kızlar nihayet tavsiye üzerine kendime bir doktor buldum ve bugün babişimizle kontrole gittik doktorumu çok sevdim gercekten çok ilgili geldi bana neler yediğimi sordu kalp atışımı nefes alış verişimi dinledi dişlerime bile baktı :) kendimi check up ta zannettim
sonrada tabiki bebişimize baktı minicik son satıma göre 10+3 ama ultrasonda 10 haftalık gözüktü 3 cm :) ama kıpır kıpırdı eşimle ekrana hayran hayran bakakaldık çok güzel bir duygu ya doktorum annesi ona iyi baktığın için sana teşekkür ediyor keyfimizde yerinde dedi çok mutlu oldum
kızlar haberiniz var.bebeğim gitti.zor zamanlardan geçiyorum ama RAbbime sığındım beterinden korusun diyorum inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle kavuşurum kuzumun kardeşine.
kafam çok karışık kendi drumla ilgili nasıl göremedi yada 12 saatte ne oldu da düştü.ben acile gittiğimde halen kanamam yoktu sadece tuvalette peçete kahverengi ile kırmızı arası birşey geliyordu birde karnım ağrıyordu tabi.acildeki dr görmedi bile bebeği düşünün 12 saat bile olmamış klap atışını kendisini görmüşüz nasıl bir şok..acildeki dr alttan bakarken inanılmaz bir kan boşaldı.oluk oluk aktı resmen apar topar kürtaja aldılar zaten.kürtajdadn sonra dr dedi bebek resmen rahim ağzındaydı çok kolay bir kürtaj oldu dedim 12 saatte nasıl olur kendi drum nasıl göremez dedi artık düşünme bunları olan oldu ddiye teselli etti napsın kadın.
neyse güzel paylaşımlarda bulunduk sağolunRabbiim hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza
umudum en yakın zamanda tekarardan hamile kalıp sağlıkla kavuşmak ama iyi olmaya çalışıyorum.
topik içinde kazene msj atıp devrederim birine
hepiniz ve kuzularınız Allaha emanet olun
ben arada gelir bakarım size
Canım aklına hemen en kötüsünü getirme takma bu kadar kafana. Ama kalp durmasını yaşamış biri olarak bendeki belirtilerini söyliyim. Benim ilk hamileliğimde aşırı derece tiskinme bulantı kusma iştahsızlık ne ararsan vardı hiç birşey canım istemiyordu etten çok aşırı tiskiniyordum dolabın kapısını bile açamıyordum. İlk hamileliğimde ilk muhayabe 12 haftalık oluncaydı ozamana kadar hiç gitmedim kalp atışını bile duymamıştım. Neyse 10. Haftaya kadar bu şekilde bulantılarım vardı çok fazlaydı 10. Haftadan sonra birden kesildi bulantılarım iştahım yerine geldi eti de yiyebiliyorum hatta eşime kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hamile kalmadan önceki haline döndüm hiç bulantım birşeyim kalmadı diyordum birde doktora gitmeden 3 gün önceden koyu kahve çamur gibi akıntım geliyordu başka ağrım sızım birşeyim yoktu benim kalp durması aklıma bile gelmiyordu düşebileceği aklıma geliyordu çok duyuyordum ama kalp durmasını daha önce hiç duymamıştım taki 12. Haftada ilk kez bebeğimi göreceğim zaman doktor kalbinin atmadığını gelişemediğini söyledi şok olmuştum bi annenin duyabileceği en kötü şeydi. Yani koyu kahve akıntımın nedeni de artık kese çürümeye başlamış ondan mış 2 hafta yaklaşık ölü bebeği karnımda taşımışım çok kötü bir durum Rabbim aynısını birdaha yaşatmaz inşallah hiç kimseye .
Canim hepimiz cok etkileniyoruz boyle kotu haberler duydukca.ben de cogu kez hic bisey hissetmiyorum.mide bulantilari da gecmeye basladi.inan kalbi dursa hic bisey anlamsyiz.ben yasadim on gun boyunca olu kalmis karnimda.hic belirti olmadi.on gunden sonra kahve akinti basladi.doktora gittim ama kirmizi akinti olmadigi icin olumsuz dudunmuyordum.olmus hem de on gun gecmis dedi.tabii dunyam yikildi.bunu moral bozmak icin anlatmiyorum.simdi kurtaj sonrasi hamile kaldim.bebisim saglikli.rabbim ne yazxiysa o olur.ne kadar cabalasakta onune gecemiyoruz.olecekse dusecekse oluyor.yasayacaksa da ne is yapsak yapalim tutunuyor iste.dua etmekten baska guc yok elimizde.rabbim korusun bebislerimizi.
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR DOKTORA SORDUM DOKTOR GEÇEN HAFTA ULTRASONA GİRDİN BİŞİ YOKTU BİŞEY OLMAZ DEDİ BU HAFTADA İŞ GEREĞİ YOLCULUK YAPMAM GEREK ADAMA GELİYİM DEDİM ÇOCUK RADYASYON ALIR DEDİ ÇOK SİNİRLENDİM. EŞİM OLMAZSA PAZARTESİ BAŞKA HASTANEYE BAKALIM DEDİ BOZMA MORALİNİ DEDİ AMA ELİMDE DEĞİL BACAK AĞRIM VAR SÜREKLİ LEKE GELİYOMU DİE BAKIYORUM ŞUAN AMA YOK ÇOK ŞÜKÜR..DUA EDİYORUM ÇOK İNŞALLAH ALLAH MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLAR... ŞU AN HİÇ BULANTIM YOK Bİ GARİBİM YANİ
Canim hepimiz cok etkileniyoruz boyle kotu haberler duydukca.ben de cogu kez hic bisey hissetmiyorum.mide bulantilari da gecmeye basladi.inan kalbi dursa hic bisey anlamsyiz.ben yasadim on gun boyunca olu kalmis karnimda.hic belirti olmadi.on gunden sonra kahve akinti basladi.doktora gittim ama kirmizi akinti olmadigi icin olumsuz dudunmuyordum.olmus hem de on gun gecmis dedi.tabii dunyam yikildi.bunu moral bozmak icin anlatmiyorum.simdi kurtaj sonrasi hamile kaldim.bebisim saglikli.rabbim ne yazxiysa o olur.ne kadar cabalasakta onune gecemiyoruz.olecekse dusecekse oluyor.yasayacaksa da ne is yapsak yapalim tutunuyor iste.dua etmekten baska guc yok elimizde.rabbim korusun bebislerimizi.
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR DOKTORA SORDUM DOKTOR GEÇEN HAFTA ULTRASONA GİRDİN BİŞİ YOKTU BİŞEY OLMAZ DEDİ BU HAFTADA İŞ GEREĞİ YOLCULUK YAPMAM GEREK ADAMA GELİYİM DEDİM ÇOCUK RADYASYON ALIR DEDİ ÇOK SİNİRLENDİM. EŞİM OLMAZSA PAZARTESİ BAŞKA HASTANEYE BAKALIM DEDİ BOZMA MORALİNİ DEDİ AMA ELİMDE DEĞİL BACAK AĞRIM VAR SÜREKLİ LEKE GELİYOMU DİE BAKIYORUM ŞUAN AMA YOK ÇOK ŞÜKÜR..DUA EDİYORUM ÇOK İNŞALLAH ALLAH MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLAR... ŞU AN HİÇ BULANTIM YOK Bİ GARİBİM YANİ
aklına kötü birşey getirme canım iyidir bebişin korkma rabbim bebeğini sana bağışlasın doktorunu değiştir bendede bende simir oldum parasıyla değil mi canım istediğin zaman gidersin sonuçta senin bebeğin için rahat etmiyor olabilir .
allah razı olsun canım allah hepimizin bebeklerini bağışlasın bizlere 2 saattir ağlıyorum sinirimden birdaha adımımı dahi atmak istemiyorum o doktora...bu geceyi atlatıyım diyorum inşallah yarın gitmek istiyorum hemen yazarım size
Merhaba arkadasım. Az önce kağan Kocatepe'nin yazısını okudum bel ağrıları ile ilgili olarak. Bel ağrılarının normal olduğunu , vücut ağırlık merkezinin zamanla one doğru kayması sebebiyle bel ağrılarının hissedilebilecegini yazıyordu. Bir de vücudun yanlış kullanımı da bel ağrılarını artirabilirmis.
Biraz özel olacak ama bu mutlu günlerinizde ne kavgasiymis bu. Esın cok ayıp etmiş. Hamile kadinla kavga mı olurmuş?
canım birşey olmaz merak etme sen.olacaksa oluyor zaten.ben de amcamı kaybettim o kadar ağladım dediğin gibi heralde kendimi sıktığımdan kasıklarım çok ağrıdı birşey olmadı.ayrıca hiç dikkat etmem.ev işi de yapıyorum gerektiğinde.16 kilo kızımı taşıyorum yerden alıp kaldırıyorum kaç kere okulda sürekli ayaktayım aslında eşim falan çok kızıyor dikkat etmememe.ağırlık falan kaldırma, hoplama zıplama konusunda çok dikkatsizim.korkma ondan falan birşey olmaz.ama zaten bebeğin iyi tutunmadıysa dikkat etsen de olmuyor.abartmaya gerek yok ama tabi psikoloji önemli.kendini üzme canım eşin de biraz anlayışlı olmalı ya inşallah düzelir
cnm sen böyle yazınca korktum ben benimde bulantılarım kesildi ama şimdiye kadar hiç şiddetli bulantı yaşamadım hepten kesildi pzrt gününe randevu aldım inş herşey normaldir :26:
Ağlama canım bebeğinde üzülür bulantılar devamlı sürücek değil ya bitiyordur artık bak benim bu hamileliliğinde hiç bişeyim yok bulantı tiskinme hiç birşey sadece arada bir kasık ağrısı bacak ağrısı okadar. Bunlar normal şeyler canım bebişini düşün o seni hissediyor .
Canım benim inşallah bebeğin iyidir korkma aklına kötü birşey getirme. Ben ilk hamileliğimde eşimle 3 yada 4 kez çok şiddetli kavga ettik ve ben çok ağladım çok üzüldüm. Doktorlar üzüntüden bebeklerin çok etkileniceğini söylüyorlar dikkat edin canım eşinlede konuş güzel güzel biraz daha anlayışlı olsun bu hamileliğimde eşim daha dikkatli çok şükür bazen bizlerde de hata olabiliyor ama hamilelik psikolojisi bizimkisi ama onların bunu anlaması biraz zor . İyi düşün canım üzülmemeye çalış kendini mutlu edicek şeyler yap .
kızlar benim akıntım o kadar yoğunki artık baş edemiyorum yaaa... afedersiniz böyle sümüksü gibi sarı renkte ve çok fazla.. günlük ped kullanamıyorum alerji yapıyo bende her wcde peçete koyuyorum eğer koymadıysam kesin çamaşırım mahvoluyo.. sizdede bu kadar yoğunmu yoksa bendemi çok fazla...? doktorada söyledim mantara bağladı travazol kullan felan dedi ama bende rutin şeyleri kullanamıyorum yaaa.... zaten hamile olduğumu da akıntıdan anlamıştım...
canım bence bir sorun yok.. geçen ay bende eşime çok alınıp saatlerce ağladım hemde hıçkıra hıçkıra.. ortada hiçbirşey yokken hatta.. ertesi gün bir sancı bir ağrı kasık ve bel bölgelerimde.. vebir lekelenmem oldu.. peşinden kahverengi akıntım başladı.. akşama kadar bekledim.. eşim gelince akıntımın devam ettiğini duyunca doktora gittik.. alttan muayene ettiler.. kanamam olmadığını söylediler.. tahliller falan .. sorun yok dediler.. 2 gün sonra doktora gittim kesecik göründü bebek görünmedi.. doktor henüz çok ufak olduğundan görünmüyor dedi.. 20 gün sonra gel dedi.. pazartesi gidiyorum.. bakalım ne olacak ama tartışma sonucu çocuğa bişey olacağını düşünmüyorum.. o gün doktor bir aksilik olsa görürdü yani.. pazartesi saat 2 de doktordayım dualarınızı beklerim inşallah.. tabi moralimizi sürekli yüksek tutmalıyız.. bebişler etkileniyorlardır muhakkak..
slm kızlar ben mayıs annesiyim yani sizden iki ay daha tecrübeliyimbenm de bulantılarım şikayetlerim oldu ama 4.aydan sonra geçti şuan 5.ayımdayım ve çok rahatım
canım benim de öle şiddetli kuamam yoktu ama bulantı tiksinme çokvardı bugün yok hiçbişey sadece bacak ağrım var arada kasığıma ağrı giriyo geçiyo. korkmayalım inşallah bebişlerimiz bizimle kalır ben dua ediyorum inşallah bişey olmaz yavrularımıza
canım benim inan çok rahatlattın beni Allah razı olsun dua edip bekliycem kanamam olmadan korkmak yok ben korkunca o da hissedecek biliyorum o yüzden korkmıycam dua edicem Allah verdi canını Allah a emanet diyorum Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
cnm teşekkür eder,m bel,min agrısı yüzünden o kadar korktum o kadar pişman oldum ki bir daha bişeye karışmayacağımmm... ümeyeceğim kendimi.. haklısın hamilelik psikolojisi güzel yorumun bnm içimi rahatlattı tekrar teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?