2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
herkese günaydinnnnn ,

işe geldik maleseffff ,

ayilmaya calişiyoruzzzz , kahvaltimizi yaptik , teyzelerimize bakalim dedik napiyolar ne kaynatmişlar biz yokken die

Günaydın herkese.Bugün akşam düğüne gdicem yeterrr bee bıktım düğündü kınaydı neyseki son bu :) Aslında biraz canım sıkkın.sanırım fazla alınganız ondan.neyse.Bende sölim geçmişi okudum yazmışınız.28 YAŞINDAYIM 2011 EKİMDE EVLENDİM 2012 EKİMDE HAMİLE KALDIM HATTA siz yabancı diilsiniz sölim Adetim bitti 3 gün sonra evlilik yıldönümümüzdü sanırım ogün çekirdek aile olma yoluna gittik... :)

telden yukleyemiosan mail atabiliosan mail at canim biz yukleyelim.

canım yaa bana taşır gibi geliyor bak şöle bişey alıym diyorumEki Görüntüle 720367

bence tasir canim ,

bende kavanozlari aldim ölece duruyılar poşette

ben bi yerde tül begenmiştim bulabilirsem sana gösteriyim canim ,

it's a boy yazanlari sevmedim ben , benim begendigim beyaz simli , kendinden puanli gibi kurdelede beyaz puanli , ama evdeki pc de bakıyorum yinede bulabilcemmi

günaydin canim ,

kızlar merhaba
kotam bitti gibi giremiyorum fazla çarşamba düzelecek inş.
herkes iyidir umarım
biz iyiyiz hamdolsun kızımlaa
bir ses verelim dedik :)

Günaydın canım ben iznimi 5 haziranda başlatacağım inş banada aynısını diyorlar iş yerimde burda doğuracan ne zaman gidiyorsun diye bende izne çıkınca herkes rahat edecek kesin

Günaydın kızlar ve kuzuları biz geldik kıpırdak kızımlann
Herkes iyi geçmişi okuduğum kadarıyla maşallah hepinizeee

yazmelekleri_07 canım maşallahın var senin ve minnoşunun hayırlısıyla kucağına alırsın inş....

Bu arada bende
23 Yaşındayım
Ağustosta 5.senemize giricez inş
İlk bebişim ve kız annesi olucam inşşş

Aranızda en genç benmiyim neyim

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok güzel bir haber. Tam iznin de başlıyor gönlünce doldurur yerleşirsiniz inşaallah. Daha görmedim diyosun ama inşaallah sen de görünce bayılırsın kv gibi. Canım güle güle oturmak ve bebişini büyütmek nasip olsun inşaallah

Canım ben yaptım 40cc lik olanından. İçinde bişe olmadığı halde oldukça ağır. Mıknatıs taşımaz bence. Ama 29cc lik olanını görmedim bilmiyorum.

herkese günaydinnnnn ,

işe geldik maleseffff ,

ayilmaya calişiyoruzzzz , kahvaltimizi yaptik , teyzelerimize bakalim dedik napiyolar ne kaynatmişlar biz yokken die

günaydın alemsin yaaa :))

günaydın tatlım hoş geldin:))bak seninle beğendiklerimiz aynı gibi ben sana göstereyim fikrini söle...yaa hala kavanozları bulamadım ben yani tek tek satan yer arıyorum bizim burda sordum bikaç yere yok yok(nettede 105 lik var çok fazla yaa napcam ben 105 taneyi? benim aldığım diğer bebek şekerlerinin tülüde karlı uyumlu olur diyorum...
kızlar merhaba
herkes iyidir umarım
günaydın canım biz iiz çok şükür...

günaydınnn canım sanırım daha gencide vardı ama hatırlamıyorum şimdi :)))biz iyice yaşlandık valla

bende 22 yaşındayım canım 20 de var neslhn dı galiba

canım çook geçmiş olsun. 37. haftaya kadar bekler inşallah kızın. sen dinlen bol bol üzme kendini.sıkıntı yapma ki tansiyonun normal seviyede kalsın.

Amanınnnn.... Benim doğum da 1-5 Temmuz arası dedi doktor sezaryen olursa. Hiçbişe kalmadı valla...

iyice yaklaştı artık doğum tarihlerimiz yaa :18::18:
benim dr doğum tarihiyle ilgili pek konuşmadığı için henüz ben sanki temmuzun son haftası doğururmuşum gibi geliyor bana
cogunluk yas oranları cok guzel bence 20den 30a :) ayy Allah sevıncımızı ganı ganı yasatsın ınsallah:)

yaş ortalamamız güzel olduğundan iyi anlaşıyoruz heralde.

heyecanla kavanozların fotolarını bekliyoruz canım.

Canım sanki birisi tek tek aldığını yazmıştı. Kimdi acaba. Karlı tülleri ben de çok beğeniyorum

günaydın canım.
bu kavanozlardan veryerginde yapmıştı hatırlarsan. ben ona sordum arkasına magnet yapıştırsak nasıl olur diye. taşımayabilir dedi bana. birde dolaba magnetle koyduktan sonra düşerse kırılır yazık bende vazgeçtim magnetten

günaydin canim ,

evet ben bunlardan begenmiştim , ama biraz dah adegisikti saniyorumki :)))

ya ben sana kavanoz alayım göndereyim kargo ile kırılırmı ? eger kırılmaz dersen gönderebilirim :) yada bu taraflara geçiyomusunuz ? geçiyosan ben yerinden alayim benden bi şekilde alirsiniz ? ben 60 tane aldim , senin gibi dusundum cok fazla olmasin diye .

herkese günaydinnnnn ,

işe geldik maleseffff ,

günaydın canım.
bizde işe geldik ne yazıkki.
birazdan kahvaltı yapıcam bende.
bugünde hızlı bi şekilde biter inşallah

günaydın tatlım
alınganlık normal canım yaa.
hatta şöyle söylim sana. arada burda bişeyler yazıyoruz ya. yazdıklarım görülmediği zaman ben size karşı bile alınganlık yapıyorum heheheh
düşün yani durum ne kadar vahim.
Dün kuzenim geldi. 1,5 yaşında kızı var. eşide geldi. kuzenim karnımı seviyodu. bi yandan da anlatıyor. babalar anne karnındayken pek bebekle ilgilenmiyorlar anlamıyorlar baba olduklarını vs falan diye anlatıyor. sonra eşide dediki biz hamileliği boyunca annesiyle uğraşmaktan bebekle ilgilenmeye fırsat bulamıyoruz ondan olabilir mi acaba dedi. ben koptuumm. tek cümleyle herşeyi anlattı zaten eheeheheh
kızlar merhaba
herkes iyidir umarım

günaydınnn
iyi olmanıza sevindim. bi sürü erkenden gelmek isteyen sabırsız temmuz bebişlerimiz varken güzel bi haber bu

Aminn inşallah canımm
salı günü gidip görücez evimizi. inşallah bizde beğeniriz. bu evden sonra beğenicemizden eminim ya neyse

Kuzeninin eşinin verdiği cevaba çok güldüm:))) gercekten de öyle. Bazen kocama da üzülüyorum gecenin bir yarısı geliyor işten her gün. Sonra da benim kaprislerimi çekiyor. Ben de bilerek yapmıyorum ama fark ediyorum daha nazlı tuzlu bişe oldum napalım hormonlar. Mecbuuuurr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…