Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
günaydın kızlar,
Bugün bebeğimi rüyamda gördüm,ultrasondan bakıyodum,cinsiyeti erkekmiş,pek çirkin ama olsun benim bebeğim severim onu diyodum
artık nasıl bir bilinçaltıysa işlemişte işlemiş
henüz 9+2 yim senacım
Bugün doktora gidicez çok heyecanlıyım boğazım düğümleniyor sanki inşallah kötü birşey yoktur dua edin bizim için lütfen . İnşallah güzel haberlerle dönerim bebeğimi görürüm inşallah .
Daha var cinsiyet öğrenmeye aramızda 1 hafta var bende 10+2 Allah nasip ederse .
arkadaşlar öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim..
'sübhanallahi ve bi hamdihi' ilk 4 ay içinde 70 bin defa okuduğumuzda Allah ın izniyle bebeklerimiz inşallah sağlıklı, engelsiz kucağımızda olacaklar..
'gaf suresi' okumaya devam ettiğimizde ahlaklı evlatlara sahip olmamıza vesile olacak inşallah..
'meryem ve yusuf' surelerini okumakta faydalıymış..
tabi hatim etmek daha bir tatlı.. dadından yenmez.. :)
Herkeze günaydın hamişlerbenim bebiş 30 haziran gözüküyor o yüzden haziran annelerini takip ediyorum ama onlar neredeyse benden 2 üç hafta önde burada mı olmalıyım bilemedim )şuan11+3 deyim bana yakın olan kim var acaba
Arkadaşlar Cumartesi günkü ultrason görüntümüz tam 9 haftalık.
Solda büyük yuvarlak kafası sağdaki gövdesi küçük parıltılar şeklinde olan noktalar ise el ve ayakları oluyor. Kağıt biraz katlanmış o yüzden ortadaki çizgiyi dikkate almayın arkadaşlar
Eki Görüntüle 574430
Hiç korkma güzel haberler vereceksin tadını çıkar
belki 1 aydan bile fazla var,ne meraklı bir bekleyiş yaa , çok zor beklemek sabırsızlanıyorum
kızlarrr 1,5 kılo almısım daha 9+3sanırım cok erken kılo almaya basladım ustelık cokta iştahsızım nasıl oldu anlamadım
arkadaşlar öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim..
'sübhanallahi ve bi hamdihi' ilk 4 ay içinde 70 bin defa okuduğumuzda Allah ın izniyle bebeklerimiz inşallah sağlıklı, engelsiz kucağımızda olacaklar..
'gaf suresi' okumaya devam ettiğimizde ahlaklı evlatlara sahip olmamıza vesile olacak inşallah..
'meryem ve yusuf' surelerini okumakta faydalıymış..
tabi hatim etmek daha bir tatlı.. dadından yenmez.. :)
rabbim kolaylık versın canım,,sabır versın canım ınsl en kısa zamanda daha hayırlı daha saglıklı bır evlat verır dua ıle ınslllMeraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
Bugün doktora gidicez çok heyecanlıyım boğazım düğümleniyor sanki inşallah kötü birşey yoktur dua edin bizim için lütfen . İnşallah güzel haberlerle dönerim bebeğimi görürüm inşallah .
Duanı okudum canım Allah kabul etsin . Sağlıklı sıhatli kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah .
kızlarrr 1,5 kılo almısım daha 9+3sanırım cok erken kılo almaya basladım ustelık cokta iştahsızım nasıl oldu anlamadım
canım duanı okudum allah kabul eder inş.
canım rabbim kabul etsin duanı okudum..
:119: ya kızlar çok mutluyum sizden dua istedim zaten cuma günü dua sırası bendeymişşş çok şükür sorunsuz halleder gelir fotolarımızı gösteririz teyzelerine:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?