Duanı okudum canım Rabbim kabul eder inşallah bende esnedim nazar değdirme kendine çok dikkat et canım Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun inşallah.
Efsuncugum, ben listedeki dualari okumadim ama kendi dinim geregince dua ettim Tanri'ya bebegin ve senin icin. Sevgiler.
Günaydın herkese,
Efsuncum duaları okudum,Rabbim inşallah kabul eder,hamilelikten olsa gerek 180 derece döndüm,dua okurken inanılmaz duygulandım ve ağladım.
Dünde kendimi çok yormuşum misafirim gelecek diye öyle bir bel ağrısı çektim ki koltuktan yatağa yerde emekleyerek gittim resmen,adım attıkça şiş batırıyolar gibiydi belime,üstüne birde nezle oluyorum sanırım cumartesi gecesinden beri boğazlarım şiş.Moralim bozuk,daha şimdiden kendime iyi bakamıyorum bebeğime ya bişey olursa diye çok üzüldüm,
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın kızlar,yorulmak ağır kaldırmak yok diyorlar ya,hafife alırdım ama anamdan emdiğim süt dün resmen burnumdan geldi.
Benimde göbeğim biraz çıktı az göbek vardı yumusaktı hamile kalmadan önce şimdi birazdaha büyük ve oldukça sert dün elbise giydim dışarı çıkarken eşimin çok hoşuna gitti az büyümüş görünce :))) Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar inşallah . Sizde durumlar nasıl ?
Benimde göbeğim biraz çıktı az göbek vardı yumusaktı hamile kalmadan önce şimdi birazdaha büyük ve oldukça sert dün elbise giydim dışarı çıkarken eşimin çok hoşuna gitti az büyümüş görünce :))) Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar inşallah . Sizde durumlar nasıl ?
kızlar birşey sormak istiyorum.benim karnıma civi gibi ağrılar giriyor sizdede oluyormu?merak ettim de?
Aklına kötü şeyler getirme canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah ben 6+1 de duydum ama 11. Haftaya kadar uzayan varmış anca daha çok küçükler annesi sen korkma hayırlısıyla birşey olmaz bebeğine. Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah.
günaydın,
bi taraftan geçmişi okudum bi tarftan çalışıyorum ve yoğundum anca yazabildim.
aramıza yeni katılanlar olmuş,hoş geldiniz,hasta olan arkadaşlarada acil şifalar dilerim bol bol C vitamini alsınlar ve ballı süt içsinler içinede zencefil ilave ederek ben faydasını çok gördüm.
efsunummmm duanı okudum kuzum Allahım bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
asoscum sanırım yüzünde pürüzlerden bahsetmişsin sabah bi uyandım sanki ergenliğe yeni girmişim gibi yüzüm sivilce dolu(((umarım biranönce geçer.
bugün çok sevdiğim bi ablam şuan doğumda 8,5 aylık acil sezeryana aldılar lütfen dua edin arkadaşlar hayırlısı ile çıksınlarbiraz riskli umarım herşey yolunda gider ve ikiside iyi olur
hiç birşey olmaz canım,korkma ben devam ediyorum ağdaya.için rahat etmezse doktora sor tabi.jiletten daha hijyenik,sürekli jilet değiştirirsen iyi tabi.
benim de canım daha cok yenı ama hafıf de olsa göbegim cıktı ve cok sert hele bıseyler yedıgımde daha fazla cıkıyor sankı:.))))
kızalr mide bulantıları azalan yada biten var mı bacılarım
Nerde Canım ya ne azaldığı var nede biteceği yediğimi çıkarıyorum ya hala birşey yiyemiyorum o yüzden 10. haftalık olduk hala azaldığı yok...
Kızlar birde bu sivilciler isilik gibi kırmızı lekeler genelde kız bebek annelerinde olurmuş hayırlısı olsun inşallah .
Kızlar birde bu sivilciler isilik gibi kırmızı lekeler genelde kız bebek annelerinde olurmuş hayırlısı olsun inşallah .
çin takvimine göre erkek ( Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi ) rus takvimine göre kız çıktı benim :/
canım sen de antalyadansın,tebrik ederim hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?