bende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım
bence paradoks yaşı gereğide beklemiş. bende biraz daha genç evlenmiş olsaydım hemen istemezdim çocuk. ama şuan 28 bekliycek vakit yok
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
aboww kactane yuklemısım cahallık napcen:)
Maşallah Duru'na canım. Boyu bayağı uzun haftasına göre Allah esirgesin. Bugün bizim Duru'muzun da kontrolü vardı çok şükür haftasını yakalamış hep geriden geliyordu. Çok sevindim. İki haftada yarım kilo almış maşallah:))) kemik boyu da uyumlu dedi doktorumuz. Bir de kalp atışı gibi güp güp güp sesler geldi ultrasonda. Meğer o dopplermiş. Yani nst'nin daha gelişmişi. Bebişe giden kan akışını ölçüyormuş o da çok iyi dedi. Şükürler olsun Rabb'ime Allah hepimize böyle güzel haberler duymayı nasip etsinKızçelerrrrrr biz geldikkkkkkkk
Hayırlı cumalar hepimizeeeee
Biz 33.haftamıza girmiş bulunmaktayız:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::119::119::119:
Aslında baş ve bacak boyumuza göre 34.haftadaymışız
Kızçemi gördük kıpraşık sevgilim benimmmm 2151 gr olmuşuz ve boyumuz da 47 cm
Doktor babası gibi iri olacak dedi.Boyu da uzun olacak dedi.Baş ve bacak boyumuz 1 hafta
önden gidiyor koca kafalı kızçem benimSuyumuz da gayet iyiymiş.Tartıldık
1 kilo almışım ben 22 gündeKilo için herhangi bir yorum yapmadı zaten.
Benim kızçem,aşkım benim kocaman kız olmuş ultrasonda tepikle selamladı bizi
İlaçlarım bitmişti onalrı yazdırdım,güneş kremi istedim,eczacı pazartesi getirecek.Güneş
kremi yazmayı unutunca odasına tekrar gittim ve bu sefer cinsiyetini tekrar sordum.Sekreteriyle
gülümsediler banaSenin ki kız dedi ve içim tekrar rahatladı
Sorun kız ya da erkek olması değil Ama bu saatten sonra değişiklik olursa tuhaf olurdum
Ki ben erkek istiyordum en başındaNeyse kızçeler geçmişi okuyayım ben içim kıpır kıpır
Dün akşam böyle değildim babamızla avmye gidip alışveriş yapalım dedik.Ne kadar uygun fiyata kıyafetler
sandaletler buldum ama sağ tarafıma giren ağrı yüzünden yemek yiyip eve döndük.Eşim de ben de şaşırdık
ben hiçbir şey almadan dönmüş oldumNeyse bir an önce doğuralım da sonra alırım
DURU'm sağolsun öpüyoruz sizi kızçelerrrr
Canım inşallah başka doktordan iyi haberlerle gelirsin. Sen elinden geldiğince stres yapma bu dönemde iyi beslen bizler dua ederiz bol bol.kızlar şimdi doktordan geldimm.bebekde gelişim geriliği var dedi :'( 31 hafta göünüyor dedi. araştırma hastanesine yönlendirdi. bende özele gitmeyi düşünüyorum.bakalım orası ne diyecek.. ama şok oldum ... herşey normal gidiyordu..niye böyle oldu anlamadımm
Benim eşim 1800 doğmuş, bugün gittim doktorun hemşiresi de 1500 gram doğmuştum ben dedi. Kritik zamanları geride bırakıyoruz Allah'ın izniyle sağlıkla doğacaktır bebeğin. Küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor diyorlar.inşallah canım şöle 2700 osa yeter bana da nasip tabi başka sıkıntımız olmasın tek
Sanki kendimi görmüş gibi oldum canım ya tipimiz aynı. Ama benim karnım küçükkızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
nadr olan seylerde bızı bulmaz ıns :))) eşinede masallh bnm eşim hayatta ne ızler ne ızletrr iyi cesaret varmıs sızdede :)) 8 yıl boyunca ıyı durmussn yha cocuksuz :) bn 1 bucuk yıllık evlıyım 8 aylıkda hamıleyım :)) gercı eşim cok ıstedıgı ıcın cocuk erken oldu bızde9:
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
Maşallah Duru'na canım. Boyu bayağı uzun haftasına göre Allah esirgesin. Bugün bizim Duru'muzun da kontrolü vardı çok şükür haftasını yakalamış hep geriden geliyordu. Çok sevindim. İki haftada yarım kilo almış maşallah:))) kemik boyu da uyumlu dedi doktorumuz. Bir de kalp atışı gibi güp güp güp sesler geldi ultrasonda. Meğer o dopplermiş. Yani nst'nin daha gelişmişi. Bebişe giden kan akışını ölçüyormuş o da çok iyi dedi. Şükürler olsun Rabb'ime Allah hepimize böyle güzel haberler duymayı nasip etsin
Canım inşallah başka doktordan iyi haberlerle gelirsin. Sen elinden geldiğince stres yapma bu dönemde iyi beslen bizler dua ederiz bol bol.
Benim eşim 1800 doğmuş, bugün gittim doktorun hemşiresi de 1500 gram doğmuştum ben dedi. Kritik zamanları geride bırakıyoruz Allah'ın izniyle sağlıkla doğacaktır bebeğin. Küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor diyorlar.
Sanki kendimi görmüş gibi oldum canım ya tipimiz aynı. Ama benim karnım küçükhatta görenler şaşırıyo ben senin haftanda davul gibiydim diyorlar ne kadar küçük niye öyle diyorlar ben de üzülüyorum bebeğim gelişmiyor mu küçük mü iyi beslenmiyor muyum diye. İnsanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor ya. Neyse bugün bebeğin iyi olduğunu öğrendim içim rahatladı
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))
bu gidisle ben dogurcammm
ben dahaaa erken heralde 11 aylık evliyim 22 yaşındayım vee bi çocuğum olucakk gerçi bizim kazayla oldu amaa olsun Allahın emaneti o bana şimdi çokk sevinçliyim anne olucağım içinn
Ayyyy canım benim maşallah bebişine,bebişlerimize
Benim de kalbim de sorun var hızlı atıyor,heyecandan ama çok nadir.Eskiden kansızlık
yüzünden çok sık çarpıntı yaşıyordum ama şimdi senede birkaç kez tutuyor ona da şükür
Ben de normal istiyorum ve şu an doğum pozisyonunda duruyormuş ama erken dedi bunları
konuşmak için.Umarım hepimizin gönlüne göre verir doğumumuzu,bebeklerimizi
bu gidisle ben dogurcammm
Maşallah Duru'na canım. Boyu bayağı uzun haftasına göre Allah esirgesin. Bugün bizim Duru'muzun da kontrolü vardı çok şükür haftasını yakalamış hep geriden geliyordu. Çok sevindim. İki haftada yarım kilo almış maşallah:))) kemik boyu da uyumlu dedi doktorumuz. Bir de kalp atışı gibi güp güp güp sesler geldi ultrasonda. Meğer o dopplermiş. Yani nst'nin daha gelişmişi. Bebişe giden kan akışını ölçüyormuş o da çok iyi dedi. Şükürler olsun Rabb'ime Allah hepimize böyle güzel haberler duymayı nasip etsin
Canım inşallah başka doktordan iyi haberlerle gelirsin. Sen elinden geldiğince stres yapma bu dönemde iyi beslen bizler dua ederiz bol bol.
Benim eşim 1800 doğmuş, bugün gittim doktorun hemşiresi de 1500 gram doğmuştum ben dedi. Kritik zamanları geride bırakıyoruz Allah'ın izniyle sağlıkla doğacaktır bebeğin. Küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor diyorlar.
Sanki kendimi görmüş gibi oldum canım ya tipimiz aynı. Ama benim karnım küçükhatta görenler şaşırıyo ben senin haftanda davul gibiydim diyorlar ne kadar küçük niye öyle diyorlar ben de üzülüyorum bebeğim gelişmiyor mu küçük mü iyi beslenmiyor muyum diye. İnsanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor ya. Neyse bugün bebeğin iyi olduğunu öğrendim içim rahatladı
Herkeslerin doktor randevusu bugünmüş nerdeyse
Hep güzel haberler duyalım doktorlarımızdan ama olur da
üzücü haberler alsak bile RABBİMİZE dualar edelim.Ne sorunlar
okuduk ama neler atlattık ne gelirse RABBİmden diyelim.
Biz yememize,içmemize dikkat edelim yeter...Seninkinin de
maşallahı var bitanemBzi çok uzun bir sülaleyiz.Selanik
göçmeniyiz kardeşim ki yanında kardeş değil abim gibi duruyor.
1.91 boyunda,amcam,dayım,annem,babam,eşim ve ben
hep uzunuzArtık sağlıklı,huzurlu bir şekilde
beklemeye başlayalım miniklerimizi
allah kımseye tasıyamayacagı yuku vermezmıs :)) demekkı bekabılıcez yavrularımıza herseyın hayırlısı :))) bende hıc ıstemıodum esım yok ole yok bole derken hamıle oldgmu ogrendım :)bızdede cevre baskısıyok bıtane olsun bıse olmaz bakılır edlır allah hepımızn yardımcısı olsun :)))
ayh canlar sızınle muhabbet guzelde bnm ayaklar oldu davul gıbı tanıyamıorum artk bn gıdıp bıraz ayaklarımı havaya dıkım de ınsnler altıda ates ato resmen haydııı gorusuruz opuldunuz
ben bıraz erken evlendım ve erken anne oluyorum 20 yasındaım :))))
masallah sıze canm :))
Kızlar güzel bir konu başladı sanki devam mı etsek güzel olur sanki :)) Kim kaç yaşında? kaç yıllık evli? kaçıncı bebişi? kızmı erkek mi? (cinsiyetleri bir çoğumuz biliyoruz ama olsun)
ben dahaaa erken heralde 11 aylık evliyim 22 yaşındayım vee bi çocuğum olucakk gerçi bizim kazayla oldu amaa olsun Allahın emaneti o bana şimdi çokk sevinçliyim anne olucağım içinn
insanlar bazen karşısındakinin hamile olup hassas olduğunu unutarak konuşuyorlar cidden. banada doğum yakın heralde ne kadar kaldı diyorlar daha 2 ay var deyince lafı çevirmeye çalışıyorlar. gülsem mi kızsam mı bilemedim çok büyüdü karnım napiimm
bende senin gibi 11 aylık evliyim. ama yaşlar tutmadıbenim yaş 28.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?