Adet olacağım diye çok korkuyorum bende
ayyyy hadi İnşallah phiam bu ay senide aramızda görelim... sabah çalışmalarına ağırlık ver canım
canım senin bat ne zaman..? bide kan testi yaptırdın heralde sonuç neydi..?
yumurta takibi yapıyor musun ?
Evet canım, bu ay hem ovu testi hem de ateş takip çizelgesi yaptım, tabloma bak istersen
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
benim bat 29 ekimdi bugün doktora gittim ultrasonla görülmez kan tahlili yapalım dedi hem doktoru sevmiyordum değiştirmek istiyordum hemde 45 tl istediler yaptırmadım bende test alalım dedim eşime o da bekle acele etme dedi bekliyoruz bakalım:)
canım gebelik testide yapmamışsın kan testide.. keşke eşinden gizli test alıp yapsaydın..? bide her özel hastane aynı fiyatı söylemiyo ayrıca sağlık ocaklarındada bthcg testi yapıyolar..
:119: günaydın kızlaaarrr :119:herkese günaydın :119: akşamları erken yatıyorum sabahta 6 da ayaktayım sonrada böle
Merhaba hanımlar bende 2012 temmuz annesiyim şimdi bebeğim kucağımda inş sizlerde hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz hamileliğinizin tadını çıkarın bide bol bol uyuyun
bende de henüz başlamadı ara ara var bulantımm sizlerin nasıl... ayrıca kasık batma şikayetleriniz kısa sürelimi uzun sürelimi
:119: günaydın kızlaaarrr :119:herkese günaydın :119: akşamları erken yatıyorum sabahta 6 da ayaktayım sonrada böle
bende de henüz başlamadı ara ara var bulantımm sizlerin nasıl... ayrıca kasık batma şikayetleriniz kısa sürelimi uzun sürelimi
bende bir tek ben mi erken kalkiyorum diye dusunuyordumbenim mide bulantilarim yok cok sukur kasik agrilarimda kisa kisa oluyor oyle agir bir agrim yok daha bunlar icin erken zaten sanirim 6-7.haftadan sonra baslar diyorlar:18::18:
kızlar nasıl besleniyorsunuz? benim dr.2 hafta sonra gel dedi..vitamin hapı yazdı ama istersn kullanmazsın dedi.annem başta hemen kullanma dedi.... ultrasyona da sık sık girme dedi daha ilk gebelik olduğu için... bir yerde pastorilize edilmiş süt için yazıyordu....normal inek sütü içmek mi yii olur yoksa marketteki sütler mi bilemedim şmdi :18:
günaydııınnn canııımmmm.. aynenn hamiş olduğumu öğrendiğimden beri akşam 10'da uyuyorum sabahta 8 de kalkmam gerekirken 7 de ayakta oluyorum... mide bulantısı bende çok hafif açken oluyo bazen arada durduk yere hafif hafif midem dönüyo inşallah çoğalmaz bu bulantılar yaa.. ben en çok bulantıdan korkuyorum :18::18:
femoloooveeeee doktora gittinmiii ne dedii..? dün akşam gidecektin sen...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?