2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
en buyuk sensın galba 35 haftalık olarakdan :)) bnm ıcıme hep hazıran 20snden sonra dogururmusum gbı gelıo :)) temmuzun 20 sını beklmm gıbı :))

Aynen canım hemen hemen ayniyiz bende taş catlasin temmuz başında doğar diyorumda bakalım

Hiç düşünmemiştim ama sen sorunca bende merak ettim :44: tahmin yürütüyorum;o kordon artık işlevsiz bir organ olacağı için sanıyorum anneden ayırıyorlardır.Ayırmasalar vücut o organi kendine ait olmayan parça olarak düşüneceği için vücuttan atmak isteyecektir zaten..sanıyorum öyledir.

amin canım inşallah ben de takmıyorum artık beslenmeme dikkat etmeye dikkat ediyorum o kadar önceden faydalı işler yemezdim gal,ba faydasını gördüm iki haftada 400 grma yakın aldı

kordonu bebekten ayırdıktan sonra ucu dışarda kalıyor ya kısmen, o esnada vücuttan yani rahimden ayrılıyor işte, sonra ebe kordonu hafifçe çekip plasentayı dışarı alıyor ben normal doğum videosu izlemiştim ordan biliorum
ortalama yarım kilo, şöle boyuda bi karış falandı benim gördüğüm

en buyuk sensın galba 35 haftalık olarakdan :)) bnm ıcıme hep hazıran 20snden sonra dogururmusum gbı gelıo :)) temmuzun 20 sını beklmm gıbı :))
he yaa böle merak ederken ederken ben yapıcam siftahı heralde

aaaa çok az kalmış o zamann. gelişimi iyidir inşallah canım bebişin. yat tabi dinlen bolca. Dualarım seninle

şu bir hafta geçer mi...attık evimde durmak istiyorum.okulda çok yruluyorum.çocuklar yoruyor...

geçsinde bizde oturalım artık evimizde dimi
Ya kizlar ben hergun bi kucuk kutu süt iciyorum hazir sut ama zararlimi gecen bi teyze zararli dedi ama baska icemiyomki diger sutler midemi bulandiriyo benim

bende öyle içiyorum canım. daha başka süt bulma şansım yok. o yüzden de içiyorum.

Maşallah canım bebişine. ne güzel kocaman tombiş olmuş
eksikler bittikçe insan rahatlıyor. zaten zamanda iyice daralıyor :18:
ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??

bende çookk merak ediyorum kim olcak diye. ama tahminimce haziranla birlikte doğumlarda başlar. haziran annelerinin bi kısmı mayısta doğum yaptı. baksana blgn 5 haziran gibi diyor :18: suzanda 15 hazirandan sonra bekliyormuş seninde zaten temmuz başı haziranda seninkide gelir gibi

içimizde kalmıyordur heralde ya. bak bende bilmiyoprum bunu merak ettim şimdi :44::44:

oy maşallah

aa çekip çıkarıyorlar demek çok acayip :26:

kalmıo yanı ıcımızde ben ızlemıorum yha normal dgum fln :)) korkmımm dıe sadece okuyorum :)))

bı arkadsmz var 5 hazıranda ondan da once dgrmzssn heralde

kalmıo yanı ıcımızde ben ızlemıorum yha normal dgum fln :)) korkmımm dıe sadece okuyorum :)))

bı arkadsmz var 5 hazıranda ondan da once dgrmzssn heralde
ya çok çok nadiren rahimden ayrılmadığı oluyormuş onuda o anda müdahele edip çıkarıyomuş dr.
ben var ya 19 yaşında evlendim düşün ki şimdi 28im. eşim meraklıdır benim tam bi belgesel manyağı.
sen tut bana daha 1-2 senelik evliyiz, gel gel bak ne buldum diyerekten bana normal doğum videosu bulmuş onu izletti
e tabi bende merak ediyorum ama o sedyede yatanın bi gün ben olucağımı düşünüyorum izlerken fln.
içim kalktı tabi, bide ebe gelip makası vurunca aşağı doğru, ALLLLAAAAHHHHHH
EE işte o gün bugündür heralde bilinç altıma o durummu yerleşti nedir, benim anne olmaya karar vermem rahat bi 8 senemi aldı yani

nadr olan seylerde bızı bulmaz ıns :))) eşinede masallh bnm eşim hayatta ne ızler ne ızletrr iyi cesaret varmıs sızdede :)) 8 yıl boyunca ıyı durmussn yha cocuksuz :) bn 1 bucuk yıllık evlıyım 8 aylıkda hamıleyım :)) gercı eşim cok ıstedıgı ıcın cocuk erken oldu bızde 9:

eheheh o görüntü korkutmuştur tabi. eşinde ne diye izletmiş sana öyle bi video. ondan sonrada zaten oda diyememiştir ben çocuk istiyorum diye

bende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım
bence paradoks yaşı gereğide beklemiş. bende biraz daha genç evlenmiş olsaydım hemen istemezdim çocuk. ama şuan 28 bekliycek vakit yok

eheheh o görüntü korkutmuştur tabi. eşinde ne diye izletmiş sana öyle bi video. ondan sonrada zaten oda diyememiştir ben çocuk istiyorum diye
aynen o hiç sesini çıkarmadı bu kadar yıl
en sonunda yine ben bi cesaret teklif ettim, zor razı oldu onada bi yıl daha beklesemiydik fln dedi hatta baştan
e dedim bizden sonra evlenenler 2şer tane yaptılar sen hala bekleyelim diyosun dedim.
şunu bunu bekleyellim derken ömür bitiyo biz dermandan düşüncemi çocuk peşinde koşturmayı düşünüyosun dedim, öle razı oldu
tabi bide çevre baskısı hat safhadaydı gerçi totoyuda yeni doğrultabilmiştik daha hayırlısı böyleymiş ne diyelim
şükürki ilk denemede tutturduk kv. bizim o çok istiyodu, bide tek erkek ya bizimki hava atıcak
oğlum bi deneyin bakalım oluyomu? olmuyosa çaresine bakalım fln dedi bigün
eşimde ee anne oluyosa napcaz? istemiyoz şuan, git şimdi biz isteyince gel mi dicezz dedi

Son düzenleme:

hehehheh eşinin cevabı çok iyimiş
ama bence artık tam yaşınmış bebek için.
bende eşimle evlenmeden önce 4 yıldır birlikteydik. evlilik fikri nedense beni çok korkuyordu. bebiş fikri beni evliliğe yaklaştırdı diyebilirim şimdi düşünüyorumda ne diye korkmuşum ki. keşke 2 yıl önce evlenip şimdide çocuk olsaymış diye düşünüyordum geçenlerde. hayırlısı böyleymiş neyse artık

Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa

33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cm geçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim (taşikardi/hızlı atıyor) onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese ben zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.

Maşallah canım oğluna
doğum için bence şimdiden şartlandırma kendini. inşallah hiç bi sıkıntın olmaz doğumda. dr unda baya rahat konuştuğuna göre rahatça yaparsın heralde doğumunu. normal doğum en sağlıklısı tabiki ama en ufak bi risk varsa bende ısrar etmem heralde normal doğurcam diye

Bugün doktor kontrolümüz vardı.Zeynep berenim 2350 kg olmuş boyu 40 cm idi.Artık her hafta gidip nts ye gireceğim.2 haftada birde ultrasyon kontroluümüz olacak.38.hafta da çatı kontrolümüz var.Kızım doğum pozisyonunu almiş gününü bekliyor teyzeleri.Böbreğinde idrarın geri kaçması vardı oda düzelmiş bir ohhh çektik ki sormayın.Tek sıkıntımız ayaklarımın çok şişmesi ve yorgunluk artık.Rabbime şükürler olsun.Maşallah zeynep berenime:):)

maşallah canım sanada tosuncuğunada
rabbim hakkımıza hayırlısını versin inş çok sevindim
benimde hem çarpıntım var hemde kalp kapakçıklarımın ikisindede yetmezlik
bana bile normal doğumuna engel değil dedi, sen hayde hayde yaparsın hiç kafanı takma
sen hep rabbimden hayırlısını dile

aynen öyle ben hiç geç kaldığımı düşünmüyorum kim ne derse desin bence en uygun zaman benim hazır olduğum zamandır
e sekiz sene durunca millet çok laflar etti, yok bunların çocukları olmuyor, yok bu kız doğuramaz fln diye,
hiiiiiiiiççç umursamadım, hayatımı yaşadım doydum şimdide anne olucam gözüm hiçbişeyde kalmadı halimden gayette memnunum

Son düzenleme:
maşallah barekallah
bak ne güzel düzelmiş kızcığın:81:
el ayaklar valla balon gibi onada katlanıcaz artık kuzularımız sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…