2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben de erkek istiyorum eşim fark etmez diyor.erkek bebek için bir kaç uygulama yaptım ve çin takvimi tutuyor.bakalım.oğlum olsa kız için uygulamalar yapardım rabbim her ikisini de tattırsın.çok merak ediyorum bakalım.kızım da çok kusuyordum bun da daha bi şey yok anlamadım.umarım bi sorun yoktur.cumartesi dr her şey yolunda dese çok rahatlayacağım.

benim önce sağlık sigortam karşılayacakmı onu öğrenmem gerekecek çünkü ocakta başlayacak ya. bakalım hayırlısı sağol verdiğin bilgiler için.

Sigortalar hamilelik olduktan sonra yapıldıysa karşılamaz canım. Ama acıbademde istiyorsam doğumu direk git acıbadem sigorta yaptır fiyat yarıya düşüyor. Diğer sigortalar yapıldıktan 1 sene sonra doğum olursa karşılıyor.

benim sigorta da acıbadem oalcak ama yarı yarıya düşürür mü sence

merhaba canim ben 2011 ekim annesiyim benimde 2 oglum var ve bir kizim olmasini cok istiyorum tabi ilk basta saglikli olmasi.merak ettim nasil bir uygulama yaptigini anlatirsan cok sevinirim.kolay saglikli bir hamilelik gecirsiniz ins

doğumu sigortanın karşılaması için sigortadan para almak için en az 6 ay sigortalı olman gerekir eger özel sigortanız varsa ya devletten ya da özel den birini tercih ediyosunuz doğum rapaorları bittiğinde sigortaya başvurup 1 ay içinde paranız postahaneye yatıyo

evet ben de isterdim ama uzak oldukça bize, bir de istanbul trafiğini düşününce oo.. benim dr da kozyatağında cem öncüloğlu şimdilik memnunum, ikili test için murat yaylaya yönlendirdi beni, ama genel muayenelerimi o yapacak, bakalım hayırlısı çok araştırdım çok kararsız kaldım ama sonucta böylr karar verdim

kıslar bız ıyıyız cok sukur msafırımmm var bebegımın anne annesı geldı sehır dısından 1-2 st lıne burdaa aksam uzerı orusmek uzere ınsl

gunaydiiin milleeet nasilsiniz??ben iyi sayilirim midem gecen haftaya gore daha iyiyim sizde durumlar ne??

ben çok kötüyüüüümmmm midem çok bulanıyooooo :105: herşeyin kokusunu alıyorumm ne iğrenç bişey yaaaaa koku hassasiyeti.. onun yüzünden daha çok midem bulanıyo.. kaç gündür yemek yapamıyorum ama hiç kusmuyorumda... bi geçseydi bulantı durumlarımızz.....

canim 14.haftaya girmissin cinsiyeti belli oldu mu bebeginin???

canim bende ayniyim hatta gecen gun butun mutfagi dolaplari herseyi bosalttim dolaplari duvarlari heryeri ilacli suyla yikadim butun esyalari tekrar yikayip yerlestirdim sonuc yine ayni mutfaga giremiyorum kusma olayi bendede yok cok sukur ...insallah birkac haftaya kadar gecer ne deyim hersey igrenc kokuyor:26::26:

Günaydın herkese ,

Şükür bu sabah bebeğimin kalp atışlarını bende duydum,kalbinide gördüm pır pır atıyordu,henüz bişeye benzetemesemde 1.16 cm olduğunu öğrenebildim,Değişik bir duyguymuş.

merhaba canim ben 2011 ekim annesiyim benimde 2 oglum var ve bir kizim olmasini cok istiyorum tabi ilk basta saglikli olmasi.merak ettim nasil bir uygulama yaptigini anlatirsan cok sevinirim.kolay saglikli bir hamilelik gecirsiniz ins

çok teşekkür ederim.kız çocuğu için adetten hemen sonra sık ilişki ve yüzeysel.kadın erkekten daha istekli olmalı.ve ben çin takvimine inanıyorum bi de onu uygula.ben de tuttu istersen oğluşlarına bak sende de tutuyorsa emin olabilirsin

kızlar aranızda 5-6 . haftalarda adet sancısına benzeyen ağrılar çekenler oldumu olduysa ne zaman bittti ?

aman kızlar kusma olmasın bi kusarsanız bidedeki safra çıkana kadar geliyo
öğürmekten kaburgalarınız acıyo bide öğürüp kusamamak var tabi
ben neden ilaç alıyorum
inş. kusmazsınınz

Kızlar bişey sorcam kontrole gittiğimde görüyodum daha çok oda gibi bi yer var karnı biraz şiş hamileler oraya giriyodu kalp sesi gibi bi ses geliyodu elinde kağıtlarla çıkıyolardı o yer bebeğimizin kalbinin nasıl çalıştığını anlamak için girilen bi makine mi adını tam hatırlayamadım bi de bebeğinize mektup yazdınız mı günlük ya da ben internette okudum bi kaç tane çok duygulandım 9 ay bizimle yaşayan biz sevindiğimizde sevinen üzüldüğümüzde üzülen tek varlık hayattaki tek bağ biziz

slm kızlar kontrolden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyo tahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....

evet canım oluyor, kanama olmadıkça ya da sancı gittikçe dayanılmaz hale gelmedikçe dert etme

tamam canım sağol yok dayanılmayacak gibi değil ama bazen heyecanlanıyorum hastalanıyormuyum yoksa diye

nst cihazıdır canım o. hem hareketlerini hem kalp atışlarını ölçerler doğumun yaklaşıp yaklaşmadığı da anlaşılıyor o cihazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…