cnm maaşallah subhanaallahhhgözünaydınnn
canım gozun aydın bende bu hafta arası gıdıcem catlıyorum artık. cınsıyet hakkında tahmin yaptımı hıc doktor. ben cokkkkk merak edıyorummmmmmmm
cok sukurcanım dr sag dıyınce ohh cok sukur dedımm ve bebegımı ınceledımm hhe ellerı fılan bellı olusyaa bır degısık oldumm yaaa oyy annesının finduguuuuu
ben gorendıgımden berı soluma yatıyorum dıkkatt yus ustu ve sırt ustu yatmak yasak!!!!en guselı soll kan dolasımı sagdan oluyormus cunkuu yus ustu olurda gece yatarım dıeee bacak arama kırlent yada yastık koyuyorumm aklınızda olsun dıkkat edınn dr da uyardı ben yus ustusuz yatamam cunkuuuuuuuuuuu
[
bende birkaç gündüryüz üstü yatamıyorum oysa öyle uyurdum . gece dönersem şayet uyanıyorm rahatsız oluyorum artık zaten karnım çok şiş ondandır herhalde
Bende ilk yattığımda yatamıyorum akşamları daha çok şiş oluyor karnımız sabaha doğru iniyor ozaman yatabiliyorum şimdilik .
kramplar normal cnm magnezyum eksıklıgınden oluyor bnede maden suyunda bol magnezyum oldugu ıcın gunluk bır tane ıcmeye calısıyorum tadını sevmedıgım ıcın kacıyorum esm zorluyooomerhaba hanımlar;karnımda kasılmalar oluyorrr ve bacağımda uyuşma acaba normal midir?dr ılerkı aylarda ılacını vercem sımdılık maden suyu ıc dedııı
cnm bebegın nefesı kesılır dıye mıss yus ustu ısın,sırt ustu ıcınde bebegınn kasılıyormusymus nee bana dr soluna yada sagına yat dedııı bende alıstımm gece donmemek ıcındee bacak arama kırlent koyuyorumm hehehsırt üstü yatmanın yasak olduğunu bilmyordum o neden yasak kiii:18::18::18::18:
Günaydın annisler nasilsiniz bugun bakalım siz ve pitirciklariniz az sonra Bende okicam bütün hepimize. Bu arada benim daha ikili teste bir ay var ama ben yapturmicam zaten cevremdeki Herkes down sendromlu olmasi icin kan uyusmazligi olmasi gerektigini soyledi esimle Bende cok Sukur kan uyusmazligi Yok
kan uyuşmazlığı bizde var ilk kez duyuyorum böyle birşeyi :44:
bizimde kan uyuşmazlığımız var ama , kan uyuşmazlığına bağlamak saçma olur,bir sürü sebebi vardır,
kan uyuşmazlıgı bebegın down sendromlu yada ozurlu olasını gerektırmıyor ben o kadar arastırdımm o kadar dr sordum cok sukur bırıncı bebekde hıc bır sey olmazz ama 7.ayda yada hamılelık esnasında ıgne dedıler(benım ıgnemde gecen hafta vuruldu ayrıca)bu ıgne karnındakı bebek ıcın degıl ıkınc gebelıgının on hazırlıgı vucudunun alısması ıcın dıyede vurguladı ılk gebelık cıın degıl ona bırsey olmaz allah ın ıznı ıle dedıı yanı anlıcagınız down send.(rabbım bılır hayırlısını)da kan uyusmazlıgı ıle alakası yok!bunu hangı komsun dedı ıse böle soyleyebılırsın kı ben 4 sendır arastırmadıgım net sıte dr kalmadıı ve 4 senden sonra buldum cok sukur he rabbım verırıse bu kan uyusmazlıgı ıle alakası yok!dr o kadar emın yanı ark.dedıgı gıbı belkıde kromozon sayısından oluyordur onu bılemem , ama gorumcemde(2 aylık oglu)oglunun ense kalınlıgı sınırda ıdı doguncada suphelendıler suan genetık test yaptılar sonuc beklıyorlar onada yasın 35 ustu oldugu ıcın geneli 35 yasdan sonrakı hamılelıklerde cıkar demısler rabbımın emrı tabii kımseye kaldıramayagı yuku yuklemez ınsallah sag saglımde kucagımıza aldırır(aminn)böyle ıste benım yorumum canım!!
kızlar bebişimi gördüm sonunda çok tatlı kocaman olmuş 1 aydır görmemiştim,önceden gittiğimde hiçbişey anlamamıştım,şimdi herşeyi belli elleri ayakları,göbek atıyodu,doktor şov yapıyo size dedi,tam gününde çıktı bebişim 10+2 doğum atrihi falanda tam günündedymiş çok güzel dedi doktor çok mutluyummmmmmmmgozun aydınn skerımmm ne guseldı demı dun bende dıyorum esıme bırazda kalalımm yaa dıe oda doymadın dıyorr ama ne yapımm bır ay goremıcemm:26:cok sukur saglıklııı bebegımız ama ozledımm ya resmıne bakıyorum öleee göbişde cıktı otururken kalkerken katta az once evı supururken egılırken ben burdayım dıyrrr erkenden cıktı gobecegımmm ohhh cok sukur yasatanaaaaaaaaaaaaa benımıde 10+6 olucakken 10+2 cıktı dundenn yaaaaaaaaa dr normal dedı ama bılmekı cok sukur kese ve bebegn olcumu aynı dedı normal dedı cok sukurrrrr
evet her ay vücut antikor üretiyor mu diye indirect coombs diye bir test vardı sanırım doktorun onu istemesi lazım ve kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar kanamanız olursa uyuşmazlık iğnesinin hemen vurulması lazım unutmayın.
27. haftadada iğne vuruluyor.doğumdada çocuğun kan grubuna göre bir iğne daha vuruyorlar diğer hamilelik için..
benim doktorda yaptı geçen ay çok şüküe ii çıktı, bu ay için bişey demedi,2 hafta sonra gidicem zaten o zaman yapar belki sorarım bende,kanama olursa o iğneyi erken yapıyolar aklınızda olsun
Tedbir bizden,takdir Allahtan kızlar,içinizi ferah tutun...
sağol cnm valla öyle insan çıkmak istemiyo,bizim doktor sağolsun baya izletti
kan uyuşmazlığı konusunda aynen sana katılıyoorum bende araştırdımidoktorda aynılarını söyledi
hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibihayırlısı rabbim
İyi akşamlarr güzel anne adayları :)) Topik sahibemiz Efsun Hanım için çok üzüldüm.Rabbim bu acının tekrarını göstermesin.İnşallah en kısa zamanda toparlanır...
Bugün benimde kontrolum vardı ama doktorum rahatsızmış hastaneden arayıp randevumu pazartesiye alıp alamayacağımı sordular.Artık pazartesiyi bekleyeceğim mucizemi görebilmek içindoktor değiştirmek de istemiyorum..Benim bi sorum olacak yüzüstü yatmayı çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebeğe zararı olur diye yüzüstü yatmıyorum.Saçma bi düşünce mi bu sizce
geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibihayırlısı rabbim
kızlar aradım dr u en etkili iğneyi vurdum yapıcak hiç bişey yok dedi su içip yatıcaksın dedi bende öle yapıyorum dualarınızı esirgemeyin benden
kızlar aradım dr u en etkili iğneyi vurdum yapıcak hiç bişey yok dedi su içip yatıcaksın dedi bende öle yapıyorum dualarınızı esirgemeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?