bende yarın gidicem . çin takvimi erkek diyor.sağlıklı olsunda benim için ikiside gayet iyi.çünkü kız kardeşi olmasını çok isterim kızımın . ama eşimde oğlu olursa çok mutlu olacak . karar veremedim hangisini daha çok istiyorum
sen peki baktınmı ? sen ne istersin sağlıklı olsunlar da..
benim önce sağlık sigortam karşılayacakmı onu öğrenmem gerekecek çünkü ocakta başlayacak ya. bakalım hayırlısı sağol verdiğin bilgiler için.
Sigortalar hamilelik olduktan sonra yapıldıysa karşılamaz canım. Ama acıbademde istiyorsam doğumu direk git acıbadem sigorta yaptır fiyat yarıya düşüyor. Diğer sigortalar yapıldıktan 1 sene sonra doğum olursa karşılıyor.
ben de erkek istiyorum eşim fark etmez diyor.erkek bebek için bir kaç uygulama yaptım ve çin takvimi tutuyor.bakalım.oğlum olsa kız için uygulamalar yapardım rabbim her ikisini de tattırsın.çok merak ediyorum bakalım.kızım da çok kusuyordum bun da daha bi şey yok anlamadım.umarım bi sorun yoktur.cumartesi dr her şey yolunda dese çok rahatlayacağım.
orada gül hnm var ben onu çok beğeniyorum sağlık sigortam ocak itibari ile başlayacak ne kadaını karşılayacak bilemiyoruz onu araştırıyoruz yarın randevu aldım ama oradan değil.cihat ünlüyüde duydum evvet yakın olsanız ne güzel olurdu bir de tanıdıkmış
ya biz çok kararsız kaldık hani ilk 3 ayı atlatıp mı söylesek diye çünkü tam kardeş delisi.ama babamız dayanamadı söyledi ama kesin değil falan dedik iyice karıştırdık çocuğun aklını :)) benim yarın 6.haftaya giricez. belirtiler aynıydı ciddi bir göğüs ağrısı olmuştu ilk gebeliğimde bunda da oldu.ciddi bir bulantım yoktu ilkinde bunda da olmaz inşallah henüz iyiyim.
dr a gittinmi peki
gunaydiiin milleeet nasilsiniz??ben iyi sayilirim midem gecen haftaya gore daha iyiyim sizde durumlar ne??
Sigortalar hamilelik olduktan sonra yapıldıysa karşılamaz canım. Ama acıbademde istiyorsam doğumu direk git acıbadem sigorta yaptır fiyat yarıya düşüyor. Diğer sigortalar yapıldıktan 1 sene sonra doğum olursa karşılıyor.
ben çok kötüyüüüümmmm midem çok bulanıyooooo :105: herşeyin kokusunu alıyorumm ne iğrenç bişey yaaaaa koku hassasiyeti.. onun yüzünden daha çok midem bulanıyo.. kaç gündür yemek yapamıyorumama hiç kusmuyorumda... bi geçseydi bulantı durumlarımızz.....
ben dicektim bol c vitamini portakal mandalina geçeirmez ama vücut direncin artar sıcak su yudumla allah şifa versin
merhaba canim ben 2011 ekim annesiyim benimde 2 oglum var ve bir kizim olmasini cok istiyorum tabi ilk basta saglikli olmasi.merak ettim nasil bir uygulama yaptigini anlatirsan cok sevinirim.kolay saglikli bir hamilelik gecirsiniz ins
kızlar aranızda 5-6 . haftalarda adet sancısına benzeyen ağrılar çekenler oldumu olduysa ne zaman bittti ?
ben çok kötüyüüüümmmm midem çok bulanıyooooo :105: herşeyin kokusunu alıyorumm ne iğrenç bişey yaaaaa koku hassasiyeti.. onun yüzünden daha çok midem bulanıyo.. kaç gündür yemek yapamıyorumama hiç kusmuyorumda... bi geçseydi bulantı durumlarımızz.....
canim bende ayniyim hatta gecen gun butun mutfagi dolaplari herseyi bosalttim dolaplari duvarlari heryeri ilacli suyla yikadim butun esyalari tekrar yikayip yerlestirdim sonuc yine ayni mutfaga giremiyorum kusma olayi bendede yok cok sukur ...insallah birkac haftaya kadar gecer ne deyim hersey igrenc kokuyor:26::26:
evet canım oluyor, kanama olmadıkça ya da sancı gittikçe dayanılmaz hale gelmedikçe dert etme
Kızlar bişey sorcam kontrole gittiğimde görüyodum daha çok oda gibi bi yer var karnı biraz şiş hamileler oraya giriyodu kalp sesi gibi bi ses geliyodu elinde kağıtlarla çıkıyolardı o yer bebeğimizin kalbinin nasıl çalıştığını anlamak için girilen bi makine mi adını tam hatırlayamadım bi de bebeğinize mektup yazdınız mı günlük ya da ben internette okudum bi kaç tane çok duygulandım 9 ay bizimle yaşayan biz sevindiğimizde sevinen üzüldüğümüzde üzülen tek varlık hayattaki tek bağ biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?