2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Arkadaslar merhaba, ben sizlerin yazdiklarini okuyunca kendimden korktum biraz:/ bugun 7+5 doktorum dundu ve bebegim sadece yarim cm yani 5mm:/ nie bu kadar kucuk

canım bazıları kese boyutunu yazıyo bebişin boyu diye, doktorum sağlığı iyi diyorsa hiç takılma boy olayına.

Yarın doktor kontrolüm var. Doktor keseyi görebiliriz demişti. İnşallah keseyi görebiliriz belki de kalp atışlarını da duyabiliriz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Yarın doktor kontrolüm var. Doktor keseyi görebiliriz demişti. İnşallah keseyi görebiliriz belki de kalp atışlarını da duyabiliriz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

dualarımız seninle inşallah görürsün de duyarsında .. bende perşembe gidicem bakalım

kitaptan memnunmusun güzelmi değermii[/QUOTE]

şöyle bir göz gezdireyim derken 50. sayfaya gelmişim.okuduğum yere kadar güzel.değer mi konusuna gelirsek kütüphanede bulunmasının hiç bir zararı yok. sigara parasına kitap sahibi oluyorsun ,elbette bir faydası dokunur.

canım benim ben 7+2 günlük hamileyim, 5. ve 6. hafta çok fazla bel ağrım ve bacak ağrım olmuştu, eşim masaj yaparken yada yatağa tersten yatıp bacaklarımı yatak başlığının üstüne koyunca geçiyordu :) o haftalarda göbek bağı oluşuyormuş o sebeble ağrıdı sanırım; benim acı eşiğimde düşük çünkü, çok akıntım vardı hala var, günlük ped yetiştiremiyorum... hiç mide bulantım halsizliğim vb. yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…