gözün aydın canı maşallah
üzme canım kendini usgden kaynaklı olabilir. zorzamanları atlattık çok şükür belki minyon bir bebiş olacaktır. doktorlar direk en kötüsünü söylüyorlar zaten
bende bu yataktan aldım odasına eşimle beraber çabucak kurduk. dikdörtgen bi kutuda geldi zaten çok yer kaplamaz sonradanda çok çok sağlam gibi gelmedi bana ama işini görür odamada kraft 504 park yatak aldım onu daha çok kullanırım herhalde çünkü odasında çok yatmaz eminim.
acenu youtube kurumda yasak izleyemedimama eminim çoook tatlıdır bütün bebebişler melek zaten
gezmelerdedır gene ooyaz melekleri canım nerlerdesin kaç gündürrrr
oo maasalalhcnım bnım sezercı mı olucakınkıı 5 hazıran gıbımbır tahmınımm varr:44:inşl.saglıcaal kavus cnm benımmannişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum
selam guzel hamıscıkler :) hazıran annelerının topıgınde mayısta dogum yapan o kadar cok olmus kı..bızde hazıran ıcın hazırlıklı mı olsak ne..
annişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum
gözün aydın canı maşallah
üzme canım kendini usgden kaynaklı olabilir. zorzamanları atlattık çok şükür belki minyon bir bebiş olacaktır. doktorlar direk en kötüsünü söylüyorlar zaten
bende bu yataktan aldım odasına eşimle beraber çabucak kurduk. dikdörtgen bi kutuda geldi zaten çok yer kaplamaz sonradanda çok çok sağlam gibi gelmedi bana ama işini görür odamada kraft 504 park yatak aldım onu daha çok kullanırım herhalde çünkü odasında çok yatmaz eminim.
acenu youtube kurumda yasak izleyemedimama eminim çoook tatlıdır bütün bebebişler melek zaten
nasulmis oglun cnm masallah iyi.demekki
saoal cnn nette bu sknti var aklm burda.ama heeep:)) telde grmekd cokzor. Dun.sina yaptik bi.gun.oncesde aksam yuryusuu yaptm arkdslarla.sonra dnlndk falezler de donduma flan yedk guzel gecyor gnlerm ama bde internet olaydi:))
nasulmis oglun cnm masallah iyi.demekki
saoal cnn nette bu sknti var aklm burda.ama heeep:)) telde grmekd cokzor. dun.sina yaptik bi.gun.oncesde aksam yuryusuu yaptm arkdslarla.sonra dnlndk falezler de donduma flan yedk guzel gecyor gnlerm ama bde internet olaydi:))
ayy çok sevindim ya bir kişi olsun çıktı bu beşiği alan.. Ben kararsızım canım park yatak mı daha iyi olur yoksa bu ikeadaki beşik mi.. Bir de madem sen aldın sana sorayım genişliği falan yeterlimi bebek için. Ne kadar süre kullanabilir sence bebeklerimiz bu beşiği.. Taşıması kolay mı başka odalara filan. Son sorum :) bu beşiği aldık kullandık işimiz bitince kendimiz kolayca bozup kaldırabilirmiyiz ikinci bebeğe kadar..
Seni bulduğuma çok sevindim bu arada
burdda aynı hava var yaaaaaaaaaaaBenim hazırlanıp çıkmam lazım kızlar görüşürüüzzz,artık hiç dışarı çıkasım yok ama pöffHava da acaip rüzgarlı..
öncelikle herkese hayırlı cumalar olsun, hepinize dua ettik kızçemleee:81:
çok acaip uykusuzum gece 2 ye kadar dolandım durdum, ece'nin dün akşamki hareketleri her zamankinden farklıydı
sıkışmış gibimi desem, huzursuz gibi mi desem, oynaşıyomuydu desem hiç bi anlam veremedim gerçekten
saatlerce sakinleşmedi
etmediğim nasihat, söylemediğim ninni türkü kalmadı vallaben yoruldum o yorulmadı
sabahta erkenden uyandırdı sağolsun, dinamik kızım benim
ben bi sabahtan beri neler kaynatmışsınız ona bakıyım sonra ev işlerim var ütü fln onlara koyulucam canlar
kızlar benim bebeğimin penye battaniyesi sadece iki tane var yeter mi? pazen ve polar battaniyler var ama onları ancak kışın kullanır. bi iki battaniye daha alsam mı sizce
günaydn cnm..hadi bakalım güle güle git iyi haberlerle gel...benim kontrolüme daha çooook var gidenleri okudukça bende onların yerine koyuyorum kendimi ve birazda olsa mutlu oluyorumbende izin kağıdını taratıp göndericem genel müdürlüğe aslı bende kalsın..ofisede fotokopisini koyarım..bizde bi sorun yok ama aslı bende olsun nolur nolmaz :))
Ya bişi sorcam tatlım bu enerji nerden maşallah ben evdeyim hiçbişi yapmadığım halde yoruluyorum sen bi de calışmak istiyosun hala bu sıcaklarda bravo valla calışkan anne
ben kullananlarin soyledigini soyluyorum bilmiyorum :))
bende böle kalıplaşmiş seylerden sıkılıyorum, gecelik giyilcek , lohusa takimi vs , kimi dio emzirme yeri olanlar kötü kimi dio gecelik kötü yaşayip görücez :)
Süt olarak keçi sütü mü içiyorsunuz .. Daha yararlı di mi ?? Ben keçi tercih ediyorum ama bilemiyorum bazen de inek içiyorum
bu sıcaklar bizimde bebeklerimizin de canını sıkacak..simdiden kabullenelim de sonra hüsrana ugramayalım ..zor olacak hakikaten...ama avantajı her an banyo yaptırsbilecez..kış bebeğini banyayo sokmak bi olay oluyodu yahu
hayırlı cumalar kızlar birşey sorucam ben dünden beri midem çok fena afedersiniz ama ishalim öyle böyle değil çok kötü wc ye zor yetişiyorum resmen dün patates haşladım süt içtim midemde bulanıyo azda başım dönüyordu dün bugün midem bozukluğu kaldı halsizim yatıyrum dünden beri yarına kadar iyi olurum inş bebek şekerleri için karşıya gidecez inş bakalım ne yapmam lazım midem için
sağol canım. su içiyorum ama midemi bulandryor
ben herseyımı hazırladım canım calısıyorum hazıran sonuna kadar , belkı erken olur bısey olur , kımse evımın duzenını bılmez , esım hıc beceremez :) annem 2 amelıyat oldu ust uste 2 ay once , panık elı ayagına dolasır dıye ben hazırlıklarımı bıtırdım terlıklerım dahıl olmak uzere , bı tac almamısım onuda haftasonu halletcem
saol canım bende artık yıkıcam bugünlerde ütüyü sonrada yaparım...bende dalan roxy aldım ama geçenlerde biyerde izledim bebeklerin kıyafetlerini sadece sirkeyle yıkayın diyordu uzmanın biri...deterjan bölümüne elma sirkesi koyun başkada birşeye gerek yok bütün mikropları söküp alır diyodu...
acaba biz çokmu pimpirikliyiz yaa...
canım iide doğumhaneden çıkıp hemen odaya getirdiklerinde emmesiymiş,resim faslı,kucaktan kucağa gezmeler ..hepsi o kıyafetiyle olacak..ee sonra nasıl değişicez ki??
sağol şekercimoyy maşallahresimler çok net çıkmışş çok tatlı görünüyor bebeğin kime benzettiniz bebeğinizi annneye mi babayamı benziyor ?
canım ben öle hastane çıkışı fln almadım, kafama göre tek tek aldım ayaklı tulum aldım, bolca sıfır kollu yarım kollu fln çıtçıtlı aldım.kızlar bebişlere neler aldınız.ben hastane seti,2 tane zıbın takımı,alt-üst takım(şapkalı) aldım.başka neler gerekli olur.annem,teyzemde almış bişeyler ama onları daha görmedim.annem daha gelmedi.
kız maşallah
ben dalinin sıvı deterjanını aldım 2kg. toz deterjan kullanmayı ilk etepta düşünmüyorum. zaten yumuşatıcıya bile gerek olmadı sadece sıvı deterjan yetti, öle sert olmadılar yanikızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayacaksınız bun konu daha öncede konuşulmuştu ama sorayım dedim ben yine ben omo nun bebek için olanını aldım ama içimde yine de şüphe var dalanın matiğini mi alsaydım diye dalan da sabun olduğu için makineyi bozuyormuş ne yapsam bilemedim
iyiymişsin kız bana göre sen yine şort giyiyomuşsunBiri sıcak mı dedi neeeGece şort atlet giyiyorum ve üzerimi de örtemiyorumm
Allah yardımcımız olsun..
Bu arada benim bızdık bu aralara çok fazla hıçkırıyo,ben stres oluyorum onun yerine ne kadar sinirleniodur:):)
slm kızlar tekrardan,
5 hafta çalışabilir raporumuzu aldık çok şükür.
5 hafta bitince tekrar doğum izni için rapor alacak mıyım diye sordum.sgk nın önceden o raporu da istediğini ama artık istemediğini,gerek olmadığını söylediler.
bu arada iş yerine fotokopi vereceğim demiştim ama hastane 2 adet asıl verince birini verdim iş yerine.
iş yeri bu raporla ilgili bir işlem yapmıyormuş sadece dosyama ekliyormuş raporu.
hastane direk sgk ya yazıyormuş raporu.
ben bilmiyordum bunları öğrenmiş oldum sizinle de paylaşmak istedim.
hastane ortamı gerçekten moralimi bozdu.Allah kimseyi düşürmesin,hastaneleri doktorları eksik de etmesin başımızdan.
kimine amniyosentez,kimine zorunlu kürtaj yapılacakmış.ameliyattan çıkanlar....doktoru beklemek için oturmuştum ki diğer sıra bekleyen hanımların muhabbetleri kötüydü.yapılacak müdahalelerden bahsediyorlardı.ben de kötü oldum kalktım ordan.
sonra bir bayan geldi yanıma bir operasyon geçirecekmiş söylemeyeyim artık.form doldurması gerekiyormuş.
rica etsem adıma doldurur musunuz,elim ayağım titriyor dedi.çok üzüldüm.Allah ım beni sınıyor musun ne için dolduruyorum ben bu formu? dedim içimden.yerine doldurdum,bayan söyledi ben yazdım.
eşi de kapıda bitti mi bizim hanımın işi diye sorup duruyor .Hey Allah 'ım.eşinin yanına girebilecek durumu varken ......eşinin umarsızlığını gördükçe sinirlerim hopladı zaten.
Bir kez daha şükrettim rabbime Binlerce kez Şükürler olsun halimize.
2 adet verdiler aslından .ben de iş yerine verdim birini gitti.
aslında çok kararsızdım.izne mi ayrılsam,çalışsam mı diye.bir türlü karar veremiyordum.
geçen haftalarda grip oldum 3 gün rapor aldım evden çıkmadım.bu süreçte bana evde olsam ne yaparımın cevabını verdi.sürekli yemek yiyordum ve çok sıkıldım 3 gün.
Allah tan yorucu bir işim yok.masa başı,bu aralar da yoğun değiliz ama bazen insan kafayı koyup uzanmak istemiyor değil .
ben de bunun üzerine aldım raporu.sıkıldığımda yıllık iznime müracaat edeceğim
annem almış bana bir tane gecelik.v yaka ama öyle bir yaka yok.göbeğime değecek kadar açık.bu ne? dedim
birşey olmaz sana herşey serbest dedi ama hiç giymesem daha iyi gibi
inek sütünü zor içiyorum ben.keçi sütü ağır geliyor.onu içip iyice soğumayayım sütten.
ablam çocuğunun mamalarını daha faydalı diye keçi sütünden yapıyordu o zaman tatmıştım.
ben de öyle düşünüyordum,göbeği düştükten sonra yaz bebeği her gün yıkanır diye ama kış bebeğine bakmak daha kolay diyor herkes.yazın sıcaktı ,soğuktu ,giydir,soy muhabbetinden bebeğin daha çok hastalandığını söylediler.
su mideni bulandırıyorsa.limonata gibi meşrubat iç ki susuz kalma.ishalsin,gebesin bence 2 kat daha fazla suya ihtiyacın var.
susuz kalmasın bünyen tansiyonun düşmesin.
daha hiç birşeyim hazır değil.ne bebeğin ki ne benim çantam.sadece bebek kıyafetleri yıkandı ütülendi,yerleştirmedim bile.hayırlısı olsun.
gerçekten elma sirkesi işee yarıyor muymuş bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?