2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba arkadaşlar;
gullumsun,19asos,ajikal,nesli dualarınızı okudum.Allah kabul etsin.Sağlıkla alalım kucaklarımıza kuzucuklarımızı inşallah.
Bu arada tam anlayamadım,bacak ağrısından bahsedilmiş.
Bebeğin kalbinin durmasıyla ne bağlantısı var ki bu kadar endişe deilmiş?
Hayır sabah kalktım bacaklarım et kesiği gibi ağrıyor,hala aynı durumda.
Burayı da okuyunca panikledim.

Kızlar aklımdayken söyleyim çıkmadan. Bazı arkadaşlar ağrılardan sancılardan yakınmışlar. Kasığa bacağa vuran ağrılar da dahil olmak üzere kanama olmadığı sürece bunların tamamının normal olduğunu söyledi doktorum. Bebeğin büyüdüğünün yerleştiğinin bir belirtisiymiş. Hiç kendinizi boşa sıkıntıya sokarak ne kendinizi ne de fındığınızın minnacık kalbini üzmeyin. Rahat olalım. Biz iyi olursak fındıklarımız da bizden etkilenir iyi olurlar inşaallah

kahvaltımızı yaptıkda geldık bılemm babamız arabası ile ilgilenecekmıs bısde burdayız ıkındı namazımız kılalım meyvemızıde alıp gelıp bıraz kk da takılalım dımı ama pazarr pazar.....

Fındığınla beraber hoşgeldiniz suzan Namazını da Allah kabul etsin inşaallah. Nasıl gidiyor hamişlik iyimi

Arkadaşlar merhaba, 27 aylık bir oğlum var, İlk gebeliğim çok zor oldu. Şu anda 2. bebeğime hamileyim. Allah ın izniyle doğum tarihimiz 11.07.2013. Hem Eylül hem Temmuz annesi olacağım inşallah. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim. Soracağım sorular var siz belki bunları konuştunuz ama sayfaların hepsini okuyamadım, öğretmenim bu arada, vaktim çok az oluyor böyle şeylere. önce hangi ilaçları kullandığınızı öğrenebilir miyim? ben clexan iğne 0.4, folic plus, apikobal kullanıyorum. Glifor ve progestan kullanıyordum 10 haftaya girince bıraktık onları.

Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Ben de öğretmenim bu arada memnun oldum. Ben de buraya nadir takılıyorum. Listeye ismimi ekletmeye fırsatım bile olmadı. Listeyle ilgilenen arkadaş galiba başkasına devredecek. Devrettiği zaman , artık kime devreder bilmiyorum. O zaman listeye adımızı ekletebiliriz. Bildiğim kadarıyla clexan iğne kan pıhtılaşma sorunu olanlar göbekten vurunuyor bu iğneyi . Ben daha önceki hamileliğimde kullanmıştım. Ama şimdi kullanmıyorum. Sen niçin kullanıyorsun , Doktor bu konuda bir araştırma yaptı mı? Progestan da düşük tehlikesi olanlar için genelde. Ben daha önce 4 düşük yaptım kullanmadığım şey kalmadı o yüzden biraz tecrübeliyim bu konuda. Şimdiki hamileliğimde ise sadece feriplexfol kullanıyorum. Bebeğin de hayırlı olsun , inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın

Sağolasın canım hoşbuldum :) kan pıhtılaşması, pco, progesteron hormonu salgısında eksiklik var canım. ben de 2 düşük yaptım. 3. oğlum oldu. Sen şimdi neden kullanmıyorsun ki clexanı? hangi doktora sorduysam her gebeliklerinde kullanacaksın dedi bana. feriplexfol ne ilacı canım?

kızlar ben de konyadanım da hangi doktora hastaneye gideyim daha karar veremedim bile.bir keseyi görmeye gitmiştim,bir de kalp atışını duymaya.ikisinde de farklı doktorlara gittim.ne yapcam bilmiyorum ya.şimdi de 1 aydır doktora gitmedim.haftaya gitcem de nereye gitcem bilmem

Yaptığım 4 düşük süreci içinde çok şey yaşadım. Doktor doktor gezdim tabi. Her doktordan farklı bir bilgi farklı bir tecrübe edindim. Niçin düşük yaptığıma dair çok araştırma yapıldı. Hiç bir şey bulunamadı. Bütün tahlillerim normal çıktı. Bazı doktorlar hamilelikte değişen hormonların kanı farkettirmeden pıhtılaştırabileceğini söylediler. Sadece önlem olsun diye clexan kullanmıştım 4.hamileliğimde ama yine düşmüştü. Yüksek riskli gebelik polikliniği ne bana senin hiç bir ilaç ya da iğne kullanmaman lazım. Çünkü sen de tespit edilmiş bir sorun yok ki ne iğnesi ne ilacı kullanacaksın dediler. Yani anlıyacağın sunulan çözümler belki işe yarar mantığına dayanıyordu. En son olarak lenfosit aşısı uygulandı bana. Sadece bu işe yaradı rabbime çok şükürler olsun. Şimdi hamileliğim çok güzel gidiyor. Daha önceki hamileliklerim de hiç kalp atışlarını duyamamıştık. Bu hamileliğimde ilk kez duydum. Feriplexfol içinde folik asit içeriği bulunan demir içerikli bir şurup

canım ben de Konyadayım. çok memnun oldum. Konyalı arkadaşlar var sanırım :) canım ben önce Cemalettin Akyüreke gittim, daha sonra aynı hastanede Emel hanım var ona gidiyor, oğlumun dktoru da Emel hanımdı zaten. muayene ücretleri diğerlerinden daha yüksek ama çok memnunum çok tatlı ve bilgili bir bayan. sen kimlere gittin bu zamana kadar?

[
Düşük yaşamak çok zor yaşamayan anlamaz, Rabbim inşallah bu defa kucağına almayı nasip eder sağlıkla inşallah. Dualarım seninle[/QUOTE]
Aynen öyle. Hele ki 4 kez üst üste . Şiddetli bir imtihandı. Çok sağol. Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese versin inşaallah

Fındığınla beraber hoşgeldiniz suzan Namazını da Allah kabul etsin inşaallah. Nasıl gidiyor hamişlik iyimi
elhamdulıllah gebeligimii gıdıyor canım benım gobısım cok cıktı ama ya rahatsın oluyorum utanıyorum buyukler fark edecek dıeebellı bır sure gostermessem daha ı edeplı olunacagı kanısındayım ınsll da cok erken cıktı dıette gobegım ıyı kuculmustu sanırım ondann yaa bende bır gun foto yu koyumda gorun heheh eteklerım sıkıyor yanı lastıklı etek yada bol efosman gıyıyorum artık heheheh cok sukur yasatanaa senın nasıl dıgıyor rabbım ınsl bunu kucagına almayı nasıp etsın sekerrrrr saglıcakla ınslll

hos geldınızzz canımmm cok sukur ıkıncı gebelıgınnn hayırlısı ıe rabbım sana ve esıne bagıslasın ınsll ben folıc asıt(2 kutu)progestan(100 mg),bırde folık bıtınce mutlı vıtamıne baslıcamm ınslll

72 kg olmustummm ogendıkden sonra 2 hafadır ıstahsızımya 70 se dusmusum gerı hehehe ılk 4 ay kg me gerek yok dımı nasıl olsaaaa hehehe

ben de memnum oldum canım.ben önceki hamileliğimde selçuklu hastanesinde güler hanıma gitmiştim ordan hiç memnun kalmadım çok kötü şeyler yaşadım şimdi anlatmayım.neyse bu sefer de anıt hastanesi ve medline hastanesine giitim.aslında medline da fuat demir aklıma yatıyor orda mı doğum yapsam diyorum ama onu da tanıyan yok hiç.senin dediklerin galiba başkant hastanesi değil mi canım.bilemiyorum ki ben orda kürtaj olmuştum genelde o hastaneyi görünce içim kararır.

güler hanıma ben de gittim çok önceleri bana hiç de kaliteli bir dr gibi gelmedi. evet canım başkentte benim doktorlarım. çok inceliyorlar ama çok iyi bir hastane, hastanede yok yok neredeyse.

negatif düşünüp olumsuz şeyleri çağırma bence benimde hiç bulantım yok kuyruk sokumu etrafımda yürümemi engelleyecek şiddette bir ağrı var ama aklıma hiç kötü bişey gelmiyor. dediğin gibi olcakla ölmüşe çare yok maalesef

iyi akşamlar arkadaşlar çok fazla yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum.dün kontroldeydik Allah a çok şükür bebişim iyi 1 gün geriden geliyor dün 10+6 çıktı ultrasonda hareketlerini de gördük Allah isteyen herkese versin inşallah sağsalim hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah boyu 4 cm çıktı.ensekalınlığı ve burun kemiği normal çıktı o yüzden doktor 2 li test yapmaya gerek yok dedi 1 ay sonra 3lü test için çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…