hee ok ondan bilmion hade baalım kurun tamamlayın bizde görelim sonra
ya yok allahaşkına ne zararı olucak? hepimiz pastörize süt içiyoruzYa kizlar ben hergun bi kucuk kutu süt iciyorum hazir sut ama zararlimi gecen bi teyze zararli dedi ama baska icemiyomki diger sutler midemi bulandiriyo benim
inşallah canım şöle 2700 osa yeter bana da nasip tabi başka sıkıntımız olmasın tek
annişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum
Canım hiç sıkma güzel canını..akşam eşimin arkadaşına gittik hanımı doğum yaptı 35 günlükmus dün bende akşam tanıştım hamileligini bilmiyorum bebek o kadar küçükki anlatamam. Suanda 3.5 kilodan biraz az doğduğunda ne kadardı dedim 2300 müş.. şaşırdım ve tam günü gününe olmuş..1 ay gibi bir sürede 1 kilodan fazla almış ve maşallah o kadar diri hareketli ki sorma.. allahın izniyle hiç bişey olmaz..
bızım besıgımız de bu tayselerı ıkı kapılı dolabı ve sıfonyerıde beyaz lake duz ben kulplarını deıstırcem bebek odası olucak :))) ayrıyetten bıtane daha beseık alınıcak kucuk 8 9 aylık olana kadar onda yatıcak cunku heryere tasımm lazım oturma odasına yatak oadsına derken cok ıyı olucak bnm ıcın gozmn onnde olucak hep
Eki Görüntüle 719949 9 aylık tan sonrada bu besıgı kullanıcaz belıs ın bu besıkde
haklısın canım ben şimdi iyiym şükür kızım varsın benim gibi minyon olsun ama insan ilk başta çok korkuyo neler geliyo aklına neler
Çok sevindim... Hayırlısı olsun inşallah.
ben inek sütünü içmeye zorla başladim 3 ay oldu , keçi falan içmiyorum içememde öğğ(
nasıl güzel bi şey biliyo musun...dogdugu an hemmmennn veriyorlar öp diye..bakıyosun eli yüzü melek gibi..hepsinden herkesten güzel..allah bu anı sadece annelere bahşetmiş..
dünyanın bence en özel anı..
alıyorlar sonra yan tarafa..geliyo cocuk doktoru..bekliyosun...bekliyosunnnnnn...
ve o ses geliyo..
bebek sağlam...hiç bi sorun yok..
sonra işte o an..
bi ağlama tutuyo seni..
üstüne ne yaşarsan yaşa unutamıyosun o duyguyu...
allahım yarabiiiiiiimmm
su 6 aylık dogum iznini göremeden duyamadan pazartesi ayrılıyorum dogum iznine..
aşkolsun gerekli mercilere yaneeeeeeeeeee
bugun nddd ve yarim yok...
iyi misiniz kızlaaarrrr
gelin bakemm
graf tan haber var mı
suzan dan..
Nefideeeee ev haberine çok sevindim canım sen mutlu olmuşsunyaa ohhhben de oldum..
Admeeeeennn bence pembe gecelik ve kırmızı taç uyumu çok güzel hiç değiştirme, hem de oğlumuz olcak die pembe giymiycesmi canıımmm,ben de sabahlığımı pembeli morlu aldım.Lohusa tacı da iki tane aldım biri beyaz biri pembe.
Canssıııııınnnn odaya bayıldım inanılmaz aydınlık, ferah ve uyumlu.Uğraştığına değmiş kesinlikle.Marjinal olmuş.Ama o resimdeki genç kız kim canım hiç göbüşü falan yok maşallah ona
Yaff doğum öncesi doğum kontrol yöntemi ile doğum sonrası doğum kontrol yöntemi arasında ne fark varkiiii???Ben anlamadım,bir bilen varsa beni aydınlatsın
Bir de ben henüz doğum için çanta falan hazırlamadım hiç bi telaşım yok yani,dün eşim dedi artık hazırla istersen çantanı falan diye, bi garip oldummBanane daha çoooookkk varrr
Ohhh gözün aydın canım. Rabbim herkesin gönlune göre versin inşaallah... evdi odaydı derken zamanin nasıl gecyigini de anlamazsin hem.
Oh oh ne güzel kuzum çok sevindim bol sağlıklı,huzurlu,aşklı günlerde
oturmayı nasip etsin ALLAH'ım size(amin)
tatlım ne güzel allah gönlüne göre vermiş birde bebişlerimizin kısmeti bize de yarıyor yeni evinizde bebişinizle çok mutlu olursunuz inşallah
güle güle kullan canım.
Telefondan takip ediyorum bir suredir yazmak zor oluyo burdan. Umarım herkez iyidir.. çok fazla katılmıyorum muhabbetlere... Bizde dün doktor amcamiza gittik. Maşallah oğluşum 2 kilo 44 cm olmuş yediğimiz herşey yariyo herhalde dedi doktorumuz 2 hafta önce 1.5 kg 39 cm dik.. tansiyonumuz 11-7 çıktı herşeyimiz çok şükür güzel.. bi daha ki kontrolümuz 3 hafta sonra bi sıkıntı olmazsa inşallah.. bu arada beşik araba-puset hariç herşeyimizi tamamladik.. dün babamizla son eksiklerimizi çanta gecelik küvetimizi aldık.. yarın kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyoruz.. besigide beğendik ama haziranın 15 den sonra kısmetse alıcaz acele etmeyelim dedi eşim..
çok sağol canım
aynen bende öyle inek sütünü bile zor içmeye başladım. neyseki günde 1 bardak zorlamıyor içiyorum artık.
bugün kuzenimin kızıyla oynaştık üstüne seninde yazını okuyunca iyice sabırsızlandım. bende yaşamak istiyorum o anı artıkk.
ne zormuş yahu 2 ay daha izin vermek amma uzattılar dimi
sağol tatlım iyiyim ama bi fırsat bulamadım bugün. ara ara girip bakıp kaçıyorum
çookk teşekkür ederim tatlımm. gerçekten çok mutlu oldum. en çokta oğluma güzel bir oda yapabilicem ona seviniyorumAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah Amin..
bende daha hazırlamadım hep erteliyorum. nedense çok acayip geliyor bana onu hazırlamak. bugün kuzenimde kızdı hazırla artık diye.
ama ben yinede biraz daha beklicem en azından izne çıkana kadar
oyyyy çok sevimli kıpır kıpır maşallahhh
Allah nazarlardan saklasın canım. çok güzel yaaaa
izne çıktıktan sonra zaten eminim ki zaman şimdikinden çookk daha hızlı geçicekyapıcak bi sürü iş var zaten
Amin canım inşallah güzel olur bizim için
Amin inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
dr artk 2 haftada bır cagrmıomu
bızım besıgımız de bu tayselerı ıkı kapılı dolabı ve sıfonyerıde beyaz lake duz ben kulplarını deıstırcem bebek odası olucak :))) ayrıyetten bıtane daha beseık alınıcak kucuk 8 9 aylık olana kadar onda yatıcak cunku heryere tasımm lazım oturma odasına yatak oadsına derken cok ıyı olucak bnm ıcın gozmn onnde olucak hep
Eki Görüntüle 719949 9 aylık tan sonrada bu besıgı kullanıcaz belıs ın bu besıkde
Odamız hazır kızlaaaaar :)
Ne zamandir teldn griyorum bisey de yazamiyorum ama takipteym kizlar :) aramizda ilk kim doguracak merak ediyorum valla. Opuyorum sizi ve cucuklerinizi
kızlar nezamandır lohusa tacı arıyodum artık istediğim gibi bulamayınca içime sinmesede normal fiyonk modelinden alacaktımki dün yürüyüşe gittiğimizde öylesine girdiğim bir bijüteride buldum tacımı :))) sizde bakın bakalım beğenecekmisiniz??Eki Görüntüle 719430 Eki Görüntüle 719431
kırmızı çok hoş cnmbizim buralarda yok nereden aldın sen :26:
çok sade ama en azından klasik fiyonk değil:))) allah nasip ederse oğlumu kucağıma aldığımda bu gecelik olcak üzerimde sizce kırmızı tacım uyar dimi geceliğime...mavi taç tak diyenlerde var ama pembeye mavi hiç olmaz...pembe taç taksam oda boğar diye düşündüm...ha ne dersiniz ???
beyaz yokmu canim ???
bu arada hastane cantasini bile hazirlayan ben tac almamiş kii
nasılsınız bakalımm. biz çok iyiyiz şükür. hava bozuk sıcak ama çok rüzgarlıcamıda açamıyorumdün bebek arabamız ve yataklarımız geldi Eki Görüntüle 719439 eşim dışı siyah olandan olacaktı yanlış vermişler dedi .arabamızda kırmızı 2 gün önce ön tarafını sürtmüşler galiba çocuklar bisikletle üstüne düşmüş üstten farına kadar çizilmiş morali bozuktu ona bunuda kırmızı görünce nazar değiyor kırmızıya değiştirecem dedi.sen bilirsin dedim ama tabi kırmızı olsun istiyorum çünkü syah hem toz çekiyor hem sıcak. allahtan yokmuş siyahı geri geldi nasıl sevindim yatağımızıda koyduk beşiğimize uyku setimize serdik. hazırız sadecebebişimiz eksik. birde odamıza kuracağımız park yatağımız odasında dururyor katlı halde onunda yatağı nevresimleri hazır yıkandı ütülendi hayırlısıyla doğsunlar inşallahh...
canım üzme o kadarkendini geç olsun güç olmasın kurulduktan sonra diğer şeyler hazırsa 1 gün bile sürmez yerleşmen bebeişine yazık annesi. en kısa zamanda tamamlarsınız inşallah herşeyinizi.
günaydın canım afiyet olsun
bence taç da gecelk de güzel beyaz olsa içinde görünbilir bence çok rahat olmaz sonuçta millet gidip gelecek. benim kızım olacak ama pijamayı mavi aldım bendepilama giyeceğim ben doğumdan sonra zaten memlekette olmadığımızdan kimsegelemez.boşver hoşuna gittiyse hiçç değiştirme.
kafam karıstı iyice , o zaman kurdurayım bu haftasonu
sıcaklar basladı dertler basladı kızlar yaaa sıze hak verıyorum ben dogu karadenızdeyım suan oturdugum yerde nemden bayılmak uzereyım yanı o derece.
sıze bırsey sormak ıstıyorum ben 31 haftayı doldurdum ve bebıs artık eskısı kadar cok hareketlı degıl sızde de aynımı dun dr aradık sorduk olur sadece gundekı kıpırdama sayısına bak dedı korkma dedı ama ben yıonede sızede sormak ıstedım
evet canım inşallah öyle olur..vallaha 3 senedir o kadar cok bebek cocuk gelişimi kitabı okudum ki..resmen d n r artık bana bedava kitap verecek..onlardan ögrendiğim ve kendi yavrumda yasadıgım sey su..
usluluk yaramazlık esas olarak fıtratla ilgili birşey..
yani eğitim davranış ögrenilen ve ögretilen seyler tabiki cok cok önemli ama kişilik baya baya fıtrat ve yaratılış meselesi..o yüzden inşallah duaların kabul olur..
biz ilk bebeğimiz bu kadar uyumlu olmasaydı ardından hemen 2. bebek bu kadar erken düşünemezdik.resmen kendi kardesini kendi cagırdı oğlum..yoksa biz öyle mükemmel bi yetiştirme tarzı sergilemedik..geleneksel anne babalardık yani...
ama yapma oglum dedik yapmadı ,, bi bekle dedik bekledi...
uslu cocuk cok rahat..
Çok haklısınn, yarın deterjan aliim o zaman ilk süreci hallediim ben ,Bu hafta içi de yıkama kısmını hallediim,sonrada ütü falan..dediğin gibi ufak ufak ağırlaşıyorus zaten bikaç ufak eksiğim de var onlarıda hallediim
slm kızlar yine ben geldim nasılsınız iyisinizdir inşallah
kızlar bebişlerin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkayacaksınız bun konu daha öncede konuşulmuştu ama sorayım dedim ben yine ben omo nun bebek için olanını aldım ama içimde yine de şüphe var dalanın matiğini mi alsaydım diye dalan da sabun olduğu için makineyi bozuyormuş ne yapsam bilemedim
Yok canım normalde 1 ay sonra demişti dün kan tahlilleri vardı onları yaptırdım sonuç göstermeye gidicektim aradım muaynede olmak istiyorum deyip randevu aldım sabahtan.. şimdi 3 hafta dedi sonra 2 haftada gelirsin dedi.
ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?