Merhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza, 6 hafta 1 günlük hamileyim, geçen hafta 2 farklı doktora ultrasonla muayene oldum, keseyi gördük doktor herşey normal kalp atışlarını ise 7. haftada duyabiliriz dedi, fakat bende biraz tedirginlik var göğüslerdeki şişkinlik dışında hiç bir belirtim yok, kusma, ağrı, lekelenme, halsizlik vs... normal mi??
Biz anne adayları neden böyleyiz?Kuzum ben de sadece göğüs şişkinliği vardı düne kadar sonra hafif bir akıntı oldu.Ama şunu unutma herkeste herşey farklılık gösteriyor..Kiminin göğüsleri son aylarda şişiyor,kiminin hiç bulantısı olmuyor,kimi hiç aşermiyor,kimi çok ağır geçiriyor Acele etme ve bekle. Kusma,ağrın yoksa ne güzel burada ne kadar zor geçiren arkadaşlarımız var.Daha seninki minicik annesi
kese boyutu hakkında hıçbırsey soylemedı 6 haftalık gorunmemesı çok normal dedı haftaya gorcez dedı tabı ınsallh yanı yarın gıtmem gerekıo 7 haftalık oluyormrb arkadaşım ben de sn gibiyim bu hafta sonu randevum var doktora gittiğimde 8+2 olcağım ama şimdiye kadar kesede embriyoyu göremedik, yolk sac var ama embriyo yok canım çok sıkkın her kafadan bir sees çıkyo, ben de ne yapacağımı şaşırdım, senin kese boyutun kaç
canım geç döllenme değilse duyabilirsiniz.. ben 6+4'te duymuştum.. içindede minicik bebeğim vardı...
Eki Görüntüle 561594
kızlaaarr bu bebeğimin dünkü doktor görüntüsü yan ekledim çünkü bebişin yatış pozisyonuna göre rahat görebilin diye... kızlar bebişim 15.8 mm olmuş göbek kordonu oluşmuş çok şükür.. kesen çok güzel hiçbir sıkıntısı yok dedi.. haftasıyla uyumlu diye sordum tam uyumlu haftasıyla dedi.. dün bebeğim 8+0'dı... doktor kalp sesini de dinlettii ama dediki normalde ben 12. haftaya kadar kalbinin dinlenmesine karşıyım tam net olmamakla birlikte zararı olduğu söyleniyo dedi ama sen istersen dinlettiririm dedi bende istiyorum dedimm4 saniye kadar dinledik.. tarifi imkansız bir duygu o kadar güzel bişeykiii... fotoğrafta sanki yüzü belliymiş gibi çıkmışş... bideeeeeeeeeee nub teorisinden anlyana varsa yorum yapabilirmiiiii....???
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
5+5 günlük günlük hamileyim
kasıklarımda ara ara ağrım oluyo ve belimdede aynı
hiç buylantım yok sadece bugün birazcık midem kalktı o kadar
ama benim çok akıntım oluyo
sizlerdede aynını yaşayan varmıdır acaba
rabbim inşallah hepimizin kucağına versin bebişlerimizi
teşekkürler
Hoşgeldin kuzum ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin)merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
5+5 günlük günlük hamileyim
kasıklarımda ara ara ağrım oluyo ve belimdede aynı
hiç buylantım yok sadece bugün birazcık midem kalktı o kadar
ama benim çok akıntım oluyo
sizlerdede aynını yaşayan varmıdır acaba
rabbim inşallah hepimizin kucağına versin bebişlerimizi
teşekkürler
Herkese günaydın,çok kötüyüm işyerindeyim midem bulanıyor,
patronum kaç kere uyarmama rağmen sigara içiyor yanımda,bu saat oldu hala yemek yemedim.
Ağladım ağlayacağım,sinirim çok bozuk
kızlaarrr ben 64,5 la hamile kaldım bi ara kilom 66,7 ye kadar çıktı ama bikaç gündür kilom 65,4 lerde yaniii aldığım 2 kilonun yarısını vermişim... iştahsızlıktan olsa gerek.. benim de mide iyice hassaslaştı gerçekten de çoook zormuş mide bulantısı ve kokulara hassasiyet.. sabah eşim eline parfüm şişesini almış tam sıkacakken sakın yapma diye bi bağırdımadam neye uğradığını şaşırdı neden dedi kötü kokuyo herşey bilmiyomusun aşkım dedim.. gitti başka odada sıktı yinee uyuzzz... Allah hepimize sabır versin.. sıkın dişinizi kızlarr mide bulantılarının bitmesineee son 3-4 haftaa.. sonra hamileliğin en güzel dönemine girecekmişiz.. 3-6 ay arası en güzel hamilelik dönemiymiş... İnşallah tadıyla yaşayabiliriz o günleriii...
Hoşgeldin kuzum ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin)
Herkeste farklı olabilir canım benim ara sıra akıntım oluyordu dün biraz renk değiştirmişti.
Hamileliğimi çok berbat bel ağrısı ve kasık ağrısı ile anlamıştım
öncelikle teşekkürler
benimde reglimden 12 gün önce falan ağrılarım başlamıştı çok fenaydı
birde bende yerleşme kanaması oldu
15 aydır istiyorduk en sonunda oldu çok şükür
o nedenle ister istemez endişeleniyorum
bide dr bi gitsek cuma günü içim rahatlıcak
öncelikle teşekkürler
benimde reglimden 12 gün önce falan ağrılarım başlamıştı çok fenaydı
birde bende yerleşme kanaması oldu
15 aydır istiyorduk en sonunda oldu çok şükür
o nedenle ister istemez endişeleniyorum
bide dr bi gitsek cuma günü içim rahatlıcak
kızlar bulantı için nexium kullanan varmı
Ben zaten duygusaldım şimdi çok daha duygusal oldum...
Ve hamile kaldığım andan beri duygularımı,sevinçlerimi,endişelerimi,
bebeğime olan özlemimi sayfa sayfa yazdığımı farkettim.Şimdi dönüp
okuyorum ve çok hoşuma gidiyor.Günlük gibi tutmadım ama ara sıra
yazmak,yazıya dökmek beni çok rahatlattı.ALLAH'ım 9 ayı görmemi
nasip ederse çok yazı yazmış olacağımBebeğim büyüdüğünde de
okutacağım annesinin kaygılarını,duygularını,heyecanını yaşasın....
Herkese günaydın,çok kötüyüm işyerindeyim midem bulanıyor,
patronum kaç kere uyarmama rağmen sigara içiyor yanımda,bu saat oldu hala yemek yemedim.
Ağladım ağlayacağım,sinirim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?