2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bizimde kan uyuşmazlığımız var ama , kan uyuşmazlığına bağlamak saçma olur,bir sürü sebebi vardır,

Ve onlarda kan uyismazligida vardi bu arada bi tame daha komsum var onunda 5 tane cocugu var 4.Cocugunda anlasilmis kan uyusmazligi besinci aylikken bebek karninda olmus ondan sonra ikizleri oldu onlarda surekli igne vurdurmuslar

benim küzenim ve eşimde var kan uyuşmazlığı iki tane oğulları var gayette sağlıklı
ilk kez duydum bunu

bende kan uyuşmazlığı olup sağlıklı bebekler dünyaya getiren insanlar biliyorum çok...
arkadaşım yanlış bilgiyse düzelt biz değil ama bilgili olmayanlar telaşlanabilir...

Ve onlarda kan uyismazligida vardi bu arada bi tame daha komsum var onunda 5 tane cocugu var 4.Cocugunda anlasilmis kan uyusmazligi besinci aylikken bebek karninda olmus ondan sonra ikizleri oldu onlarda surekli igne vurdurmuslar

cnm baştan takip ettirip testleri yaptırıp iğneleri vurulunca Rabbim izniyle birşey olmaz inş. Tabi gerisi Rabbmin takdiri...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın herkese iyi haftasonları bugün psikolojim berbat canım sııkın kötü kötü rüyalar gördüm beni çok etkiledi aldı beni bi telaş kalbim güm güm bebeğime bişey olcak diye kafayı yicem tövbe yarabbim allahım saklasın AJİKAL duanı okudum şimdi canım sana ve bebeğine şifa olsun

bizimde kan uyuşmazlığımız var ama , kan uyuşmazlığına bağlamak saçma olur,bir sürü sebebi vardır,

Tabi hakli olabilirsin dun doktordayken bi Adam girdi iceri karisinin tahlilleri yuksek cikmisti doktor karisinin kac yasinda oldugunu sordu Adam 38 dedi 38 yasindan sonra bebekte bu sorunun cikmasi yuksek dedi adamant o kadar uzuldum ki Adam iyi olurmu doktor Bey diye kac.kere sordu Insallah bisey.olmaz diye cok dua ettim Insallah hicbitimizin bebeginde bole sorunlar cikmaz ( Amin)

bende kan uyuşmazlığı olup sağlıklı bebekler dünyaya getiren insanlar biliyorum çok...
arkadaşım yanlış bilgiyse düzelt biz değil ama bilgili olmayanlar telaşlanabilir...

Canim yaptirmak isteyen tabi yaptirsin basta soyledigim gibi Ben duydujlarimi ve internette vi yerde okudugumu yazdim

günaydın kızlar.... bende yaptırırım herhalde 2 li ve üçlü testi.... kan uyuşmazlığı pozitif ve negatif kan guruplu eşler oluyo oda zaten iğne ile hallediliyo diye biliyorum bence sıkmayın canınızı allah bilir.... benim geçen sene arkadaşım da oldu 2 li ve 3 lü test kötü çıkmıştı sonra gerçekten bebek problemli doğdu allah 2 gün yaşattı sonra öldü allah hiçbirimize yaşatmasın ama çok kötü bir durum gerçekten.... sonra kıza uludağ üniversitesinde genlerine baktılar kızın genlerinden gelen bir bozuklukmuş mesala her hamileliğinde 1 kromozom fazla gönderiyormuş zaten 47 kromozom down olarak açıklıyorlar şimdi çaresi tüp bebek mesela uygun genleri alıp öyle yapçaklarmış.....ama allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok kötü bir durum yani....

kızlar bişey soracam
az önce hazıran annlerine baktımda
ikili testi genelde yaptırmıyolar
ikilisine az kalanlar yada yaptıranlar var mı
ben 25 aralıkta gidecem 2li için

29 Aralikte gidecegim 2'li icin. Benim de suphelerim var test icin ama canim, sanirim ense kalinligini da ayni anda yapacaklar, o nedenle yaptirmak istiyorum.

onun kan uyuşmazlığıyla bi ilgisi yok,ayrıca zaten doktor testlerini yapıyor,haftası gelince iğne vuracak,ilk çocuktada bi tehlike olmuyomuş zaten,ikinci çocukta artık vucüt hazırlıklı olduğunda onda sorun olurmuş onuda iğne vurarak önlemini alıyorlar,internettede bu şekilde yazıyor,doktorda bu şekilde anlattı,bizdede var kan uyuşmazlığı,boşuna bunu kafaya takmayın,down sendromlu kromozom sayısıyla ilgili bi durum

kızlar bebişimi gördüm sonunda çok tatlı kocaman olmuş 1 aydır görmemiştim,önceden gittiğimde hiçbişey anlamamıştım,şimdi herşeyi belli elleri ayakları,göbek atıyodu,doktor şov yapıyo size dedi,tam gününde çıktı bebişim 10+2 doğum atrihi falanda tam günündedymiş çok güzel dedi doktor çok mutluyummmmmmmm

arkadaslar bıldıgım kadarı ıle soyluyorum. kan uyusmazlıgı ıle down sendromu arasında baglantı var. bosunamı evlenen cıftlerden kan uyuzmazlıgı ıcın test ıstiyorlar. hee her kan uyusmazlıgı olanda down sendormu olacak dıye bırsey de yok. ama yınede kan uyuzmaslıgı olanlara iğne vuruluyo bebek dogdugundada iğne yiyo herhangı bir riske karsı. ben dokrora gıttım doktor ılk kan uyusmazlıgı varmı dedı saglık ocagına gıttım oda aynı sekılde. en basıt ornegı 2 hafta once kuzenım kontrol ıcın doktora gıttıgınde 2 lı test sonuclarında bebegın ense kalınlıgı oldukca fazla cıkmıs zaten bebek ölmus demıs doktor bebegı aldılar. megerse kan uyuzmazlıgı varmıs doktor yıne kan uyusmazlıgından demıs.
tekrar dıyorum her kan uyuzmaslıgında boyle bırsey olacak dıye bırsey yok sadece tedavısını gormesı gerekıyo her ıhtımale karsı
bununla ılgılı olarak o kadar cok ornek verebılırımkı ama daha uzatmım

cnm maaşallah subhanaallahhh gözünaydınnn

canım gozun aydın bende bu hafta arası gıdıcem catlıyorum artık. cınsıyet hakkında tahmin yaptımı hıc doktor. ben cokkkkk merak edıyorummmmmmmm

evet her ay vücut antikor üretiyor mu diye indirect coombs diye bir test vardı sanırım doktorun onu istemesi lazım ve kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar kanamanız olursa uyuşmazlık iğnesinin hemen vurulması lazım unutmayın.
27. haftadada iğne vuruluyor.doğumdada çocuğun kan grubuna göre bir iğne daha vuruyorlar diğer hamilelik için..

meraba kızlar eşimle aramızda bizimde kan uyuşmazlığı var ebe 28.haftada yada bebek doğduktan sonra iğne vuruluyor dedi doktorum da dedi kan uyuşmazlığınız var diye ben korkmaya başladım ya down sendromu felan :-( :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…