- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
cnm doktorum yazdı ve bulantılarıma baya iyi geldi en azından kusmuyorum
Hemen ben de formu doldurdum. :)Teşekkürler.
bulantı ilacı olarak mı verdi bunu? çok enteresan.ben de geçmeyen gavisconun bir türlü çare olamadığı reflü vardı bir zamanlar.kbb uzmanı vermişti bu ilacı sabah aç karnına 1 tane içiyordum.paket bitmeden reflü şikayetlerim hafiflemişti baya.kusmuyorsan,gebelikte de kullanımı güvenliyse iç tabi.
ne demek canım.güle güle okur,büyütürsünbebeğini inşallah.
cnm nasıl alıyoruz kitabı??
evet cnm cumartesi günü gece 3,30 başlayıp saat 16,00 kadar sürekli kustum artık an son boğazlarım o kadar tahriş olsuki kan geldi
ben aradım doktoru
nexiım 20 mg al eczaneden hemen iç
eğer rahatsız ederse gaviscon şurup al dedi
bide vucudun vitanmiz kalmıştır
her gün bi tane benexol al dedi
bulantımı bıçak gibi kesmedi tabi
ama hafifletti ve kusmuyorum artık
Sabiha Paktuna'nın Bebeğimi Beklerken Kitabı Hediye adresteki formu dolduruyorsun,gönderiyorlar canım.
kızlaaaarrrrrr ben anne boyutu.coma giremiyorum
gözün aydın canımBende bugun minigimin kalp sesini duydum:) ilk basta doktor goremedi cok endiselendim, yarim cmcikmis daha, sonra kesenin bi kosesine saklanmis gibi gorduk onu, kalp sesinide duyduk:) Allah hepimize sagliklariyla kucagimiza almayi nasip etsin. Doktor folikasit vermisti bu hafta magnezyum ekledi, vitamin veya demire baslayan var mi?
herkeste belirti olacak diye birşey yok endişe etme canımMerhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza, 6 hafta 1 günlük hamileyim, geçen hafta 2 farklı doktora ultrasonla muayene oldum, keseyi gördük doktor herşey normal kalp atışlarını ise 7. haftada duyabiliriz dedi, fakat bende biraz tedirginlik var göğüslerdeki şişkinlik dışında hiç bir belirtim yok, kusma, ağrı, lekelenme, halsizlik vs... normal mi??
aynen benim de plansızdı ve senin gibi son sigaramı testten önce içmiştim.sigarayı bırakmak zor gerçekten ama asla içmemeliyiz tabibenimki plansız hatta planları alt üst eden bir gebelik :) test yapmadan önce içtiğim sigara son sigaram oldu, testi yaparım negatif çıkar sonra kendime türk kahvesi+ sigara yaparım diye düşünmüştüm :) gece 2 de bilgisayar başında olmamızdan uyku düzensizliği yaşadığımız çok belli canım :) :) ne diyeyim Allah'ım senin gibi kalp atışlarını duymayı nasip etsin sonrada bana annelik hissi versin :) :)
Canım çok tatlı maşallah. Ben de az önce doktordan geldim benimki de 7+3 müş ve 1,27 cm olmuş. Kalp atışlarını gördük ama duyamadık, çok değişikti :)) Seninkinin göbek kordonu da görünüyor, benimki üst üste gelmiş bir büyük bir küçük fasulye gibi duruyor :))
ben de ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım sonra hamile kaldığımda hep böyle tedirgin olmuştum ama allaha şükür kızım oldu merak etme hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallahmerhabalar aranıza yenı katıldım banada yardımcı olursanız çok sevınırım gecen carsamba 6haftalıktı bebegım konrole gıttım ve kesede bebek gorunmedı doktor çok normal gozukmemesı dede haftaya kalp atıslarınıda duyarız dedı yanı yarın gıtmem gerekıo acaba duyulurmu cok tedırgınım cunku bıtane dusuk yasadım bundanda çok korkuorum
Eki Görüntüle 561594
kızlaaarr bu bebeğimin dünkü doktor görüntüsü yan ekledim çünkü bebişin yatış pozisyonuna göre rahat görebilin diye... kızlar bebişim 15.8 mm olmuş göbek kordonu oluşmuş çok şükür.. kesen çok güzel hiçbir sıkıntısı yok dedi.. haftasıyla uyumlu diye sordum tam uyumlu haftasıyla dedi.. dün bebeğim 8+0'dı... doktor kalp sesini de dinlettii ama dediki normalde ben 12. haftaya kadar kalbinin dinlenmesine karşıyım tam net olmamakla birlikte zararı olduğu söyleniyo dedi ama sen istersen dinlettiririm dedi bende istiyorum dedimm4 saniye kadar dinledik.. tarifi imkansız bir duygu o kadar güzel bişeykiii... fotoğrafta sanki yüzü belliymiş gibi çıkmışş... bideeeeeeeeeee nub teorisinden anlyana varsa yorum yapabilirmiiiii....???
çok geçmiş olsun canım.senin gibi sürekli kusan,yemek yapamayan bir arkadaşım var.dramamine,emedur hiç fayda etmemiş.onun boğazından da kan gelmiş.doktor zofran vermiş ona.bu ilaç çok ağır bir bulantı kesici,kemoterapi hastalarına veriliyor.bir kaç kez kullanmış o dahi çok kesmemiş bulantısını,sonra içi rahat etmemiş bırakmış ilacı.kusarsam kusuyorum napayım,ilaç çok ağır diyordu.Sana da Allah kolaylık versin canım.
Yaradan Rabbim nazarlardan saklasın, maşallah. Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın canım.. İnşallah öyle oluuurrr...Günaydın hepinize Gününüz güzel geçsin
Günaydın hepinize Gününüz güzel geçsin
Günaydınn cnm ,umarım güzel birgün olur.
boğazlarım çok berbat halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?