en buyuk sensın galba 35 haftalık olarakdan :)) bnm ıcıme hep hazıran 20snden sonra dogururmusum gbı gelıo :)) temmuzun 20 sını beklmm gıbı :))
kılar bse sorucammm
hanı dogum yapıoruz bebek dogarken kordon gelıo yha bebegn gobegnden kesıolar gerısı nasıl oluo bızmde karnmızdan mı kopuyoda dsarı cıko yoksa gerı karnmzdamı kalıo nasıl oluo yha cok m.ettm bulamadm da hc bse nettn
Canım hiç sıkma güzel canını..akşam eşimin arkadaşına gittik hanımı doğum yaptı 35 günlükmus dün bende akşam tanıştım hamileligini bilmiyorum bebek o kadar küçükki anlatamam. Suanda 3.5 kilodan biraz az doğduğunda ne kadardı dedim 2300 müş.. şaşırdım ve tam günü gününe olmuş..1 ay gibi bir sürede 1 kilodan fazla almış ve maşallah o kadar diri hareketli ki sorma.. allahın izniyle hiç bişey olmaz..
kordonu bebekten ayırdıktan sonra ucu dışarda kalıyor ya kısmen, o esnada vücuttan yani rahimden ayrılıyor işte, sonra ebe kordonu hafifçe çekip plasentayı dışarı alıyor ben normal doğum videosu izlemiştim ordan biliorumkılar bse sorucammm
hanı dogum yapıoruz bebek dogarken kordon gelıo yha bebegn gobegnden kesıolar gerısı nasıl oluo bızmde karnmızdan mı kopuyoda dsarı cıko yoksa gerı karnmzdamı kalıo nasıl oluo yha cok m.ettm bulamadm da hc bse nettn
he yaa böle merak ederken ederken ben yapıcam siftahı heraldeen buyuk sensın galba 35 haftalık olarakdan :)) bnm ıcıme hep hazıran 20snden sonra dogururmusum gbı gelıo :)) temmuzun 20 sını beklmm gıbı :))
annişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum
şu bir hafta geçer mi...attık evimde durmak istiyorum.okulda çok yruluyorum.çocuklar yoruyor...
Ya kizlar ben hergun bi kucuk kutu süt iciyorum hazir sut ama zararlimi gecen bi teyze zararli dedi ama baska icemiyomki diger sutler midemi bulandiriyo benim
Telefondan takip ediyorum bir suredir yazmak zor oluyo burdan. Umarım herkez iyidir.. çok fazla katılmıyorum muhabbetlere... Bizde dün doktor amcamiza gittik. Maşallah oğluşum 2 kilo 44 cm olmuş yediğimiz herşey yariyo herhalde dedi doktorumuz 2 hafta önce 1.5 kg 39 cm dik.. tansiyonumuz 11-7 çıktı herşeyimiz çok şükür güzel.. bi daha ki kontrolümuz 3 hafta sonra bi sıkıntı olmazsa inşallah.. bu arada beşik araba-puset hariç herşeyimizi tamamladik.. dün babamizla son eksiklerimizi çanta gecelik küvetimizi aldık.. yarın kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyoruz.. besigide beğendik ama haziranın 15 den sonra kısmetse alıcaz acele etmeyelim dedi eşim..
ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??
kılar bse sorucammm
Aynen canım hemen hemen ayniyiz bende taş catlasin temmuz başında doğar diyorumda bakalım
Canım sakın üzülme allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah :) Benim kız kardeşim 7 aylık ve 1300 gr doğmuş öyleki bacak kemikleri birbirine çarpıp yaralamasın diye zeytinyağlı pamuklara sararmış annem.Drlar bu bebek yaşar diye ümitlenme bile demiş anneme.Şu anda kendiside benim gibi anne adayı fıstık gibi güzeller güzeli,yetenekli zeki başarılı ve sağlıklı bir kadın
kordonu bebekten ayırdıktan sonra ucu dışarda kalıyor ya kısmen, o esnada vücuttan yani rahimden ayrılıyor işte, sonra ebe kordonu hafifçe çekip plasentayı dışarı alıyor ben normal doğum videosu izlemiştim ordan biliorum
ortalama yarım kilo, şöle boyuda bi karış falandı benim gördüğüm
he yaa böle merak ederken ederken ben yapıcam siftahı heralde
kordonu bebekten ayırdıktan sonra ucu dışarda kalıyor ya kısmen, o esnada vücuttan yani rahimden ayrılıyor işte, sonra ebe kordonu hafifçe çekip plasentayı dışarı alıyor ben normal doğum videosu izlemiştim ordan biliorum
ortalama yarım kilo, şöle boyuda bi karış falandı benim gördüğüm
he yaa böle merak ederken ederken ben yapıcam siftahı heralde
ya çok çok nadiren rahimden ayrılmadığı oluyormuş onuda o anda müdahele edip çıkarıyomuş dr.kalmıo yanı ıcımızde ben ızlemıorum yha normal dgum fln :)) korkmımm dıe sadece okuyorum :)))
bı arkadsmz var 5 hazıranda ondan da once dgrmzssn heralde
ya çok çok nadiren rahimden ayrılmadığı oluyormuş onuda o anda müdahele edip çıkarıyomuş dr.
ben var ya 19 yaşında evlendim düşün ki şimdi 28im. eşim meraklıdır benim tam bi belgesel manyağı.
sen tut bana daha 1-2 senelik evliyiz, gel gel bak ne buldum diyerekten bana normal doğum videosu bulmuş onu izletti
e tabi bende merak ediyorum ama o sedyede yatanın bi gün ben olucağımı düşünüyorum izlerken fln.
içim kalktı tabi, bide ebe gelip makası vurunca aşağı doğru, ALLLLAAAAHHHHHH
EE işte o gün bugündür heralde bilinç altıma o durummu yerleşti nedir, benim anne olmaya karar vermem rahat bi 8 senemi aldı yani
ya çok çok nadiren rahimden ayrılmadığı oluyormuş onuda o anda müdahele edip çıkarıyomuş dr.
ben var ya 19 yaşında evlendim düşün ki şimdi 28im. eşim meraklıdır benim tam bi belgesel manyağı.
sen tut bana daha 1-2 senelik evliyiz, gel gel bak ne buldum diyerekten bana normal doğum videosu bulmuş onu izletti
e tabi bende merak ediyorum ama o sedyede yatanın bi gün ben olucağımı düşünüyorum izlerken fln.
içim kalktı tabi, bide ebe gelip makası vurunca aşağı doğru, ALLLLAAAAHHHHHH
EE işte o gün bugündür heralde bilinç altıma o durummu yerleşti nedir, benim anne olmaya karar vermem rahat bi 8 senemi aldı yani
nadr olan seylerde bızı bulmaz ıns :))) eşinede masallh bnm eşim hayatta ne ızler ne ızletrr iyi cesaret varmıs sızdede :)) 8 yıl boyunca ıyı durmussn yha cocuksuz :) bn 1 bucuk yıllık evlıyım 8 aylıkda hamıleyım :)) gercı eşim cok ıstedıgı ıcın cocuk erken oldu bızde9:
ayneneheheh o görüntü korkutmuştur tabi. eşinde ne diye izletmiş sana öyle bi video. ondan sonrada zaten oda diyememiştir ben çocuk istiyorum diye
ayneno hiç sesini çıkarmadı bu kadar yıl
en sonunda yine ben bi cesaret teklif ettim, zor razı oldu onadabi yıl daha beklesemiydik fln dedi hatta baştan
e dedim bizden sonra evlenenler 2şer tane yaptılar sen hala bekleyelim diyosun dedim.
şunu bunu bekleyellim derken ömür bitiyo biz dermandan düşüncemi çocuk peşinde koşturmayı düşünüyosun dedim, öle razı oldu
tabi bide çevre baskısı hat safhadaydıgerçi totoyuda yeni doğrultabilmiştik daha hayırlısı böyleymiş ne diyelim
şükürki ilk denemede tutturdukkv. bizim o çok istiyodu, bide tek erkek ya bizimki hava atıcak
oğlum bi deneyin bakalım oluyomu? olmuyosa çaresine bakalım fln dedi bigün
eşimde ee anne oluyosa napcaz? istemiyoz şuan, git şimdi biz isteyince gel mi dicezz dedi
Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa
33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cmgeçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim (taşikardi/hızlı atıyor) onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese ben zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.
maşallah canım sanada tosuncuğunadaKızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa
33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cmgeçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim (taşikardi/hızlı atıyor) onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese ben zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.
aynen öyle ben hiç geç kaldığımı düşünmüyorum kim ne derse desin bence en uygun zaman benim hazır olduğum zamandırhehehheh eşinin cevabı çok iyimiş
ama bence artık tam yaşınmış bebek için.
bende eşimle evlenmeden önce 4 yıldır birlikteydik. evlilik fikri nedense beni çok korkuyordu. bebiş fikri beni evliliğe yaklaştırdı diyebilirimşimdi düşünüyorumda ne diye korkmuşum ki. keşke 2 yıl önce evlenip şimdide çocuk olsaymış diye düşünüyordum geçenlerde. hayırlısı böyleymiş neyse artık
maşallah barekallahBugün doktor kontrolümüz vardı.Zeynep berenim 2350 kg olmuş boyu 40 cm idi.Artık her hafta gidip nts ye gireceğim.2 haftada birde ultrasyon kontroluümüz olacak.38.hafta da çatı kontrolümüz var.Kızım doğum pozisyonunu almiş gününü bekliyor teyzeleri.Böbreğinde idrarın geri kaçması vardı oda düzelmiş bir ohhh çektik ki sormayın.Tek sıkıntımız ayaklarımın çok şişmesi ve yorgunluk artık.Rabbime şükürler olsun.Maşallah zeynep berenime:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?