2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
cnm doktorum yazdı ve bulantılarıma baya iyi geldi en azından kusmuyorum

bulantı ilacı olarak mı verdi bunu? çok enteresan.ben de geçmeyen gavisconun bir türlü çare olamadığı reflü vardı bir zamanlar.kbb uzmanı vermişti bu ilacı sabah aç karnına 1 tane içiyordum.paket bitmeden reflü şikayetlerim hafiflemişti baya.kusmuyorsan,gebelikte de kullanımı güvenliyse iç tabi.

evet cnm cumartesi günü gece 3,30 başlayıp saat 16,00 kadar sürekli kustum artık an son boğazlarım o kadar tahriş olsuki kan geldi
ben aradım doktoru
nexiım 20 mg al eczaneden hemen iç
eğer rahatsız ederse gaviscon şurup al dedi
bide vucudun vitanmiz kalmıştır
her gün bi tane benexol al dedi
bulantımı bıçak gibi kesmedi tabi
ama hafifletti ve kusmuyorum artık

çok geçmiş olsun canım.senin gibi sürekli kusan,yemek yapamayan bir arkadaşım var.dramamine,emedur hiç fayda etmemiş.onun boğazından da kan gelmiş.doktor zofran vermiş ona.bu ilaç çok ağır bir bulantı kesici,kemoterapi hastalarına veriliyor.bir kaç kez kullanmış o dahi çok kesmemiş bulantısını,sonra içi rahat etmemiş bırakmış ilacı.kusarsam kusuyorum napayım,ilaç çok ağır diyordu.Sana da Allah kolaylık versin canım.

gözün aydın canım
herkeste belirti olacak diye birşey yok endişe etme canım
aynen benim de plansızdı ve senin gibi son sigaramı testten önce içmiştim.sigarayı bırakmak zor gerçekten ama asla içmemeliyiz tabi

gözünaydın canım
ben de ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım sonra hamile kaldığımda hep böyle tedirgin olmuştum ama allaha şükür kızım oldu merak etme hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Yaradan Rabbim nazarlardan saklasın, maşallah. Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.

yazilanlari okuyorum da ne guzel,ben de yarin 8 haftama gircem ama hala bebegimi goremedim, cumartesi randevum var ama doktora gitmeye de korkuyorum a olumsuz bisey derse, goguslerimdeki siskinlik haricinde baska belirtim de yok, cevrenizde ben gibi olup yavrusunu sonradan goren var mi bana da dua edin arkadaslar

saol cnm bana iyi geldi gibi bulantım var hala ama kusmuyorum hamd olsun

gunaydiiin milleeet nasilsiniz??ben iyi sayilirim midem gecen haftaya gore daha iyiyim sizde durumlar ne??

Son düzenleme:
günaydın herkese,

benim bulantım bir oluyor bir olmuyor.eskisi gibi aynı porsiyonda yemek yiyemiyorum.eskiden tabağımı bitiren ben,şimdi doyduğum an bırakıyorum yoksa midem kalkıyor o yemeğe baktıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…