2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Odamız hazır kızlaaaaar :)

tatlım çok güzel dizayn etmişsin ellerine sağlık bebişinle sağlıklı mutlu güzel günler geçirirsiniz inşallah bu odada bide bebek arabası ne marka benim baktığıma benziyor ve nerden aldın benim de bir tek bebek arabası kaldı eksik karar veremiyom bir türlü

Yok buluşamadık henüz ,biz cansınla zorluyoruz ama kısmet olmuyo bi türlü:):) ayarlayabilirsek haber veririz sanada,,yada burda da ayarlayabiliris hep birlikte,her türlü öneriye açığım hafta içi:):)

aslında bu cumartesi olabilir müsaitsen ama diğerlerine nasıl ulaşıcaz

Siz sıcaktan bunaldığınızı yazarken ben de çok şükür konya ne güzel daha serin diyodum :) Burda evde otururken pek bi sıkıntı olmuyo, hele bugün cam filan açamıyoruz nasıl rüzgar var :)

annemler konyada.orasıda sıcak.hele annemin evi durulmuyor.ben muğladayım benim ev daha serin valla

cnm cok gecmıs olsun allah korusun kotu bırsey yoktur umarım sen ıcını ferah tutkı bebekte etkılenmesın ben ıkınız ıcınde hemen ayetel kursi okudum allhım kabul etısn ıyı hbrlerını duyucaz ınsallah

Kızlar benim bugünlükte mesaim bitti..saolsun arkadaş erken geliyoda biraz bende erkenden çıkıyorum :))) yarın görüşürüz hepinizi çok öpüyoruz...

sen okuyunca gözümü açtın tatlım bende okudum hemen burası gerçekten çok güzel ve faydalı özlemişim sizlerle sohbet etmeyi:)

ayy hafta içi demişsin bende cumartesi diyom:) sen çalışıyormuydun neyse yada siz cansınla gün belirleyin ben size uymaya çalışırım o zaman

Çalıştığımdan değil de eşimle bişiler yapıyoruz haftasonları,ama hafta içi evde boş oturuyorum:):)Sen de çalışmıyodun dimi??

Merhaba Küçük meleklerin anneleri:)) Artık çok mu az kaldı ne meleklerimizle buluşmamıza..Gün geçtikçe bende heyecan, merak ve korku artıyor..

Benim 32. hafta başından itibaren adet ağrısı gibi ağrılarım başladı bu yüzden yürümekte çok zorlanıyorum ağrım olunca hatta yürüyemiyorum. Gece başlarsa uyutmuyor zaten...Bugün sağlık ocagına gittim bu ağrılar normal dedi. Ama herkesin hissettiği şiddeti kişiye göre değişirmiş. Çatın darsa çok ağrı hissedersin genişse az dedi.. Benzer agrılar yaşayanlar var mı bu arada??

Doğum şekline zorda olsa karar vermiştim artık. Ama son kontrolümüzde bu konuda muallakta kaldı ne şekilde bebeğime kavuşacağım da belli değil. Bebeğim biraz iri bir bebekmiş uzun boylu kafa çapı biraz daha geniş ve kilolu olacakmış bu durumda sezeryan olmam daha uygun olurmuş.. Daha erken olduğu için hiç birşey sormadım konuyla ilgili..Bununla ilgili son durumu artık pazartesi kontrolde öğreneceğizz.. Bu arada her kontrolden önce mutlaka nst ye giriyorum ben mecburi.. Garantici dr. benim ki..

Hazırlıklara gelince bütün giyim kuşam işi biteli çok oldu. Sadece nevresim takımı alıcam bir tane daha.Mobilyamız geldi halımızı sipariş ettik. yatağı bugün gelecek. kapı süsü çikolatası bebek şekeri mevzularına daha hiç girmedim sadece bi baktım pazartesi karar verip onu da aradan çıkarmayı planlıyorum.. önümüzdeki hafta da kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip, hastane çantamızı hazırlarım heralde.. Siz neler yaptınız ne durumdasınız?

Benim kararsız kaldığım park yatak konusu var tek.. Almalımıyım, alırsam hangi marka alıcam nelere dikkat edicem cok cok ta pahalı bir şey alma taraftarı da değilim. İkeanın sitesinde (bebek karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye) gördüğüm bebek karyolası mı daha uygun olur ilk zamanlar kullanmak için yoksa park yatak mı?? bilmiyorum siz neler yaptınız bu konuda?? paylaşırsanız sevinirim...

romaroma sende gelirsin inşallah buluştuğumuzda çalışıyordun sen izine ne yaman çıkıyorsun

inşallah canım bakalım kısmet olursa denk düşerse neden olmasın gelirim :)

evet calışıyorum..son 3 haftaya kadar çalışıcam izinlerimi doğum sonrasına aktarabilmek için..temmuzun ilk haftasında izne çıkıcam canım

nasılsın bu arada ne var ne yok..benim sıcaklarla başım dertte valla

allah razı olsun canım çok sagol duan için.. inş iyi haberlele gelirim buraya .zayıf dogması sorun degilde.bi sağlık problemi olmasın dan korkuyorum

Çalıştığımdan değil de eşimle bişiler yapıyoruz haftasonları,ama hafta içi evde boş oturuyorum:):)Sen de çalışmıyodun dimi??

hıım tahmin etmiştim yok canım bende çalışmıyorum benim eşim vardiyalı çalışıyor ve beni gideceğim yere o götürüyor bende ondan cumartesi demiştim ama fark etmez ayarlarız bir şekilde bebişlerimize kavuşmadan tanışmayı istiyorum belki sonrasında da görüşürüz :)

iyiyim çok şükür şeker sıkıntımız var biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum sıcaklar beni de yoruyor hiç dışarı çıkasım gelmiyor ama halletmem gereken işler oluyor mecburen çıkıyorum birde sıcağın yanın da ayak ve bel ağrısı çok çekiyorum azcık yürüyeyim o gece zor bir uyku beni bekliyor idare ediyom ama az kaldı bebişime kavuşunca bütün ağrılarım bitecek inşallah sende iyisindir bir sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…