kan uyuşmazlığı bizde var ilk kez duyuyorum böyle birşeyi :44:
benim küzenim ve eşimde var kan uyuşmazlığı iki tane oğulları var gayette sağlıklı
ilk kez duydum bunu
Ve onlarda kan uyismazligida vardi bu arada bi tame daha komsum var onunda 5 tane cocugu var 4.Cocugunda anlasilmis kan uyusmazligi besinci aylikken bebek karninda olmus ondan sonra ikizleri oldu onlarda surekli igne vurdurmuslar
kızlar bişey soracam
az önce hazıran annlerine baktımda
ikili testi genelde yaptırmıyolar
ikilisine az kalanlar yada yaptıranlar var mı
ben 25 aralıkta gidecem 2li için
bizimde kan uyuşmazlığımız var ama , kan uyuşmazlığına bağlamak saçma olur,bir sürü sebebi vardır,
bende kan uyuşmazlığı olup sağlıklı bebekler dünyaya getiren insanlar biliyorum çok...
arkadaşım yanlış bilgiyse düzelt biz değil ama bilgili olmayanlar telaşlanabilir...
benimde ikli test tarihim 25 aralık
kızlar bişey soracam
az önce hazıran annlerine baktımda
ikili testi genelde yaptırmıyolar
ikilisine az kalanlar yada yaptıranlar var mı
ben 25 aralıkta gidecem 2li için
kızlar bebişimi gördüm sonunda çok tatlı kocaman olmuş 1 aydır görmemiştim,önceden gittiğimde hiçbişey anlamamıştım,şimdi herşeyi belli elleri ayakları,göbek atıyodu,doktor şov yapıyo size dedi,tam gününde çıktı bebişim 10+2 doğum atrihi falanda tam günündedymiş çok güzel dedi doktor çok mutluyummmmmmmm
kızlar bebişimi gördüm sonunda çok tatlı kocaman olmuş 1 aydır görmemiştim,önceden gittiğimde hiçbişey anlamamıştım,şimdi herşeyi belli elleri ayakları,göbek atıyodu,doktor şov yapıyo size dedi,tam gününde çıktı bebişim 10+2 doğum atrihi falanda tam günündedymiş çok güzel dedi doktor çok mutluyummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?