Haber var mı yehadan ?(null)
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
kızlar bir sitede okudum 11. haftada bebekimizin organları gelişimini tamamlıyormus daha önce okusaydım daha güzel beslenirdimneyse hayırlısı artık ayrıcaaaa bu haftalarda ciltteki değişiklikler çok normalmiişşş genelde cilt bozuluyorsa kız gerginleşip parlıyorsa erkek bebekmiş öle bi hurafede var deniliyor rabiiiimmmm hayırlısıııı
canımn ben medikalpark buru hanıma bu ikinci gidişim olacak çok tatlı bi bayan ya sen enreye gidiyorsun
göbek yoktu bende hala yok annemin 6. ayda belli olmaya başlamış, ama kalçalarım genişledi sanırım leğen kemiklerimde ağrı var hissediyorum genişlediğini, 34-36 giyiyordum şuan 36 sıkıyor geçen alışveriş merkezine gittik eşimle dayanamıyorum pantalonun düğmesini açıcam dedim açtım :) üstüme giydiğim şey uzundu Allahtan :)
Keşke eşim bıraksa beni kendim gitsemannem kardeşim burda olsalar birlikte gitsek hem çalışan biriydim bu sene evde durup kpss haZırlanayım dedim hamile olduğumu öğrendim eve tıkılı kaldım ne akşamları bir yürüyüş ne bir sohbet sabah kalk kahvltı yap otur uykun gelsin uyu biraz kalk atıştır akşam yemeği yap yemek ye sonrada yat uyu bütün günlerim böyle geçiyor... Eşimden ne bir ilgi ne bir sohbet kendi kendime yaşıyorum burda ;(
Bugunde gitmeseydik cingar cıkaracağımı bildiği için az önce doktordan geldikatışları bende duydum sonunda 1 cm olmuş bile doktor boylu poslu maşallah dedi... Evde eşime ne hissettin diye sordum durdu düşündü sen ne hissettin dedi heycanlandım mutlu oldum sevindim dedim... Hmmm dedi oturdu embriyoloji dersinde bunların evrelerini gördük diyo bana ammaaa odunmuş yaaa
kızlar ben geldim benim bebeiş erkenden pipisini gösterdi tam d aiçime doğan gibi erkek olacakmış hep gözüm maviye gidiyordu zaten elleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah hiç bi grm kilo almamışım karnım neden böle büyüdü dedim gazdır dedi bi de boyu 3cm yani benim gibi minyon bi bebek
Cancağızlarım geçmişten yazımı görmeyenler için tekrar edeyim
Nacizane tecrübemden bahsetmek istemiştim doğum sonrası ihtiyaç duyulan maddi manevi ihtiyaç kayınvalideyle ve etrafla mücade konusu
Çok erken bi yazı gibi gelebilir ama değil kızlar
Öncelikle bebişlerin birsürü masrafı olacak kıyafetler yataklar odalar kremler doktor aşı paraları vs de vs...
Benim size tavsiyem maddi olarak çok çok iyi olmayanlar için tabi kenara ayda belli bi para atıp unutmanızı tavsiye ederim neden mi mutlaka 40 nız çıkana kadar yardımcı olan biri şart
inanın annem 40 mız çıkana kadar 5,6 kilo vermişti gelen,giden ,ben ,bebeğim ,eşim işten geliyor ona yemek ,bebek görmeye gelen pasta börek, kadın mahvolmuştu bide benim kayınvalide çok yüklenmişti aman tatlısızlık çıkmasın falan filan diye yuttuk birsürü haksızlığı eşim akşam gelirdi onu çekerdi kenara yok bebeği sevdirmiyorlar yok komşularım gelmek istedi haftaya diye reddettiler uyuz kadın annemin canı çıkıyo zaten bi nefes alcaz yok bugün bilmem kimleri çağırdım (görümcemler) çok özlemişler bebeği 2 gün önce bizdelerdi aslında yemek yapın demeler ben yaşlıyım senin annenin maşallahı var diyip kahkah gülmeler sadece ilk gün bezelye pilav yapmıştı dersin sarmalar su börekleri açmış çekti k...nı kenara benden bu kadar o lafı hala unutmuyorum kadın kendini bi çekti kenara o çekiş o çekiş annemde yazık gelenin gidenin haddi hesabı yok koştur allah koştur bana demezmi ay aslında bizde doğum yapan kişiye 1 hafta boyunca hergün yemeğe gelinir annemi resmen hizmetçi gibi kullandı s...k kadın hakkımız olsun daha neler neler yaşadım zamanla paylaşırım
o zaman ilk doğumum tecrübesizim tabi sadece bebeğin ihtiyaçları için parayı kullandık normal zaman gibi olcak zannetik aman yaparız 2 misafir değilmi dedik ama inanın kızlar öyle olmuyo bırakın geleni gideni sizin dağınıklığınız bile o kadar oluyor ki yetişemiyosunuz olan annelerimize oluyor oyüzlen herşeyden ayrı bi para atmanızı tavsiye ederim
Ben napıcam şimdi allah nasip ederse ayda belli bi para atıyorum ve o parayı unutuyorum gerekirse hergün dışardan yemek sterim annemi o duruma sokmam
bide 1 ay 40 gün artık durumuna göre gelen giden bitene kadar kadın tutcam hergün 1,2 saat uğrasın bizi bi toparlayıp gitsin istiyorum
şiddetle tavsiye ediyorum kızlar herşey haricinde bi para atın kenara haklıymışsın diyceksiniz doğum yapan çevrenizdeki herkese sorun fikir alın derim
annem bile kenara para atıyo canımızdan kıymetli değil o zaman elimizde para olsaydı böylemi olurdu diyo
annemde öle söyledi :))) ciltim bozuldu demekki kız olucak:))))
Kızlar birşey sormak istiyorum. Yarın doktor kontrolüm var, 2.kontrolümüz olacak inşallah. Doktorum ilk gidişimde bir dahaki gelişine birkaç tane test yapıcaz demişti. Bunlar neler acaba, hiç bilgim yok, ilk hamileliğim sonuçta..
toksoplazma,hıv,hepatit,vdrl,tsh,hemogram,açlık kan şekeri,anti hbs,rubella.cmv gibi testleri yaptıracaktır muhtemelen.
canım zamanla çok daha heyecanlanacak emin ol göbiş tamamen çıkınca cinsiyet belli olunca hareketlerini hissedince çok farklı bi adam olacak emin ol.. mesela dersini gördüğü bi olayı canlı olarak görmesi bile onu etkilemişe benziyo.. zamanla açılacaktır emin ol...
annam annammm teyzesi onun pipisini yesiiiinnnn.... Hele bak sen şu paşayaaa ahanda burda bakın der gibi erkenden gösterivermiş annesineeeeeeMaşallah size canımm.. Rabbim nazarlardan korusuuunnnn
canımm teşekkür ederiz öncelikle.. yazdıklarını gözümde canlandırdım da kendi ailem için gerçekten zor günler geçirmişsiniz.. kayınvalidende pek bi pervahsızmış vallaaa... öyle olmak lazım demekki bu devirdee.... para biriktirme konusunda çooooook haklısın ben daha bebiş olmadan başlamıştım zaten biriktirmeyeeeeeiyi kötü birikti biraz kocişe kalsak hiç kenarda paramız olmıcak amaaaaaa akıllı bennn düşündüm o işiii... haberi olsa o parayıda harcarrrr uyussss..... senin engiiiin tecrübelerini sık sık paylaşmanı bekliyoruz canım... aramızda ilk bebeği olan ve yaşı küçük olan çook arkadaşımız varr bende dahil... bizi aydınlat şekeriim...
diğer tecrübeli annelerde paylaşırsaaa çoook seviniriiizzzzz
Cancağızlarım geçmişten yazımı görmeyenler için tekrar edeyim
Nacizane tecrübemden bahsetmek istemiştim doğum sonrası ihtiyaç duyulan maddi manevi ihtiyaç kayınvalideyle ve etrafla mücade konusu
Çok erken bi yazı gibi gelebilir ama değil kızlar
Öncelikle bebişlerin birsürü masrafı olacak kıyafetler yataklar odalar kremler doktor aşı paraları vs de vs...
Benim size tavsiyem maddi olarak çok çok iyi olmayanlar için tabi kenara ayda belli bi para atıp unutmanızı tavsiye ederim neden mi mutlaka 40 nız çıkana kadar yardımcı olan biri şart
inanın annem 40 mız çıkana kadar 5,6 kilo vermişti gelen,giden ,ben ,bebeğim ,eşim işten geliyor ona yemek ,bebek görmeye gelen pasta börek, kadın mahvolmuştu bide benim kayınvalide çok yüklenmişti aman tatlısızlık çıkmasın falan filan diye yuttuk birsürü haksızlığı eşim akşam gelirdi onu çekerdi kenara yok bebeği sevdirmiyorlar yok komşularım gelmek istedi haftaya diye reddettiler uyuz kadın annemin canı çıkıyo zaten bi nefes alcaz yok bugün bilmem kimleri çağırdım (görümcemler) çok özlemişler bebeği 2 gün önce bizdelerdi aslında yemek yapın demeler ben yaşlıyım senin annenin maşallahı var diyip kahkah gülmeler sadece ilk gün bezelye pilav yapmıştı dersin sarmalar su börekleri açmış çekti k...nı kenara benden bu kadar o lafı hala unutmuyorum kadın kendini bi çekti kenara o çekiş o çekiş annemde yazık gelenin gidenin haddi hesabı yok koştur allah koştur bana demezmi ay aslında bizde doğum yapan kişiye 1 hafta boyunca hergün yemeğe gelinir annemi resmen hizmetçi gibi kullandı s...k kadın hakkımız olsun daha neler neler yaşadım zamanla paylaşırım
o zaman ilk doğumum tecrübesizim tabi sadece bebeğin ihtiyaçları için parayı kullandık normal zaman gibi olcak zannetik aman yaparız 2 misafir değilmi dedik ama inanın kızlar öyle olmuyo bırakın geleni gideni sizin dağınıklığınız bile o kadar oluyor ki yetişemiyosunuz olan annelerimize oluyor oyüzlen herşeyden ayrı bi para atmanızı tavsiye ederim
Ben napıcam şimdi allah nasip ederse ayda belli bi para atıyorum ve o parayı unutuyorum gerekirse hergün dışardan yemek sterim annemi o duruma sokmam
bide 1 ay 40 gün artık durumuna göre gelen giden bitene kadar kadın tutcam hergün 1,2 saat uğrasın bizi bi toparlayıp gitsin istiyorum
şiddetle tavsiye ediyorum kızlar herşey haricinde bi para atın kenara haklıymışsın diyceksiniz doğum yapan çevrenizdeki herkese sorun fikir alın derim
annem bile kenara para atıyo canımızdan kıymetli değil o zaman elimizde para olsaydı böylemi olurdu diyo
günaydınlar
kızlar grip oldum yatak döşek yatıyorum gece ateşlendim birde.çğleden sonra dra gidicem rapor alırım herhalde.
peericim duanı okudum canım Allah kabul etsin.
peri hamisseyda dra gidecekti haber yok dimi
deragun ne güzel erkenden belli olmuş cinsiyeti
yeha canım dualarımız seninle
kızlar ben napiym şimdi ilaç kullanmayı düşünmüyorum ama neye baksam hamilelikte zararlı diyor bitkisel çayları önermiyolar zaten napsam acaba
birde hangi dra gitsem hala karar veremedim kendi kadın doğumcum uzak ve full dolu zaten perşembe randevumuz var.şimdi sadece dahiliyeyi gidip rapor mu alsam bu durumda illa bir kadın doğumcuya görünmek gerekirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?