Kızlar şimdi kontrolden geldik. Keseyi gördük, doktor çok iyi görünüyor dedi. Teyzeleri bebeişim tam 5 haftalık 6günlükmüş.Doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Yaradan Rabbime şükürler olsun, inşallah sağlıklı olarak kucağıma almayı da nasip eder.
Eşime ''artık benim bir kesem var, içinde de susam'' deyip gülüyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bu da ilk fotoğrafımız.
Eki Görüntüle 563678
arkadaşım hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kucağın alırsın inşallah
sen yine iyisin 4,30 da çıkıyon biz 7 de çıkıyorum eve gitmek 7,30-8 gibi
cumarteside çalışıyorum zor yani
haline şükret bence
Doktorun mu önerdi canım.Omega 3 ilacını mutlaka kullanın diyolar bende onamı başlasam çok faydalıymış
bende sormuştum vitamin kullanıyımmı diye 12.haftada hem demir hapına hem de multivitamine başlıcaz dedi omega 3 ü sormadım ama benim kuzuenimde hamile ikizlere hemde onun doktoru önermiş hep içmiş bende ilk başlarda belki bişey olur diye içmiyodum şimdi 2 güne bir içiyorum
Doktorun mu önerdi canım.Omega 3 ilacını mutlaka kullanın diyolar bende onamı başlasam çok faydalıymış
ya deli düşünüp düşünüp benide geriyo yok yere
saol cnm allah razı olsun
arkadaşın dediği benim de kafama takılıyo kalp durmasından korkuyorum belirtisi de yok diyolar var mı kalp durmasının belirtisi ne olur yardım edin
ben bir defter aldım ama daha yazmaya cesaret edemedim :) en kısa zamanda başlayalım bari
aynen yaa bende yazmak çok istiyorum ama korkuyorumm
ben de hem biraz çekiniyorum hem de hazır hissedemiyorum bu akşam deneyelim yazmayı
kızlar dün kocam korkuttu beni
hani böle 2 hafta 3 haftada bi doktora gidiyoruz ya
ya bebeğe bi şey olursa bi doktora gidene kadar nasıl anlayacaz dio
bende bilmiyorum dedim
kafam karıştı allah korusun
allah kimselere vermesin
ama hakkaeten ne yapar insan ya nasıl anlar
yoksa ben mi saflara bağlaadım
Selam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan
arkadaşın dediği benim de kafama takılıyo kalp durmasından korkuyorum belirtisi de yok diyolar var mı kalp durmasının belirtisi ne olur yardım edin
yazın kızlar.ben de çok düşünmüştüm acaba sonuna kadar yaşayabilir miyim diye ama olsun,yazın çok güzel bir duygu.ilerde düşüncelerinizi,duygularınızı,hamilelikte hissediklerinizişuan karnınızda olan bebeğiniz okuyacak olması.hele ki kızınız olursa ilerde hamile olduğunda okuyacak olmasının düşüncesi bile süper :)
ben yazıyorum günlük tutar gibi o an karşımdaymış da konuşuyormuşum gibi.hoş bir duygu.
hamileliğimizin nasıl sonlanacağını Allah tan başka kimse bilemez.korkularımızla,telaşlarımızla zehir etmeyelim bu özel ayları kendimize,tadını çıkaralım derim ben.
canım içini ferah tut,Allah korur bebeğini.
sakin ol ki bebeği de strese sokma.Allah ne yaazdıysa alnımıza onu yaşarız,panik yapıp ,acabalarla zehir etme kendine,bu zamanların tadını çıkar.
Merhaba kızlar, benim medicalpark merve hanımdan 1 hafta sonra randevum var 8. haftamda olucam inşallah kalp atışlarını duyarızz...
cajım 7.haftaya kdr surdu benmmm bebek yerlesene kdr mıs cok sukur sımdı ıse regl gunlerınde agrı olurmuuusss oda regl olacakmısınn gıbı sekıl dunden berı goguslerımme gene el vuramaz oldumm yarın regl gunumdeeekızlar aranızda 5-6 . haftalarda adet sancısına benzeyen ağrılar çekenler oldumu olduysa ne zaman bittti ?
slm kızlar kontrolden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyotahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
canımm tetemmm hos geldın cok sukur her gunumuze olsun cnm cınsıyetı ogrenmeyı ver cok sukur ıyıya yıyenımmmm hehe ınsl sonuclarda ıyı cıkar da gobecıklerımızı tokustururuzzzhehehpardon topikleri karıştırmışım heyecandan
öle dusunme lutfen belırtısı nı bılmem ama rabbım emır verdıkden sonra neler olmazkı verende o alandaa benımesımde dıyor korkuyorum dıe ama sonrasında dıyorcok sukuır 2 ayda olsa bıse bu mutlulugu bgısladıya bunada sukur dıye her gunumuzesukurler olsun rabbım katlanamayacagımız yuk yuklemes ınslllkızlar dün kocam korkuttu beni
hani böle 2 hafta 3 haftada bi doktora gidiyoruz ya
ya bebeğe bi şey olursa bi doktora gidene kadar nasıl anlayacaz dio
bende bilmiyorum dedim
kafam karıştı allah korusun
allah kimselere vermesin
ama hakkaeten ne yapar insan ya nasıl anlar
yoksa ben mi saflara bağlaadım
evt cm bnm bu hafta bıtecek sonra multı vıtamıne baslıcamm ve haftada bır balık,gunluk bır cevız ,6-7 badem,dogal maden suyu bır tane tuketmeye calısıyorum gunluk mutluakaaaSelam annişlerr nasılsıızzKızlar folik asitten başka ilaca başlayan varmı dr ne zaman başlatıyo acaba demir ilacına falan
kan uyuşmazlığı için iğne yapılıyomuş sanırım, ne zaman olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben 7+2 yim,eşim (0Rh+) ben (BRh-) im.
dün kanamam oldu ve bebeğim düştü.
hepinize sağlıklı hamilelikler.
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?