Arkadaslar merhaba, ben sizlerin yazdiklarini okuyunca kendimden korktum biraz:/ bugun 7+5 doktorum dundu ve bebegim sadece yarim cm yani 5mm:/ nie bu kadar kucuk
kızlar sabiha paktuna nın bebeğimi beklerken kitabı elime ulaştı.sadece 5.90tl kargo ücreti ödedim.
Sabiha Paktuna'nın Bebeğimi Beklerken Kitabı Hediye
benim de kitabım geldi :))) ama milupa ve prima gelecek mi bilmiyorum
kızlar sabiha paktuna nın bebeğimi beklerken kitabı elime ulaştı.sadece 5.90tl kargo ücreti ödedim.
okumadan daldım nasılsınız biraz yorulduk biz bugün ayakımız vee kasıkımız ağrıyoo
kitaptan memnunmusun güzelmi değermii
Yarın doktor kontrolüm var. Doktor keseyi görebiliriz demişti. İnşallah keseyi görebiliriz belki de kalp atışlarını da duyabiliriz. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
dualarımız seninle inşallah görürsün de duyarsında .. bende perşembe gidicem bakalım
canım nexium bulantı ilacı değil reflü ilacı.
arkadaşlar ben dayanamadım hastaneyi arayıp doğum fiyatlarını sordum :)))
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
5+5 günlük günlük hamileyim
kasıklarımda ara ara ağrım oluyo ve belimdede aynı
hiç buylantım yok sadece bugün birazcık midem kalktı o kadar
ama benim çok akıntım oluyo
sizlerdede aynını yaşayan varmıdır acaba
rabbim inşallah hepimizin kucağına versin bebişlerimizi
teşekkürler
Merhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza, 6 hafta 1 günlük hamileyim, geçen hafta 2 farklı doktora ultrasonla muayene oldum, keseyi gördük doktor herşey normal kalp atışlarını ise 7. haftada duyabiliriz dedi, fakat bende biraz tedirginlik var göğüslerdeki şişkinlik dışında hiç bir belirtim yok, kusma, ağrı, lekelenme, halsizlik vs... normal mi??
Biz anne adayları neden böyleyiz?Kuzum ben de sadece göğüs şişkinliği vardı düne kadar sonra hafif bir akıntı oldu.Ama şunu unutma herkeste herşey farklılık gösteriyor..Kiminin göğüsleri son aylarda şişiyor,kiminin hiç bulantısı olmuyor,kimi hiç aşermiyor,kimi çok ağır geçiriyor Acele etme ve bekle. Kusma,ağrın yoksa ne güzel burada ne kadar zor geçiren arkadaşlarımız var.Daha seninki minicik annesi
İnşallah herşey normaldir, bebek sağlıklıdır ve hamileliğim boyunca hiç mide bulantım halsizliğim olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?