bende de oluyor ama bir kahve içiyorum bira uyuyorum geçiyorr....ilaç almamaya özen gösteriyorum
tatlım sıkma canını tek başına git doktora illa eşin seninle gelmek zorunda değil ki...ben hep kendim gidiyorum gelince ona fotoğrafını gösteriyorum anlatıyorum doktorun dediklerinii o da heyecanlanıyor biraz daha yoksa onlar bizim gibii olamıyorklar maalesef mesela benii öpmeye gelince göbeğimi açıyorum bir tane de yavrumuzu öp babası diyorum öyle öyle alıştı o da ..ilk başlarda seninki gibiydi desem yeridir.
Kızlar biliyormusunuz ben hala doktora gidip de kalp atışlarını göremedim duyamadım ;( perşembe cağırmıştı doktor eşin cumartesi gideriz dedi cumartesi günü pazartesi gideriz dedi pazartesi oldu hala ses seda yok.... Benim eşim niye böyle yaaa hiç merak etmiyor sorduğumda "merak ediyorum " diyor ama lafta... Off offff
Adetim geçtiğinde dedimki kan testi yaptıralım hastane götür beni ne dedi biliyormusunuz "benim içime doğmuyor bence sen hamile değilsin" kaset test aldı yaptım oda hemen çift çizgi çikti önüne fırlattım şimdi doğuyormu diye!!! Tuttu elimden götürdü hastaneye ama iş işten geçti zaten öğrenmiştim ;(;(;(;(
Benim bütün hamileliğim böyle mi geçecek acaba ;( çocuğum babası yüzünden asabi doğacak ;(
ben konu dısında olacak ama bısey sormak ıstıyorum suan 7+2 günlük hamileyım..daha kalp atıslarını duymadık gecen hafta persembe doktora gıtmıstık esımle doktor kotu bısey soylemedı sadece canlılık gorunuyor canlılık olusmaya baslamıs dedı ama ben endıselenıyorum yınede... umarım kalp atıslarını da yakında duyarım ıkı hafta sonra tekrar doktora gıdıcem ınş.
benim bitti bazen sabahları çok nadir bulanıyo toplam 20 gün sürdü zaten diğer bebişimdede öle olmuştu
yardıııımmmmmmm
kızlar yüzüm pürüzsüzdü herkes imrenirdi şimdi dünden beri pötür pötür bişeyler çıktı sizede öle bişey oldumuuu napsam acaba
hayırlı uğurlu olsun samsunun neresi bende samsun:)6 aylık benim bebekte ilk bebek mart annesi olacağım inşallah bende:)))
benımde hafıften gobegım cıktı gaz var gıbı duruyo
ama benım kalca genısledı ya sızde de varmı boyle bır genıslemepantolonların dugmesı kapanmıyo dun dısarı cıkarken esortman gıydım o bıle kalcama tam oturdu
ya bitecek diolar ama bana hiç bitmeyecek gibi geliyo
merhaba kızlar ya bnm korkunöç bır baş agrım var napıcam ben böyle olan var mı cok can sıkıcı bır agrı
kızlar karnım ağrıyo korkuyorummm ne zor şeymiş hamilelik
bas agrısı olanlar için bir kaç öneri. benim migrenim var hamıle oldugumu duydugum gunden berı dua edıyorum ınsallah tutmaz mıgren dıye.
öncelıkle doktorumun söyledıgı; mayalı besınler, peynır ve çıkolatadan uzak dur bas agrısını tetıkler demıstı
ayrıca hamilelikte bas agrısı için Nane Yağı öneriliyo basınıza masaj yaparak surun ben denedım baya rahatlattı.
birde bunu annem söylemişti sanırım buda işe yarıyo. elinizi basınızın agrıyan yerıne koyun niyet edin 99 kere (bir tesbih tur) Bislahi Ya Şafi okuyun bende 3-4 kere işe yaradı
benim de aynı senin gibi çıktı canımHayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alalım yeter ama insan da merak etmeden duramıyor,alışveriş yapmak istiyorummmmm
bas agrısı olanlar için bir kaç öneri. benim migrenim var hamıle oldugumu duydugum gunden berı dua edıyorum ınsallah tutmaz mıgren dıye.
öncelıkle doktorumun söyledıgı; mayalı besınler, peynır ve çıkolatadan uzak dur bas agrısını tetıkler demıstı
ayrıca hamilelikte bas agrısı için Nane Yağı öneriliyo basınıza masaj yaparak surun ben denedım baya rahatlattı.
birde bunu annem söylemişti sanırım buda işe yarıyo. elinizi basınızın agrıyan yerıne koyun niyet edin 99 kere (bir tesbih tur) Bislahi Ya Şafi okuyun bende 3-4 kere işe yaradı
Merhaba canım geçmiş olsun korkma cumartesi günü benimde fena halde ağrım vardı biraz uzandım 2 saate uyudum iyi geldi bana yorulduysan ondan olabilir yada adet zamanındaysan o zamanda ağrı oluyor yanii
Aynen canım ya azalacağına çogalıyor hatta dün ben öğürmekten bişi çıkmayınca kan kustum resmen kendimden korkuyorum artık boğazlarım çok fena acıyor yani...
Günaydın anneler ve minik lokumları
Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kocaman sarılıyorum onlara..:118::118:
Efsunum okudum yavrum Allah kabul etsin dualarımızı(amin)
Göbişleri görünce çok seviniyorum ben de daha tık yok
Ne çok yazmışsınız hatunlar maşallah herhalde en çok yazan topiğizdir biz maşallah diyorum
Okudum ama geçmişi okumazsam vicdan azabı çekiyorum nedense
Sizleri seviyorum ve minişlerinize de kurban olurummmm
Kızlar biliyormusunuz ben hala doktora gidip de kalp atışlarını göremedim duyamadım ;( perşembe cağırmıştı doktor eşin cumartesi gideriz dedi cumartesi günü pazartesi gideriz dedi pazartesi oldu hala ses seda yok.... Benim eşim niye böyle yaaa hiç merak etmiyor sorduğumda "merak ediyorum " diyor ama lafta... Off offff
Adetim geçtiğinde dedimki kan testi yaptıralım hastane götür beni ne dedi biliyormusunuz "benim içime doğmuyor bence sen hamile değilsin" kaset test aldı yaptım oda hemen çift çizgi çikti önüne fırlattım şimdi doğuyormu diye!!! Tuttu elimden götürdü hastaneye ama iş işten geçti zaten öğrenmiştim ;(;(;(;(
Benim bütün hamileliğim böyle mi geçecek acaba ;( çocuğum babası yüzünden asabi doğacak ;(
benımde cıktı esıme dıyorum bakk ılerde vay catlamıs karınlııııoca gobıs lı fılan dıe dalga gecersen oyarım senı dıeee
evt dogru cunu bnm muayeneden sonra ark.4 aylı muayene oldu d kıs dedı ve sıvılcelerı fılan vardı yususundeee
cnm dr ara yada gıt ıgnenı yapsınlarr progestan gun boyu tutunmayı kolaylasırıyo ama sureklı gelenelerde dr ıgne yapıyor bnm cok cok azdı genede ıne yaprtılar sukur ondan sonrada gelen olmadı cok sukurr dr ara yada gıtt dr ıgne ıcın cnmmmm rabbım e emanetsınız ınslll
rabbım olay gecıkten gecırsın ınsl cnımmm
Ozaman mümkün olduğunca kalkmamaya çalış yerinden canım inşallah biran önce geçer korkma canım iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?