ay kuzum hıc kurtulamadımkı ben o basenlerden smdı ıyıce artıı:) gobek gıbı buyyor oda:)baya elımız yuzmuz doldu ya goren bole bı tuhaf bakıyo:) oglusmuza deger ama ya:) saol cnm benım
bı sor bakalm tatlım bıtanede ole bulunsun fotosu hatra kalır..
Teşekkür ederiz cnmmMaşallah canım oğluna
doğum için bence şimdiden şartlandırma kendini. inşallah hiç bi sıkıntın olmaz doğumda. dr unda baya rahat konuştuğuna göre rahatça yaparsın heralde doğumunu. normal doğum en sağlıklısı tabiki ama en ufak bi risk varsa bende ısrar etmem heralde normal doğurcam diye
Canım çok geçmiş olsun sanadamaşallah canım sanada tosuncuğunada
rabbim hakkımıza hayırlısını versin inşçok sevindim
benimde hem çarpıntım var hemde kalp kapakçıklarımın ikisindede yetmezlik
bana bile normal doğumuna engel değil dedi, sen hayde hayde yaparsın hiç kafanı takma
sen hep rabbimden hayırlısını dile
aynen öyle ben hiç geç kaldığımı düşünmüyorum kim ne derse desin bence en uygun zaman benim hazır olduğum zamandır
e sekiz sene durunca millet çok laflar etti, yok bunların çocukları olmuyor, yok bu kız doğuramaz fln diye,
hiiiiiiiiççç umursamadım, hayatımı yaşadım doydum şimdide anne olucam gözüm hiçbişeyde kalmadı halimden gayette memnunum
bende öyle hissediyorum bazen. yüzünü bile zor gösterdi oğlum geç gelirmiş gibi geliyor banada
çok tatlı bir hamiş olmuşsun ama yakışmış
ben zaten burda gördüğüm bütün hamişlere bayılıyorum. temmuz annelerinin hepsi çok güzel bakımlı çok tatlı maşallah
gostermıs ama annesı fotosu varsa gormek ısterız pasayı:)
aynen gec gelcek dusuncesı bende de var bakalm nolck:)ama bellıde olmaz:)
Bugün bizimde kontrolümüz vardı maşallah benim kızımda 2800 olmuş doğum pozisyonunuda almış günümüzü bekliyoruz tahmini tarihimiz 4 temmuz ama doktorumuz haziran 25-26 gibi olabilir dedi bende öyle tahmin ediyorum burası temmuz anneleri topiği ama bir çocuğumuz haziran annesi olacağız galiba
naaaaaaazzzzzzzzzzzz
şu an dibim düştü.... bize anlatırmısın bu 2 doğum hikayeni rica etsem... yani çoğumuzun ilk deneyimi olucak inşallah... ve o doğum başlama anı nasıldır? nasıl olur biçoğumuz bilmiyoruz... biraz fikrimiz oluşur ne dersin?
cnm ben bu besikten aldim ikeadan.
bu mobilyacılara çok uyuz oluyorum ben zaten. satarken herşey mükemmel vaatler şahane. ama iş teslimata gelince nedense sürekli bir aksilik çıkıyor. hepte fabrikada çıkıyor niyeyse bu sorunlar. yoksa onlar çok iyi yapıyor işini. hayret bişey yaa. ben de mağazada çalışıyorum bende satış yapıyorum ama kimseye bişeyini eksik vermiyorum. bi kere kendimiz kontrol ediyoruz bi kerede müşteriyle birlikte kontrol ediyoruz bi aksilik çıkmasın diye. millet ne kolay iş yapıyor yaa gıcık oluyorum
birde hamile halinle senide üzmüşlerinşallah bir dahaki geldiklerinde bi aksilik olmaz canım
sende mi haziranda çıkıyorsun canım. bende 3 haziranda çıkyıorum izne. çok sıkıldım artık en çokta yoruldum. bugün işe gelirken bi abim gördü beni. bu ne hal ya diyor. sanki birinin dön hadi çalışma artık demesini bekler gibisin diyoröyle hakkaten hiç gidesim yok artık işe..
evasude haberlerine çok çok sevindim canımsana benzerse tam tosun olur zaten duru'n
rabbim hep böyle mutlu mutlu haberler vermeyi nasip etsin hepimize
sağol şekercimbende şaşırdım herkes gibi bu kadar net olmasına
herkes bana benzetiyor eşim baştan bozuldu ona benzemediği için ama sonra sonra çok sevindi senin gibi güzel olsun anasına benzesin kızımız diyor artık
canım ben öle hastane çıkışı fln almadım, kafama göre tek tek aldım ayaklı tulum aldım, bolca sıfır kollu yarım kollu fln çıtçıtlı aldım.
şapka eldiven fln ayrı ayrı hoşuma giden şeyleri aldım. battaniyelerinide annem halletti oda gelicek haftaya inş. bissürüde yelek ceket elbise örmüş sağolsun oda getirince ondakileri varsa eksik gedik tamamlarız artık, görmeden bişey yapılmıyor çünkü gerçekten
kız maşallahelide sürekli alnında benimki gibi ne düşünüyolarsa bu kadar tosuncuklar
ben dalinin sıvı deterjanını aldım 2kg. toz deterjan kullanmayı ilk etepta düşünmüyorum. zaten yumuşatıcıya bile gerek olmadı sadece sıvı deterjan yetti, öle sert olmadılar yani
iyiymişsin kız bana göre sen yine şort giyiyomuşsun
benimkide standarta bağladı sabah bi posta hıçkırıyor akşam bi posta
yazık üzülüyorumda bazen çok uzun sürüyor
İçinin yatağını da ikeadan mı aldın canım bende düşünüyorum da..
kızlar koyu yeşil renk sebzeler ve meyveler özellikle bebekleri besliyormus ,
ıspanak , semizotu ( öiğ yenebiliyosa ) , bol salata meyve tüketelim , bunların yanında yogurt ayran yemeyelim , yogurt sut ve urunleri gıdaların yanında gıdanın vıtamınını alıyor dıkkat edelım cabuk toparlarlar inş. Bebıslerınız
ayy kız teyzesiii bizimkinin aynısını almışınızz
hayırlı olsun canım
ben çekmeceleri doldurdum bilem
bizim ev küçük olduğundan extra bişey almadık yatak odamızda duracak zatenbabişkomuz üstüne cibinlik yapıcak
belisin uyku setlerinde bu yatağın içine göre olan uyku setleride var tam böle üstü oval gelio ayak ucunun fln
onalarada bi bak istersen fikir olurben dışarda uyku setini 220ye sordum bu yatağı aldığım mağazada.
ama nette aynısını 156ya buldum
benim pek gücüm dermanım kalmadı canım artık. bide işim gereği gün boyu ayaktayım. arada otursamda genel olarak ayaktayım ve bu artık beni çok fazla yoruyor. bende hep son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum çokta istiyordum kalan zamanı oğlumla geçireyim diye ama zorlamanın manası yok.Kızlar sanırım 12 temmuz anneleri pes etmeye başladı bende 3 haziranda kontrole gidip iznimi başlatacağım korkuyorum artık bayılıcam diye işlerimizde var daha benim göbeğide gören daha ne kadar çalışacaksın diyor ben izne çıkınca herkes rahatlayacak galiba en çokta ben ve oğlum :))
siz kendinizmi kurdunuz gelip kurdularmı? bize kutuyla netten geldi kendimiz kurduk
gelen kutunun içinde 10-15 cm lik bi parça var tahta uzun. yan tarafını çıkarıp onu takabiliyorsun montaj kılavuzunda falan var eksikmi getirdiler yoksam sizinkini bebek karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye ürün açıklaması yararlı bilgilerdede yer alıyor tek tarafı çıkarılabilir die:13::13::13:
Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa
33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cmgeçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim (taşikardi/hızlı atıyor) onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese ben zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.
Bugün doktor kontrolümüz vardı.Zeynep berenim 2350 kg olmuş boyu 40 cm idi.Artık her hafta gidip nts ye gireceğim.2 haftada birde ultrasyon kontroluümüz olacak.38.hafta da çatı kontrolümüz var.Kızım doğum pozisyonunu almiş gününü bekliyor teyzeleri.Böbreğinde idrarın geri kaçması vardı oda düzelmiş bir ohhh çektik ki sormayın.Tek sıkıntımız ayaklarımın çok şişmesi ve yorgunluk artık.Rabbime şükürler olsun.Maşallah zeynep berenime:):)
maşallah canım sanada tosuncuğunada
rabbim hakkımıza hayırlısını versin inşçok sevindim
benimde hem çarpıntım var hemde kalp kapakçıklarımın ikisindede yetmezlik
bana bile normal doğumuna engel değil dedi, sen hayde hayde yaparsın hiç kafanı takma
sen hep rabbimden hayırlısını dile
aynen öyle ben hiç geç kaldığımı düşünmüyorum kim ne derse desin bence en uygun zaman benim hazır olduğum zamandır
e sekiz sene durunca millet çok laflar etti, yok bunların çocukları olmuyor, yok bu kız doğuramaz fln diye,
hiiiiiiiiççç umursamadım, hayatımı yaşadım doydum şimdide anne olucam gözüm hiçbişeyde kalmadı halimden gayette memnunum
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
aboww kactane yuklemısım cahallık napcen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?