2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok sevindim gurubun ilk cinsiyeti belli olan bebeği galiba allah nazarlardan korusun maşallah size...

gunaydın kızlar bugün kımse yok hayırdır.herkes uyuyormu.............benım bu akşam randevum var ve içimde çok kötü hiisler var allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.....cinsiyeti belli olmuş ilk bebişimizin rabbim sağlıkla oğlunu kuçagına almayı nasip etsin inş.....kanaması olan arkadaşımız nasıl acaba hbr alan varmı merak ettim?

Günaydın kızlar;
2 gündür 1-2 saat ayakta iş yapınca inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum,adım bile atamaz hale geliyorum,daha karnımda çıkmadı bu neyin ağrısı anlayamadım,bulantılarımda oldukça azaldı,kahverengi akıntım hiç olmadı allah korusun da gene de acaba bişeymi oldu diye endişeleniyorum,bundan sonra kendimi asla ve asla yormamaya söz verdim kendime.

günaydın herkese,

pericim duanı okudum,Allah kabul etsin inşallah.

kızlar sizde de göğüs hassasiyetinde azalma var mı,dolgunluk devam edip ağrı,sızı azaldı mı?

annemde öle söyledi :))) ciltim bozuldu demekki kız olucak:))))

canımn ben medikalpark buru hanıma bu ikinci gidişim olacak çok tatlı bi bayan ya sen enreye gidiyorsun

canım ben jinefm de havva hanıma gidiyorum,çok tatlı .zaten bu alandaki doktrolar ister istemez tatlı olmak zorundalar galiba :)
dün kü kontrolün nasıldı? herşey yolundadır inşallah.

:) ben 2 haftadır düğme açık geziyorum,azıcık da fermuar.giydiklerim uzun örtüyor,belli olmuyor.henüz birşey almayı düşünmüyorum azıcık daha büyüsün göbiş bakalım.sadece göbek kısmı sıkıyor,oturunca daha da sıkmasın diye hepten açtım

canım zamanla çok daha heyecanlanacak emin ol göbiş tamamen çıkınca cinsiyet belli olunca hareketlerini hissedince çok farklı bi adam olacak emin ol.. mesela dersini gördüğü bi olayı canlı olarak görmesi bile onu etkilemişe benziyo.. zamanla açılacaktır emin ol...

annam annammm teyzesi onun pipisini yesiiiinnnn.... Hele bak sen şu paşayaaa ahanda burda bakın der gibi erkenden gösterivermiş annesineeeeee Maşallah size canımm.. Rabbim nazarlardan korusuuunnnn

canımm teşekkür ederiz öncelikle.. yazdıklarını gözümde canlandırdım da kendi ailem için gerçekten zor günler geçirmişsiniz.. kayınvalidende pek bi pervahsızmış vallaaa... öyle olmak lazım demekki bu devirdee.... para biriktirme konusunda çooooook haklısın ben daha bebiş olmadan başlamıştım zaten biriktirmeyeeeee iyi kötü birikti biraz kocişe kalsak hiç kenarda paramız olmıcak amaaaaaa akıllı bennn düşündüm o işiii... haberi olsa o parayıda harcarrrr uyussss..... senin engiiiin tecrübelerini sık sık paylaşmanı bekliyoruz canım... aramızda ilk bebeği olan ve yaşı küçük olan çook arkadaşımız varr bende dahil... bizi aydınlat şekeriim...

diğer tecrübeli annelerde paylaşırsaaa çoook seviniriiizzzzz

annemde öle söyledi :))) ciltim bozuldu demekki kız olucak:))))

benim cilt fena, haftasonu çok ünlü bir doktora gittim bir dünya da para verdim itiraz etmeme rağmen bir sakıncası yok deyip bir ışın verdiler yüzüme ve kaç gündür onun endişesini çekiyorum, bugün cihazın dağıtımcısından mail geldi hamileliğin ilk dört ayında önerilmiyormuş şimdi ne yapayacağım???

Bizde geçen hafta başladık para biriktirmeye her hafta biraz koyuyoruz doğuma kadar ellemicez Allah nasip ederse bebeğimiZin ihtiyaçlarını alırız yada arabasını alırız diye . Ben yurt dışında olduğum için fazla gelenim olmaz belki kayınvalidemin bir kaç arkadaşı birde annemi getittirmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa. Kayınvalidem den yana sıkıntım yok çok şükür ama Türkiye'de olsak daha çok gelen olurdu ozaman sıkıntı çok olurdu :)))) fazla misafir de insanı sıkar

deragun cnm tebrik ederim Allahım nazarlardan korusun inşallah.

pericimm duanı okudum canım Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydınlar
kızlar grip oldum yatak döşek yatıyorum gece ateşlendim birde.çğleden sonra dra gidicem rapor alırım herhalde.
peericim duanı okudum canım Allah kabul etsin.
peri hamisseyda dra gidecekti haber yok dimi
deragun ne güzel erkenden belli olmuş cinsiyeti
yeha canım dualarımız seninle

kızlar ben napiym şimdi ilaç kullanmayı düşünmüyorum ama neye baksam hamilelikte zararlı diyor bitkisel çayları önermiyolar zaten napsam acaba
birde hangi dra gitsem hala karar veremedim kendi kadın doğumcum uzak ve full dolu zaten perşembe randevumuz var.şimdi sadece dahiliyeyi gidip rapor mu alsam bu durumda illa bir kadın doğumcuya görünmek gerekirmi

Günaydın kızlar doktordan geldik şimdi kanamam geçmiş ilaç içmene gerek yok dedi kalp atışları düzenli dedi suyu gösterdi yetrli dedi 10+4 üm tam gününde gidiyosun dedi hareketlerini gördüm ellerini oynatıyodu hareketliydi 2 hafta sonraya gün verdi 12+4 de 25 aralıkta ikili test için çok sükür o kadar korkuyodum ki dua okuya okuya girdim allahım çok şükür kilo alımın fazla dedi bide abur cubur yeme dedi yemiyorum aslında ama anlamadım kanaması olan arkadaşımın tez vakitte iyi haberini alırız işallah rabbim korusun

aynen öyle canım ben de ablamın doğumundan biliyorum annemin ne çektiğini.gündüz ziyarete gelenlere pasta,börek akşam babamlar da yemeğe gelirdi onlara yemek,bir yandan lohusa şerbeti kaynatırdı annneciğim,iş çıkışı yardım ediyordum ama yattığı yeri bilmiyordu yorgunluktan.olan kız annelerine oluyor gerçekten,benim kv den de birşey beklenmez,yapamam elim ayağım tutmuyor der ama iştahlı iştahlı yemek yer.yemeğe çağırırsın sağol gelirim inşallah dersin değil mi? ne yemek var diye sorar ,bana gelir o an gelenler.Allah ne verdiyse derim hep.ne ayıp alışık olmadığın birçok huy,tavır,duymaya alışkın olmadıgın laf,söz eşin için katlanıyorsun mecbur.
ablamın kayınvalidesi az da olsa ucundan tutmuştu iişin 1-2 gün de olsa ama benimki inan köşe taşı gibi oturur bana da gelirler.
düşünüyorm oğlum olursa ben de mi gelinime böyle davranırım diye.yok bu karakter,görgü meselesi.

Sadece rapor al canım zaten ilaç kullanılmıyor bol bol meyve ye iyi bak kendine de bebeğinede. Allah acil şifalar versin canım tez zamanda iyi olursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…