2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

dualarımız seninle canım geçmiş olsun allah hayırlısını versin inşallah yeniden

Allah yardımcın olsun .En kısa zamanda sağlılı bir bebişe sahip olmayı nasip etsin Allahım sana ve isteyen tüm herkese..Dularımız seninle..

canım başınız sağolsun Allah sabır versin amcanın mekanı cennet olsun
amin canım sağolasın.

merhaba lyre hoşgeldin.

geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibi hayırlısı rabbim

dua edicem canım inşallah sorun olmaz atlatırsın.
arkadaşlar birşey söylüycem sayfaları okudum da kan uyuşmazlığıyla ilgili birşeyler konuşulmuş.bu beni rahatsız etti açıkcası.benim böyle bir sorunum yok ama kan uyuşmazlığı olan arkadaşların etkilenceğini düşünmemiz gerekmez mi.sonuçta birşey duyduysak bunları burda söylememizin ne faydası var.kan uyuşmazlığı olanların çocuklarının allah korusun down sendromlu olması büyük ihtimal diyelim bunu burda söyleyip kanıtlamaya çalışmamız ne kadar gerekli sizce.lütfen birşeyler paylaşırken dikkatli olalım arkadaşlar.
ayrıca kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar lütfen telaş etmeyin.birçok kişinin dediği gibi o kadar çok sağlıklı çocuğu olan kişi tanıyorum ki ben de.herkesin başına herşey gelebilir allahtan işte.

gerçekten çok üzüldüm şimdi yazdıklarını okuyunca bile ... gerçekten geçmişi boşver allah inşallah tekrar en kısa zamanda nasip etsin ... herzaman bekleriz seni tabiki bu topikte görmek isteriz.. belli bir şikayetin varmıydı daha önceden ben sanki hatırlaamadım yok tu gibi hatırlıyorum seni çok sevdik biz allaha emanet ol inşallah arzu ettiğin şeyler en kısa zamanda seninle olsun....

canım allah sabır versin.ben de yaşamıştım seni çok iyi anlyorum ama yeniden çocuğunu kucağına aldığında bu zor günleri unutacaksın.ama acele etme 3-4 ay rahminin toparlanmasını bekle.zaten doktorun bunu söyler.bu çok önemli sağlıklı bir gebelik için.dua edicem senin için kendine iyi bak

Amin canım cümlemizinkini ALLAH'ım nazarlardan saklasın.Biz de kalp sesini 3 saniye kadar duyduk çok dinletmedi doktorum
Günler geçmiyor şimdiden şafak sayıyorum.Benim naneli lokumum bu kadar zıplıyorsa seninki kimbilir neler yapıyordur.
Siz bizden büyüksünüz teyzesi Hayırlı haftasonuları sevdiklerinizle

aynen bende katılıyorum adiyef bendede yok kan uyuşmazlığı ve gerçekten birşeye emin olmadan yazılmaması gerkir böyle şeylerin arkadaşlarımızın bazıları kötü etkilenebilir hamileyiz sonuçta....

kızlar merhaba;

dün gece eşimle şiddetli bir kavga ettik bnm sinirlerim bozuldu çok ağladım çok fazla da hızlı hareket ettim. bu tartışmadan sonra belim cok ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur cok korkuyoruyorum... dr a gidecektm ama annem dedi ki kanama olmazsa bişey olmaz dedi. sabah kalktım kanama olmamış ama belim hala ağrıyor.. aranızda tecrübeli olan arkadaşlarım bana yardım edermisiniz

yavrum iyimidir. bişey olmuş mudur bişey olsaydı kanama olurmurmuydıu bel ağrısı norma midir.

Merhaba arkadasım. Az önce kağan Kocatepe'nin yazısını okudum bel ağrıları ile ilgili olarak. Bel ağrılarının normal olduğunu , vücut ağırlık merkezinin zamanla one doğru kayması sebebiyle bel ağrılarının hissedilebilecegini yazıyordu. Bir de vücudun yanlış kullanımı da bel ağrılarını artirabilirmis.
Biraz özel olacak ama bu mutlu günlerinizde ne kavgasiymis bu. Esın cok ayıp etmiş. Hamile kadinla kavga mı olurmuş?

geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibi hayırlısı rabbim

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine doktora git bence...Dualarım seninle RABBİM bebeklerimizi korusun(amin)

19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
leylamer
femolove
myangelx
hamisseyda
temmuzannesi
m_s_c
szy
irmegan
feyznur
deragun
papatyaa88
fatos56
missybeauty

Arkadaşlar bugün hepinizin duasını tek tek adınıza dualayarak okudum,Rabbim kabul etsin...
Hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler geçirmeyi,bir avazda doğurmayı,hayırla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Mevlam salih evlatlar yetiştiren hayırlı anne babalardan kılsın bizi...
Hepimize Hz.Meryem anamıza doğumunda sağladığı kolaylığı versin...
Dualarımız kabul olsun inşaAllah...

canım birşey olmaz merak etme sen.olacaksa oluyor zaten.ben de amcamı kaybettim o kadar ağladım dediğin gibi heralde kendimi sıktığımdan kasıklarım çok ağrıdı birşey olmadı.ayrıca hiç dikkat etmem.ev işi de yapıyorum gerektiğinde.16 kilo kızımı taşıyorum yerden alıp kaldırıyorum kaç kere okulda sürekli ayaktayım aslında eşim falan çok kızıyor dikkat etmememe.ağırlık falan kaldırma, hoplama zıplama konusunda çok dikkatsizim.korkma ondan falan birşey olmaz.ama zaten bebeğin iyi tutunmadıysa dikkat etsen de olmuyor.abartmaya gerek yok ama tabi psikoloji önemli.kendini üzme canım eşin de biraz anlayışlı olmalı ya inşallah düzelir

Canım benim kıyamam sana ALLAH'ım sana sabır versin.Hiç üzülme bitanem kuzenimin eşi düşük
yaptı,1 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi nur topu gibi sağlıklı mı sağlıklı kızçesi var.Çok üzüldü ama RABBİM ona
tekrar verdi.Daularımız seninle...Kendine çok iyi bak.Kocaman öpüyorum seniiiii

Çok sağol canım benim.ALLAH dualarımızı kabul etsin(amin)

Herşey Allah'tan o verdi o aldı, böylesi hayırlıymış demek lazım ama hassasız işte.. ben okurken çok duygulandım geçen ay en yakın arkadaşım kaybetti bebeğini hep onun yanındaydım o yüzden duygularını halini tahmin edebiliyorum metanetini umudunu kaybetme efsuncum, Allah'ım en yakın zamanda tekrar yaşatsın. doktor arkadaşıma kürtajdan sonra en az 2-3 ay korun demişti. dualarımız seninle

Ajikal okudum yavrum dualarımı ALLAH kabul etsin canım.
Kızlar test sonuçlarını aldık ve hipertiroit teşhisi koydular.
İlaçla halledilecek inşallah.İyotlu tuz yememi önerdi doktor
bebeğin zeka gelişimi için ve haftada 2 kez balık tüketmemi söyledi
Ultrasonum temiz çıktı.Umarım bebeğime birşey olmaz.
Yeni gelen anne adaylarına hoşgeldin diyorum.
Kan uyuşmazlığına gelince annem ile babamın kan uyuşmazlığı
varmış ve o zamanda bu kadar tıp ilerlemediği için ne iğne vurulmuşlar ne
de başka birşey.Kardeşime hamile kalınca iğne vurmuşlar.İkimizde de
bir soun yok ALLAH'ımıza şükürler olsun.Ama annemin aklında hep soru işareti
var.Tek sorunumuz kardeşimin kalbinin ortada olması ben de de çarpıntı olması
Şimdi herşey ilerledi ve Rabbim verecekse önüne geçemeyiz sadece önceden önlem alırız.
İyi hafta sonları kızçeler eşinizle bebeişinizle sevdiklerinizle

cnm listede bende vardım banada okurmusun rica etsem

Amin canım çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık

canım gercekten çok üzüldüm yazını okurken bile ağlamamk için zor tuttum kendimi ama benim çok sevdiğim bir söz var her şerde bir hayır vardır hakkında hayırlısı böyleymiş demekki Allah en kısa zamanda yeni mucizeni sana nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…