biz iki hafta once hiic biseyimiz yok cok iyiyiz diye ortaliklarda gezip duruyorduk hatirladin mibirde simdiki halimize bak buyuk konusmamak lazim
pastil falan emsen bi zararı olur mu ki yumuşatır sıcak bişeyler iç artık
gecmis olsun canim dikkat et usutme
gunaydınnnnnnnnsayfaları oku oku bıtıremedım:) dun aksam kanaman oldu çok degıldı ama yıne baya korktum doktor düşük olabılır dedı telefonda hemen hastaneye gttık cok şükür ıyıymış hatta 6 hafta 4 gunluk olmamıza ragmen kalbı atmaya baslamış mınık yavrumun
inşaallah canım ya ben ikili test randevumu aldımneguzel yaaa 10.haftaya girmisiz insallah gunler gectikce daha iyi oluruz
ben anadolu tarafındayım burada doğum tek kadıköydekinde ama 444lü no.sundan istediğine ulaşabiliyorsun, sen hangi taraftasınhangi acıbademi aradın canım??
teşekkür ederim canım.
kan pıhtılaşması yok da dr 7 düşüğüm oldugu için tedbir amaçlı verdi.
olsun razıyım,yeterki bebişim benimle kalsın.
3-4 gündür hafif ti bulantılar da bugün öğürme durumundayım
inşallah artmaz.aynen dediğin gibi acıkınca başlıyor bulantı ve miğdeyi fazla doldurunca
çin takvimine inanmıyorum ben yaa...
yok 1 yıl ekle yok 2 yıl ekle. yeni çıktı bu da. önceden direkt bakıyodun neyse oydu.
sen yaşının üzerine yıl ekleyerek mi bakıyorsun??
rabbim gönlümüze göre verir inşallah
ballı süt içtim bol bolda c vitamini alıyorum umarım geçer yutkunamıyorum bile
teşekkür ederim canım.
kan pıhtılaşması yok da dr 7 düşüğüm oldugu için tedbir amaçlı verdi.
olsun razıyım,yeterki bebişim benimle kalsın.
3-4 gündür hafif ti bulantılar da bugün öğürme durumundayım
inşallah artmaz.aynen dediğin gibi acıkınca başlıyor bulantı ve miğdeyi fazla doldurunca
çin takvimine inanmıyorum ben yaa...
yok 1 yıl ekle yok 2 yıl ekle. yeni çıktı bu da. önceden direkt bakıyodun neyse oydu.
sen yaşının üzerine yıl ekleyerek mi bakıyorsun??
rabbim gönlümüze göre verir inşallah
kızlar sabiha paktuna nın bebeğimi beklerken kitabı elime ulaştı.sadece 5.90tl kargo ücreti ödedim.
Sabiha Paktuna'nın Bebeğimi Beklerken Kitabı Hediye
canım geçmiş olsun aman dikkat
inşaallah canım ya ben ikili test randevumu aldım
ben anadolu tarafındayım burada doğum tek kadıköydekinde ama 444lü no.sundan istediğine ulaşabiliyorsun, sen hangi taraftasın
işyerindeki arkadaşımla baktık çin takvimine bir erkek çıktı bir kız :))) anlayacağınız o bile şaşırdı :))
canım biraz da bal limon çok az da zencefil tozu karıştırıp iç, ya da limonlu ıhlamur ama iki fincandan fazla değil :))
[h=2]Kesiiin vee kesin izleyiin:)[/h]
HABER: 9 Aylk Hamileliini Bin Kareye Sdrd haberi
BELKİ İZLEMİŞSİNİZDR İZLEMEYENLER İÇİN HARİKA OLMUŞŞ
ballı süt içtim bol bolda c vitamini alıyorum umarım geçer yutkunamıyorum bile
merhaba güzel anneler ve anne adayları.hepimizin bebişleri hayırlı olsun.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ben de 6 haftalık hamişim...ikinci hamileliğim 1 kızım var 5 yaşında.sizlerle burada bir şeyler paylaşmak beni mutlu edecek.kızımda hamileyken midem çok bulanıyordu.bunda çok az acaba daha zamanı mıdeğil.aradan 5 yıl geçince unuttum
ben bakırköy acıbademi araştırmak istiyorum canım ya
merhaba hayırlı olsun hamileliğin benim de 5 yaşında kızım var söyledinmi kızına?
ben bakırköy acıbademi araştırmak istiyorum canım ya
orada cihat ünlü çok iyi diyorlar uzaktan akrabamız da olyrmuş ama uzak bize
evet teyzesi zaten istiyordu ve ilk sana söyleyeceğim dedim.ilk ona söyledim o da babasına söyledi her gün seviyor karnımı.ona arkadaş geliyor.sen kaç haftalık hamişsin belirtiler kızınla aynı mı.
Doğum için mi ikili test için falan mı?
Doğum içinse bende orda yapmayı planlıyorum yardımcı olabilirim fiyatları hakkında.
orada gül hnm var ben onu çok beğeniyorum sağlık sigortam ocak itibari ile başlayacak ne kadaını karşılayacak bilemiyoruz onu araştırıyoruz yarın randevu aldım ama oradan değil.cihat ünlüyüde duydum evvet yakın olsanız ne güzel olurdu bir de tanıdıkmış
ya biz çok kararsız kaldık hani ilk 3 ayı atlatıp mı söylesek diye çünkü tam kardeş delisi.ama babamız dayanamadı söyledi ama kesin değil falan dedik iyice karıştırdık çocuğun aklını :)) benim yarın 6.haftaya giricez. belirtiler aynıydı ciddi bir göğüs ağrısı olmuştu ilk gebeliğimde bunda da oldu.ciddi bir bulantım yoktu ilkinde bunda da olmaz inşallah henüz iyiyim.
dr a gittinmi peki
doğum için epidural sezeryan ne kadar orada? çok teşekkür ederim
evet sadece garantilemek için gittim.asıl doktoruma cumartesi gideceğim.hafta içi calıstığım için gidemiyorum.çin takvimi ne diyor cinsiyetin. tabi sağlıkla erkek bebek mi istiyorsun.
Epiduralı sormadım. Ama sezeryan doğum eğer özel sigortan yoksa 14.200 idi.
Özel sağlık sigortan varsa 5000 lira civarına düşüyor.
Benim özel sağlık sigortam vardı. Birde acıbademden en düşük primli sigortayı yaptırdık. Senelik 800 küsür lira. Bu sayede 2500 liraya kadar düşüyor benim ödemem gereken ücret.
Acıbadem sigortan yoksa sadece özel sigortan varsa başka yerden sezeryan 5000 küsür. Epidural biraz daha fazladır. Aşağı yukarı fiyatlar bu alemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?