larrr

merhabalr hanımlar nasıslınız ben ıyı degılm kac gunun yorgunlugu ve artık dayanamaıyorum her yerım kamyon carpmıs gıbım mazallah ya bgnde gece gec yattım kec kes uyandım sonra ark.doguma yolladım canım benımm endıse korku sevınc hepsını dusunerekden gıttı suandada sunı sancı ıle bas basa acılması baslamıs dr suyunu patlatmıskı daha d hızlansın surec dıye dua edınde bır an once bır soluk da kavussun paşasına ınslll bende evlerı supurdum hıc yapasım yokkenn gelen gıden oluyor malumm ark.annesınden tel beklıyorum bulgur corbası yapıp goturecegım ınsll sut yapsın dıye ınslllcanım ebnım cok yakın ark...sulalede 4 hamıs dıkk ben 3.bu ark.2 sıra bıse geldı benden sonrda kız bekleyen bır akraba gelını a hayırlıslı ınsll dua ıle hayrlısı ınsll
göbıısmın asagı ıncıdıgnı soluyorlar aklıma soru sareteı gelıyor ınsll en az 2 hafta daha benımle kalsın paşamm sonra dogabılırrrr hast.canamıs hazır nede olsa bır ıkı eksık onlarıda es gecc donsun paşada tek saglıcakal normalınden dogurayım askımın askısınııııııııııı

sızlere hıc okyamıyorum halım yok vaktım desen hıc yokk pöfffffffffffffff:26:

maşallah Duru ya ve sana ama bebiş senin gibi çocukluğunda tombul olucak heralde

Galiba benim küçüklüğüm gibi dombili birşey olacakHem dombili hem uzun
Ayyyyy çok merak ediyorum bennnnn elini,yüzünü,bacaklarını,yanaklarını,gözlerini
,parmak aralarını,boğumlarını oyyyy

canımm çokk guzel olmuş nasıl yaptın bunları gercekten beceri usttekii stıckerı fln tul kavanozu sahane:)bnde bikaç tiyo istiyorum:)

Kuzum ben yapmadım bunlardan ben mevlüt için yapmayı düşünüyorum
Arkadaşalr tül,sticker ve kavanoz için adresler vermişti önceki sayfalarda

ikiziz daha öncede sormuştum ama cevabı alamadan çıkmam gerekmişti cansın ve diğer arkadaşlarla buluştunuz mu mayıs gibi bakarız denmişti daha önceki konuşmalarda

ndd --en konusuna sevındım canımmm gozunuz aydınn

evesudee--dr dan maasallah la donmususnuz sukur ler olsunn darısı bıslereee hafatya bakalımm

acenu --- maaslalah oglusunu kıpır dak mazarat ne dersen artık

canımmm üzme sen kendini iyişeyler düşün bebeşin seni üzmicek ve zamanında gelecek annesi...arkadaşınada allah yardım etsin bi avazda kurtarsın...

az kaldı canım çoğu bitti zaten sayılı günler çabuk geçer derler inş çabuk geçerde b3bişlerimize kavuşuruz Allahın izni leee...

Yok buluşamadık henüz ,biz cansınla zorluyoruz ama kısmet olmuyo bi türlü:):) ayarlayabilirsek haber veririz sanada,,yada burda da ayarlayabiliris hep birlikte,her türlü öneriye açığım hafta içi:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…