2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım benim çok geçmiş olsun aynı acıyı bende 4 ay önce yaşadım gerçekten çok zor yaşayamayan bilemez bu tarifsiz acıyı ümidini umudunu kaybetme canım Rabbim büyük ben ilk regl döneminden hemen sonra hamile kaldım yeniden inşallah bı sefer kucağıma almak nasıp olur sende yıpratma kendini canım Rabbim büyük en yakın zamanda seninde kucağına bi bebek nasip eder inşallah .

Çok sevindim canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin rüyanda ne görürsen o olur diyorlar ya hayırlısı inşallah sen kaçıncı haftandasın ?

Son düzenleme:
kızlarrr 1,5 kılo almısım daha 9+3 sanırım cok erken kılo almaya basladım ustelık cokta iştahsızım nasıl oldu anlamadım

Bugün doktora gidicez çok heyecanlıyım boğazım düğümleniyor sanki inşallah kötü birşey yoktur dua edin bizim için lütfen . İnşallah güzel haberlerle dönerim bebeğimi görürüm inşallah .

Hiç korkma güzel haberler vereceksin tadını çıkar

ben yanlış anlamışım ilk 40 günde bitirmiştim sübhanallah demiştim ama yalnızca sübhanaallahi ve bihamdihi demedim ama niyetim oydu rabbim kabul eder inşallahh ama daha 12 haftalığım okurum inşallahhh

11+1 benimde canımm

ay maşallah yerim senin bebişini bende cuma koyarım inşallah taramaya ilk gidecek benim sanırım dua edin kızlar bana olurmu belki cinsiyetinide söyler

kızlarrr 1,5 kılo almısım daha 9+3 sanırım cok erken kılo almaya basladım ustelık cokta iştahsızım nasıl oldu anlamadım

10+5 im ben 3 kilo aldım doktor bu ne dedi gerçi sen iştahsızmışşın ama bende çok yemiyorum abartmıyorum anlamadım gerçi zayıfım pek belli olmuyo biraz tombiş olucaz bebeklerimiz için iyi olsunlarda

evet cn bılıyorumm yapmaya calısıyorummm ,hatım dede 6.cuz deyım ınsl.ve bır hatım de ark.yaptı bugun dua lıcagız ınsll ark.daa ona gıdecegımm bebegımleeeeeeeeeeeeeeeee cok sukurrrrr

rabbim kolaylık versın canım,,sabır versın canım ınsl en kısa zamanda daha hayırlı daha saglıklı bır evlat verır dua ıle ınslll

ayy cnmmm ınsl gusel haberlerle donersınız bızımkınede 1 gun kaldı cuma gunu oglenden sonraaa bebegımı gormeye gıdecegız kocısle ınsll

canım rabbim kabul etsin duanı okudum..
:119: ya kızlar çok mutluyum sizden dua istedim zaten cuma günü dua sırası bendeymişşş çok şükür sorunsuz halleder gelir fotolarımızı gösteririz teyzelerine:119:

içini ferah tut olurmu tatlım ne kendini ne bebişini üzmeeeee hiiç bişey olamayacak bu kadar hamiş senin için dua ediyorken pıtırcanına hiç bişeycik olmaz.. çoook güzel haberlerini bekliyoruz merakla

Duanı okudum canım Allah kabul etsin . Sağlıklı sıhatli kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah .

canım çok sağol, cümlemize allah sağlıkla nasip etsin inşaallah :))

ilk 3 ayda 1,5-3 kilo normal diyorlsr ben 6-9 haftalar arası 3 kilo aldım şimdi yerimde sayıyorum :))

canım güzel haberlerini bekliyoruz

canım duanı okudum allah kabul eder inş.

sağol canım, hepimizin duaları kabul olur inş. :))

amin canım sağol, inş. güzel güzel fotolarınızı bekliyoruz

bende aldım sanıyodum ama vermişim işin ilginç kısmı karnım sabahları küçük akşamları kocaman oluyo 5 aylık sankiii kime sorsam gazdır o gazdır diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…