2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım
bence paradoks yaşı gereğide beklemiş. bende biraz daha genç evlenmiş olsaydım hemen istemezdim çocuk. ama şuan 28 bekliycek vakit yok

ben bıraz erken evlendım ve erken anne oluyorum 20 yasındaım :))))

masallah sıze canm :))

Maşallah Duru'na canım. Boyu bayağı uzun haftasına göre Allah esirgesin. Bugün bizim Duru'muzun da kontrolü vardı çok şükür haftasını yakalamış hep geriden geliyordu. Çok sevindim. İki haftada yarım kilo almış maşallah:))) kemik boyu da uyumlu dedi doktorumuz. Bir de kalp atışı gibi güp güp güp sesler geldi ultrasonda. Meğer o dopplermiş. Yani nst'nin daha gelişmişi. Bebişe giden kan akışını ölçüyormuş o da çok iyi dedi. Şükürler olsun Rabb'ime Allah hepimize böyle güzel haberler duymayı nasip etsin
Canım inşallah başka doktordan iyi haberlerle gelirsin. Sen elinden geldiğince stres yapma bu dönemde iyi beslen bizler dua ederiz bol bol.

inşallah canım şöle 2700 osa yeter bana da nasip tabi başka sıkıntımız olmasın tek
Benim eşim 1800 doğmuş, bugün gittim doktorun hemşiresi de 1500 gram doğmuştum ben dedi. Kritik zamanları geride bırakıyoruz Allah'ın izniyle sağlıkla doğacaktır bebeğin. Küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor diyorlar.
Sanki kendimi görmüş gibi oldum canım ya tipimiz aynı. Ama benim karnım küçük hatta görenler şaşırıyo ben senin haftanda davul gibiydim diyorlar ne kadar küçük niye öyle diyorlar ben de üzülüyorum bebeğim gelişmiyor mu küçük mü iyi beslenmiyor muyum diye. İnsanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor ya. Neyse bugün bebeğin iyi olduğunu öğrendim içim rahatladı

ben dahaaa erken heralde 11 aylık evliyim 22 yaşındayım vee bi çocuğum olucakk gerçi bizim kazayla oldu amaa olsun Allahın emaneti o bana şimdi çokk sevinçliyim anne olucağım içinn

Resimdeki sanki benmişim gibi geldi yaa resmen saçlarımın uzun hali sadece göbeğim biraz daha büyük okadar bi tuaf oldum şuan sen benmisin yada ben senmiyim yaa :))

Herkeslerin doktor randevusu bugünmüş nerdeyse
Hep güzel haberler duyalım doktorlarımızdan ama olur da
üzücü haberler alsak bile RABBİMİZE dualar edelim.Ne sorunlar
okuduk ama neler atlattık ne gelirse RABBİmden diyelim.
Biz yememize,içmemize dikkat edelim yeter...Seninkinin de
maşallahı var bitanemBzi çok uzun bir sülaleyiz.Selanik
göçmeniyiz kardeşim ki yanında kardeş değil abim gibi duruyor.
1.91 boyunda,amcam,dayım,annem,babam,eşim ve ben
hep uzunuzArtık sağlıklı,huzurlu bir şekilde
beklemeye başlayalım miniklerimizi

ben dahaaa erken heralde 11 aylık evliyim 22 yaşındayım vee bi çocuğum olucakk gerçi bizim kazayla oldu amaa olsun Allahın emaneti o bana şimdi çokk sevinçliyim anne olucağım içinn

allah kımseye tasıyamayacagı yuku vermezmıs :)) demekkı bekabılıcez yavrularımıza herseyın hayırlısı :))) bende hıc ıstemıodum esım yok ole yok bole derken hamıle oldgmu ogrendım :)bızdede cevre baskısı yok bıtane olsun bıse olmaz bakılır edlır allah hepımızn yardımcısı olsun :)))

inşallah hayırlısıyla kolayca doğumlar yapıp alırız meleklerimizi kucaklarımıza canım aminnnn
Zamanı gelince gelecek meleklerimiz normal yada sezeryanla şimdiden düşünmeyelim evet, içerde kalacak halleri yok yaa dimi

Bana da aynısını söylüyorlar canım yok bebeğin nerde yok çok dikkat
edyorsun kendine kilo için.Vallahi ayıp ve ağır kaçacak ama hayvan gibi
yiyorumEn son 6 yaşına kadar böyle yemek yerken
görüş annemler.Diğer yıllar zaten kansızlık,yutma,iştahsızlık
yüzünden yemek yiyemiyordum.ARtık hiç takmıyorum kim
ne derse desin bugün doktorum da söyledi senin iç karnın
geniş herkesin vücut yapısı farklıdır dİye...Salla gitsinnnnnnn

Her iki taraf da uzun demek ki. Ne güzel. Biz de tam Türk standartlarında bir aileyiz orta boy balık et:))

ayh canlar sızınle muhabbet guzelde bnm ayaklar oldu davul gıbı tanıyamıorum artk bn gıdıp bıraz ayaklarımı havaya dıkım de ınsnler altıda ates ato resmen haydııı gorusuruz opuldunuz

evt canım benimde öyle oldu daha 1 aylıkken başladılar vıdır vıdır konuşmaya amin canım benim

Kızlar güzel bir konu başladı sanki devam mı etsek güzel olur sanki :)) Kim kaç yaşında? kaç yıllık evli? kaçıncı bebişi? kızmı erkek mi? (cinsiyetleri bir çoğumuz biliyoruz ama olsun)

ben bıraz erken evlendım ve erken anne oluyorum 20 yasındaım :))))

masallah sıze canm :))

aa ne güzel canım yaa. ben anca karar verdim napim heheeh
3.yü bile yapmaya vaktin olur senin. bende çok istiyorum 3. de olsun bi sürü çocuk evde heheh ama biraz zor gibi. bu yaştan sonra. 3-4 yıl sonra 2. olsa 3.ye kadar yaşlanıcam iice

insanlar bazen karşısındakinin hamile olup hassas olduğunu unutarak konuşuyorlar cidden. banada doğum yakın heralde ne kadar kaldı diyorlar daha 2 ay var deyince lafı çevirmeye çalışıyorlar. gülsem mi kızsam mı bilemedim çok büyüdü karnım napiimm

bende senin gibi 11 aylık evliyim. ama yaşlar tutmadı benim yaş 28.

aynı gün mü evlenmiş ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…