2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah canım zaten duadan başka bişey gelmiyo elimden yataktan çıkamadım bugün bacak ağrımdan

Merhaba anne adayları
Benim de bacaklarımda ağrı var ve bazen tam bebeğimin olduğu yerde bişeyler kopuyormuş gibi hissediyorum,
kasıklarımda da sancı oluyo, bunlar normal mi?

aynı şekilde canım benimde ağrılarım inşallah normaldir dua edelim bol bol Allah a emanet evlatlarımız

evet hamiş arkadaslarım her konuyu paylasıyoruz ıyı guzel ama bazılarımızın ılk hamılılıgi ılk defa tadıyoruz bu duyguyu kesenın ne demek oldugunu bılmezken kese ögrenıyoruz sonra acaba bebek varmı dıyor doktor,o ne demek dıyoruz hamılıyım ya ıste sonra kalp atısları heyecan sureklı artıyor boyle forumlarda genelde pozitif seyler paylasmakta fayda varkı kötuluklerden etkılınmeyelım,tabıkı herkes kötu anısınıda paylassın,her yasanmıs bır tecrubedır,ama bu ust uste olunca ınanınkı buradan uzaklsmak ıstiyoruz,bırbıırımıze moral verelım bebeklerımızı uzmeyelım bizim hormanlar alt ust suan herseyden etkılnıyoruz kotu oldugu ıcın,eş dost iş,ınternet,daha özen gösterelım,soyledıklerım lutfen yanlıs anlasılmasın,

Varsa hangi doktora gidiyorsunuzz?

canım ben ankaradayım.. akropol hastanesi ışın hanıma gidiyorum...

kızlar aradım dr u en etkili iğneyi vurdum yapıcak hiç bişey yok dedi su içip yatıcaksın dedi bende öle yapıyorum dualarınızı esirgemeyin benden

canımm nooolur çok dikkat et kendineee güzel haberlerine gelde topiğimiz şenlensin... Rabbim bebişinide senide korusun....

Canımm herşerde bir hayır vardır elbet... Ben atlattığına eminim sen tecrübeli bir annesin... İnşallah Rabbim tekrarını yaşatmaz.. Sana nacizane bir tavsiyem çok kişiden duyduğum için söylüyorum hamileyken alttan baktırmaman... Sebebi nedir bilemeyiz ama bunu tedbir amaçlı düşün.. Çooook öpüyorummm seniii sık sık haberleşelim cnm... Rabbim İnşallah tez vakitte sağlıklı bir kardeş nasip eder yavrucuğuna...

haklısın cnmm topik bugün çok acı haberlerle dolu... acılarımızıda paylaşıcaz mutluluğumuzuda tabiiki ama bu ara kötü şeyleri konuşmasak çok daha iyi olacak gibi sanki... Rabbim kimseyi büyük acılarla sınamasınn....

asosummmmm bu akşam bütün dualarım sana ve bebeğine...

hayırlı aksamlar bı kaç kere rahmınde sanırım pıt pıt atma hıssı sankı acılıp kapanır gıbı oluyor bu gecede aynı sey oldu var karnım baya gerıldı sonrada nokta kadr kan bunlar normal mı heyecandan dogru bılr yazamadım ama idare edın

cnm int ten baktım biraz bir kaç yerde bayanlar rahim büyüdüğü için böyle hisler olabiliyormuş ve ya bebeğin erken hareketleri bu şekilde hissedilebiliyormuş

Bende ınsallah bebegımı kucagıma alıcagım..sok gecırıyorum cok aglıyorum..abımı gecen sene temmuz da henuz 30 yasındayken sehıt vermıstık.sımdıyse temmuzda bır evladım olacak allah ızın verırse...umarım erkek olur ve rahmetlı dayısına benzer

canım Allah hayırlı uğurlu eylesin.. Abin içinde başınız sağolsun.. mertebelerin en güzeline ulaşarak gitmiş bu dünyadan... Bebişinde İnşallah dediğin gibi dayısına benzer...

herkese kocaman günaydın gerçi ben güne pek güzel başlamadım alt komşumun evinde bir haftadır tamirat var sabahları matkap sesiyle uyanmak hiç güzel değil. umarım hepiniz iyisinizdir bebişleriniz ve sizler allaha emanet olun bende öyle ,dün cam sildim annem duymaz inşallah sonra başımın etini yer ama haklı sanırım biraz fazla yormuşum kendimi gece yatarken kasıklarım ağrıdı neyse kendinize iyi bakın .

Canım ikimizde aynı şeyi yaşamışık doktor kalp durmasının nedenini söyledi mi sana birde şuan kaçıncı haftandasın nasıl gidiyor hamilelik.

Canim benim...o zamanlar hep niye diye sordum kendime...tahlil sonuclarinda da bisey cikmadi.doktor ilk hamileliklerde dusukk veya kalp durmasi olagan bisey dedi bu diger bebeklerinde oyle olacak demek degil.ama olursa hem esin hem de senin icin daha detayli bir genetik. arastirma yspilir ilk bebeklerde arastirma yapmiyoruzz dedei.simdi 11. Haftada yim siz diyorsunuz ya doktor bakmiyor us bebege zararli olur diye ben bu gune kadar 10gunde bir muayene oldum.doktor oyle istedi.hem senin hem benim icim rahat etsin sik sik bebegi gorelim dedi.benim esim de doktor zarari yok diyor.simdi 10gun sonra ikili test icin cagirdi.hamilelik iyi bikac gundur.cok yogun degildi ama mide bulantim kusma halsizlik ve surekli uyku halim vardi.kusma yok simdilik digerleri devam ediyor.

ajikal ve 04nesli06 dualarınızı okudum kızlar.. Allah kabul etsin.. sağlıklıca bebişlerikucaklarımıza alalım İnşallah...

Kizlar benim 10gun sonra ikili testim var bazilari kararsiz galiba ama ben yaptirmak istiyorum.olumlu dusunup soyle oldugunu var sayalim doktor test sonuclarinin normal oldugunu soyleyecek biz de rahatlicaz yolumuza devam edecez.ama testi yaptirmasak acaba bisey mi vardi.acaba bebegim saglikli mi degil mi diye daha cok tedirgin olacaz.allah korusun ins kimsenin bebisinde bisey cikmaz.ama testi yaptirip iyi oldugunu ogrenerek rahatlayabiliriz.

canım kendi düşüncende haklısın ama bende yaptırmamayı düşünüyorum... sonuç ne olursa olsun ben bebeğimi zaten aldıramam... hem kötü sonuç çıkıp sağlıklı bebeği olanlarda var.. o yüzden aklımı bulandırmayı düşünmüyorum...

geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibi hayırlısı rabbim
canım rabbım kolaylık ve sıfa versın ınsll bol dua ıle ınslll ıgne ve progestan vedı ıse kalkmadan ayaklarını dık yat ınsl rabbıme emanteızz cunkummm

canım....
rabbım kolaylık e sabır versın ınsll olacagınn onune gecılemez rabbım ol dedı ıse olur olma dedıyse bır anda yok olur hepımız bıse ne olacagını bılemeyız kısenı de melegınde senı emın ol cennet ın kapısında bekleyecek ınsallah rabbım kolaylık ve sıfa vede boll sabır versın ınslll
canım bacagına ınen sey kramp tır benım yaklasık 1 aydır var megnezyum eksılıgınden oluyor mus dr maden suyu ıcmemeı tembıhledı ılerkı aylarda ılaca baslarız dedııı ayrıca bende gunluk serdıgını hıssedıyorumcok sukur bugn hıssedemedım esıme dedım esım kulagını koydu dınledı cok sukur pıt pıt larını duyduuuöle iştee

şimdik bıs esımle eltıme kahvaltıya gıdıyorum malum ben mutfaga gıremıyorumdaaa:26::26::26:eltımler sagolsun kv sagolsun her gun bırınde hee gorucede sagolsun tabiiiiiiii

Benimde ilk gebeliklerde olur dediler araştırma yapmadılar aynı zamanlarda kaybetmişiz bebişlerimizi ve aynı zamanlarda yine hamile kaşmışız inşallah bu bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur canım . Bende bi şekilde yok yalan söyleyerek gördüm bebeğimi yok özele gittim derken bi şekilde aylarca beklemedim çünkü içim rahat etmiyor Allah nasip ederse benim de 28. Zinde doktor randevum ama yarın özele gidicez büyük ihtimal çünkü bende 2 haftadır görmüyorum çok özledim bebeğimi

Ben de yaptırmamayı düşünüyorum. Sizinle aynı fikirdeyim. Ablamın çocuğuna down sendromu dediler kürtaj olmalısın dediler. Ablam yine de doğurdu şimdi okul birincisi yiğenim

Günaydın kızlar öylen oldu biz meleğimle anca geldik. Öğle güzel uyumuşuz:)) Nasılsınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…