Odamız hazır kızlaaaaar :)
Yok buluşamadık henüz ,biz cansınla zorluyoruz ama kısmet olmuyo bi türlü:):) ayarlayabilirsek haber veririz sanada,,yada burda da ayarlayabiliris hep birlikte,her türlü öneriye açığım hafta içi:):)
canımmm üzme sen kendini iyişeyler düşün bebeşin seni üzmicek ve zamanında gelecek annesi...arkadaşınada allah yardım etsin bi avazda kurtarsın...
aslında bu cumartesi olabilir müsaitsen ama diğerlerine nasıl ulaşıcaz
Siz sıcaktan bunaldığınızı yazarken ben de çok şükür konya ne güzel daha serin diyodum :) Burda evde otururken pek bi sıkıntı olmuyo, hele bugün cam filan açamıyoruz nasıl rüzgar var :)
kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
cnm cok gecmıs olsun allah korusun kotu bırsey yoktur umarım sen ıcını ferah tutkı bebekte etkılenmesın ben ıkınız ıcınde hemen ayetel kursi okudum allhım kabul etısn ıyı hbrlerını duyucaz ınsallah
Kızlar benim bugünlükte mesaim bitti..saolsun arkadaş erken geliyoda biraz bende erkenden çıkıyorum :))) yarın görüşürüz hepinizi çok öpüyoruz...
ayy hafta içi demişsin bende cumartesi diyom:) sen çalışıyormuydun neyse yada siz cansınla gün belirleyin ben size uymaya çalışırım o zaman
romaroma sende gelirsin inşallah buluştuğumuzda çalışıyordun sen izine ne yaman çıkıyorsun
cnm cok gecmıs olsun allah korusun kotu bırsey yoktur umarım sen ıcını ferah tutkı bebekte etkılenmesın ben ıkınız ıcınde hemen ayetel kursi okudum allhım kabul etısn ıyı hbrlerını duyucaz ınsallah
Çalıştığımdan değil de eşimle bişiler yapıyoruz haftasonları,ama hafta içi evde boş oturuyorum:):)Sen de çalışmıyodun dimi??
annemler konyada.orasıda sıcak.hele annemin evi durulmuyor.ben muğladayım benim ev daha serin valla
Sigarayı bırakma konusu gerçekten her açıdan önemli bence, ilerde de çocuk bizi örnek alıyor sonuçta. bir de bir taraf içmeyince diğerine çok kötü geliyo kokusu. Ayrıca inanın ekonomiye katkısı çok büyük. Onun yerine alabileceğiniz çok şey var. hele ki artık sigara fiyatları uçtu. her ay kimbiler ne kadar paranız artar bırakınca. kredi çekip araba filan alabilirsiniz büyük ihtimal. ya da yavrunuza bişeyler alırsınız. Bi arkadaşımın abisinin lafı var. çok hoşuma gider. ''Sigara içmek insanı hasta yapmaktan başka bi işe yaramıyor, siz akıllı insanlarsınız, insan hiç para verip kanseri ya da başka hastalığı satın alır mı?'' Gerçekten hastalık satın almıyorsunuz da ne yapıyorsunuz? Biz eşimle bırakalı çok oldu, evde gelenlere bile içiremiyoruz artık. sadece balkonda içiliyor. Evin kokusu her zaman mis gibi, ve inanın o kokunun ne kadar kötü olduğunu bırakınca anlıyorsunuz. nedense içerken o kokuyo öyle almıyor insan. Hem Eşin bırakırsa sana da destek olmuş olkur, biri içip diğeri içmeyince, içmeyen kişi de zorlanıyo bi yerden sonra. ikinizde içmeyince birbirinize destek olmuş olursunuz.
Bu arada idrar yolları iltihabıyla ilgili bişeyler konuşulmuş ama alıntı yapmayı unutmuşum tekrar dönüp bakmaya vaktim yok, kim bu konuda dertliydi hatırlamıyorum ama maydonoz sapını kaynatıp suyunu içince baya iyi geliyor.3 gün günde 3 defa filan bol bol için.
Kızlar aman maydanoz suyu düşüğe sebep oluyor. Hem de çok etkili. Sakın kullanmayın
o zaman hemen teklifi geri aliyorum, sakin maydonoz suyu icmeyin.bunu bilmiyordum kizlar ozur diliyorum.
inşallah canım bakalım kısmet olursa denk düşerse neden olmasın gelirim :)
evet calışıyorum..son 3 haftaya kadar çalışıcam izinlerimi doğum sonrasına aktarabilmek için..temmuzun ilk haftasında izne çıkıcam canım
nasılsın bu arada ne var ne yok..benim sıcaklarla başım dertte valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?