2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

kese boyutu hakkında hıçbırsey soylemedı 6 haftalık gorunmemesı çok normal dedı haftaya gorcez dedı tabı ınsallh yanı yarın gıtmem gerekıo 7 haftalık oluyor

canım geç döllenme değilse duyabilirsiniz.. ben 6+4'te duymuştum.. içindede minicik bebeğim vardı...

yarın 7 haftalık oluyoruz evet gec dollenme olmus 1 hafta gerıden gıdıoruz doktor haftaya duyucaz dedı gecen carsambada hafıf kanamam oldu çok korkuorum oyuzden duyamam dıe

Herkese merhaba, ben ilk hamileligimde cok zorlandim myomlarim coktu agri oluyodu sezeryanla alindi insallah bu sefer tadini cikaririm, suanda kizimi kati gidalara alistiriyorum yemiyor cikariyor diliyle 9 ayina girdi bu asama daha zormus kati gida gecisi, hamilelikte 4-5-6 en guzel donem ben 8-9 goremedim 32 haftada dogum yaptim hamilelikte en tek zor yani banyo yapmak egilmekte zorluk onun disinda her ani haraketleri ayaklarini hissetmek karninda muthis bi duygu, hele kokusunu hissetmek seninle jletisim kurmasi donmesi emeklemesi etrafi karistirmasi o asamalarin paha bicilemez bi duygu

Teyzesi kurban olsun ona...ALLAH'ım nazarlardan korusun(amin)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
5+5 günlük günlük hamileyim
kasıklarımda ara ara ağrım oluyo ve belimdede aynı
hiç buylantım yok sadece bugün birazcık midem kalktı o kadar
ama benim çok akıntım oluyo

sizlerdede aynını yaşayan varmıdır acaba
rabbim inşallah hepimizin kucağına versin bebişlerimizi
teşekkürler

KIZLARRRRR
Hafta hafta hamilelik kitabından alıntı:''DOKTORUNUZ SİZE BEBEĞİNİZİN KİLOSU VE BOYU NORMAL DİYORSA BUNU NORMAL KABUL EDİN VE ASLA BİR ANNE ADAYIYLA KARŞILAŞTIRMA YAPMAYIN''diyor.

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al işallah kasıklarımda benimde ara ara ağrı oluyo doktor normal demişti

Hoşgeldin kuzum ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin(amin)
Herkeste farklı olabilir canım benim ara sıra akıntım oluyordu dün biraz renk değiştirmişti.
Hamileliğimi çok berbat bel ağrısı ve kasık ağrısı ile anlamıştım

Herkese günaydın,çok kötüyüm işyerindeyim midem bulanıyor,
patronum kaç kere uyarmama rağmen sigara içiyor yanımda,bu saat oldu hala yemek yemedim.
Ağladım ağlayacağım,sinirim çok bozuk

Canım ya sigara çok kötü anlıyorum seni. Bizim komşular da allttan üstten içiyorlar sanki bizim evde içiyorlar o bile mide bulandırıyor. Patronunun biraz anlayışlı olması gerek ya başkalarına söylet istersen, olayın derinini iyice anlatsınlar patronuna (

Ayy inşallah bitsin bu mide bulantı günleri çabuk geçsin, o günleri iple çekiyorum :)) Bu arada işte müsait olunca taratırım inşallah bebişin resmini :))

öncelikle teşekkürler
benimde reglimden 12 gün önce falan ağrılarım başlamıştı çok fenaydı
birde bende yerleşme kanaması oldu
15 aydır istiyorduk en sonunda oldu çok şükür
o nedenle ister istemez endişeleniyorum
bide dr bi gitsek cuma günü içim rahatlıcak

Ben zaten duygusaldım şimdi çok daha duygusal oldum...
Ve hamile kaldığım andan beri duygularımı,sevinçlerimi,endişelerimi,
bebeğime olan özlemimi sayfa sayfa yazdığımı farkettim.Şimdi dönüp
okuyorum ve çok hoşuma gidiyor.Günlük gibi tutmadım ama ara sıra
yazmak,yazıya dökmek beni çok rahatlattı.ALLAH'ım 9 ayı görmemi
nasip ederse çok yazı yazmış olacağım Bebeğim büyüdüğünde de
okutacağım annesinin kaygılarını,duygularını,heyecanını yaşasın....

Endişelenmekte haklısın ben de senin gibi kaygılanıyordum..Ama yersiz olduğunu gördüm...
(böyle yazıyorum ama endişenin dibi oldum iyice)Hayırlısıyla cuma günü rahatlayacksın canım:54
:

Endişelenmekte haklısın ben de senin gibi kaygılanıyordum..Ama yersiz olduğunu gördüm...
(böyle yazıyorum ama endişenin dibi oldum iyice)Hayırlısıyla cuma günü rahatlayacksın canım:54
:

Arkadaslar merhaba, ben sizlerin yazdiklarini okuyunca kendimden korktum biraz:/ bugun 7+5 doktorum dundu ve bebegim sadece yarim cm yani 5mm:/ nie bu kadar kucuk

kızlar kısyas yapmayın birbirinizle bir sorun olduğunda zaten doktorlarınız söyler merak etmeyin hiçbirşeyi içlerine atmaz drlar.çünkü her bebeğin gelişimi oluştuğu gün haliyle farklı.bu yüzden endişeniz stresiniz daha da artar.
dr randevusundan gelip de ben bu tarz birşey yazarsam bana hatırlatın bu yazımı

aynen ben de öyleyim.zır zır ağlayabiliyorum tv de gördüğüm herhangi birşeye :) eşim bakakalıyor suratıma ne oldu diye
ben ilk günler çok düşündüm ya sonunu göremezsem diye ama Allah bilir ben bilemem dedim ve başladım ilk günden itibaren yazmaya büyüyünce bakalım okursa neler hissedecek.empati yapıyorum hep yazarken,güzel bir duygu olmalı annenin özene bezene hazırlığı.

Son düzenleme:
Herkese günaydın,çok kötüyüm işyerindeyim midem bulanıyor,
patronum kaç kere uyarmama rağmen sigara içiyor yanımda,bu saat oldu hala yemek yemedim.
Ağladım ağlayacağım,sinirim çok bozuk

o dert bende var küçük bir ofis ve sigara dumanı doluyor o kadar söledim patrona bende üstelik biliyor gebeliğimi abartarak daha fazla içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…