2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ben iki yıllık evliyim yaş aynı: 28 (buçuğu da var ama orasını karıştırmayalım) :))))

kızlar bugün bütün günü hastanede geçirdim (
sabah rutin kontrol için gittim yalnızdım
tansiyonum yüksek çıktı yine...

usg de bebeğin gelişimi ilerlememiş
nerdeyse geçen kontrolümle aynı çıktı
33 haftalık...

nst yapıldı 20 dk.lık nst de 4 tane kayda değer sancı çıktı
biri 80 diğerleride yakın ona
ben çok hafif hissediyordum
hemen yatışım yapıldı hastaneye bebek için
ciğer geliştirici iğne, kasılmalar için serum, ilaçlar falan (

şimdi eve geldik birazdan iğnenin ikinci dozu için tekrar gidicez
dua edin bana da lütfen daha çok erken gelişimi bari duraksamasaydı iyiydi
doktor da bebeğin gelişimini etkilediğine göre ciddiye alınmadı gereken bir tablo dedi
karaciğer enzimlerim yüksek pazartesi tekrar nst ve tahlilller..
ama bebeğe giden kan akımları iyi çıktı
tek tesellim bebeğim, canım kızım sağlıkla gelsin...

bu arada büyük ihtimalle 37. haftamın bittiği
14 haziran günü sezaryen olacağım
doktor böyle durumlarda yani preeklemsi de
ani gelişen durumların anne yada bebeğin hayatını tehlikeye soktuğunu söyledi
o yüzden fazla beklemeyeceğiz

Canım Allah ikinize de sağlık versin Ben senin ve bebeğin için bol bol dua edicem sen de içini ferah tut Allah'ın izniyle zamanında sağlıkla gelir bebeğin

Canım Allah ikinize de sağlık versin Ben senin ve bebeğin için bol bol dua edicem sen de içini ferah tut Allah'ın izniyle zamanında sağlıkla gelir bebeğin

Allah razı olsun canım
hemen kendimi buraya attım
biraz rahatlayayım diye
hepimizin yavrucakları zamanında
sağlık sıhhatle gelsin

ya bende beloc kullandım ama o kanı sulandırdığı için burun kanamasından gidiyodum bu seferde bıraktım mecburen
ben kendim öle çarpıntım olunca 120 rahat sayıyorum. sonra moralimi bozmamak için gerisine bakmıyorum
ama hast. gidene kadar akinleşiyorum orda bakıyolar normal diolar öle ironik bi durumum var yani
bende doğumum hep sezeyan olur diodum hani bebeğimin durumunda riskli olur diodum, bide bende böle yetmezlik fln bayabi kendimi alıştırmıştım ama, dr. yoo normalde doğurabilirsin deyince afalladım birden, hem sevindim hem şaşırdım
şimdi ne yazıldıysa alnımıza kuzu kuzu beklioruz
bide normal doğumu böle benim için yok o doğuramaz diyenlere nispette yapmak için istiyorum açıkçası ne yalan deyim geçiyo içimden valla sizdenmi saklıcam

Kızlar güzel bir konu başladı sanki devam mı etsek güzel olur sanki :)) Kim kaç yaşında? kaç yıllık evli? kaçıncı bebişi? kızmı erkek mi? (cinsiyetleri bir çoğumuz biliyoruz ama olsun)
ben dediydim ya bi daha deyim kız
yaş 28
9 yıllık evliyim
ilk bebem adıda ECE
herkese başarılar diliyorum

o ölçümlere fazla takılma ama +- hata payıda oluyor biliyosun, sen gelişimi konusunda stres yapma bence boşuna,
bizim bi ark.a doğumdan 5gün önce çocuk 2700gr demişler 3300fln doğmuştu gayette normal turp gibi bebeydi
sen şimdi kendini sakin tutmaya bak güzel anniş dualarımızdasın, hakkında herşeyin hayırlısını versin rabbim inş.

Yeşil yapraklı sebzeler demir yönünden zengin besinler ve yanında kalsiyum yönünden zengin süt ürünleriyle yenirse, demirin bağırsaklardaki emilimi azalıyor diye biliyorum. eklemek istedim.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

cogunluk yas oranları cok guzel bence 20den 30a :) ayy Allah sevıncımızı ganı ganı yasatsın ınsallah:)

gerisini doktor çeke çeke çıkarıyo canım. sonunda da '''son'' denen bi parçayla birlikte çıkarıyo. emin değilim ama sanırım halk arasında son diye bilinen şey plasenta. plasenta da doğumdan kısa süre sonra rahimden ayrılıyo ve kordonla beraber doktor çekerek çıkarıyo.

RNA TASARIM

Eki Görüntüle 720242

herkes yazmış bende yazayım...

32 yaşındayım;
4 yıllık evliyim;
ilk bebişim ve kız bekliyorum...
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)))))

cok sukur her gunumuze dıryerenden konuya baslıyorum ark dogum yaptı ama cokk zorlu bır surecden gectıı yaa aksam 7 kadr sancı cektı dr cabaladılar normal ıcın acılması guselmıs cunku ama bebek dogum kanalına ınmemıss bır turlu yaa annelerıı hemsr arkadaslr herkes dogum hanede ona cabalamıslar ama bebek bır turlu ınmemıss sonra 7 :de sezeryana aldılar 10 dk sonra beebk geldık 40 dk dan ark.geldı yavrum cokyorgunduu ama bebek maasallahı vardıı dılerım bu kaa cok cekmeyız bır yaaaaaaaaaa sımdı ıyıler emzırttıkkkv ılee cok sukur uyuyorlsrı cok duygulandım yaaaaaaaaaaaaa:26::26:aklıma bu kdr geldı yatıyı kılıp yatıcamm cok yorgunumm bas bass bu arada ark..ayılmasını beklerkennnn ne olduu

ne garip lik yaaa

bu arada yenı fark ettım hehehe yatsıyı kılayım barı gozlerımde gıdıyorrr bua rada nugulun telası benıde sardı annesıgıl namaza ınıyorduu bende aksma vaktını bende kılayım dıyee ben de gelıyorum dedım burgulun yanında bnıım kv kaldı dekren asagı ıcndık ben namazı kıldım onlar daha abdest alıyorduu neyse sonra namazı kıldım ben cıktım odaya sonra anneler gelıdıı aradana 2 st gectıı ezan okunuyorr nurgulun annelerı dedıler bıs aksam namazını kılmaya gıdıyoruz neee dedım e az once klmıs neydiiiio ıkındıydı dedılerrranamm ben onu aksam nıyetıne kıldım dedımmm ay ır guldum halımeee onlar meyerse ıkındıyı kılmamıslarr bende evden cıkmadan kılmıstımm sonra ıkındı vaktı aksamı kıldımmayy cok guldum bu halımee yaaaaaaaaa:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…