saol canım bende artık yıkıcam bugünlerde ütüyü sonrada yaparım...bende dalan roxy aldım ama geçenlerde biyerde izledim bebeklerin kıyafetlerini sadece sirkeyle yıkayın diyordu uzmanın biri...deterjan bölümüne elma sirkesi koyun başkada birşeye gerek yok bütün mikropları söküp alır diyodu...
acaba biz çokmu pimpirikliyiz yaa...
canım iide doğumhaneden çıkıp hemen odaya getirdiklerinde emmesiymiş,resim faslı,kucaktan kucağa gezmeler ..hepsi o kıyafetiyle olacak..ee sonra nasıl değişicez ki??
yaa çok üzüldüm canım benim..evet herşey yolundaydı neden acaba bişey sölemedimi doktor...sen birde başka hastaneye git iki doktora sormak iyidir herzman...inşallah bir sorun olmazda sağ salim dünyaya gelir...gelişim geriliği olduğunda bebekte sağlık sorunumu oluyo anlamadım hiçte bilgim yok bu konuda???
canim üzülme ,
tekrar olcturursun bazen sat ve ultrason makinesindeki haftalar tutmaya biliyor , baska bir doktora git canim , hemen üzme kendini.
Odamız hazır kızlaaaaar :)
kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
hemen moralini bozma canım bize de hep bir hafta önden gidiyor iri bir kız olacak diyorlardı son gidişimde de 3-4 gün geriden geliyor dedi cihazlar her zaman tam sonucu vermeyebiliyormuş şimdiden üzülüp sitres yapma allah dermensız dert vermesin yeter ki velasıl geriden gelsin ne olacak vardır onunda bir çözümü inşallah
Bir doktorun dediğiyle moralini bozma canım git bakalım diğer doktora da güsel haberler bekliyorumm..
Çok güzel olmuş ben bayıldım canım.Ben de mevlütte dağıtacağım
bunlardan
maşallah Duru ya ve sana ama bebiş senin gibi çocukluğunda tombul olucak heralde
canımm çokk guzel olmuş nasıl yaptın bunları gercekten beceri usttekii stıckerı fln tul kavanozu sahane:)bnde bikaç tiyo istiyorum:)
hayırlı cuma larrr
merhabalr hanımlar nasıslınız ben ıyı degılm kac gunun yorgunlugu ve artık dayanamaıyorum her yerım kamyon carpmıs gıbım mazallah ya bgnde gece gec yattım kec kes uyandım sonra ark.doguma yolladım canım benımm endıse korku sevınc hepsını dusunerekden gıttı suandada sunı sancı ıle bas basa acılması baslamıs dr suyunu patlatmıskı daha d hızlansın surec dıye dua edınde bır an once bır soluk da kavussun paşasına ınslll bende evlerı supurdum hıc yapasım yokkenn gelen gıden oluyor malumm ark.annesınden tel beklıyorum bulgur corbası yapıp goturecegım ınsll sut yapsın dıye ınslllcanım ebnım cok yakın ark...sulalede 4 hamıs dıkk ben 3.bu ark.2 sıra bıse geldı benden sonrda kız bekleyen bır akraba gelını a hayırlıslı ınsll dua ıle hayrlısı ınsll
göbıısmın asagı ıncıdıgnı soluyorlar aklıma soru sareteı gelıyor ınsll en az 2 hafta daha benımle kalsın paşamm sonra dogabılırrrrhast.canamıs hazır nede olsa bır ıkı eksık onlarıda es gecc donsun paşada tek saglıcakal normalınden dogurayım askımın askısınııııııııııı
sızlere hıc okyamıyorum halım yok vaktım desen hıc yokk pöfffffffffffffff:26:
Galiba benim küçüklüğüm gibi dombili birşey olacakHem dombili hem uzun
Ayyyyy çok merak ediyorum bennnnn elini,yüzünü,bacaklarını,yanaklarını,gözlerini
,parmak aralarını,boğumlarını oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?