2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet bnde kahve içtım ya bıde 8 hafta gunlk karnımın içndekı gergınlk hıssı benı rahatsz edıyor bnm gıbı olan var mı yoksa bnde bı garıplık mı var

Sende kendin git canım boşver takma böyle seyleri kafana bebeğini düşün karnın büyümeye başladıkta anlar babaolacağını

belki geç döllenme olmuştur, duyarsın canım herkesin her bebeğin kalp atışlarının duyulduğu hafta farklı oluyormuş, birde doktora usg cihazına göre de değişebiliyormuş

benimde pürüzsüzdü cildim şuan 3 tane pütürcük var dediğin gibi, sivilce değil ama.

hayırlı uğurlu olsun samsunun neresi bende samsun:)6 aylık benim bebekte ilk bebek mart annesi olacağım inşallah bende:)))

öyle miii ? ne kadar sevindim anlatamam, samsundan birini buldum çok şükür.. Ben atakum ömürevleri canım sen nerdensin ? Allah hayırlı ve sorunsuz doğum nasip etsin inşallah.

göbek yoktu bende hala yok annemin 6. ayda belli olmaya başlamış, ama kalçalarım genişledi sanırım leğen kemiklerimde ağrı var hissediyorum genişlediğini, 34-36 giyiyordum şuan 36 sıkıyor geçen alışveriş merkezine gittik eşimle dayanamıyorum pantalonun düğmesini açıcam dedim açtım :) üstüme giydiğim şey uzundu Allahtan :)

merhaba kızlar ya bnm korkunöç bır baş agrım var napıcam ben böyle olan var mı cok can sıkıcı bır agrı

bas agrısı olanlar için bir kaç öneri. benim migrenim var hamıle oldugumu duydugum gunden berı dua edıyorum ınsallah tutmaz mıgren dıye.
öncelıkle doktorumun söyledıgı; mayalı besınler, peynır ve çıkolatadan uzak dur bas agrısını tetıkler demıstı
ayrıca hamilelikte bas agrısı için Nane Yağı öneriliyo basınıza masaj yaparak surun ben denedım baya rahatlattı.
birde bunu annem söylemişti sanırım buda işe yarıyo. elinizi basınızın agrıyan yerıne koyun niyet edin 99 kere (bir tesbih tur) Bislahi Ya Şafi okuyun bende 3-4 kere işe yaradı

kızlar karnım ağrıyo korkuyorummm ne zor şeymiş hamilelik

Merhaba canım geçmiş olsun korkma cumartesi günü benimde fena halde ağrım vardı biraz uzandım 2 saate uyudum iyi geldi bana yorulduysan ondan olabilir yada adet zamanındaysan o zamanda ağrı oluyor yanii

canım çok güzel bi bilgi teşekkür ederiz benim de migrenim old. için hemen dikkatimi çekti bi de gebelikte ilaçta içemediğimiz için daha da zorlaşyo herşey bu dediklerini uygulayacam

benim de aynı senin gibi çıktı canım Hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alalım yeter ama insan da merak etmeden duramıyor,alışveriş yapmak istiyorummmmm

geçen eşimle çocuk mağazasına girdik baktık baktık burdaki herşeyden almamız lazım dedik küvet, bebek arabası, beşik, ana kucağı, kremler, biberonlar, emzikler, kaşıklar, strilizasyon makinesi, yastık, nevresim takımı, oyuncaklar, kıyafetler vs... vs.... gözümüz korktu :)))))

işe yarar ınsaalh bıde sankı atesım var gıbı ama ölçtum ama 36 yanı normal anlamdım kı bu yorgunluk bu halım sankı ustumde on kısı yatıyor o kadr agır oldum

Merhaba canım geçmiş olsun korkma cumartesi günü benimde fena halde ağrım vardı biraz uzandım 2 saate uyudum iyi geldi bana yorulduysan ondan olabilir yada adet zamanındaysan o zamanda ağrı oluyor yanii

canım adet zamanıma 5 gün var bi de ctsi yoruldum ama dün dinlendim yani pek yorulmadım inş geçer

Bende Temmuz annesi olacağım kısmetse rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi umarım hepimiz çok güzel bi hamilelik süreci geçiririz birlikte...

bende geç kalkıyorum saat 2 gibi bakıyorum buraya en az 6 sayfa ilerlemiş oluyor geçmişi okumazsamda haksızlık bencillik etmiş gibi hissediyorum :) maşallah bize

canımm sakın tek benim eşim böyle diye düşünme emin ol hepimizinki hepimizi üzüyo erkeklerin yapısı bu... benim eşimde bazen sinir ediyo bana çocuk gibi küsüyo deli oluyorum erkekler hamileliğin nasıl bişey olduğunu bilmiyolar nazlandığımızı felan düşünüyolar gayet normal bişeymiş gibi geliyo onlara o yüzden ancak biz anlarız birbirimizi... eşin muayenelere gelmiyomu git tek başına yada varsa kardeşini al yanına yada anneni arkadaşını tek gitmek istemiyosan... ona muhtaç olmadığını göster en azından bebek doğunca oda hatalarının farkına varır elbet.. ha diceksin ki iş işten geçer o zamana ama öyle düşünme bak hepimiz hayatımızın en özel günlerini yaşıyoruz bırak eşini sen bebişinin ve hamilelik döneminin tadını çıkart ne stres ediyosun kendine amaaaannnn bebeğim doğduktan sonraa herşey herkes vız gelir bana vallaaaa..... gönlünü ferah tut canımm hamileliğin tadını çıkart dediğim gibiiiii

Ozaman mümkün olduğunca kalkmamaya çalış yerinden canım inşallah biran önce geçer korkma canım iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun .

kızlar çokkk sağolun.daha fazla gelirse yarın falan doktora giderim artık.dua edin bana kızlar.Rabbim hepimizin meleklerini korusun...

BEN 2 AYDIR KARNIMDA OLAN BEBEĞİMİ BU KADAR SEVİYORSAM,BENİM ANACIM ANALARIMIZ BİZLERİ ŞUAN NASIL SEVİYOR TAHMİN BİLE EDEMİYORUM...
YAZARKEN GÖZLERİM DOLUYOR...
ONLARIN BİZİM İÇİN YAPTIKLARINI,KIYMETLERİNİ,NE KADAR GÜÇLÜ OLDUKLARINI DAHA İYİ ANLIYORUM ŞİMDİ...
İNŞAALLAH ANNELERİMİZ GİBİ GÜÇLÜ ONURLU SABIRLI FEDAKAR ANNELER OLABİLİRİZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…