Nisayycım sence bu ikea beşiğini kaç aylığa kdr kullanabilir bebek??Bir de ağır mı kolay kolay başka odaya geçirebilirmiyim?altına kilitlenebilen tekerlek falan da yaptırabilirim aslında. Biz bebek odası yaptırdık zaten, bu beşiği 6-8 ay kdr kullanırmı rahatlıkla bebek onu merak ediyorum..
bu mobilyacılara çok uyuz oluyorum ben zaten. satarken herşey mükemmel vaatler şahane. ama iş teslimata gelince nedense sürekli bir aksilik çıkıyor. hepte fabrikada çıkıyor niyeyse bu sorunlar. yoksa onlar çok iyi yapıyor işini. hayret bişey yaa. ben de mağazada çalışıyorum bende satış yapıyorum ama kimseye bişeyini eksik vermiyorum. bi kere kendimiz kontrol ediyoruz bi kerede müşteriyle birlikte kontrol ediyoruz bi aksilik çıkmasın diye. millet ne kolay iş yapıyor yaa gıcık oluyorumkızlarrr günaydınnn..nasılsınız bakalım?biz iiz çok şükür oğlumla yine işe geldik ve çok uykumuz var.
buarada dün mobilyalarımız geldi gecikmeli ve sorunlu bir şekilde.yine sorunlar vardı..ben bir heyecan eve gittim baktım kurmaya çalışıyolar bide ustalar ne dese beğenirsin...beşiğinizin bir parçası eksik.....zaten nezmandır bizi bekletiyorlar bide eksik ürün göndermişler..güya fabrikadan kaynaklıymış sorun...ustalar kalan parçaları kuralım diğer parça gelince onuda getirip kuralım dedi..tabi eşim kabul edermi zaten sinirlenmiş birkere adamlara apar topar toplattı eşyaları ve hiçbirşeyi kurdurmadı(mağazayla,fabrikayla birsürü kişiyle göüştük ve şikayetimizi bildirdik..birde eşim tutturmazmı mobilyayı iade ediyoruz başka yerden alıcaz diye ..ayyy sinir oldum yaa ne iadesi bu saatten sonra nerden gezicemde mobilya bulucam..oturdum ağladım sinirimden..eşimde inattır yani yaparmı yapar..afra tafra surat asma derken zar zor ikna ettim :)
ama ben buarada çok üzüldüm ve baya bi gerildim karnıma birden sancılar girer gibi oldu çok korktuk eşimde çok üzüldü buna sebep olduğu için...sonra bi dünya laf işitti benden .normal bi zaman değilki artık beni üzecek yada strese sokacak şeyler yapmamasını ve daha dikkatli olmasını söledim..bi arkadaşım iş yerinde bi olay olmuş ve çok üzülmüş 30. haftasında düşük tehlikesi geçirmişti allah korusun...
sonuçta adamlarla konuştuk c.tesi yeniden getirecekler mobilyalarımızı inşallah bu sefer bir aksilik olmazda oğlumun odası hazır olur artık...
Selam annecikler nasılsınız bakalım kuzucuklarınız nasıl Herkese Hayırlı cumalar.....
Biz iyiyiz kızçemle çok çok hareketli maşallah sandalyede oturmakta artık işkence olmaya başladıı benim için allahım bütün çalışanların yardımcısı olsun (amin) bir an önce izne çıkmak istiyorum haftayıda bir atlatsam haziranda kontrolümüz var inş hayırlısıyla doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum artık evimde dinlenip kızımın eksiklerini tamamlamak istiyorum yaaa
Yaz bebekleri zor oluyormuş kızlar Allah yardımcımız olsun :)
çoook hafif kendin bile götürürsün 60 cm olduğu için kolay geçer kapıdan da baya bi kullanır bence üst katında hareketleninceye kadar yatırırsın ama yatağı koyunca yan korumaları falan koyamazsın haberin olsun ben uyku seti almıştım yatağıda koyunca nerdeyse beşiğin tamamı doldu alt kata indirdik bizde ne yapalım uyku setimiz boşa gitmesin dedik2 yaşına kadar rahat yatar bence 2 yaşından sonrada kenarı çıkarınca düşebilir gibi geldi ama burda bi arkadaşın arkadaşı 4 yaşına kadar kullandım demiş öle bişi kalmıştı aklımda
kaossss
bi daha özel mesajjjj
beğenilerin arasında görmezsin diye şeytttiriyorum...
bu arada yaznayı unuttum..
sen yine de egepole gittiğinde bi hemşire ya da bi yakınına sorar mısın..
görevliler biliyodur nezehat işinin aslını..bana bi öğrenebilirsen sev,n,r,m..
dedim ya yapılan etik değil..
eşim cok sinirlendi ve bi daha ugrama oraya diyor..
haber bekliyorum senden..
cok saol
tamam cnm sorarım. yarın sabahtan çalışabilir raporumu almaya gidiyorum. orada sorarım.
nisayycım cok teşekkür ederim. Aklıma yattı bu ikea beşik benim.. Sadece kenarı çıkınca düşebilir demişsin ya neresi çıkıyo ki yatağın anlayamadım ben :))
kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
nisayycım cok teşekkür ederim. Aklıma yattı bu ikea beşik benim.. Sadece kenarı çıkınca düşebilir demişsin ya neresi çıkıyo ki yatağın anlayamadım ben :))
canım benim bebek nerdeyse iki hafta geriden gidiyor ilk öğrendim dünyam başıma yıkıldı ağladım sızladım başka doktoro koştum o çok kötü şeyler söyledi ama çok araştırdım çevremden de şahit oldum böle olan bebiş çokmuş sadece bizim bebeişler biraz zayıf doğabilirmiş o kadar hiç üzülme sakın beslenmeye dikket et benimki bir aydır hep iki hafta geriden gidiyo minicik bi kızım var 1900 kilo
farkli bi modelde yani cıkan var canim ,
ondan bahsediyor sanırım ,
5-6 ay kullancak isen canim park yatakların biraz daha ufakları var hem sallanıyo hem geziyo onlardan neden almıyosun ?
canım benim bebek nerdeyse iki hafta geriden gidiyor ilk öğrendim dünyam başıma yıkıldı ağladım sızladım başka doktoro koştum o çok kötü şeyler söyledi ama çok araştırdım çevremden de şahit oldum böle olan bebiş çokmuş sadece bizim bebeişler biraz zayıf doğabilirmiş o kadar hiç üzülme sakın beslenmeye dikket et benimki bir aydır hep iki hafta geriden gidiyo minicik bi kızım var 1900 kilo
yok canım bizimkilerdede var o özellik
kızlar koyu yeşil renk sebzeler ve meyveler özellikle bebekleri besliyormus ,
ıspanak , semizotu ( öiğ yenebiliyosa ) , bol salata meyve tüketelim , bunların yanında yogurt ayran yemeyelim , yogurt sut ve urunleri gıdaların yanında gıdanın vıtamınını alıyor dıkkat edelım cabuk toparlarlar inş. Bebıslerınız
olsun minicik olsun...beren saat te minicik ama bakmaya doyamıyoruz yani...
ben farkında degilim :))
siz kendinizmi kurdunuz gelip kurdularmı? Bize kutuyla netten geldi kendimiz kurduk
Gelen kutunun içinde 10-15 cm lik bi parça var tahta uzun. Yan tarafını çıkarıp onu takabiliyorsun montaj kılavuzunda falan var eksikmi getirdiler yoksam sizinkini bebek karyolası < gullıver | ıkea türkiye ürün açıklaması yararlı bilgilerdede yer alıyor tek tarafı çıkarılabilir die:13::13::13:
daha kurmadikki
Biz gidip kendimiz aldık, eşim kurucak , bu hafta sonu fırsat olur ise kurdurucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?