Bende ilk zamanlar öyle çöl korkuyordum ki doktorlar kızdı böyle yaparsan hormonların çok yükselir ve ozaman işte bebeğine zarar verirsin hormonlar tehlikelidir dikkat et herşeyi kafana takma dedi o günden sonra daha pozitif düşünüyorum bebeğinle konuşuyorum bol bol dua ediyorum iyi geliyor bana sende öyle yap canım içini ferah tut emin ol ozaman herşey çok daha güzel olucak 
Merhaba anne adayları
Benim de bacaklarımda ağrı var ve bazen tam bebeğimin olduğu yerde bişeyler kopuyormuş gibi hissediyorum,
kasıklarımda da sancı oluyo, bunlar normal mi?
Varsa hangi doktora gidiyorsunuzz?
kızlar aradım dr u en etkili iğneyi vurdum yapıcak hiç bişey yok dedi su içip yatıcaksın dedi bende öle yapıyorum dualarınızı esirgemeyin benden
kızlar haberiniz var.bebeğim gitti.zor zamanlardan geçiyorum ama RAbbime sığındım beterinden korusun diyorum inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle kavuşurum kuzumun kardeşine.
kafam çok karışık kendi drumla ilgili nasıl göremedi yada 12 saatte ne oldu da düştü.ben acile gittiğimde halen kanamam yoktu sadece tuvalette peçete kahverengi ile kırmızı arası birşey geliyordu birde karnım ağrıyordu tabi.acildeki dr görmedi bile bebeği düşünün 12 saat bile olmamış klap atışını kendisini görmüşüz nasıl bir şok..acildeki dr alttan bakarken inanılmaz bir kan boşaldı.oluk oluk aktı resmen apar topar kürtaja aldılar zaten.kürtajdadn sonra dr dedi bebek resmen rahim ağzındaydı çok kolay bir kürtaj oldu dedim 12 saatte nasıl olur kendi drum nasıl göremez dedi artık düşünme bunları olan oldu ddiye teselli etti napsın kadın.
neyse güzel paylaşımlarda bulunduk sağolunRabbiim hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza
umudum en yakın zamanda tekarardan hamile kalıp sağlıkla kavuşmak ama iyi olmaya çalışıyorum.
topik içinde kazene msj atıp devrederim birine
hepiniz ve kuzularınız Allaha emanet olun
ben arada gelir bakarım size
evet hamiş arkadaslarım her konuyu paylasıyoruz ıyı guzel ama bazılarımızın ılk hamılılıgi ılk defa tadıyoruz bu duyguyu kesenın ne demek oldugunu bılmezken kese ögrenıyoruz sonra acaba bebek varmı dıyor doktor,o ne demek dıyoruz hamılıyım ya ıste sonra kalp atısları heyecan sureklı artıyor boyle forumlarda genelde pozitif seyler paylasmakta fayda varkı kötuluklerden etkılınmeyelım,tabıkı herkes kötu anısınıda paylassın,her yasanmıs bır tecrubedır,ama bu ust uste olunca ınanınkı buradan uzaklsmak ıstiyoruz,bırbıırımıze moral verelım bebeklerımızı uzmeyelım bizim hormanlar alt ust suan herseyden etkılnıyoruz kotu oldugu ıcın,eş dost iş,ınternet,daha özen gösterelım,soyledıklerım lutfen yanlıs anlasılmasın,
hayırlı aksamlar bı kaç kere rahmınde sanırım pıt pıt atma hıssı sankı acılıp kapanır gıbı oluyor bu gecede aynı sey oldu var karnım baya gerıldı sonrada nokta kadr kan bunlar normal mı heyecandan dogru bılr yazamadım ama idare edın
cnm int ten baktım biraz bir kaç yerde bayanlar rahim büyüdüğü için böyle hisler olabiliyormuş ve ya bebeğin erken hareketleri bu şekilde hissedilebiliyormuş
Bende ınsallah bebegımı kucagıma alıcagım..sok gecırıyorum cok aglıyorum..abımı gecen sene temmuz da henuz 30 yasındayken sehıt vermıstık.sımdıyse temmuzda bır evladım olacak allah ızın verırse...umarım erkek olur ve rahmetlı dayısına benzer
Canım ikimizde aynı şeyi yaşamışık doktor kalp durmasının nedenini söyledi mi sana birde şuan kaçıncı haftandasın nasıl gidiyor hamilelik.
Kizlar benim 10gun sonra ikili testim var bazilari kararsiz galiba ama ben yaptirmak istiyorum.olumlu dusunup soyle oldugunu var sayalim doktor test sonuclarinin normal oldugunu soyleyecek biz de rahatlicaz yolumuza devam edecez.ama testi yaptirmasak acaba bisey mi vardi.acaba bebegim saglikli mi degil mi diye daha cok tedirgin olacaz.allah korusun ins kimsenin bebisinde bisey cikmaz.ama testi yaptirip iyi oldugunu ogrenerek rahatlayabiliriz.
canım rabbım kolaylık ve sıfa versın ınsll bol dua ıle ınslll ıgne ve progestan vedı ıse kalkmadan ayaklarını dık yat ınsl rabbıme emanteızz cunkummmgeçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibihayırlısı rabbim
canım....kızlar haberiniz var.bebeğim gitti.zor zamanlardan geçiyorum ama RAbbime sığındım beterinden korusun diyorum inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle kavuşurum kuzumun kardeşine.
kafam çok karışık kendi drumla ilgili nasıl göremedi yada 12 saatte ne oldu da düştü.ben acile gittiğimde halen kanamam yoktu sadece tuvalette peçete kahverengi ile kırmızı arası birşey geliyordu birde karnım ağrıyordu tabi.acildeki dr görmedi bile bebeği düşünün 12 saat bile olmamış klap atışını kendisini görmüşüz nasıl bir şok..acildeki dr alttan bakarken inanılmaz bir kan boşaldı.oluk oluk aktı resmen apar topar kürtaja aldılar zaten.kürtajdadn sonra dr dedi bebek resmen rahim ağzındaydı çok kolay bir kürtaj oldu dedim 12 saatte nasıl olur kendi drum nasıl göremez dedi artık düşünme bunları olan oldu ddiye teselli etti napsın kadın.
neyse güzel paylaşımlarda bulunduk sağolunRabbiim hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza
umudum en yakın zamanda tekarardan hamile kalıp sağlıkla kavuşmak ama iyi olmaya çalışıyorum.
topik içinde kazene msj atıp devrederim birine
hepiniz ve kuzularınız Allaha emanet olun
ben arada gelir bakarım size
canım bacagına ınen sey kramp tır benım yaklasık 1 aydır var megnezyum eksılıgınden oluyor mus dr maden suyu ıcmemeı tembıhledı ılerkı aylarda ılaca baslarız dedııı ayrıca bende gunluk serdıgını hıssedıyorumarkadaşla ben bugün kendimi hiç hMİLE GİBİ HİSSETMİYORUM BUGÜN HİÇ BULANTIMDA OLMADIBACAĞIMA DOĞRU AĞRI GİRİYO AMA KANAMA YOK ÇOK ŞÜKÜR. EFSUN UN OLAYIDA ÇOK ETKİLEDİ PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU ÇOK ÜZÜLDÜM ŞUANDİYORUM YA KALBİ DURDUYSA ALLAH KORUSUN NASIL ANLIYCAZ BİLEN VARMI Bİ BELİRTİSİ YOK DEDİ GİBİ ANLADIM EFSUN AMA AĞRI VAR BACAĞIMA DOĞRU :18:
geçmişi okuyamadım kızlar dün akşam kanamam oldu dua edin bana lütfen sıcak sıcak aktığını hissettim adet olur gibihayırlısı rabbim
Canim benim...o zamanlar hep niye diye sordum kendime...tahlil sonuclarinda da bisey cikmadi.doktor ilk hamileliklerde dusukk veya kalp durmasi olagan bisey dedi bu diger bebeklerinde oyle olacak demek degil.ama olursa hem esin hem de senin icin daha detayli bir genetik. arastirma yspilir ilk bebeklerde arastirma yapmiyoruzz dedei.simdi 11. Haftada yim siz diyorsunuz ya doktor bakmiyor us bebege zararli olur diye ben bu gune kadar 10gunde bir muayene oldum.doktor oyle istedi.hem senin hem benim icim rahat etsin sik sik bebegi gorelim dedi.benim esim de doktor zarari yok diyor.simdi 10gun sonra ikili test icin cagirdi.hamilelik iyi bikac gundur.cok yogun degildi ama mide bulantim kusma halsizlik ve surekli uyku halim vardi.kusma yok simdilik digerleri devam ediyor.
canım kendi düşüncende haklısın ama bende yaptırmamayı düşünüyorum... sonuç ne olursa olsun ben bebeğimi zaten aldıramam... hem kötü sonuç çıkıp sağlıklı bebeği olanlarda var.. o yüzden aklımı bulandırmayı düşünmüyorum...
Günaydın kızlar öylen oldu biz meleğimle anca geldik. Öğle güzel uyumuşuz:)) Nasılsınız kızlar?[/QU
Hoşgeldiniz. Biz de her gün gündüz vakti mutlaka uyuyoruz bebişimle. İyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?