2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
insallah canim yaaa cok merak ediyorum cunku artik alisveris yapmak istiyorum gecen gun 3 tane beyaz tulum aldim
güle güle giyinsinn

bu benimkinin 3. fotosu benim doktorda 1 ay sonra çağırdı ikili tarama yapıcakmış.. o zamanda tam 12.haftaya denk geliyo.. İnşallah o günleride görebiliriz...
benim ikili test için de 15-21 aralık dedi doktor henüz randevu almadım ama heyecan da var

cnm nette araştır bi istersen tam anlatamayabilirim.. hatta bi topik var oraya da ekledim orayada bi göz at linkini vereyimde

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...eorisi-bebegin-cinsiyeti-86.html#post27494085

hemen okuyorum

ayyyy maşallah sizede annesiiiii.... hergün biraz daha büyüyolar işte bizim minişler.. sende eklede senin meleğinide görelim... kalp atışlarını bende gördüüümmm minicik bişey vücudunda yanıp yanıp sönüyo çok farklı bi duygu yaaa.. Rabbim herkese yaşatsın İnşalahhhh....

hımmm anladım ama görünür mü acaba bizimkiler de, eve gdince baakyım gerçi ben doktor söyleyene kadar sürpriz olsun istiyorum :)) elimden gelse doğana kadar öğrenmesem de olur :))

tatlım 2. düşüğümde hepsi yapıldı bana kan pıhtılaşması var bende 3. gebeliğimde yani bu gebeliğimde her önlem alındı yani tıpben yapcak bişey yok artık rabbim böyle istedi demekki hayırlı değilmiş yanii
yenii gördum mesajları canım rabbım sabır versın bundan sonrakı gebelıgını doya doya saglıklıca hayırlıca yasatsın ınsl..dua ıle arkadasım ınsl...

önemli değil canımm saolll aminn inş....

merhabalar aranıza yenı katıldım banada yardımcı olursanız çok sevınırım gecen carsamba 6haftalıktı bebegım konrole gıttım ve kesede bebek gorunmedı doktor çok normal gozukmemesı dede haftaya kalp atıslarınıda duyarız dedı yanı yarın gıtmem gerekıo acaba duyulurmu cok tedırgınım cunku bıtane dusuk yasadım bundanda çok korkuorum

canım geç döllenme değilse duyabilirsiniz.. ben 6+4'te duymuştum.. içindede minicik bebeğim vardı...

mrb arkadaşım ben de sn gibiyim bu hafta sonu randevum var doktora gittiğimde 8+2 olcağım ama şimdiye kadar kesede embriyoyu göremedik, yolk sac var ama embriyo yok canım çok sıkkın her kafadan bir sees çıkyo, ben de ne yapacağımı şaşırdım, senin kese boyutun kaç

merhablar nasılsınızz kıslar bız bugun ıtıbarı ılee 9.haftaya gırdık cok sukurr yanı 3.ayımızaaadan gunaldık cok sukur ınsll tarısı gıremyenleree bulantılar basladııı demekkı 3.ayda baslıyormus bnmkıler ıstahsızlık super boyutlardaaaa

kızlar bendede iştahsızlık üst safada mide bulantısı yaşayan arkadaşlar nasıl başladı sizde şimdilik çıkartmadım ama et görmek istemiyorum birde kokulara aşırı duyarlı oldum çok kokuyor herşey....

geçmişe yönelik sayfalara baktım da eşiyle problemleri olan akadaşaa çok üzüldüm, Rabbim yardımcısı olsun, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım

canım bende onume gelınce yıyordum ama sımdık oda yokkk ıyyy herseyyy aksam yemekde domates bıber peynır salatalıkyedım su ıle sbhda aynısıııdıyer yıyeceklere ögggggggggg
esım yemıs almıss hepsını koydum gosum gorunce yerımdıe ama öggggggggggg hele kırmızı et gruntusu gozumun onune gelınce ögg ogluyorummmm heralde bılmeden kurbanda cok hasır nesırdımm et leee ondan sanırım yoksa hamıslık oncesı cok severdımmm etıı ama sımdııı tavuk etını cok cok zor yıyorummmm baskada yokkkkkkkkkkkkk

ama canım arnavut cıyerı ıstıyorrraksam esımle hava alanına gıttık dayısnı almayaa dedım benı cıyercıye goturrr dedı bu st de olmaz evde dolap da var yapsın annemm dedım yokk o zmn kalsınevde koku ıstemyorum cunkuuuuuu sımdı bızle kv mutfakta patates yapıyor ahanda kokusu geldııı öggggggggggggggggggggggggg:26::26::26:

bende öle ya diyet listemde et var akşam tavuk yapacaktık bi an da dedim ben yiyemicem peynirli yumurta çay falan onu yedim kahvaltı tarzı öğlende de bişey yemedim meyva hariç şimdide canım yemek istemiyor...

gözün aydın kuzum çok sevindim.
daha ne testler bizi bekliyor:)))

Herkese günaydın,çok kötüyüm işyerindeyim midem bulanıyor,
patronum kaç kere uyarmama rağmen sigara içiyor yanımda,bu saat oldu hala yemek yemedim.
Ağladım ağlayacağım,sinirim çok bozuk

Herkese günaydın,çok kötüyüm işyerindeyim midem bulanıyor,
patronum kaç kere uyarmama rağmen sigara içiyor yanımda,bu saat oldu hala yemek yemedim.
Ağladım ağlayacağım,sinirim çok bozuk

canım yaa, eşşeklik yapıyo patronunda ama. uyarmana rağmen içiyorsa sende tüm camları falan aç bari. ya da çık dışarda ye yemeğini,aç kalma hemde bi hava al. sıkma canını üzülme lütfen

[/B]
kızlarrrr çok moralim bozuk 6+1 deyim.gebelik kesesi 15 mm ama bebeği göremiyoruz siz bebeğinizi ne zaman gördünüz?

kuzum moralini hemen bozma moral çok öenmli ve şunu unutma herkesin farklı zamanlarda gözükebilir.ben 6 haftalıkkken gördüm ama minicikti.Dün akıntım olunca görmüş oldum yani 7+2 de....Telaş yapma Rabbim sırasını biliyor herşeyin...

kızlaarrr ben 64,5 la hamile kaldım bi ara kilom 66,7 ye kadar çıktı ama bikaç gündür kilom 65,4 lerde yaniii aldığım 2 kilonun yarısını vermişim... iştahsızlıktan olsa gerek.. benim de mide iyice hassaslaştı gerçekten de çoook zormuş mide bulantısı ve kokulara hassasiyet.. sabah eşim eline parfüm şişesini almış tam sıkacakken sakın yapma diye bi bağırdım adam neye uğradığını şaşırdı neden dedi kötü kokuyo herşey bilmiyomusun aşkım dedim.. gitti başka odada sıktı yinee uyuzzz... Allah hepimize sabır versin.. sıkın dişinizi kızlarr mide bulantılarının bitmesineee son 3-4 haftaa.. sonra hamileliğin en güzel dönemine girecekmişiz.. 3-6 ay arası en güzel hamilelik dönemiymiş... İnşallah tadıyla yaşayabiliriz o günleriii...

ben de üç gündür tuhaf kokular alıyorum, neyse ki henüz sıkıcı boyuta ulaşmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…