2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))

aboww kactane yuklemısım cahallık napcen:)

Son düzenleme:

maşallah subanallah cnm

canım ben dalin sıvı detarjanını kullandım artı dalin yumuşatıcı

ilk altı ay yumşatıcıkullanılması önerilmiyor cnm

cnm pozitif düşün hem sen hem bebeğin stres olmasın bakalım 2.dr ne dicek

5 haziran erken değilmi :26:

selam guzel hamıscıkler :) hazıran annelerının topıgınde mayısta dogum yapan o kadar cok olmus kı..bızde hazıran ıcın hazırlıklı mı olsak ne..

ayy allah korusun cnm yaa zamanında gelsinler :18:

şu bir hafta geçer mi...attık evimde durmak istiyorum.okulda çok yruluyorum.çocuklar yoruyor...

allah sabır versin cnm

kızlar benim bebeğimin penye battaniyesi sadece iki tane var yeter mi? pazen ve polar battaniyler var ama onları ancak kışın kullanır. bi iki battaniye daha alsam mı sizce

bir tane daha alman işini kolaylaştırır gibi geldi bana

cnm muz bal ceviz 3 lüsü süper iyi geliyormuş bebeğe bilmeden ben başından beri çok fazla muz bal yedim oğluşum hep önden gidiyor

maşallah cnm

ayyy kızlar yaa içime bir merak düştüki anlatamam
aramızda ilk kim doğurcak acaba???
ayy çok heyecanlı yaaa demiiii??

ben olmak istemiyorum :18:

hoşgeldiniz sefa geldiniz cnm maşallah kuzucuğa

maşallah zeynep berenimize benimde ayaklarım ellerim şişiyor yorgunluk desen pufff

hadi canlar ben biraz ders çalışayım size doyum olmuyor valla ayrılamıyorum burdan
şu hafta bari bakıyım biraz kitaplara, sonra sınav anında bi vicdan azabı çekiyorumki sormayın
öpüldünüzzzz fıstıklaaarrr

paradoks bende aynı sen gibi evlendim 28 yaşında hamile kaldım kv kafayı yiyordu kedilerim var benim al sizin torunlarınız bunlar diyordum hatta bu bir sene daha düşünmüyorduk kuzucum süpriz yumurta gibi geldi

görüşürüz cnm

Maşallah kızına. çok şükür sıkıntıları da atlatmışsınız. huzurla beklemesi kalmış artık

iyi yapmışsın kimsenin lafına bakmamakla sonuçta hayat senin hayatın. o laf söyleyenler utansınlar şimdi herşey vaktinde güzeldir. seninde vaktin şimdi gelmiş. çok tatlıda bir kızın var maşallah ECE yee

masallah cnmmm

çookk tatlısınız ikinizdeee. maşallah
kendime benzettim seni. altta hep bir tayt hafif basen ama çok güzel yanaklar belirginleşmiş. tontiş bi göbüş.

iyi dersler canım sana benim yerimede bak azcık olur mu

çookk tatlısınız ikinizdeee. maşallah
kendime benzettim seni. altta hep bir tayt hafif basen ama çok güzel yanaklar belirginleşmiş. tontiş bi göbüş.

ay kuzum hıc kurtulamadımkı ben o basenlerden smdı ıyıce artıı:) gobek gıbı buyyor oda:)baya elımız yuzmuz doldu ya goren bole bı tuhaf bakıyo:) oglusmuza deger ama ya:) saol cnm benım

ben hiç renkli ults girmedim henuz , dr da bişey demedi daha 20 haz kontrol var o zaman sorayım bari.

bı sor bakalm tatlım bıtanede ole bulunsun fotosu hatra kalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…