Kızçelerrrrrr biz geldikkkkkkkk
Hayırlı cumalar hepimizeeeee
Biz 33.haftamıza girmiş bulunmaktayız:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119:
Aslında baş ve bacak boyumuza göre 34.haftadaymışız
Kızçemi gördük kıpraşık sevgilim benimmmm 2151 gr olmuşuz ve boyumuz da 47 cm
Doktor babası gibi iri olacak dedi.Boyu da uzun olacak dedi.Baş ve bacak boyumuz 1 hafta
önden gidiyor koca kafalı kızçem benimSuyumuz da gayet iyiymiş.Tartıldık
1 kilo almışım ben 22 gündeKilo için herhangi bir yorum yapmadı zaten.
Benim kızçem,aşkım benim kocaman kız olmuş ultrasonda tepikle selamladı bizi
İlaçlarım bitmişti onalrı yazdırdım,güneş kremi istedim,eczacı pazartesi getirecek.Güneş
kremi yazmayı unutunca odasına tekrar gittim ve bu sefer cinsiyetini tekrar sordum.Sekreteriyle
gülümsediler banaSenin ki kız dedi ve içim tekrar rahatladı
Sorun kız ya da erkek olması değil Ama bu saatten sonra değişiklik olursa tuhaf olurdum
Ki ben erkek istiyordum en başındaNeyse kızçeler geçmişi okuyayım ben içim kıpır kıpır
Dün akşam böyle değildim babamızla avmye gidip alışveriş yapalım dedik.Ne kadar uygun fiyata kıyafetler
sandaletler buldum ama sağ tarafıma giren ağrı yüzünden yemek yiyip eve döndük.Eşim de ben de şaşırdık
ben hiçbir şey almadan dönmüş oldumNeyse bir an önce doğuralım da sonra alırım
DURU'm sağolsun öpüyoruz sizi kızçelerrrr
canım ben dalin sıvı detarjanını kullandım artı dalin yumuşatıcı
yaa çok üzüldüm canım benim..evet herşey yolundaydı neden acaba bişey sölemedimi doktor...sen birde başka hastaneye git iki doktora sormak iyidir herzman...inşallah bir sorun olmazda sağ salim dünyaya gelir...gelişim geriliği olduğunda bebekte sağlık sorunumu oluyo anlamadım hiçte bilgim yok bu konuda???
annişler ve kuzuları nasılsınız umarım herkes iyidir.
bende aynen yatmaya devam:)))) sanırım 5 haziranda minik kızıma kavuşucam canlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu.hepiniz allaha emanet olun kocaman öpüyorum
selam guzel hamıscıkler :) hazıran annelerının topıgınde mayısta dogum yapan o kadar cok olmus kı..bızde hazıran ıcın hazırlıklı mı olsak ne..
şu bir hafta geçer mi...attık evimde durmak istiyorum.okulda çok yruluyorum.çocuklar yoruyor...
kızlar benim bebeğimin penye battaniyesi sadece iki tane var yeter mi? pazen ve polar battaniyler var ama onları ancak kışın kullanır. bi iki battaniye daha alsam mı sizce
kızlar koyu yeşil renk sebzeler ve meyveler özellikle bebekleri besliyormus ,
ıspanak , semizotu ( öiğ yenebiliyosa ) , bol salata meyve tüketelim , bunların yanında yogurt ayran yemeyelim , yogurt sut ve urunleri gıdaların yanında gıdanın vıtamınını alıyor dıkkat edelım cabuk toparlarlar inş. Bebıslerınız
Telefondan takip ediyorum bir suredir yazmak zor oluyo burdan. Umarım herkez iyidir.. çok fazla katılmıyorum muhabbetlere... Bizde dün doktor amcamiza gittik. Maşallah oğluşum 2 kilo 44 cm olmuş yediğimiz herşey yariyo herhalde dedi doktorumuz 2 hafta önce 1.5 kg 39 cm dik.. tansiyonumuz 11-7 çıktı herşeyimiz çok şükür güzel.. bi daha ki kontrolümuz 3 hafta sonra bi sıkıntı olmazsa inşallah.. bu arada beşik araba-puset hariç herşeyimizi tamamladik.. dün babamizla son eksiklerimizi çanta gecelik küvetimizi aldık.. yarın kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyoruz.. besigide beğendik ama haziranın 15 den sonra kısmetse alıcaz acele etmeyelim dedi eşim..
ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??
Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa
33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cmgeçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim (taşikardi/hızlı atıyor) onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese ben zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.
Bugün doktor kontrolümüz vardı.Zeynep berenim 2350 kg olmuş boyu 40 cm idi.Artık her hafta gidip nts ye gireceğim.2 haftada birde ultrasyon kontroluümüz olacak.38.hafta da çatı kontrolümüz var.Kızım doğum pozisyonunu almiş gününü bekliyor teyzeleri.Böbreğinde idrarın geri kaçması vardı oda düzelmiş bir ohhh çektik ki sormayın.Tek sıkıntımız ayaklarımın çok şişmesi ve yorgunluk artık.Rabbime şükürler olsun.Maşallah zeynep berenime:):)
maşallah canım sanada tosuncuğunada
rabbim hakkımıza hayırlısını versin inşçok sevindim
benimde hem çarpıntım var hemde kalp kapakçıklarımın ikisindede yetmezlik
bana bile normal doğumuna engel değil dedi, sen hayde hayde yaparsın hiç kafanı takma
sen hep rabbimden hayırlısını dile
aynen öyle ben hiç geç kaldığımı düşünmüyorum kim ne derse desin bence en uygun zaman benim hazır olduğum zamandır
e sekiz sene durunca millet çok laflar etti, yok bunların çocukları olmuyor, yok bu kız doğuramaz fln diye,
hiiiiiiiiççç umursamadım, hayatımı yaşadım doydum şimdide anne olucam gözüm hiçbişeyde kalmadı halimden gayette memnunum
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
aboww kactane yuklemısım cahallık napcen:)
hadi canlar ben biraz ders çalışayım size doyum olmuyor valla ayrılamıyorum burdan
şu hafta bari bakıyım biraz kitaplara, sonra sınav anında bi vicdan azabı çekiyorumki sormayın
öpüldünüzzzz fıstıklaaarrr
maşallahhhhhhh cnm ikinize de yerim onun tostos yanaklarını
ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??
Bugün doktor kontrolümüz vardı.Zeynep berenim 2350 kg olmuş boyu 40 cm idi.Artık her hafta gidip nts ye gireceğim.2 haftada birde ultrasyon kontroluümüz olacak.38.hafta da çatı kontrolümüz var.Kızım doğum pozisyonunu almiş gününü bekliyor teyzeleri.Böbreğinde idrarın geri kaçması vardı oda düzelmiş bir ohhh çektik ki sormayın.Tek sıkıntımız ayaklarımın çok şişmesi ve yorgunluk artık.Rabbime şükürler olsun.Maşallah zeynep berenime:):)
aynen öyle ben hiç geç kaldığımı düşünmüyorum kim ne derse desin bence en uygun zaman benim hazır olduğum zamandır
e sekiz sene durunca millet çok laflar etti, yok bunların çocukları olmuyor, yok bu kız doğuramaz fln diye,
hiiiiiiiiççç umursamadım, hayatımı yaşadım doydum şimdide anne olucam gözüm hiçbişeyde kalmadı halimden gayette memnunum
teyzesi ultrason goruntusunu ekledik :))
çok iyi şükür.
Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa
33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cmgeçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim (taşikardi/hızlı atıyor) onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese ben zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
valla buldum vıdeoyu baya yzunu gostemıs busfer masallah:) keske renklıde gorebılseydık
bu gidisle ben dogurcammm
hadi canlar ben biraz ders çalışayım size doyum olmuyor valla ayrılamıyorum burdan
şu hafta bari bakıyım biraz kitaplara, sonra sınav anında bi vicdan azabı çekiyorumki sormayın
öpüldünüzzzz fıstıklaaarrr
çookk tatlısınız ikinizdeee. maşallah
kendime benzettim seni. altta hep bir tayt hafif basen ama çok güzelyanaklar belirginleşmiş. tontiş bi göbüş.
ben hiç renkli ults girmedim henuz , dr da bişey demedi daha 20 haz kontrol var o zaman sorayım bari.
çok tatlisiniz cnm masallahh
sanıırım ben en son dogurcam ıcımde kalcakmıs gıbı hssdyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?