2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ohh be böyle güzel haberler almak istiyorum çok şükür sağlıkla al inşallah kucağına canım :)

Bir kaç gündür konuya bakamıyordum. İnanın çok üzüldüm efsun. Rabbim size ve eşinize sağlık versin, siz iyi olun yine hamile kalır hatta kucağınıza bile alırsınız inşallah. Ne desek boş, Allah'ım size güç ve sabır versin.

Benim de son iki gündür kasık ağrılarım başladı ve öncekilere göre şiddetli, korkuyorum. Bir de koyu sarı akıntılarım oluyor. Allah'a şükür kanamam yok. Dualarınızı eksik etmeyin n'olur.

Canim hepimiz cok etkileniyoruz boyle kotu haberler duydukca.ben de cogu kez hic bisey hissetmiyorum.mide bulantilari da gecmeye basladi.inan kalbi dursa hic bisey anlamsyiz.ben yasadim on gun boyunca olu kalmis karnimda.hic belirti olmadi.on gunden sonra kahve akinti basladi.doktora gittim ama kirmizi akinti olmadigi icin olumsuz dudunmuyordum.olmus hem de on gun gecmis dedi.tabii dunyam yikildi.bunu moral bozmak icin anlatmiyorum.simdi kurtaj sonrasi hamile kaldim.bebisim saglikli.rabbim ne yazxiysa o olur.ne kadar cabalasakta onune gecemiyoruz.olecekse dusecekse oluyor.yasayacaksa da ne is yapsak yapalim tutunuyor iste.dua etmekten baska guc yok elimizde.rabbim korusun bebislerimizi.

ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR DOKTORA SORDUM DOKTOR GEÇEN HAFTA ULTRASONA GİRDİN BİŞİ YOKTU BİŞEY OLMAZ DEDİ BU HAFTADA İŞ GEREĞİ YOLCULUK YAPMAM GEREK ADAMA GELİYİM DEDİM ÇOCUK RADYASYON ALIR DEDİ ÇOK SİNİRLENDİM. EŞİM OLMAZSA PAZARTESİ BAŞKA HASTANEYE BAKALIM DEDİ BOZMA MORALİNİ DEDİ AMA ELİMDE DEĞİL BACAK AĞRIM VAR SÜREKLİ LEKE GELİYOMU DİE BAKIYORUM ŞUAN AMA YOK ÇOK ŞÜKÜR..DUA EDİYORUM ÇOK İNŞALLAH ALLAH MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLAR... ŞU AN HİÇ BULANTIM YOK Bİ GARİBİM YANİ

Aklına kötü birşey getirme canım iyidir bebişin korkma Rabbim bebeğini sana bağışlasın doktorunu değiştir bendede bende simir oldum parasıyla değil mi canım istediğin zaman gidersin sonuçta senin bebeğin için rahat etmiyor olabilir .

cnm sen böyle yazınca korktum ben benimde bulantılarım kesildi ama şimdiye kadar hiç şiddetli bulantı yaşamadım hepten kesildi pzrt gününe randevu aldım inş herşey normaldir :26:

allah razı olsun canım allah hepimizin bebeklerini bağışlasın bizlere 2 saattir ağlıyorum sinirimden birdaha adımımı dahi atmak istemiyorum o doktora...bu geceyi atlatıyım diyorum inşallah yarın gitmek istiyorum hemen yazarım size

slm hanımlar herkese sağlıklı bi hamişlik dilerim mucizelerinizle birlikte
bizimde ilk bebeğimiz allahın izniyle doğumda 12sine gelecek inş ama cinsiyet belli değil henüz meleğim minik daha şehrimiz de ist bizide listeye ekler misiniz teyzeleri

Son düzenleme:

Ağlama canım bebeğinde üzülür bulantılar devamlı sürücek değil ya bitiyordur artık bak benim bu hamileliliğinde hiç bişeyim yok bulantı tiskinme hiç birşey sadece arada bir kasık ağrısı bacak ağrısı okadar. Bunlar normal şeyler canım bebişini düşün o seni hissediyor .

çok tesekkür ederim cnm ... aslında eşim cok eldi.sabırlı bir insandır ama hamileliğin verdiği hormonlardanmı kaynaklandı bnde anlamadım... eşim eve gec geldi bnde ısrarla nerde olduğunu sordum işinin olduğunu belirtti. arabas bozulmuş o yzden metrobüsle gelmiş ama ben yalan söylediğini düşündüm . ısrar edince kavga çıktı işti. biraz onun anlayısşı olması gerekliydi. ama olmadı.. annem bzim kavgamıza kalkınca uyardı bizi ondan sonra sakinleştik birbirimizden özür diledik ama o an hiç bişey düşünemedim

haklısın cnm içim cok rahatladı çok teşekkür ederimmm... güzel açıklamaların için...

cnm sen böyle yazınca korktum ben benimde bulantılarım kesildi ama şimdiye kadar hiç şiddetli bulantı yaşamadım hepten kesildi pzrt gününe randevu aldım inş herşey normaldir :26:

canım benim de öle şiddetli kuamam yoktu ama bulantı tiksinme çokvardı bugün yok hiçbişey sadece bacak ağrım var arada kasığıma ağrı giriyo geçiyo. korkmayalım inşallah bebişlerimiz bizimle kalır ben dua ediyorum inşallah bişey olmaz yavrularımıza

canım benim inan çok rahatlattın beni Allah razı olsun dua edip bekliycem kanamam olmadan korkmak yok ben korkunca o da hissedecek biliyorum o yüzden korkmıycam dua edicem Allah verdi canını Allah a emanet diyorum Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

cnm teşekkür eder,m bel,min agrısı yüzünden o kadar korktum o kadar pişman oldum ki bir daha bişeye karışmayacağımmm... ümeyeceğim kendimi.. haklısın hamilelik psikolojisi güzel yorumun bnm içimi rahatlattı tekrar teşekkür ederim cnm

canım bence akıntı normal.. ben yıllardır günlük ped kullanıyorum.. yani bekarken de akıntım yoğundu.. artık uzmanlaştım bu konuda :) sarı ve kokulu olduğunda üşütmüşsün demektir.. tabi mantar sorunun falan olduğunda da böyle olabiliyor.. hamileliğimi farkettiğimde daha da yoğunlaşmıştı akıntım.. şuanda şekli değişti, yoğunluğu aarttı sanki.. daha temiz berrak bir görüntü de.. dediğim gibi üşüttüğüm zamanlarda yine sarımtırak oluyo hatta koku olayı da olabiliyor.. normal yani..

rabbim bütün bebek ve annelerimizi kousun cnmm ... rabbim acı haberlerini duyurmasın inş.

slm kızlar ben mayıs annesiyim yani sizden iki ay daha tecrübeliyim benm de bulantılarım şikayetlerim oldu ama 4.aydan sonra geçti şuan 5.ayımdayım ve çok rahatım

Merhaba anne adayları
Benim de bacaklarımda ağrı var ve bazen tam bebeğimin olduğu yerde bişeyler kopuyormuş gibi hissediyorum,
kasıklarımda da sancı oluyo, bunlar normal mi?

duanı okudum canım biraz geç oldu bugün kafamız çok yoğundu yeni geldi aklıma Allah dualarımızı duysun inşallah (amin)

Bende ilk zamanlar öyle çöl korkuyordum ki doktorlar kızdı böyle yaparsan hormonların çok yükselir ve ozaman işte bebeğine zarar verirsin hormonlar tehlikelidir dikkat et herşeyi kafana takma dedi o günden sonra daha pozitif düşünüyorum bebeğinle konuşuyorum bol bol dua ediyorum iyi geliyor bana sende öyle yap canım içini ferah tut emin ol ozaman herşey çok daha güzel olucak 😜

Şimdi bizim hormonlarımız yüzünden küçücük birşeyi büyütebiliyoruz eşlerimiz birşey dese hemen ağlamaya başlıyoruz üzülüyoruz ama hep gereksiz şeyler yüzünden kendimize bebeğimize zarar veriyoruz bizim için şuan herkesten önemli değerli olan bebişlerimiz ve onlar için moralimizi yüksek tutalım mutlu olacağımız şeyler yapalım 😜 benimde belim ağrıyor zaman zaman bunlar normal canım belim ağrıyor başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor kasıklarım ağrıyor ağrımayan yerim yok eeee anne olmak kolay değil 😜😜😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…