2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Duanı okudum canım Rabbim kabul eder inşallah bende esnedim nazar değdirme kendine çok dikkat et canım Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun inşallah.

canım çok teşekkür ederim biraz daha geçsinde annemi arayacağım okusun diye .RAbbim korusun hepimizi ve bebeklrimiz nazardan

ayyyy sorma bende nerdeyse 3 haftadır adam akıllı temizlik yapamıyodum artık evde tozlar uçmaya başlamıştı.. bu böyle olmayacak dedim eşimde dün dışarı çıkmak zorunda kaldı koca evi tek başıma koltukların altı üstü de dahil temizledim akşamda misafirliğe gittik veeeeee olan bana oldu.. aynen bel ağrısından duramıyorum çok yormuşum kendimi yaaa eşimde çok kızdı ama dayanamadım o tozları görünce... evimm misss gibi oldu ama bende mahvoldum bi daha yapmıcamm ama o kadar derin temizlik gerekirse kadın tutarım artık... bebeğime yazık kıyamaz annesi onaaaaaaa.....

eheee benimde göbiş varkiiiiii.... herkes belli olduğunu söylemeye başladı... 2013 yılınaaaaa hepimiz göbişli birer anne olarak giriceezzzzz İnşallaaaahhhh....

benim de canım daha cok yenı ama hafıf de olsa göbegim cıktı ve cok sert hele bıseyler yedıgımde daha fazla cıkıyor sankı:.))))

benımde hafıften gobegım cıktı gaz var gıbı duruyo
ama benım kalca genısledı ya sızde de varmı boyle bır genısleme pantolonların dugmesı kapanmıyo dun dısarı cıkarken esortman gıydım o bıle kalcama tam oturdu

günaydın,
bi taraftan geçmişi okudum bi tarftan çalışıyorum ve yoğundum anca yazabildim.
aramıza yeni katılanlar olmuş,hoş geldiniz,hasta olan arkadaşlarada acil şifalar dilerim bol bol C vitamini alsınlar ve ballı süt içsinler içinede zencefil ilave ederek ben faydasını çok gördüm.
efsunummmm duanı okudum kuzum Allahım bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
asoscum sanırım yüzünde pürüzlerden bahsetmişsin sabah bi uyandım sanki ergenliğe yeni girmişim gibi yüzüm sivilce dolu(((umarım biranönce geçer.
bugün çok sevdiğim bi ablam şuan doğumda 8,5 aylık acil sezeryana aldılar lütfen dua edin arkadaşlar hayırlısı ile çıksınlar biraz riskli umarım herşey yolunda gider ve ikiside iyi olur

amin canım benım ıns. bısey olmaz gercı doktorda olumsuz bısey soylememıstı iki hafta sonra gel tekrar dedı bakalım ayın 20 sınde gıdıcem ınş. bu sefer duyarım..

allah yardımcıları olsun cnm

benim de canım daha cok yenı ama hafıf de olsa göbegim cıktı ve cok sert hele bıseyler yedıgımde daha fazla cıkıyor sankı:.))))

İç karnı dar olanların erken çıkmaya başlarmış karınları ve çatlama olurmuş inşallah çatlama olmaz ama bebeğim iyi olsun da herşeye razıyım ben :)

Kızlar birde bu sivilciler isilik gibi kırmızı lekeler genelde kız bebek annelerinde olurmuş hayırlısı olsun inşallah .

benim kahverengi lekeler yine gelmeye başladı tam bu saatlerde 2 gündür.günde 1 kez geliyor ve ben tırsıyorum.kontrole daha 15 gün var...progestanımıda içiyorum Rabbim korusun inş...........

dualar okundu yerine gönderildi :)

ama farkettimki ben hala hamiş listesinde yokum.. bursa --son sat tarihi 15 ekim-- ilk bebek---23 temmuz doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…