2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ayyyy hadi İnşallah phiam bu ay senide aramızda görelim... sabah çalışmalarına ağırlık ver canım

Ovu günlerimi boş geçmemeye çalıştım canım, sabah çalışmaları da oldu, bakalım inşallah o zamana denk gelmiştir, bugün son çalışma olacak inşallah

canım senin bat ne zaman..? bide kan testi yaptırdın heralde sonuç neydi..?

benim bat 29 ekimdi bugün doktora gittim ultrasonla görülmez kan tahlili yapalım dedi hem doktoru sevmiyordum değiştirmek istiyordum hemde 45 tl istediler yaptırmadım bende test alalım dedim eşime o da bekle acele etme dedi bekliyoruz bakalım:)

canım gebelik testide yapmamışsın kan testide.. keşke eşinden gizli test alıp yapsaydın..? bide her özel hastane aynı fiyatı söylemiyo ayrıca sağlık ocaklarındada bthcg testi yapıyolar..

herkese merhaba arkadaşlar siteyede,forumada yeni kayıt oldum. allahım herkesin bebeklerinin sağlıklı bir şekilde kucaklarına almak nasip etsin. arkadaşlarım sorularım var cevaplandırabilirseniz sevinirim. normalde adet günüm 27 ekimdi gelmedi ve 29 günü kan tahlili yaptırdım bhcg: 80 çıktı. ama vaginal ultrasonda doktorum herhangi bir şey göremiyorum daha erken olabilir, geç döllenme olabilir veya dış gebelik olabilir dedi ve yarın için tekrar kan tahlili istedi. çıkacak sonuca göre muhtemelen normal gebelik diyecek. ama karnımda sürekli ağrı var. ne azalıyor ne çoğalıyor. karnım sert ve ağrı var tam göbek ve çevresinde daire şeklinde. hafif hafifte aşağıya doğru karın ağrısı. başka hiç bir belirti yok. sadece karın ağrısı ve hcg: 80. sizin fikirlerinizi almak istedim. sizce nedir bendeki durum? gerçekten insan panik oluyor ve çevresinden bişiler duymak bilmek istiyor. yardımcı olursanız sevinirim..

:119: günaydın kızlaaarrr :119:herkese günaydın :119: akşamları erken yatıyorum sabahta 6 da ayaktayım sonrada böle

Merhaba hanımlar bende 2012 temmuz annesiyim şimdi bebeğim kucağımda inş sizlerde hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz hamileliğinizin tadını çıkarın bide bol bol uyuyun

kız mı oğlan m canım senniki ? ve ilk belirtilerin nasldı acaba ??? benim maşalalh mide bulantısı yook ..ilk birkaç gün dışında....

bende de henüz başlamadı ara ara var bulantımm sizlerin nasıl... ayrıca kasık batma şikayetleriniz kısa sürelimi uzun sürelimi

bende de henüz başlamadı ara ara var bulantımm sizlerin nasıl... ayrıca kasık batma şikayetleriniz kısa sürelimi uzun sürelimi

bende bir tek ben mi erken kalkiyorum diye dusunuyordum benim mide bulantilarim yok cok sukur kasik agrilarimda kisa kisa oluyor oyle agir bir agrim yok daha bunlar icin erken zaten sanirim 6-7.haftadan sonra baslar diyorlar:18::18:

kızlar nasıl besleniyorsunuz? benim dr.2 hafta sonra gel dedi..vitamin hapı yazdı ama istersn kullanmazsın dedi.annem başta hemen kullanma dedi.... ultrasyona da sık sık girme dedi daha ilk gebelik olduğu için... bir yerde pastorilize edilmiş süt için yazıyordu....normal inek sütü içmek mi yii olur yoksa marketteki sütler mi bilemedim şmdi :18:

:119: günaydın kızlaaarrr :119:herkese günaydın :119: akşamları erken yatıyorum sabahta 6 da ayaktayım sonrada böle

günaydııınnn canııımmmm.. aynenn hamiş olduğumu öğrendiğimden beri akşam 10'da uyuyorum sabahta 8 de kalkmam gerekirken 7 de ayakta oluyorum... mide bulantısı bende çok hafif açken oluyo bazen arada durduk yere hafif hafif midem dönüyo inşallah çoğalmaz bu bulantılar yaa.. ben en çok bulantıdan korkuyorum :18::18:
bende bir tek ben mi erken kalkiyorum diye dusunuyordum benim mide bulantilarim yok cok sukur kasik agrilarimda kisa kisa oluyor oyle agir bir agrim yok daha bunlar icin erken zaten sanirim 6-7.haftadan sonra baslar diyorlar:18::18:

femoloooveeeee doktora gittinmiii ne dedii..? dün akşam gidecektin sen...?

bende şimdi düşünüyordum sadece sağ kasığımda batma var birde dün inceden bel ağrım vardı bulantı kusma baş dönmesi aşerme hiçbiri yok ya gebe değilim yada ters giden bir şeyler mi var diyordum bu arada doktor randevumu aldım bu günde evde yapılan testlerden yapıcam bakalım.

benim doktor folik asit verdi bana vitamin vermedi evet ultrasona sik girmekte iyi degil ben aksam marketten bi kasa sut aldim zaten cok severim hergun 2 -3bardak falan iciyorum

evet canim dun gittim kan testi yapti artik resmi olarak hamileyimfolik asit verdi ve 2 hafta sonra gel dedi hemen bakmak istemedi daha cok kucuk dedi hic is yapma otur dedi tabii kocistende uzak duracan dedi 3 haftayazik benimki sevinsin mi uzulsun mu bilemedi

Son düzenleme:
valla ben pınar süt içiyorum onuda daha 1 çay bardağı içtim ama bol bol fındık badem kuru incir ve kuru kayısı yiyorum bide ceviz hurma bide 3 kere yumurta yedim o kadar et yedim öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…