Günaydın annişler,
Kaç gündür sabah 7 den sonra uyuyamıyorum bir türlü.gündüz zaten uyku yok.haliyle akşam 10 da sızıyorum artık.gece 50 kere uyanmam da cabası.
Bugün çarşıya çıkacağım.lavanta keseleri için kumaş beğeneceğim.
İnşallah istediğim gibi birşeyler bulurum.
Size kavanoz süsleme örneği gösterip,sizden fikir alacaktım ama kk o kadar gelişmemiş telden foto yükleyemedim.
canım yaa bana taşır gibi geliyor bak şöle bişey alıym diyorumEki Görüntüle 720367
Günaydın herkese.Bugün akşam düğüne gdicem yeterrr bee bıktım düğündü kınaydı neyseki son bu :) Aslında biraz canım sıkkın.sanırım fazla alınganız ondan.neyse.Bende sölim geçmişi okudum yazmışınız.28 YAŞINDAYIM 2011 EKİMDE EVLENDİM 2012 EKİMDE HAMİLE KALDIM HATTA siz yabancı diilsiniz sölim Adetim bitti 3 gün sonra evlilik yıldönümümüzdü sanırım ogünçekirdek aile olma yoluna gittik... :)
Kızlar sanırım 12 temmuz anneleri pes etmeye başladı bende 3 haziranda kontrole gidip iznimi başlatacağım korkuyorum artık bayılıcam diye işlerimizde var daha benim göbeğide gören daha ne kadar çalışacaksın diyor ben izne çıkınca herkes rahatlayacak galiba en çokta ben ve oğlum :))
Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
günaydın canım sende erkencisin ama bebiş uyutmamış seni...valla ben gece çok sık uyanıyorum ama izinli olduğumda yada öğlen işe geldiğimde 11 e kadar uyuyorum tabi bölük bölçük...canım bende internetten kavanoz için tül ve kurdele bakıyordum..örnek gösterebilseydin çok ii olurdu ben baya bi kafaya taktım bu işi...hatta ben mıknatısta yapıştırmak istiyorum arkasına nasıl olur sence ??
herkese günaydinnnnn ,
işe geldik maleseffff ,
ayilmaya calişiyoruzzzz , kahvaltimizi yaptik , teyzelerimize bakalim dedik napiyolar ne kaynatmişlar biz yokken die
günaydın alemsin yaaa :))Günaydın herkese.Bugün akşam düğüne gdicem yeterrr bee bıktım düğündü kınaydı neyseki son bu :) Aslında biraz canım sıkkın.sanırım fazla alınganız ondan.neyse.Bende sölim geçmişi okudum yazmışınız.28 YAŞINDAYIM 2011 EKİMDE EVLENDİM 2012 EKİMDE HAMİLE KALDIM HATTA siz yabancı diilsiniz sölim Adetim bitti 3 gün sonra evlilik yıldönümümüzdü sanırım ogünçekirdek aile olma yoluna gittik... :)
bence tasir canim ,
bende kavanozlari aldim ölece duruyılar poşette
ben bi yerde tül begenmiştim bulabilirsem sana gösteriyim canim ,
it's a boy yazanlari sevmedim ben , benim begendigim beyaz simli , kendinden puanli gibi kurdelede beyaz puanli , ama evdeki pc de bakıyorum yinede bulabilcemmi
günaydın canım biz iiz çok şükür...kızlar merhaba
kotam bitti gibi giremiyorum fazla çarşamba düzelecek inş.
herkes iyidir umarım
biz iyiyiz hamdolsun kızımlaa
bir ses verelim dedik :)
Günaydın canım ben iznimi 5 haziranda başlatacağım inş banada aynısını diyorlar iş yerimde burda doğuracan ne zaman gidiyorsun diye bende izne çıkınca herkes rahat edecek kesin
Günaydın kızlar ve kuzuları biz geldik kıpırdak kızımlann
Herkes iyi geçmişi okuduğum kadarıyla maşallah hepinizeee
yazmelekleri_07 canım maşallahın var senin ve minnoşunun hayırlısıyla kucağına alırsın inş....
Bu arada bende
23 Yaşındayım
Ağustosta 5.senemize giricez inş
İlk bebişim ve kız annesi olucam inşşş
Aranızda en genç benmiyim neyim
Günaydın canım ben iznimi 5 haziranda başlatacağım inş banada aynısını diyorlar iş yerimde burda doğuracan ne zaman gidiyorsun diye bende izne çıkınca herkes rahat edecek kesin
Günaydın kızlar ve kuzuları biz geldik kıpırdak kızımlann
Herkes iyi geçmişi okuduğum kadarıyla maşallah hepinizeee
yazmelekleri_07 canım maşallahın var senin ve minnoşunun hayırlısıyla kucağına alırsın inş....
Bu arada bende
23 Yaşındayım
Ağustosta 5.senemize giricez inş
İlk bebişim ve kız annesi olucam inşşş
Aranızda en genç benmiyim neyim
kızlar bugün bütün günü hastanede geçirdim(
sabah rutin kontrol için gittim yalnızdım
tansiyonum yüksek çıktı yine...
usg de bebeğin gelişimi ilerlememiş
nerdeyse geçen kontrolümle aynı çıktı
33 haftalık...
nst yapıldı 20 dk.lık nst de 4 tane kayda değer sancı çıktı
biri 80 diğerleride yakın ona
ben çok hafif hissediyordum
hemen yatışım yapıldı hastaneye bebek için
ciğer geliştirici iğne, kasılmalar için serum, ilaçlar falan(
şimdi eve geldik birazdan iğnenin ikinci dozu için tekrar gidicez
dua edin bana da lütfen daha çok erken gelişimi bari duraksamasaydı iyiydi
doktor da bebeğin gelişimini etkilediğine göre ciddiye alınmadı gereken bir tablo dedi
karaciğer enzimlerim yüksek pazartesi tekrar nst ve tahlilller..
ama bebeğe giden kan akımları iyi çıktı
tek tesellim bebeğim, canım kızım sağlıkla gelsin...
bu arada büyük ihtimalle 37. haftamın bittiği
14 haziran günü sezaryen olacağım
doktor böyle durumlarda yani preeklemsi de
ani gelişen durumların anne yada bebeğin hayatını tehlikeye soktuğunu söyledi
o yüzden fazla beklemeyeceğiz
Amanınnnn.... Benim doğum da 1-5 Temmuz arası dedi doktor sezaryen olursa. Hiçbişe kalmadı valla...
cogunluk yas oranları cok guzel bence 20den 30a :) ayy Allah sevıncımızı ganı ganı yasatsın ınsallah:)
günaydın alemsin yaaa :))
günaydın tatlım hoş geldin:))bak seninle beğendiklerimiz aynı gibi ben sana göstereyim fikrini söle...yaa hala kavanozları bulamadım ben yani tek tek satan yer arıyorum bizim burda sordum bikaç yere yok yok(nettede 105 lik var çok fazla yaa napcam ben 105 taneyi?Eki Görüntüle 720392 Eki Görüntüle 720391 benim aldığım diğer bebek şekerlerinin tülüde karlı uyumlu olur diyorum...
günaydın canım biz iiz çok şükür...
günaydınnn canım sanırım daha gencide vardı ama hatırlamıyorum şimdi :)))biz iyice yaşlandık valla
günaydın canım sende erkencisin ama bebiş uyutmamış seni...valla ben gece çok sık uyanıyorum ama izinli olduğumda yada öğlen işe geldiğimde 11 e kadar uyuyorum tabi bölük bölçük...canım bende internetten kavanoz için tül ve kurdele bakıyordum..örnek gösterebilseydin çok ii olurdu ben baya bi kafaya taktım bu işi...hatta ben mıknatısta yapıştırmak istiyorum arkasına nasıl olur sence ??
günaydın alemsin yaaa :))
günaydın tatlım hoş geldin:))bak seninle beğendiklerimiz aynı gibi ben sana göstereyim fikrini söle...yaa hala kavanozları bulamadım ben yani tek tek satan yer arıyorum bizim burda sordum bikaç yere yok yok(nettede 105 lik var çok fazla yaa napcam ben 105 taneyi?Eki Görüntüle 720392 Eki Görüntüle 720391 benim aldığım diğer bebek şekerlerinin tülüde karlı uyumlu olur diyorum...
günaydın canım biz iiz çok şükür...
günaydınnn canım sanırım daha gencide vardı ama hatırlamıyorum şimdi :)))biz iyice yaşlandık valla
Canım sanki birisi tek tek aldığını yazmıştı. Kimdi acaba. Karlı tülleri ben de çok beğeniyorum
herkese günaydinnnnn ,
işe geldik maleseffff ,
ayilmaya calişiyoruzzzz , kahvaltimizi yaptik , teyzelerimize bakalim dedik napiyolar ne kaynatmişlar biz yokken die
Günaydın herkese.Bugün akşam düğüne gdicem yeterrr bee bıktım düğündü kınaydı neyseki son bu :) Aslında biraz canım sıkkın.sanırım fazla alınganız ondan.neyse.Bende sölim geçmişi okudum yazmışınız.28 YAŞINDAYIM 2011 EKİMDE EVLENDİM 2012 EKİMDE HAMİLE KALDIM HATTA siz yabancı diilsiniz sölim Adetim bitti 3 gün sonra evlilik yıldönümümüzdü sanırım ogünçekirdek aile olma yoluna gittik... :)
kızlar merhaba
kotam bitti gibi giremiyorum fazla çarşamba düzelecek inş.
herkes iyidir umarım
biz iyiyiz hamdolsun kızımlaa
bir ses verelim dedik :)
Hayırlı uğurlu olsun canım. Çok güzel bir haber. Tam iznin de başlıyor gönlünce doldurur yerleşirsiniz inşaallah. Daha görmedim diyosun ama inşaallah sen de görünce bayılırsın kv gibi.Canım güle güle oturmak ve bebişini büyütmek nasip olsun inşaallah
günaydın canım.
bizde işe geldik ne yazıkki.
birazdan kahvaltı yapıcam bende.
bugünde hızlı bi şekilde biter inşallah
günaydın tatlım
alınganlık normal canım yaa.
hatta şöyle söylim sana. arada burda bişeyler yazıyoruz ya. yazdıklarım görülmediği zaman ben size karşı bile alınganlık yapıyorum heheheh
düşün yani durum ne kadar vahim.
Dün kuzenim geldi. 1,5 yaşında kızı var. eşide geldi. kuzenim karnımı seviyodu. bi yandan da anlatıyor. babalar anne karnındayken pek bebekle ilgilenmiyorlar anlamıyorlar baba olduklarını vs falan diye anlatıyor. sonra eşide dediki biz hamileliği boyunca annesiyle uğraşmaktan bebekle ilgilenmeye fırsat bulamıyoruz ondan olabilir mi acaba dedi. ben koptuumm. tek cümleyle herşeyi anlattı zaten eheeheheh
günaydınnn
iyi olmanıza sevindim. bi sürü erkenden gelmek isteyen sabırsız temmuz bebişlerimiz varken güzel bi haber bu
Aminn inşallah canımm
salı günü gidip görücez evimizi. inşallah bizde beğeniriz. bu evden sonra beğenicemizden eminim ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?