Kızlar bişey sorcam kontrole gittiğimde görüyodum daha çok oda gibi bi yer var karnı biraz şiş hamileler oraya giriyodu kalp sesi gibi bi ses geliyodu elinde kağıtlarla çıkıyolardı o yer bebeğimizin kalbinin nasıl çalıştığını anlamak için girilen bi makine mi adını tam hatırlayamadım bi de bebeğinize mektup yazdınız mı günlük ya da ben internette okudum bi kaç tane çok duygulandım 9 ay bizimle yaşayan biz sevindiğimizde sevinen üzüldüğümüzde üzülen tek varlık hayattaki tek bağ biziz
slm kızlar kontrolden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyotahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
tamam canım sağol yok dayanılmayacak gibi değil ama bazen heyecanlanıyorum hastalanıyormuyum yoksa diye
nst cihazıdır canım o. Hem hareketlerini hem kalp atışlarını ölçerler doğumun yaklaşıp yaklaşmadığı da anlaşılıyor o cihazda
kızlar aranızda 5-6 . haftalarda adet sancısına benzeyen ağrılar çekenler oldumu olduysa ne zaman bittti ?
merhaba kızlar bugün eşim nöbette ben de işten gelince uyudum şimdi kalktım....işler yığılmışş durumdaa....midem kötüüüü...sıkıldım artık tadım tuzum kalmadı.....açım şimdiii birisi bir tas çorba verse nasıl içerdim...ama mutfağa gidip hazırlamaya gücüm yok....aileden uzak olmanın kötü yönleri işte.....ama çok şükür diyorum benden daha ağır geçirenler varrr...geçici bir süreç diyorumm bazen hiç bitmeyecek gibi gelse de....bebeğim sağlıklı olsun da çekerim diyorumm...
bu arada dua isteyen arkadaşımın duasını okudum.eşiyle sorun yaşayan arkadaşıma da tez zamanda huzur diliorum.....bu dönemde eşlerimize çok iş düşüyor....herkes gibi bizim de sorunlarımız oluyorr....ama bir şekilde hallediliyor.....dün o da sıkıldı evde sürekliii yatan ve sızlanan bir kadınnn....kendini zorlamıyosun azcık çaba göster diyoo iyi olmak için....ben de çok kızdım küstüm...sankiii keyfimden yatıyorum...sonra tabii lavaboda seslerimi duyunca geldi...nasıl bakıyoo...üzülüyoo...ben de iyii olmak istiyorumm..
ben bir defter aldım ama daha yazmaya cesaret edemedim :) en kısa zamanda başlayalım bari
aynen yaa bende yazmak çok istiyorum ama korkuyorumm
çok uykum var saat 4.30 olsada cıksam uyusam dıcem ama evde işler bızı bekler ne bu hem iş hem ev hem cocuk yanmıs kadınlar allah kolalık versın ama cook yorgunum bu ayda halsızlıgım dahada arttı :/
kızlar dün kocam korkuttu beni
hani böle 2 hafta 3 haftada bi doktora gidiyoruz ya
ya bebeğe bi şey olursa bi doktora gidene kadar nasıl anlayacaz dio
bende bilmiyorum dedim
kafam karıştı allah korusun
allah kimselere vermesin
ama hakkaeten ne yapar insan ya nasıl anlar
yoksa ben mi saflara bağlaadım
Selam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan
Kızlar şimdi kontrolden geldik. Keseyi gördük, doktor çok iyi görünüyor dedi. Teyzeleri bebeişim tam 5 haftalık 6günlükmüş.Doktor 10 gün sonra gel kap atışlarını duyalım dedi. Yaradan Rabbime şükürler olsun, inşallah sağlıklı olarak kucağıma almayı da nasip eder.
Eşime ''artık benim bir kesem var, içinde de susam'' deyip gülüyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bu da ilk fotoğrafımız.
Eki Görüntüle 563678
Selam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan
canım ben multivitamine başladım bu hafta
canım öyle bir çey olsa ya kanaman olur ya da başka belirtilerin, kocanın aklına uyma :))
aynen yaa bende yazmak çok istiyorum ama korkuyorumm
canım öyle bir çey olsa ya kanaman olur ya da başka belirtilerin, kocanın aklına uyma :))
sen nerelerdesin bakem kaçak.. varmı öyle bi soru sorup kaçmaaakkkkyoksaaaaa yoksaaaa haziran annelerinemi takılmaya başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?