2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba guzel annenler v meleklleri baydir uzak kaldim.sizden inyt sorunumuz 2 3 gune kadr duzelck.insallah cok erak edyorum nele yaptniz hrrkes iyiir insallah.. biz iyiyiz carsamba kontolum vardi okum buyumu masallah1,5kilo olmus amaa hemen.yanaklardan belli etmis kendni nasil ttli bi gorseniz gulumsesini yakaldik doktrla foto cekk hemn:)) Allah a bnlerce sukur edyorm yuu aklma geldkce annesii gibi gamazelerid var:)) donmus oglum kafasi asgda..ama yer degsteblr dye umyordm doktorumuz bi.alsklk olmassa normal.hpablcgmi soyledi dogumu kv sorunca:)
insallah hepiniz ayni guzell haberlernz vardr:)son gunlrrde ayag kalktgmda bile kasik agrlarm sddtlenyor regli gibi ama daha farkli baski hissdyorm dokotr normal dedi bKalim..

cnm ben bu besikten aldim ikeadan.

Biri sıcak mı dedi neeeGece şort atlet giyiyorum ve üzerimi de örtemiyorumm
Allah yardımcımız olsun..
Bu arada benim bızdık bu aralara çok fazla hıçkırıyo,ben stres oluyorum onun yerine ne kadar sinirleniodur:):)

tşkler teyzesii

nasulmis oglun cnm masallah iyi.demekki
yaz melekleri canım nerlerdesin kaç gündürrrr

saoal cnn nette bu sknti var aklm burda.ama heeep:)) telde grmekd cokzor. dun.sina yaptik bi.gun.oncesde aksam yuryusuu yaptm arkdslarla.sonra dnlndk falezler de donduma flan yedk guzel gecyor gnlerm ama bde internet olaydi:))

ben park yatak aldım tavsiyeler üzerine ve daha kullanmadan iyi ki almışım diyorum inşallah kullanırken de memnun kalırız içinede park yataklar için satılan yataklardan pamuklu olanını tercih ettik yatağın markası Kraft calipso bende bur da ikiziz arkadaşımızdan duymuştum bu modeli gidip görünce hoşuma gitti dokusu felan güzel hepten branda gibi değil fazla renk seçeneği yok tek kusuru bu biz kırmızı aldık ve gayet güzel siznde hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre bir şey bulursunuz inşallah

cnm ben bu besikten aldim ikeadan.

Ayy çok sevindim ya bir kişi olsun çıktı bu beşiği alan.. Ben kararsızım canım park yatak mı daha iyi olur yoksa bu ikeadaki beşik mi.. Bİr de madem sen aldın sana sorayım genişliği falan yeterlimi bebek için. Ne kadar süre kullanabilir sence bebeklerimiz bu beşiği.. Taşıması kolay mı başka odalara filan. Son sorum :) bu beşiği aldık kullandık işimiz bitince kendimiz kolayca bozup kaldırabilirmiyiz ikinci bebeğe kadar..

Seni bulduğuma çok sevindim bu arada

iyi olmana sevindim canım..bende de ilk şeker çıkmıştı ama sonradan yapılan 100lükte çıkmadı..yinede bende dikkat etmeye çalışıyorum canım..

dediğin gibi az kaldı canım hayırlısıyla kucagımıza alalım bütün ağrıları unuturuz inşallah..

bende iyiyim çok şükür..oğlumun odası geldi kurdular güzel oldu çok şükür..bi halısı ve tülü kaldı büyük eşya olarak..diğer şeyler hep ıvır zıvır ama alınacak çok şey var daha ya

aynı senin gibi yatıyorum bende canım

aynen Allah yardımcımız olsun sıcaklar bizi mahvediyo

benimkide hıçkırıyomudur acaba ya ben anlayamaıyorum hışkırdıgını daha

Evet evet ilk bi buluşsak gerisi daha rahat olur hem tanımış olurus birbirimizi:):)Sen nerde oturuosun??

Park yataklarımız ve içinin yatağı da aynı oldu o zamanAma bende dokusundan dolayı tercih ettim onu sende farketmişsin:):)

Cevap yazdığın için çooook teşekkür ederim tatlım.. tavsiyeni dikkate alıcam araştırıcam mutlaka. Sen ne kadara aldın peki??

annişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum

en fazla bi kaç haftaya anlarsın bence hıçkırıklarını ,zaten bi müddet sonra anlamaman imkansız olcak büyüdükçe daha güçlü hıçkırıyolar:):):):) küçücük vücutlarıylaaa

gözün aydın canı maşallah
üzme canım kendini usgden kaynaklı olabilir. zorzamanları atlattık çok şükür belki minyon bir bebiş olacaktır. doktorlar direk en kötüsünü söylüyorlar zaten
bende bu yataktan aldım odasına eşimle beraber çabucak kurduk. dikdörtgen bi kutuda geldi zaten çok yer kaplamaz sonradanda çok çok sağlam gibi gelmedi bana ama işini görür odamada kraft 504 park yatak aldım onu daha çok kullanırım herhalde çünkü odasında çok yatmaz eminim.

acenu youtube kurumda yasak izleyemedimama eminim çoook tatlıdır bütün bebebişler melek zaten

Cevap yazdığın için çooook teşekkür ederim tatlım.. tavsiyeni dikkate alıcam araştırıcam mutlaka. Sen ne kadara aldın peki??

park yatak 289 tl her yerde aynı kraftın fiyatı sabit hiçbir yerde değişmiyor içinin yatağı da 79tl ama fiyat değişebiliyor başka mağazalarda 120 kadar da pamuk yatak var ama daha büyüktü yani benim aldığımın dış kılıfı fermuarlı çıkıp yıkkanabiliyor 120 lik olanın öyle bir özelliği yoktu

En erken sen kavuşcaksın o zaman inşallah sağlığıyla gelsinde

Ben bunun bir diğerini aldım canım SUNDVIK BEYAZ kenarları kapalı
ön ve arkası aralıklı 299 tlye.Dolap ve şifonyer uyumunu dA dikkate
aldığım için.4-5 yaşına kadar kullanabilir dedi.Ben beyaz,sade aradığım
için direkt iKEA'YA koştum gayet güzel duruyor.

selam guzel hamıscıkler :) hazıran annelerının topıgınde mayısta dogum yapan o kadar cok olmus kı..bızde hazıran ıcın hazırlıklı mı olsak ne..

Odamız hazır kızlaaaaar :)

şahane bir oda olmuş tamda prenslere layık

epey bi yardımcım olucak o yüzden korkudan çok heyecanlıyım. bitek zamanlama kötü 20 hazirandan sonra anca taşınabilicez
maşallah allah nazardan saklasın

Amin canım çok sağol
gözünaydın canım ali kaanın kısmeti desene

çok güzel olmuşşş ellerinize sağlık, hele halıya bayıldımmm oda da sende mükemmel görünüyorsunuzz

evet canım oğlumun kısmetine
kuzum gözün aydın senin adına çok sevindim...ohhh ferah ferah yeni evinde büyütücen ali kaanı:))sen sakın bu taşınma sırasında çok yorma kendini son aylar çok dikkatli olmalıyız..
.

çok sağol canımm oğluma da güzel bir oda yapabilicem çok sevinçliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…