2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben bir defter aldım ama daha yazmaya cesaret edemedim :) en kısa zamanda başlayalım bari

iyi gözün aydın darısı bizim başımıza aslında cinsiyetini az çok biliyorlar fakat netleşmeden söylemek istemiyorlar..rabbim kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin

tamam nst cihazıydı aklıma gelmedi bi türlü sagol

kızlar aranızda 5-6 . haftalarda adet sancısına benzeyen ağrılar çekenler oldumu olduysa ne zaman bittti ?

canımm benim pazar günü regl olmam gereken gündü ve o gün resmen adet sancısı yaşadım.. hatta çok korktum bişey olacak diye sonra netten baktım normal olduğu yazıyodu o yüzden doktora felan gitmeye gerek duymadım.. normalmiş yanii olabiliyomuş...

cnm benım gecmıs olsun ya . zaman zamn halsızlıklerımız oluyor baş ucunda aparatıf seyler bulundur biskuvı gıbı. eşinde sıkılmısdır senın sıkıldıgın gıbı ama bu gunler gececek ve ıyı olacaksın . bazıları hamılelıgı boyunca hıc ıyı olmuyor ısde allah sınar dener bunlara da sukur ne yapabılırızkı ne olursa olsun tebessum etmek en guzelı ıyı haberlerını beklıyoruz kendıne cok ıyı bak...

çok uykum var saat 4.30 olsada cıksam uyusam dıcem ama evde işler bızı bekler ne bu hem iş hem ev hem cocuk yanmıs kadınlar Allah kolalık versın ama cook yorgunum bu ayda halsızlıgım dahada arttı :/

kızlar dün kocam korkuttu beni
hani böle 2 hafta 3 haftada bi doktora gidiyoruz ya
ya bebeğe bi şey olursa bi doktora gidene kadar nasıl anlayacaz dio
bende bilmiyorum dedim
kafam karıştı allah korusun
allah kimselere vermesin
ama hakkaeten ne yapar insan ya nasıl anlar
yoksa ben mi saflara bağlaadım

çok uykum var saat 4.30 olsada cıksam uyusam dıcem ama evde işler bızı bekler ne bu hem iş hem ev hem cocuk yanmıs kadınlar allah kolalık versın ama cook yorgunum bu ayda halsızlıgım dahada arttı :/

arkadaşım hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kucağın alırsın inşallah

sen yine iyisin 4,30 da çıkıyon biz 7 de çıkıyorum eve gitmek 7,30-8 gibi
cumarteside çalışıyorum zor yani
haline şükret bence

Kızlar şimdi kontrolden geldik. Keseyi gördük, doktor çok iyi görünüyor dedi. Teyzeleri bebeişim tam 5 haftalık 6günlükmüş. Doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Yaradan Rabbime şükürler olsun, inşallah sağlıklı olarak kucağıma almayı da nasip eder.

Eşime ''artık benim bir kesem var, içinde de susam'' deyip gülüyorum.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu da ilk fotoğrafımız.

Son düzenleme:
Selam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan

canım öyle bir çey olsa ya kanaman olur ya da başka belirtilerin, kocanın aklına uyma :))

gözünüzaydın annesiii... darısı pıtpıtlarınıza olsuuuunnn İnşallaahhh....
Selam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan

sen nerelerdesin bakem kaçak.. varmı öyle bi soru sorup kaçmaaakkkk yoksaaaaa yoksaaaa haziran annelerinemi takılmaya başladın

canım öyle bir çey olsa ya kanaman olur ya da başka belirtilerin, kocanın aklına uyma :))

arkadaşın dediği benim de kafama takılıyo kalp durmasından korkuyorum belirtisi de yok diyolar var mı kalp durmasının belirtisi ne olur yardım edin

sen nerelerdesin bakem kaçak.. varmı öyle bi soru sorup kaçmaaakkkk yoksaaaaa yoksaaaa haziran annelerinemi takılmaya başladın

Yok canım yaa bu aralar depresiftim canım hiç bişey istemiyo bulantım falan geçti iştahım açıldı diye seviniyodum bi iki gün sürdü şimdi aynı devam.Biraz önce 20 gün önce doğum yamış arkadaşımla konuştumda o kendime getirdi biraz yanlış şeyler yapıyodum odaklanacam artık tamamiyle bebişime Soruyu da arkadaşım söleyince sorma ihtiyacı hissettim ben başlamıştım hemen demir ilacına diye omegayı da mutlaka kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…