kızlar çokkk sağolun.daha fazla gelirse yarın falan doktora giderim artık.dua edin bana kızlar.Rabbim hepimizin meleklerini korusun...
BEN 2 AYDIR KARNIMDA OLAN BEBEĞİMİ BU KADAR SEVİYORSAM,BENİM ANACIM ANALARIMIZ BİZLERİ ŞUAN NASIL SEVİYOR TAHMİN BİLE EDEMİYORUM...
YAZARKEN GÖZLERİM DOLUYOR...
ONLARIN BİZİM İÇİN YAPTIKLARINI,KIYMETLERİNİ,NE KADAR GÜÇLÜ OLDUKLARINI DAHA İYİ ANLIYORUM ŞİMDİ...
İNŞAALLAH ANNELERİMİZ GİBİ GÜÇLÜ ONURLU SABIRLI FEDAKAR ANNELER OLABİLİRİZ....
Doğru sölüyosun biz daha hissetmiyoruz bile ama annelik duygularımız ne kadar ağır hepimizde annelerimiz nasıl kimbilir onların değerini bilmeliyiz ilk koştuğumuz insan o
doktordan geldik şimdii. herşey yolundaymış çok şükür. gördük bebişimizi büyümüş maşallahhhh... ama kıpırdadığını göremediksonra çok görceksiniz merak etmeyn dedi doktorda. bir dahaki randevu 25 aralık ve ikili test zamanııııııııııı...... Allah ım herzaman böyle yolunda gtsin hepimizin inşallahhh ...
Efsun duanı okudum allah kabul etsin işallah Kızlar şimdiden topikte 500 sayfayı bulduk doğuma kadar bu 3000 leri bulur belki geçer ne güzel yarını zor edicem bu gece hemen olsun sabahta kontrole gideyim bebeğimi göreyim
Çok sevindim çok şükür işallah testinde güzel geçer gözünaydın
Bende yarın dr gidiyorum :)) Aynı zamanlardayız inşallah sağlıklı haberlerini alırız :)
sevgiler
çok teşekkür ederim canımmm inşallah.. yarın sendende güzel haberler bekliyoruz :) senin testin yarınmı
İşallah canım yok test lafı etmemişti bi öncekinde ama ben sorucam ne zaman geleyim diye ben sormadan o söyler belki bu kontrol için
Keşke eşim bıraksa beni kendim gitsemannem kardeşim burda olsalar birlikte gitsek hem çalışan biriydim bu sene evde durup kpss haZırlanayım dedim hamile olduğumu öğrendim eve tıkılı kaldım ne akşamları bir yürüyüş ne bir sohbet sabah kalk kahvltı yap otur uykun gelsin uyu biraz kalk atıştır akşam yemeği yap yemek ye sonrada yat uyu bütün günlerim böyle geçiyor... Eşimden ne bir ilgi ne bir sohbet kendi kendime yaşıyorum burda ;(
Bugunde gitmeseydik cingar cıkaracağımı bildiği için az önce doktordan geldikatışları bende duydum sonunda 1 cm olmuş bile doktor boylu poslu maşallah dedi... Evde eşime ne hissettin diye sordum durdu düşündü sen ne hissettin dedi heycanlandım mutlu oldum sevindim dedim... Hmmm dedi oturdu embriyoloji dersinde bunların evrelerini gördük diyo bana ammaaa odunmuş yaaa
11. haftanın içindesin sanırım öyleyse yapar. benimkide söylemedi ben sorunca evet yapıcaz dedi.
Keşke eşim bıraksa beni kendim gitsemannem kardeşim burda olsalar birlikte gitsek hem çalışan biriydim bu sene evde durup kpss haZırlanayım dedim hamile olduğumu öğrendim eve tıkılı kaldım ne akşamları bir yürüyüş ne bir sohbet sabah kalk kahvltı yap otur uykun gelsin uyu biraz kalk atıştır akşam yemeği yap yemek ye sonrada yat uyu bütün günlerim böyle geçiyor... Eşimden ne bir ilgi ne bir sohbet kendi kendime yaşıyorum burda ;(
Bugunde gitmeseydik cingar cıkaracağımı bildiği için az önce doktordan geldikatışları bende duydum sonunda 1 cm olmuş bile doktor boylu poslu maşallah dedi... Evde eşime ne hissettin diye sordum durdu düşündü sen ne hissettin dedi heycanlandım mutlu oldum sevindim dedim... Hmmm dedi oturdu embriyoloji dersinde bunların evrelerini gördük diyo bana ammaaa odunmuş yaaa
10+4 üm canım sorcam işte 10+4 olunca 11 haftanın içinde oluyoz ondan yapabilir mi sence
kızlar bir sitede okudum 11. haftada bebekimizin organları gelişimini tamamlıyormus daha önce okusaydım daha güzel beslenirdimneyse hayırlısı artık ayrıcaaaa bu haftalarda ciltteki değişiklikler çok normalmiişşş genelde cilt bozuluyorsa kız gerginleşip parlıyorsa erkek bebekmiş öle bi hurafede var deniliyor rabiiiimmmm hayırlısıııı
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?