2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Sağol canım benim çok teşekkür ederim

şu bir hafta geçer mi...attık evimde durmak istiyorum.okulda çok yruluyorum.çocuklar yoruyor...

yaz melekleri canım nerlerdesin kaç gündürrrr
gezmelerdedır gene oo
oo maasalalhcnım bnım sezercı mı olucakınkıı 5 hazıran gıbımbır tahmınımm varr:44:inşl.saglıcaal kavus cnm benımmılk annemıs sen mı olucaksın acabaaaaaaaaa
selam guzel hamıscıkler :) hazıran annelerının topıgınde mayısta dogum yapan o kadar cok olmus kı..bızde hazıran ıcın hazırlıklı mı olsak ne..

aynen ben 10 hazırandan sorn a benlıyorum paşamıııı

Bizler iyiyiz yavrum sen yat dinlen kızçene az kalmış ayyyyy
ne kadar heyecanlıDualarımız seninle bitanem

28. haftadan beri görmedim kuzumu..32 bitince görücem bende..inşallah iyidir..
oznur ...
başka bi doktora daha görünmeden üzülme ve karnındaki bebeşi de üzme benceeeee.

Nisayycım sence bu ikea beşiğini kaç aylığa kdr kullanabilir bebek??Bir de ağır mı kolay kolay başka odaya geçirebilirmiyim?altına kilitlenebilen tekerlek falan da yaptırabilirim aslında. Biz bebek odası yaptırdık zaten, bu beşiği 6-8 ay kdr kullanırmı rahatlıkla bebek onu merak ediyorum..

Benim hazırlanıp çıkmam lazım kızlar görüşürüüzzz,artık hiç dışarı çıkasım yok ama pöffHava da acaip rüzgarlı..

teyzesi ultrason goruntusunu ekledik :))

çok iyi şükür.

öncelikle herkese hayırlı cumalar olsun, hepinize dua ettik kızçemleee:81:
çok acaip uykusuzum gece 2 ye kadar dolandım durdum, ece'nin dün akşamki hareketleri her zamankinden farklıydı
sıkışmış gibimi desem, huzursuz gibi mi desem, oynaşıyomuydu desem hiç bi anlam veremedim gerçekten
saatlerce sakinleşmedi
etmediğim nasihat, söylemediğim ninni türkü kalmadı vallaben yoruldum o yorulmadı
sabahta erkenden uyandırdı sağolsun, dinamik kızım benim
ben bi sabahtan beri neler kaynatmışsınız ona bakıyım sonra ev işlerim var ütü fln onlara koyulucam canlar

iyi olduğuna sevindim canım

canım henuz kurmadık bız ,

gıdıp bakarak aldık , 3-4 yasına kadar kullanabılır dıye dusunduk cok uzun boylu ve sısko bebek olmaz ıse :))

bız odamıza kurucaz , suan oda yapmak ıstemedık o yuzden mobılya saglıklıdır dedık ve aldık , asansorlu gıbı yukselıp alcalabılıyor , bu buyuk avantaj dogumda ılk zaman egılmek zorunda kalmıycaz ıstedıgın yukseklıkte ayarlayabılıyosun bebek donmeye ve buyumeye basladıkca asagı dogru ındırebılıyosun , sıradan normal bı besık ıste cok detayı yok :)

besıgı yatagı yorganı nevresımı yan korumaları cıbınlıgı hepsını ıkeadan aldık , suan kutuda cok yer kaplamıyor , ıkeadan 4 sene oncede aldıgım mobılyalar var halen kullanıyorum bır sorun yasamadım kurmakta ve kullanımda , sokmekte kolaydı tasınırkende zorlanmadım , fıyatlarıda uygun , park yatan annemler alıcaklar bebege onlar bakacagı ıcın , park yata hakkında hıc bır fıkrım yok malesef.

kızlar benim bebeğimin penye battaniyesi sadece iki tane var yeter mi? pazen ve polar battaniyler var ama onları ancak kışın kullanır. bi iki battaniye daha alsam mı sizce

Benim hazırlanıp çıkmam lazım kızlar görüşürüüzzz,artık hiç dışarı çıkasım yok ama pöffHava da acaip rüzgarlı..
burdda aynı hava var yaaaaaaaaaaa

kıpırdak eceeeeeeeeeeeeeeeeeee

bizim uykumus geldııkızlar uzanıcaz ıraz hats.tel gelemdı daha yaaa pöffff gorusmek uzere dua ılee

slm kızlar tekrardan,

5 hafta çalışabilir raporumuzu aldık çok şükür.
5 hafta bitince tekrar doğum izni için rapor alacak mıyım diye sordum.sgk nın önceden o raporu da istediğini ama artık istemediğini,gerek olmadığını söylediler.
bu arada iş yerine fotokopi vereceğim demiştim ama hastane 2 adet asıl verince birini verdim iş yerine.
iş yeri bu raporla ilgili bir işlem yapmıyormuş sadece dosyama ekliyormuş raporu.
hastane direk sgk ya yazıyormuş raporu.
ben bilmiyordum bunları öğrenmiş oldum sizinle de paylaşmak istedim.

hastane ortamı gerçekten moralimi bozdu.Allah kimseyi düşürmesin,hastaneleri doktorları eksik de etmesin başımızdan.
kimine amniyosentez,kimine zorunlu kürtaj yapılacakmış.ameliyattan çıkanlar....doktoru beklemek için oturmuştum ki diğer sıra bekleyen hanımların muhabbetleri kötüydü.yapılacak müdahalelerden bahsediyorlardı.ben de kötü oldum kalktım ordan.
sonra bir bayan geldi yanıma bir operasyon geçirecekmiş söylemeyeyim artık.form doldurması gerekiyormuş.
rica etsem adıma doldurur musunuz,elim ayağım titriyor dedi.çok üzüldüm.Allah ım beni sınıyor musun ne için dolduruyorum ben bu formu? dedim içimden.yerine doldurdum,bayan söyledi ben yazdım.
eşi de kapıda bitti mi bizim hanımın işi diye sorup duruyor .Hey Allah 'ım.eşinin yanına girebilecek durumu varken ......eşinin umarsızlığını gördükçe sinirlerim hopladı zaten.
Bir kez daha şükrettim rabbimeBinlerce kez Şükürler olsun halimize.

2 adet verdiler aslından .ben de iş yerine verdim birini gitti.

Ya bişi sorcam tatlım bu enerji nerden maşallah ben evdeyim hiçbişi yapmadığım halde yoruluyorum sen bi de calışmak istiyosun hala bu sıcaklarda bravo valla calışkan anne

aslında çok kararsızdım.izne mi ayrılsam,çalışsam mı diye.bir türlü karar veremiyordum.
geçen haftalarda grip oldum 3 gün rapor aldım evden çıkmadım.bu süreçte bana evde olsam ne yaparımın cevabını verdi.sürekli yemek yiyordum ve çok sıkıldım 3 gün.
Allah tan yorucu bir işim yok.masa başı,bu aralar da yoğun değiliz ama bazen insan kafayı koyup uzanmak istemiyor değil .
ben de bunun üzerine aldım raporu.sıkıldığımda yıllık iznime müracaat edeceğim

annem almış bana bir tane gecelik.v yaka ama öyle bir yaka yok.göbeğime değecek kadar açık.bu ne? dedim
birşey olmaz sana herşey serbest dedi ama hiç giymesem daha iyi gibi

Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum

inek sütünü zor içiyorum ben.keçi sütü ağır geliyor.onu içip iyice soğumayayım sütten.
ablam çocuğunun mamalarını daha faydalı diye keçi sütünden yapıyordu o zaman tatmıştım.

ben de öyle düşünüyordum,göbeği düştükten sonra yaz bebeği her gün yıkanır diye ama kış bebeğine bakmak daha kolay diyor herkes.yazın sıcaktı ,soğuktu ,giydir,soy muhabbetinden bebeğin daha çok hastalandığını söylediler.

sağol canım. su içiyorum ama midemi bulandryor

su mideni bulandırıyorsa.limonata gibi meşrubat iç ki susuz kalma.ishalsin,gebesin bence 2 kat daha fazla suya ihtiyacın var.
susuz kalmasın bünyen tansiyonun düşmesin.

daha hiç birşeyim hazır değil.ne bebeğin ki ne benim çantam.sadece bebek kıyafetleri yıkandı ütülendi,yerleştirmedim bile.hayırlısı olsun.

gerçekten elma sirkesi işee yarıyor muymuş bu konuda?

evasude haberlerine çok çok sevindim canım sana benzerse tam tosun olur zaten duru'n
rabbim hep böyle mutlu mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimize

oyy maşallah resimler çok net çıkmışş çok tatlı görünüyor bebeğin kime benzettiniz bebeğinizi annneye mi babayamı benziyor ?
sağol şekercim bende şaşırdım herkes gibi bu kadar net olmasına
herkes bana benzetiyor eşim baştan bozuldu ona benzemediği için ama sonra sonra çok sevindi senin gibi güzel olsun anasına benzesin kızımız diyor artık

canım ben öle hastane çıkışı fln almadım, kafama göre tek tek aldım ayaklı tulum aldım, bolca sıfır kollu yarım kollu fln çıtçıtlı aldım.
şapka eldiven fln ayrı ayrı hoşuma giden şeyleri aldım. battaniyelerinide annem halletti oda gelicek haftaya inş. bissürüde yelek ceket elbise örmüş sağolsun oda getirince ondakileri varsa eksik gedik tamamlarız artık, görmeden bişey yapılmıyor çünkü gerçekten

teyzeleri benim tosuncuk oglumun videosu :)

1138-41 - YouTube
kız maşallah elide sürekli alnında benimki gibi ne düşünüyolarsa bu kadar tosuncuklar

ben dalinin sıvı deterjanını aldım 2kg. toz deterjan kullanmayı ilk etepta düşünmüyorum. zaten yumuşatıcıya bile gerek olmadı sadece sıvı deterjan yetti, öle sert olmadılar yani

iyiymişsin kız bana göre sen yine şort giyiyomuşsun
benimkide standarta bağladı sabah bi posta hıçkırıyor akşam bi posta
yazık üzülüyorumda bazen çok uzun sürüyor

kış bebeği cok cok rahat..ben de söylemişti..kendim yaşadım..daha oğluma bi damla ilaç vermedik cok sükür..ama yaz bebeği zor..düşünmekle bile anlıyo insan..allah yardımcımız olsun bu sefer..

kaossss
bi daha özel mesajjjj
beğenilerin arasında görmezsin diye şeytttiriyorum...
bu arada yaznayı unuttum..
sen yine de egepole gittiğinde bi hemşire ya da bi yakınına sorar mısın..
görevliler biliyodur nezehat işinin aslını..bana bi öğrenebilirsen sev,n,r,m..
dedim ya yapılan etik değil..
eşim cok sinirlendi ve bi daha ugrama oraya diyor..
haber bekliyorum senden..
cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…