2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çok tatlı bir hamiş olmuşsun ama yakışmış
ben zaten burda gördüğüm bütün hamişlere bayılıyorum. temmuz annelerinin hepsi çok güzel bakımlı çok tatlı maşallah

Teşekkür ederiz cnmm Evet şuan için hiç düşünmicem bi sonraki kontrolümde bakalım nstye girecekmişiz. zman ne getirirse öyle olacak kasmıcam kendimi sezeryan diye.

Canım çok geçmiş olsun sanada şuan çarpıntım falan kalmadı 20li haftalarda çok hissettiriyordu belok kullandım hatta 1 ay ama hiç yaramadı bıraktım şimdi çarpıntı olmuyor ama heyecanlanınca kalp sesimi hızını vücudumda hissediyorum. Kalp hızımsa 130 atıyor senin kaç?

Bizde 2buçuk seneden sonra yaptık halada istemiyoduk ama çevra baskısı falan derken işlediler bizede herhalde bebeği hayırlısı buymuş hoşgelsin paşamm

Bugün bizimde kontrolümüz vardı maşallah benim kızımda 2800 olmuş doğum pozisyonunuda almış günümüzü bekliyoruz tahmini tarihimiz 4 temmuz ama doktorumuz haziran 25-26 gibi olabilir dedi bende öyle tahmin ediyorum burası temmuz anneleri topiği ama bir çocuğumuz haziran annesi olacağız galiba

çok tatlı bir hamiş olmuşsun ama yakışmış
ben zaten burda gördüğüm bütün hamişlere bayılıyorum. temmuz annelerinin hepsi çok güzel bakımlı çok tatlı maşallah

cok sagol cnm bende oyle dusnyorm hepmzın sahenyız o senınde guzellıgın
cıkıyom smdı opdm hepnzıı amcamıza gtcez aksam gezmesne ay burrayada doyum olmuyrkı:)

maşallah canım yaa kocamann olmuş kızınn e seninde az kalmış artık doğuma. bana dr doğum tarihi ile ilgili bişey söylemedi. usg çıktısında yazana göre 12 temmuz gibi gelicek oğlum. banada 19undan sonra gelir gibi ggeliyor nedense

canım mesajını yeni okudum tabiki paylaşırım bence ilk başta cesaretli olmak ve yaşayacağın acıya kendini hazırlayıp sakin olmak geliyor acısız doğum olmaz ama biz panik yaparsak doğumun acısın ıarttırmış oluruz bence oyüzden bende sakinliğimi korudum ne bağırdım nede ağladım yani doğumumda çok fazla zor olmadı belki oyüzden ama dediğim gibi kolayda olsa acısız doğum olmaz kendimizi buna hazırlayıp birazda ıkınma tekniklerini öğrenirsek bence doğumu kolaylaştırmış oluruz

Kızlar sanırım 12 temmuz anneleri pes etmeye başladı bende 3 haziranda kontrole gidip iznimi başlatacağım korkuyorum artık bayılıcam diye işlerimizde var daha benim göbeğide gören daha ne kadar çalışacaksın diyor ben izne çıkınca herkes rahatlayacak galiba en çokta ben ve oğlum :))

Amin canım benim aminnnn bakalım artık gününü beklerse
şişko bir kız olarak dünyaya gelecek
Aynı anası gibi olur yumuk yumuk kollarının boğumları arasına
toz,ter girer Ayyyyy yerim ben kızçemiiii
benim gibi gözleri de çekik olursa tam sumo güreşçisi
ALLAH'ım sağlıklı olsun yeter bana hepimizinkiler tabikiiii

Ben hep bu şekilde besleniyorum.Ispanak,brokoli,semizotu
çiğ olarak tüketiyorum bayılıyorum her öğün yerim.Hatta
kahvaltıda bile tüketiyorum.Ayyyyy akşam yemeğinde
tüketmeme rağmen yine canım istediiii

besığn içinde bızmkı cnm cıbınlıği faln ole aldık daha gelmdp eve inş yarın gelıcek :)) bebslermız rahat rahat buyusunler bnların ıcınde :))

benim pek gücüm dermanım kalmadı canım artık. bide işim gereği gün boyu ayaktayım. arada otursamda genel olarak ayaktayım ve bu artık beni çok fazla yoruyor. bende hep son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum çokta istiyordum kalan zamanı oğlumla geçireyim diye ama zorlamanın manası yok. sende çık canım bence yeter çalışıp yorulduğumuz

Canım ikeada 2 farklı beşik var ben bizzat gidip baktım.. sanırım sizinkiler farklı birinin yanı çıkıyo diğeri çıkmıyor.. Bizde sanırım yanı çıkanı alacağız nisayy gibi..

Ayyyy canım benim maşallah bebişine,bebişlerimize
Benim de kalbim de sorun var hızlı atıyor,heyecandan ama çok nadir.Eskiden kansızlık
yüzünden çok sık çarpıntı yaşıyordum ama şimdi senede birkaç kez tutuyor ona da şükür
Ben de normal istiyorum ve şu an doğum pozisyonunda duruyormuş ama erken dedi bunları
konuşmak için.Umarım hepimizin gönlüne göre verir doğumumuzu,bebeklerimizi

Ayyyy maşallah kızçemizeeeee ne güzel sorun da düzelmişşşş
Nazarlardan saklasın RABBİM meleklerimizi

Kuşummmm sen de benim gibisin kalptennn
Bana da engel değil dedi bekleyelim ve görelim bakalım
neler olacak.Nerde nasıl doğum yapacağız???
Tabi herhangi bir risk olursa normal doğum diye
tutturmam kısmet derim ne yapalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…