acaba o yüzden mi kız annenin güzelliğini alır derlerki
benim kahverengi lekeler yine gelmeye başladı tam bu saatlerde 2 gündür.günde 1 kez geliyor ve ben tırsıyorum.kontrole daha 15 gün var...progestanımıda içiyorum Rabbim korusun inş...........
raginda kullanıcısından alıntı
benim kahverengi lekeler yine gelmeye başladı tam bu saatlerde 2 gündür.günde 1 kez geliyor ve ben tırsıyorum.kontrole daha 15 gün var...progestanımıda içiyorum Rabbim korusun inş...........
Canım doktora git istersen kahve lekeler iyi değil diyorlar koyu kahvemi açık kahvemi bende de başlarda çok vardı buradaki doktorlar öyle progeatoran falan vermiyorlar dinlen dediler neyse ki geçti ama başlarda 2 hafta kadar sürdü .
Evet canım o yüzden diyorlar kız annelerinde sivilce lekelenmeler olurmuş annesinin güzelliğini aldığı için erkeklerde annelerini daha güzelleştirir derler çünkü sivilce lekelenmeler olmazmış hayırlısı inşallah canım .
canım 4.adan sonra baslıyorr asılarımız ınsallahhhhhh tebrıler bu aradaaa ınsl hayırlı evlatlar getırırızz dunyayaaaaamerhaba güzel hamileler. Ben de Allahın izniyle 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır aşırı mide bulantısı yaşıyorum, inanılmaz halsizim, herşeyden tiksiniyorum, ne geceleri uyuyabiliyorum ne gündüz bir işimi yapabiliyorum. Benim bireysel duyarlılığım fazla olduğu için hamilelik belirtilerini biraz abartılı yaşıyorum. Rabbimin izniyle ile İnşallah bebeğim sağlıklı olsun da nasıl olsa geçecek bugünler.
Sizlere birkaç sorum olacak, benim gibi 7-8 haftalık gebe olan arkadaşlar sağlık ocağında aşılarınıza başladınız mı acaba?
Bİr de 11. haftadan sonra mide bulantısı azalıyor diyorlar, 11. haftalık gebe arkadaşlar mide bulantınızda azalma oldu mu acaba?
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. Sağlıkla kavuştursun bizi bebişlerimizle. AMinnnn
ınsll rabbım olaylı versın canım benımmmmmmmmmmmmkıslar yarın doktora gidicem bana dua edermisiniz ve bebeğime :))korkuyorum biraz:18::18: salı günü gelişmeleri yazarım inşallah güzerl haberlerle dönerim:18:
senn gobısde cımazz heeeeeeeeeee boydan dolayı normal dogumuda super olay olur ınslll uzun boylular co sanslı o yusdennnnnnnnnGunaydiiiinnn canlariiiimmm nasilsiniz????ben iyiyim valla dun esim bana hassas tarti aldi insallah her p.tesi sabah tartilicam ben coooook korkuyordum 2-3 aldim diye gobegim cikti malum:))ama cok sukur hic kilo almamisim 68 de duruyorum allahtan boyum1.79 da kurtariyorum:))))))
benımde cıktı esıme dıyorum bakk ılerde vay catlamıs karınlııııİç karnı dar olanların erken çıkmaya başlarmış karınları ve çatlama olurmuş inşallah çatlama olmaz ama bebeğim iyi olsun da herşeye razıyım ben :)
evt dogru cunu bnm muayeneden sonra ark.4 aylı muayene oldu d kıs dedı ve sıvılcelerı fılan vardı yususundeeeKızlar birde bu sivilciler isilik gibi kırmızı lekeler genelde kız bebek annelerinde olurmuş hayırlısı olsun inşallah .
cnm dr ara yada gıt ıgnenı yapsınlarr progestan gun boyu tutunmayı kolaylasırıyo ama sureklı gelenelerde dr ıgne yapıyor bnm cok cok azdı genede ıne yaprtılar sukur ondan sonrada gelen olmadı cok sukurr dr ara yada gıtt dr ıgne ıcın cnmmmm rabbım e emanetsınız ınslllbenim kahverengi lekeler yine gelmeye başladı tam bu saatlerde 2 gündür.günde 1 kez geliyor ve ben tırsıyorum.kontrole daha 15 gün var...progestanımıda içiyorum Rabbim korusun inş...........
rabbım olay gecıkten gecırsın ınsl cnımmmgünaydın,
bi taraftan geçmişi okudum bi tarftan çalışıyorum ve yoğundum anca yazabildim.
aramıza yeni katılanlar olmuş,hoş geldiniz,hasta olan arkadaşlarada acil şifalar dilerim bol bol C vitamini alsınlar ve ballı süt içsinler içinede zencefil ilave ederek ben faydasını çok gördüm.
efsunummmm duanı okudum kuzum Allahım bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
asoscum sanırım yüzünde pürüzlerden bahsetmişsin sabah bi uyandım sanki ergenliğe yeni girmişim gibi yüzüm sivilce dolu(((umarım biranönce geçer.
bugün çok sevdiğim bi ablam şuan doğumda 8,5 aylık acil sezeryana aldılar lütfen dua edin arkadaşlar hayırlısı ile çıksınlarbiraz riskli umarım herşey yolunda gider ve ikiside iyi olur
günaydın,
bi taraftan geçmişi okudum bi tarftan çalışıyorum ve yoğundum anca yazabildim.
aramıza yeni katılanlar olmuş,hoş geldiniz,hasta olan arkadaşlarada acil şifalar dilerim bol bol C vitamini alsınlar ve ballı süt içsinler içinede zencefil ilave ederek ben faydasını çok gördüm.
efsunummmm duanı okudum kuzum Allahım bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
asoscum sanırım yüzünde pürüzlerden bahsetmişsin sabah bi uyandım sanki ergenliğe yeni girmişim gibi yüzüm sivilce dolu(((umarım biranönce geçer.
bugün çok sevdiğim bi ablam şuan doğumda 8,5 aylık acil sezeryana aldılar lütfen dua edin arkadaşlar hayırlısı ile çıksınlarbiraz riskli umarım herşey yolunda gider ve ikiside iyi olur
dualar okundu yerine gönderildi :)
ama farkettimki ben hala hamiş listesinde yokum.. bursa --son sat tarihi 15 ekim-- ilk bebek---23 temmuz doğum tarihi
Günaydın anneler ve minik lokumları
Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve kocaman sarılıyorum onlara..:118::118:
Efsunum okudum yavrum Allah kabul etsin dualarımızı(amin)
Göbişleri görünce çok seviniyorum ben de daha tık yok
Ne çok yazmışsınız hatunlar maşallah herhalde en çok yazan topiğizdir biz maşallah diyorum
Okudum ama geçmişi okumazsam vicdan azabı çekiyorum nedense
Sizleri seviyorum ve minişlerinize de kurban olurummmm
efsuncuğum dualarını okudum cnm ayrıca felak nasta okudum Allah kabul etsin.bence felak nasıda ekliyelim en ihtiyacımız olduğu zamanlardan birindeyiz...
cnm benim bundan 20 gün önce olmuştu yine 3 gün,sonra hafif bir kanama hastaneye gittik.ama birşeyi yok çok şükür.açık kahve renk bu arada rengi.
zaten birşey yapmıyorum dinlenme halindeyim.bu eski kanama oluyormuş.o geliyormuş arada böyle.daha artarsa giderim ama ilacım olduğu için pembe-kırmızıya dönmezse şimdilik dinleneyim diyorum ama korkuyorum işte...
Şimdi okuyunca söyleme gereği duydum, annem kardeşlerim eşim hepsi bana yüzümün güzelleştiğini söylüyor.Cildim parlıyor kızlar gerçekten bende sabah kalkıyorum insanın en tipsiz olduğu zamandır ama kendimi çok beğeniyorum.
bende de oluyor ama bir kahve içiyorum bira uyuyorum geçiyorr....ilaç almamaya özen gösteriyorummerhaba kızlar ya bnm korkunöç bır baş agrım var napıcam ben böyle olan var mı cok can sıkıcı bır agrı
Kızlar biliyormusunuz ben hala doktora gidip de kalp atışlarını göremedim duyamadım ;( perşembe cağırmıştı doktor eşin cumartesi gideriz dedi cumartesi günü pazartesi gideriz dedi pazartesi oldu hala ses seda yok.... Benim eşim niye böyle yaaa hiç merak etmiyor sorduğumda "merak ediyorum " diyor ama lafta... Off offff
Adetim geçtiğinde dedimki kan testi yaptıralım hastane götür beni ne dedi biliyormusunuz "benim içime doğmuyor bence sen hamile değilsin" kaset test aldı yaptım oda hemen çift çizgi çikti önüne fırlattım şimdi doğuyormu diye!!! Tuttu elimden götürdü hastaneye ama iş işten geçti zaten öğrenmiştim ;(;(;(;(
Benim bütün hamileliğim böyle mi geçecek acaba ;( çocuğum babası yüzünden asabi doğacak ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?