2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ya kizlar ben hergun bi kucuk kutu süt iciyorum hazir sut ama zararlimi gecen bi teyze zararli dedi ama baska icemiyomki diger sutler midemi bulandiriyo benim
ya yok allahaşkına ne zararı olucak? hepimiz pastörize süt içiyoruz
ben günde 2 büyük bardak içiyorum bardaklarım 300-350gr kadar alıyor. sen ondan daha çok içebilsen çok iyi olur aslında
yoğurt peynir yeme durumun nedir şeker?

inşallah canım şöle 2700 osa yeter bana da nasip tabi başka sıkıntımız olmasın tek

Canım hiç sıkma güzel canını..akşam eşimin arkadaşına gittik hanımı doğum yaptı 35 günlükmus dün bende akşam tanıştım hamileligini bilmiyorum bebek o kadar küçükki anlatamam. Suanda 3.5 kilodan biraz az doğduğunda ne kadardı dedim 2300 müş.. şaşırdım ve tam günü gününe olmuş..1 ay gibi bir sürede 1 kilodan fazla almış ve maşallah o kadar diri hareketli ki sorma.. allahın izniyle hiç bişey olmaz..

ayh tatlım erkenden kucagına aılıcaksın yha :) bende dıorum bn hazıranda dogururm dıe ama kımse bna ınanmıo sen neden bu kdar erken dgm yapıcaksın

bızım besıgımız de bu tayselerı ıkı kapılı dolabı ve sıfonyerıde beyaz lake duz ben kulplarını deıstırcem bebek odası olucak :))) ayrıyetten bıtane daha beseık alınıcak kucuk 8 9 aylık olana kadar onda yatıcak cunku heryere tasımm lazım oturma odasına yatak oadsına derken cok ıyı olucak bnm ıcın gozmn onnde olucak hep

9 aylık tan sonrada bu besıgı kullanıcaz belıs ın bu besıkde

kucuk dogan bebsler daha cabuk toparlıolar kendını zaten allahm ole yaratırkı onları bıze saglıcakla buyurler annelernn sutlerı tosba gıbı yapar bebslermızı inş :)))

güle güle kullan canım.

Telefondan takip ediyorum bir suredir yazmak zor oluyo burdan. Umarım herkez iyidir.. çok fazla katılmıyorum muhabbetlere... Bizde dün doktor amcamiza gittik. Maşallah oğluşum 2 kilo 44 cm olmuş yediğimiz herşey yariyo herhalde dedi doktorumuz 2 hafta önce 1.5 kg 39 cm dik.. tansiyonumuz 11-7 çıktı herşeyimiz çok şükür güzel.. bi daha ki kontrolümuz 3 hafta sonra bi sıkıntı olmazsa inşallah.. bu arada beşik araba-puset hariç herşeyimizi tamamladik.. dün babamizla son eksiklerimizi çanta gecelik küvetimizi aldık.. yarın kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyoruz.. besigide beğendik ama haziranın 15 den sonra kısmetse alıcaz acele etmeyelim dedi eşim..

haklısın canım ben şimdi iyiym şükür kızım varsın benim gibi minyon olsun ama insan ilk başta çok korkuyo neler geliyo aklına neler

Canım sakın üzülme allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah :) Benim kız kardeşim 7 aylık ve 1300 gr doğmuş öyleki bacak kemikleri birbirine çarpıp yaralamasın diye zeytinyağlı pamuklara sararmış annem.Drlar bu bebek yaşar diye ümitlenme bile demiş anneme.Şu anda kendiside benim gibi anne adayı fıstık gibi güzeller güzeli,yetenekli zeki başarılı ve sağlıklı bir kadın

Çok sevindim... Hayırlısı olsun inşallah.

çok sağol canım

ben inek sütünü içmeye zorla başladim 3 ay oldu , keçi falan içmiyorum içememde öğğ (

aynen bende öyle inek sütünü bile zor içmeye başladım. neyseki günde 1 bardak zorlamıyor içiyorum artık.

bugün kuzenimin kızıyla oynaştık üstüne seninde yazını okuyunca iyice sabırsızlandım. bende yaşamak istiyorum o anı artıkk.
allahım yarabiiiiiiimmm
su 6 aylık dogum iznini göremeden duyamadan pazartesi ayrılıyorum dogum iznine..
aşkolsun gerekli mercilere yaneeeeeeeeeee

ne zormuş yahu 2 ay daha izin vermek amma uzattılar dimi
bugun nddd ve yarim yok...
iyi misiniz kızlaaarrrr
gelin bakemm
graf tan haber var mı
suzan dan..

sağol tatlım iyiyim ama bi fırsat bulamadım bugün. ara ara girip bakıp kaçıyorum

çookk teşekkür ederim tatlımm. gerçekten çok mutlu oldum. en çokta oğluma güzel bir oda yapabilicem ona seviniyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Amin..

bende daha hazırlamadım hep erteliyorum. nedense çok acayip geliyor bana onu hazırlamak. bugün kuzenimde kızdı hazırla artık diye.
ama ben yinede biraz daha beklicem en azından izne çıkana kadar
teyzeleri benim tosuncuk oglumun videosu :)

1138-41 - YouTube

oyyyy çok sevimli kıpır kıpır maşallahhh
Allah nazarlardan saklasın canım. çok güzel yaaaa
Ohhh gözün aydın canım. Rabbim herkesin gönlune göre versin inşaallah... evdi odaydı derken zamanin nasıl gecyigini de anlamazsin hem.

izne çıktıktan sonra zaten eminim ki zaman şimdikinden çookk daha hızlı geçicek yapıcak bi sürü iş var zaten
Oh oh ne güzel kuzum çok sevindim bol sağlıklı,huzurlu,aşklı günlerde
oturmayı nasip etsin ALLAH'ım size(amin)

Amin canım inşallah güzel olur bizim için

tatlım ne güzel allah gönlüne göre vermiş birde bebişlerimizin kısmeti bize de yarıyor yeni evinizde bebişinizle çok mutlu olursunuz inşallah

Amin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

dr artk 2 haftada bır cagrmıomu

amin cümlemizinkini canim

dr artk 2 haftada bır cagrmıomu

Yok canım normalde 1 ay sonra demişti dün kan tahlilleri vardı onları yaptırdım sonuç göstermeye gidicektim aradım muaynede olmak istiyorum deyip randevu aldım sabahtan.. şimdi 3 hafta dedi sonra 2 haftada gelirsin dedi.

ayy kız teyzesiii bizimkinin aynısını almışınızz
hayırlı olsun canım
ben çekmeceleri doldurdum bilem
bizim ev küçük olduğundan extra bişey almadık yatak odamızda duracak zaten babişkomuz üstüne cibinlik yapıcak
belisin uyku setlerinde bu yatağın içine göre olan uyku setleride var tam böle üstü oval gelio ayak ucunun fln
onalarada bi bak istersen fikir olur ben dışarda uyku setini 220ye sordum bu yatağı aldığım mağazada.
ama nette aynısını 156ya buldum

Son düzenleme:
Odamız hazır kızlaaaaar :)

çok güzel cnm allah huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Ne zamandir teldn griyorum bisey de yazamiyorum ama takipteym kizlar :) aramizda ilk kim doguracak merak ediyorum valla. Opuyorum sizi ve cucuklerinizi

cnm yaa nerelerdesinn yaz katıl arımıza ilk doğuranlardan olmak istemiyorum korkuyorummm :18:

ilk kısmetini geri çevirme bence

beyaz yokmu canim ???

bu arada hastane cantasini bile hazirlayan ben tac almamiş kii

bizde bu arabanın mavilisini aldık eşim pek beğenmedi ama totomuzu yesin

kafam karıstı iyice , o zaman kurdurayım bu haftasonu

kurdur cnm biz dolap alıp 1 ayönce kurdurduk alttan alttan kokusu geliyor gibi hala

karadenizin nemi hayatımın şokunu yaşatmıştı bana

maşallah dosunumaa

slm anneler dün kızımı gördüm 1777 gr. olmuş. işte buda yüzümüz

Eki Görüntüle 719508

ay prensesim benimmm maşallah subanallah

bende başlasam bi ara iyi olucak neyse annem falan yardım eder aceleye gerek yok

slm kızlar yine ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah

hamd olsun cnm hoşgeldin sen nasılsın

granül sabun en sağlıklısı diyorlar ama ben dalin sıvı alıcam ya da granul sabunda alıp ikisini karıştırıp kullanıcam olmadı makinenin gözüne beynimi koyucam

hımmm ben de yarın gdcem aylık kontrlede onagore dr solıcem :))) dr gdnce bn ondan once herseyı soluyorum ona :)))bılmıokı kkde neler konusuluo neler :)))

ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??

kılar bse sorucammm

hanı dogum yapıoruz bebek dogarken kordon gelıo yha bebegn gobegnden kesıolar gerısı nasıl oluo bızmde karnmızdan mı kopuyoda dsarı cıko yoksa gerı karnmzdamı kalıo nasıl oluo yha cok m.ettm bulamadm da hc bse nettn

ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??

en buyuk sensın galba 35 haftalık olarakdan :)) bnm ıcıme hep hazıran 20snden sonra dogururmusum gbı gelıo :)) temmuzun 20 sını beklmm gıbı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…