2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
cnm maaşallah subhanaallahhh gözünaydınnn

canım gozun aydın bende bu hafta arası gıdıcem catlıyorum artık. cınsıyet hakkında tahmin yaptımı hıc doktor. ben cokkkkk merak edıyorummmmmmmm

sağolun kızlar darısı herkesin başına,sordum cinsiyetini ama daha çok erken dedi,ilk bebiş zaten çokta önemli değil sağlıklı olsunda
ikili test için gün verdi 2 hafta sonraya,ense kalınlığını ölçüp kan testi yapılacak dedi,zaten ense kalınlığı anormal olsa şimdided belli olurdu dedi,herşey yolundaymış,inşallah böyle devam eder,çok şükürr ya bir ay o kadar zor geçti ki merak içide yaşıyomu diyerek gittim resmen,maşalla bebişime göbek bile atıyodu bize

benim doktorda yaptı geçen ay çok şüküe ii çıktı, bu ay için bişey demedi,2 hafta sonra gidicem zaten o zaman yapar belki sorarım bende,kanama olursa o iğneyi erken yapıyolar aklınızda olsun

sağol cnm valla öyle insan çıkmak istemiyo,bizim doktor sağolsun baya izletti
kan uyuşmazlığı konusunda aynen sana katılıyoorum bende araştırdımidoktorda aynılarını söyledi

benim doktorda yaptı geçen ay çok şüküe ii çıktı, bu ay için bişey demedi,2 hafta sonra gidicem zaten o zaman yapar belki sorarım bende,kanama olursa o iğneyi erken yapıyolar aklınızda olsun

Tedbir bizden,takdir Allahtan kızlar,içinizi ferah tutun...

sağol cnm valla öyle insan çıkmak istemiyo,bizim doktor sağolsun baya izletti
kan uyuşmazlığı konusunda aynen sana katılıyoorum bende araştırdımidoktorda aynılarını söyledi

evet 3 gun cok yogundumm cok cok az hafıfı kahfe akıntı olmustu dr emen uyusmazlık ıgne-sını yapaılım dedı cok sukur bırseyımız yok ondandır bebegım de ıyı rabbıme emanetızz hepımızdeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sukur bıze bu anları yasatana sukurler hamdı senalar olsun elhamdulıllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

fınduk taneeeeeeeeeeeeeemmm benımmmmm allerı kollay bası godesı bellı yusunude donmeustu babamız gelıcek dıyee hehehe cok sukur ALLAH IMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Benin doktorumda ilk kontrolümde istemişti bunları.Hepsi Önemli testler.yaptırmalısın bence geç kalmadan yaptır.

geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibi hayırlısı rabbim

cnm doktora gittin mi ne dedi?sen neredeyse 3 aylık olmuşsun alla alla,Rabbim yardımcın olsun inş. korusun bebeğinii

bu konuyu ben doktoruma sormuştum canım ilk 3 ay istediğim gibi yatabileceğimi söylemişti.

Bu konuyla ilgili bir makale de var detaylıca anlatılmış neden nasıl yatmak gerektiği, dilerseniz okuyabilirsiniz:

Hamilelikte (gebelikte) nasıl ve hangi yana yatmalı?
Hamilelikte özellikle sol yana yatış pozisyonu önerilir. Neden sağ tarafa değil de sol tarafa? Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar (vena kava inferior) geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yaapr ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Sağ tarafa yatıldığında kalbe dönen kan azalacağı için vücuttaki şişlikler artabilir. Sol yana yatıldığında tersine plasentaya (bebeğin eşine) giden kan artar, böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Sol yana yatarken sırtınızın arkasına büyükçe bir yastık koyarak hem daha rahat edersiniz hem de uykudayken sağa dönmeyi engelleyebilirsiniz.

İlk 3 ay, yatış pozisyonu:
Hamileliğin ilk 3 ayında yatış pozisyonu önemli değildir, yüzüstü hariç her pozisyonda yatılabilir çünkü bu aylarda rahim küçük ve hafif olduğu için damarları bası yapmaz.

Hamilelikte sırtüstü yatmak:
Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler.

Hamilelikte yüz üstü yatmak:
Hamilelikte yüzüstü yatmamak gerekir. Tahmin edilebileceği gibi bu pozisyonda rahim ve bebek baskıya uğrayabilir.

Kaynak:HAMİLELİKTE NASIL YATILIR? (YATIŞ POZİSYONU)

19asos03 ve ajikal dualarınız okundu kızlar inş herşey yolunda gider,bebişleriniz sağlıklı gelsin kucaklarınıza

kızlar aradım dr u en etkili iğneyi vurdum yapıcak hiç bişey yok dedi su içip yatıcaksın dedi bende öle yapıyorum dualarınızı esirgemeyin benden

Selamlar sevgiler hamisler Uzun bir aradan sonra hepinize merhaba. Ben midemle bogusmaktan vakit bulup sizlere vakit pek ayiramadim. iNsallah hepinizin hamisligi iyi gidiyordur. Evde sürekli istirahat ediyorum. Benim mide sorunlari disinda her sey iyi diyebilirim. Yalniz Son bir kaç gündür burnumda sızı seklinde kanama oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaslar aranızda?

kızlar aradım dr u en etkili iğneyi vurdum yapıcak hiç bişey yok dedi su içip yatıcaksın dedi bende öle yapıyorum dualarınızı esirgemeyin benden

canim insallah birsey olmayacak rabbim koruyacaktir bebeginin sen kendine dikkat et ve dinlen

birkac gundur giremedim bayagi konu konusmussunuz bu arada efsun arkadasimin basi sagolsun uzuldumrabbim en kisa zamanda nasip etsin

kızlar haberiniz var.bebeğim gitti.zor zamanlardan geçiyorum ama RAbbime sığındım beterinden korusun diyorum inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle kavuşurum kuzumun kardeşine.
kafam çok karışık kendi drumla ilgili nasıl göremedi yada 12 saatte ne oldu da düştü.ben acile gittiğimde halen kanamam yoktu sadece tuvalette peçete kahverengi ile kırmızı arası birşey geliyordu birde karnım ağrıyordu tabi.acildeki dr görmedi bile bebeği düşünün 12 saat bile olmamış klap atışını kendisini görmüşüz nasıl bir şok..acildeki dr alttan bakarken inanılmaz bir kan boşaldı.oluk oluk aktı resmen apar topar kürtaja aldılar zaten.kürtajdadn sonra dr dedi bebek resmen rahim ağzındaydı çok kolay bir kürtaj oldu dedim 12 saatte nasıl olur kendi drum nasıl göremez dedi artık düşünme bunları olan oldu ddiye teselli etti napsın kadın.
neyse güzel paylaşımlarda bulunduk sağolunRabbiim hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza
umudum en yakın zamanda tekarardan hamile kalıp sağlıkla kavuşmak ama iyi olmaya çalışıyorum.
topik içinde kazene msj atıp devrederim birine
hepiniz ve kuzularınız Allaha emanet olun
ben arada gelir bakarım size

Dualarımız seninle. Ben daha önce 4 düşük yapmış birisi olarak sana önerim tevekkülünü sağlam tut. Ne gelirse her şey Rabb'inden. Yat hiç kalkma. Bolca dua et.. Hayırlısını dile. Benim arkadaşımın kanaması topuğundan aşağı aktı. Yine de düşürmedi. Nur topu gibi oğlu oldu. Sakın umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…