2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Allah Sabir versin..hakkınızda hayırlısı olsun...
benim doktorum ilk 3. Ayda olan düşüklerin cogunun sendromlu ve özürlü dogabilecek cocukların vücuttan atılma istegi ile olduğunu söylemişti..ilk gebeliğimde benimde kanamalarım vardı..bu doğal yasam kanunudur ...vücut düzgün olmayan yapıyı atmak kurtulmak ister..tabiki uzulecez ama bunu da bilerek Allah ımıza şükürler edicez demişti..biz bbekledik vücut kabul etti sapasaglam yanımda kuzum..o yuzdennnn
O melek icinde senin icinde Allah en hayirli olanı yazmıştır..
Bak gor ne guzel meleklerin olucak senin ılerde..zamanı gelince...
seni ennnnnnn cok seven kim...Rabb'in...dua et basına gelene.. Her şey guzel olucak...hic unutma..

efsun canım allah sabır versin rabbim demekki sana daha iyisini nasip etmek istedi allaha emanet ol

Rabbim bol sabır versin sana.aramadan yine hemen hamile kalırsın inşaallah.senin için çok dua edicem canım

kızlar bişey soracam
az önce hazıran annlerine baktımda
ikili testi genelde yaptırmıyolar
ikilisine az kalanlar yada yaptıranlar var mı
ben 25 aralıkta gidecem 2li için

Herkese günaydın duamı okuyan ve okuayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,Rabbim hepimizin bebişlerini korusun bende dua ederken öncelikle kişi ismini ve herkes için diyerek dua ediyorum.

Bu arada bende ikili yaptırırım heralde,düşünmedim bu konuyu çok fazla ama yaptırıcam gibi görünüyor

Canım duanı okudum Rabbim kabul eder inşallah bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun .

ya bende yaptıracam
ama kafam karıştı
zaten ne olursa sa olsun bu bebek kabulumuz
ama yinede bütün kontorlleri yaptırmak istiyorum

elbette kuzum öyle.hayırda şerde allahtan.ne olursa olsun o benim kanım canım bebeğim.ama ben bütün testlerimi yaptıcam.
ben iki dr birden gidiyorum birisi evime çok yakın iyi bi kadın doğumcu,diğeride prf. dr ikiside aynı şeyleri söylüyor gerçi :)))

Günaydın annisler nasilsiniz bugun bakalım siz ve pitirciklariniz az sonra Bende okicam bütün hepimize. Bu arada benim daha ikili teste bir ay var ama ben yapturmicam zaten cevremdeki Herkes down sendromlu olmasi icin kan uyusmazligi olmasi gerektigini soyledi esimle Bende cok Sukur kan uyusmazligi Yok

benim doktorumda çok iyi hamd olsun
her seferinde kaygılı gidiyorum ama ağzım kulaklarımda çıkıyorum inş.
bu süreç 9 ay devam eder yani hepimiz için

benim küzenim ve eşimde var kan uyuşmazlığı iki tane oğulları var gayette sağlıklı
ilk kez duydum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…