2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

maşallahh.
inşallah 10 gün sonra da pıt pıtları duyarsınız. yarın da ben gidicem dra darısı başıma

saol cnm benm hepımızın ınsallah

evet işim cok gzl sukur de hastanede sekreterım ama cok yorucu . ınan o sesler yetıyor bırde cocuk polıklınıgındeyım bagırıslarımız evdede işdede bitmıyor tabıkı işsiz olmakdan ıyı cok sukur

Doktorun mu önerdi canım.Omega 3 ilacını mutlaka kullanın diyolar bende onamı başlasam çok faydalıymış

bende sormuştum vitamin kullanıyımmı diye 12.haftada hem demir hapına hem de multivitamine başlıcaz dedi omega 3 ü sormadım ama benim kuzuenimde hamile ikizlere hemde onun doktoru önermiş hep içmiş bende ilk başlarda belki bişey olur diye içmiyodum şimdi 2 güne bir içiyorum

DOkuz ay hem vitamin hem de omega kullanmış bende yarın başlayım artık

Doktorun mu önerdi canım.Omega 3 ilacını mutlaka kullanın diyolar bende onamı başlasam çok faydalıymış

dr folik asidi bırak multivitamine başla dedi, dr tavsiye etmeden omegaya gerek görmedim, fazlası da zarar, bir de multivitaminin içinde zaten folik falan oluyor, hemşire de ilaçlarla alacağına balık ceviz vs ye dedi doğal yollarla al yani, kan için de pekmez mercimek et falan yemek yeterliymiş

ya deli düşünüp düşünüp benide geriyo yok yere
saol cnm allah razı olsun

kocalar ya benimki de çok biliyormuş gibi bilmişlik yapar her konuda :))

arkadaşın dediği benim de kafama takılıyo kalp durmasından korkuyorum belirtisi de yok diyolar var mı kalp durmasının belirtisi ne olur yardım edin

bildiğim birşey yok ama bence abatmayın herkes aynı riski taşıyor onu düşünerek güzel günlerinizi zehir etmeyin, olumlu düşünün olumlu olsun, artık bebişlerimiz yavaştan hissetmeye başlamışlar sevgimizi neşemizi yansıtmaya çalışalım onlara ki hayata tutunsunlar, doktor risk grdüyse zaten sana önlem al demiştir

ben bir defter aldım ama daha yazmaya cesaret edemedim :) en kısa zamanda başlayalım bari

aynen yaa bende yazmak çok istiyorum ama korkuyorumm

ben de hem biraz çekiniyorum hem de hazır hissedemiyorum bu akşam deneyelim yazmayı

yazın kızlar.ben de çok düşünmüştüm acaba sonuna kadar yaşayabilir miyim diye ama olsun,yazın çok güzel bir duygu.ilerde düşüncelerinizi,duygularınızı,hamilelikte hissediklerinizişuan karnınızda olan bebeğiniz okuyacak olması.hele ki kızınız olursa ilerde hamile olduğunda okuyacak olmasının düşüncesi bile süper :)
ben yazıyorum günlük tutar gibi o an karşımdaymış da konuşuyormuşum gibi.hoş bir duygu.
hamileliğimizin nasıl sonlanacağını Allah tan başka kimse bilemez.korkularımızla,telaşlarımızla zehir etmeyelim bu özel ayları kendimize,tadını çıkaralım derim ben.

canım içini ferah tut,Allah korur bebeğini.
sakin ol ki bebeği de strese sokma.Allah ne yaazdıysa alnımıza onu yaşarız,panik yapıp ,acabalarla zehir etme kendine,bu zamanların tadını çıkar.

arkadaşın dediği benim de kafama takılıyo kalp durmasından korkuyorum belirtisi de yok diyolar var mı kalp durmasının belirtisi ne olur yardım edin

canım düşünme,olumsuz olma.olumlu düşün,pozitif ol.durduk yere,ortada bir şey yokken neden böyle olumsuzluklarla yoruyorsun ki kafanı? Allah ne yazdıysa o olur.Sen kendini üzsen de üzmesen de,akışına bırak,pozitif ol lütfen.

ole cnm haklısın alnımızdaki neyse o zaten yırtınsakta olacak oluyo her türlü rabbim korusun bizi
meleklerimizi

[

son adetim 21 ekim (listeye yazmayı bilmiyorum arkadaşlar)HAMİLEYİMMM 5 HAFTA+3 GÜN:)

QUOTE=phia;26789937]Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi

Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.

Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet

İşlem tamamdır kızlaaar

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel2121[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamham[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delilah[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lioness07[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deragun[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aliatabak[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moda86[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan6638[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]9 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]10 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Punpun[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]11 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fb7981[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]12 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]14 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tgbesr[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

kan uyuşmazlığı için iğne yapılıyomuş sanırım, ne zaman olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben 7+2 yim,eşim (0Rh+) ben (BRh-) im.

Merhaba kızlar, benim medicalpark merve hanımdan 1 hafta sonra randevum var 8. haftamda olucam inşallah kalp atışlarını duyarızz...

kızlar aranızda 5-6 . haftalarda adet sancısına benzeyen ağrılar çekenler oldumu olduysa ne zaman bittti ?
cajım 7.haftaya kdr surdu benmmm bebek yerlesene kdr mıs cok sukur sımdı ıse regl gunlerınde agrı olurmuuusss oda regl olacakmısınn gıbı sekıl dunden berı goguslerımme gene el vuramaz oldumm yarın regl gunumdeee

pardon topikleri karıştırmışım heyecandan
canımm tetemmm hos geldın cok sukur her gunumuze olsun cnm cınsıyetı ogrenmeyı ver cok sukur ıyıya yıyenımmmm hehe ınsl sonuclarda ıyı cıkar da gobecıklerımızı tokustururuzzzheheholsun cnmm yan topık hehehe sende bısden sın nede olsammm

öle dusunme lutfen belırtısı nı bılmem ama rabbım emır verdıkden sonra neler olmazkı verende o alandaa benımesımde dıyor korkuyorum dıe ama sonrasında dıyorcok sukuır 2 ayda olsa bıse bu mutlulugu bgısladıya bunada sukur dıye her gunumuzesukurler olsun rabbım katlanamayacagımız yuk yuklemes ınslllbu arada 9 haftadan sonra vucud olumsuzluk dusunmeye yerararmıs ona gore hep posıtıf dusun sen dua nı et gerısı rabbım e kalmıs cok sukurr
Selam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan
evt cm bnm bu hafta bıtecek sonra multı vıtamıne baslıcamm ve haftada bır balık,gunluk bır cevız ,6-7 badem,dogal maden suyu bır tane tuketmeye calısıyorum gunluk mutluakaaa
kan uyuşmazlığı için iğne yapılıyomuş sanırım, ne zaman olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben 7+2 yim,eşim (0Rh+) ben (BRh-) im.

canım bısdede var dr arada bır bnm kanıma bakacakk bebegın kanı + mı - mı dıye eger + ıse ıgne vuracak 7.aya gırdıgımız deee cunku bnm kanım + kanı ıstemes ve vucud dan atmak ıstermıs bır kıtap da okumustum daatabii dr her gıttıgımde hatırlatacagımmm sende öle yap canımm

kızlar bu aradacanınız tatlı seyler mı ıstıyor hepyoksam eksımıı ben eksıyı yıyemıyorum pek yaa ama tatlıyı hmmmmm cıko ları goturuyoruzzz

Son düzenleme:
selam sevgili hamişler
hep girip okuyorum ama okurken sonunu getirmeden midem bulanıyo kalkıyorum bilgisayarın başındanyani yazamıyorum sizlere kusura bakmayın.
benim baş dönmelerim gitti tansiyon düşüklüğüne alıştım sanırım artık.ama mide bulantıları tam gaz devam sürekli bi bulantım var istifra etmiyorum çok şükür o ara ara bişiylerden tiksinirsem anca..
dün akşam karnıma kramplar girdi korktum hemen kocamı kaldırdım dedim koş bi gidip görelim içim rahatlasın:)acile gittik gördüm rahatladım kocaman olmuş bebişim 2,17cm olmuş kuzum benim kalbide tıkır tıkır atıyo..doktora gidinceye kadar nasıl dayancam diyodum iyi oldu bu bana ara gaz gibi:)
Allah duymayanlara görmeyenlere nasip etsin inşallah..evlat hasretiyle yananlara da aratmasın rabbim inşallah..
herkesin kuzularına maşallah..

merhaba arkadaşlar

birkaç hafta önce düşük riskim vardı çok üzgündüm ama çok şükür son doktor kontrolümde anormal birşey gözükmedi ama çok halsizim çok uyuyorum ve mide bulantılarım var olsun bebişim iyi ya buna dua ediyorum

ama kafama takılan bir konu var şuan 7 haftalık hamileyim eçen hafta yani 6 haftalıkken doktora gittiğimde karnımdan ultrasonla baktı keseyi ve bebeği tam göremediğini söyledi alttan bakmak istediğini söyledi bende tereddütte kaldım ama korktuğum için kabul ettim sizce bu şekilde muayene doğrumu ? o şekilde bebeği gördük ve kalp atışlarınıda ancako şekilde duyabildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…