ndd --en konusuna sevındım canımmm gozunuz aydınn
evesudee--dr dan maasallah la donmususnuz sukur ler olsunn darısı bıslereee hafatya bakalımm
acenu --- maaslalah oglusunu kıpır dak mazarat ne dersen artık
Merhaba Küçük meleklerin anneleri:)) Artık çok mu az kaldı ne meleklerimizle buluşmamıza..Gün geçtikçe bende heyecan, merak ve korku artıyor..
Benim 32. hafta başından itibaren adet ağrısı gibi ağrılarım başladı bu yüzden yürümekte çok zorlanıyorum ağrım olunca hatta yürüyemiyorum. Gece başlarsa uyutmuyor zaten...Bugün sağlık ocagına gittim bu ağrılar normal dedi. Ama herkesin hissettiği şiddeti kişiye göre değişirmiş. Çatın darsa çok ağrı hissedersin genişse az dedi.. Benzer agrılar yaşayanlar var mı bu arada??
Doğum şekline zorda olsa karar vermiştim artık. Ama son kontrolümüzde bu konuda muallakta kaldı ne şekilde bebeğime kavuşacağım da belli değil. Bebeğim biraz iri bir bebekmiş uzun boylu kafa çapı biraz daha geniş ve kilolu olacakmış bu durumda sezeryan olmam daha uygun olurmuş.. Daha erken olduğu için hiç birşey sormadım konuyla ilgili..Bununla ilgili son durumu artık pazartesi kontrolde öğreneceğizz.. Bu arada her kontrolden önce mutlaka nst ye giriyorum ben mecburi.. Garantici dr. benim ki..
Hazırlıklara gelince bütün giyim kuşam işi biteli çok oldu. Sadece nevresim takımı alıcam bir tane daha.Mobilyamız geldi halımızı sipariş ettik. yatağı bugün gelecek. kapı süsü çikolatası bebek şekeri mevzularına daha hiç girmedim sadece bi baktım pazartesi karar verip onu da aradan çıkarmayı planlıyorum.. önümüzdeki hafta da kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip, hastane çantamızı hazırlarım heralde.. Siz neler yaptınız ne durumdasınız?
Benim kararsız kaldığım park yatak konusu var tek.. Almalımıyım, alırsam hangi marka alıcam nelere dikkat edicem cok cok ta pahalı bir şey alma taraftarı da değilim. İkeanın sitesinde (bebek karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye) gördüğüm bebek karyolası mı daha uygun olur ilk zamanlar kullanmak için yoksa park yatak mı?? bilmiyorum siz neler yaptınız bu konuda?? paylaşırsanız sevinirim...
inşallah canım bakalım kısmet olursa denk düşerse neden olmasın gelirim :)
evet calışıyorum..son 3 haftaya kadar çalışıcam izinlerimi doğum sonrasına aktarabilmek için..temmuzun ilk haftasında izne çıkıcam canım
nasılsın bu arada ne var ne yok..benim sıcaklarla başım dertte valla
tşkler teyzesii
yaz melekleri canım nerlerdesin kaç gündürrrr
Merhaba Küçük meleklerin anneleri:)) Artık çok mu az kaldı ne meleklerimizle buluşmamıza..Gün geçtikçe bende heyecan, merak ve korku artıyor..
Benim 32. hafta başından itibaren adet ağrısı gibi ağrılarım başladı bu yüzden yürümekte çok zorlanıyorum ağrım olunca hatta yürüyemiyorum. Gece başlarsa uyutmuyor zaten...Bugün sağlık ocagına gittim bu ağrılar normal dedi. Ama herkesin hissettiği şiddeti kişiye göre değişirmiş. Çatın darsa çok ağrı hissedersin genişse az dedi.. Benzer agrılar yaşayanlar var mı bu arada??
Doğum şekline zorda olsa karar vermiştim artık. Ama son kontrolümüzde bu konuda muallakta kaldı ne şekilde bebeğime kavuşacağım da belli değil. Bebeğim biraz iri bir bebekmiş uzun boylu kafa çapı biraz daha geniş ve kilolu olacakmış bu durumda sezeryan olmam daha uygun olurmuş.. Daha erken olduğu için hiç birşey sormadım konuyla ilgili..Bununla ilgili son durumu artık pazartesi kontrolde öğreneceğizz.. Bu arada her kontrolden önce mutlaka nst ye giriyorum ben mecburi.. Garantici dr. benim ki..
Hazırlıklara gelince bütün giyim kuşam işi biteli çok oldu. Sadece nevresim takımı alıcam bir tane daha.Mobilyamız geldi halımızı sipariş ettik. yatağı bugün gelecek. kapı süsü çikolatası bebek şekeri mevzularına daha hiç girmedim sadece bi baktım pazartesi karar verip onu da aradan çıkarmayı planlıyorum.. önümüzdeki hafta da kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip, hastane çantamızı hazırlarım heralde.. Siz neler yaptınız ne durumdasınız?
Benim kararsız kaldığım park yatak konusu var tek.. Almalımıyım, alırsam hangi marka alıcam nelere dikkat edicem cok cok ta pahalı bir şey alma taraftarı da değilim. İkeanın sitesinde (bebek karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye) gördüğüm bebek karyolası mı daha uygun olur ilk zamanlar kullanmak için yoksa park yatak mı?? bilmiyorum siz neler yaptınız bu konuda?? paylaşırsanız sevinirim...
cnm ben bu besikten aldim ikeadan.
iyiyim çok şükür şeker sıkıntımız var biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum sıcaklar beni de yoruyor hiç dışarı çıkasım gelmiyor ama halletmem gereken işler oluyor mecburen çıkıyorum birde sıcağın yanın da ayak ve bel ağrısı çok çekiyorum azcık yürüyeyim o gece zor bir uyku beni bekliyor idare ediyom ama az kaldı bebişime kavuşunca bütün ağrılarım bitecek inşallah sende iyisindir bir sorun yoktur inşallah
Biri sıcak mı dedi neeeGece şort atlet giyiyorum ve üzerimi de örtemiyorumm
Allah yardımcımız olsun..
Bu arada benim bızdık bu aralara çok fazla hıçkırıyo,ben stres oluyorum onun yerine ne kadar sinirleniodur:):)
hıım tahmin etmiştim yok canım bende çalışmıyorum benim eşim vardiyalı çalışıyor ve beni gideceğim yere o götürüyor bende ondan cumartesi demiştim ama fark etmez ayarlarız bir şekilde bebişlerimize kavuşmadan tanışmayı istiyorum belki sonrasında da görüşürüz :)
ben park yatak aldım tavsiyeler üzerine ve daha kullanmadan iyi ki almışım diyorum inşallah kullanırken de memnun kalırız içinede park yataklar için satılan yataklardan pamuklu olanını tercih ettik yatağın markası Kraft calipso bende bur da ikiziz arkadaşımızdan duymuştum bu modeli gidip görünce hoşuma gitti dokusu felan güzel hepten branda gibi değil fazla renk seçeneği yok tek kusuru bu biz kırmızı aldık ve gayet güzel siznde hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre bir şey bulursunuz inşallah
ben park yatak aldım tavsiyeler üzerine ve daha kullanmadan iyi ki almışım diyorum inşallah kullanırken de memnun kalırız içinede park yataklar için satılan yataklardan pamuklu olanını tercih ettik yatağın markası Kraft calipso bende bur da ikiziz arkadaşımızdan duymuştum bu modeli gidip görünce hoşuma gitti dokusu felan güzel hepten branda gibi değil fazla renk seçeneği yok tek kusuru bu biz kırmızı aldık ve gayet güzel siznde hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre bir şey bulursunuz inşallah
iyi olmana sevindim canım..bende de ilk şeker çıkmıştı ama sonradan yapılan 100lükte çıkmadı..yinede bende dikkat etmeye çalışıyorum canım..
dediğin gibi az kaldı canım hayırlısıyla kucagımıza alalım bütün ağrıları unuturuz inşallah..
bende iyiyim çok şükür..oğlumun odası geldi kurdular güzel oldu çok şükür..bi halısı ve tülü kaldı büyük eşya olarak..diğer şeyler hep ıvır zıvır ama alınacak çok şey var daha ya
aynı senin gibi yatıyorum bende canım
aynen Allah yardımcımız olsun sıcaklar bizi mahvediyo
benimkide hıçkırıyomudur acaba ya ben anlayamaıyorum hışkırdıgını daha
gözün aydın canı maşallahKızçelerrrrrr biz geldikkkkkkkk
Hayırlı cumalar hepimizeeeee
Biz 33.haftamıza girmiş bulunmaktayız:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119:
Aslında baş ve bacak boyumuza göre 34.haftadaymışız
Kızçemi gördük kıpraşık sevgilim benimmmm 2151 gr olmuşuz ve boyumuz da 47 cm
Doktor babası gibi iri olacak dedi.Boyu da uzun olacak dedi.Baş ve bacak boyumuz 1 hafta
önden gidiyor koca kafalı kızçem benimSuyumuz da gayet iyiymiş.Tartıldık
1 kilo almışım ben 22 gündeKilo için herhangi bir yorum yapmadı zaten.
Benim kızçem,aşkım benim kocaman kız olmuş ultrasonda tepikle selamladı bizi
İlaçlarım bitmişti onalrı yazdırdım,güneş kremi istedim,eczacı pazartesi getirecek.Güneş
kremi yazmayı unutunca odasına tekrar gittim ve bu sefer cinsiyetini tekrar sordum.Sekreteriyle
gülümsediler banaSenin ki kız dedi ve içim tekrar rahatladı
Sorun kız ya da erkek olması değil Ama bu saatten sonra değişiklik olursa tuhaf olurdum
Ki ben erkek istiyordum en başındaNeyse kızçeler geçmişi okuyayım ben içim kıpır kıpır
Dün akşam böyle değildim babamızla avmye gidip alışveriş yapalım dedik.Ne kadar uygun fiyata kıyafetler
sandaletler buldum ama sağ tarafıma giren ağrı yüzünden yemek yiyip eve döndük.Eşim de ben de şaşırdık
ben hiçbir şey almadan dönmüş oldumNeyse bir an önce doğuralım da sonra alırım
DURU'm sağolsun öpüyoruz sizi kızçelerrrr
üzme canım kendini usgden kaynaklı olabilir. zorzamanları atlattık çok şükür belki minyon bir bebiş olacaktır. doktorlar direk en kötüsünü söylüyorlar zatenkızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
bende bu yataktan aldım odasına eşimle beraber çabucak kurduk. dikdörtgen bi kutuda geldi zaten çok yer kaplamaz sonradanda çok çok sağlam gibi gelmedi bana ama işini görür odamada kraft 504 park yatak aldım onu daha çok kullanırım herhalde çünkü odasında çok yatmaz eminim.Merhaba Küçük meleklerin anneleri:)) Artık çok mu az kaldı ne meleklerimizle buluşmamıza..Gün geçtikçe bende heyecan, merak ve korku artıyor..
Cevap yazdığın için çooook teşekkür ederim tatlım.. tavsiyeni dikkate alıcam araştırıcam mutlaka. Sen ne kadara aldın peki??
En erken sen kavuşcaksın o zaman inşallah sağlığıyla gelsindeannişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum
Evet evet ilk bi buluşsak gerisi daha rahat olur hem tanımış olurus birbirimizi:):)Sen nerde oturuosun??
Odamız hazır kızlaaaaar :)
bende bilmiyorum valla bişi kokunca falan yalıyorum acuç içimi kaynanam dedi
çok iyi olmuş. korkma çok zor değil yardımcın varsa. koli koli bandı en büyük boy poşet aldınmı tamamdır. bende 2 aylıkken taşınmıştım kardeşim evimii temizledi kaynanamda yerleştirdi oldu bitti
çok güzel olmuş güle güle kullansın paşa.
maşallah allah nazardan saklasın
gözünaydın canımali kaanın kısmeti desene
çok güzel olmuşşş ellerinize sağlık, hele halıya bayıldımmmoda da sende mükemmel görünüyorsunuzz
kuzum gözün aydın senin adına çok sevindim...ohhh ferah ferah yeni evinde büyütücen ali kaanı:))sen sakın bu taşınma sırasında çok yorma kendini son aylar çok dikkatli olmalıyız..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?