kahvaltımızı yaptıkda geldık bılemm babamız arabası ile ilgilenecekmıs bısde burdayız ıkındı namazımız kılalım meyvemızıde alıp gelıp bıraz kk da takılalım dımı ama pazarr pazar.....
Arkadaşlar merhaba, 27 aylık bir oğlum var, İlk gebeliğim çok zor oldu. Şu anda 2. bebeğime hamileyim. Allah ın izniyle doğum tarihimiz 11.07.2013. Hem Eylül hem Temmuz annesi olacağım inşallah. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim. Soracağım sorular var siz belki bunları konuştunuz ama sayfaların hepsini okuyamadım, öğretmenim bu arada, vaktim çok az oluyor böyle şeylere. önce hangi ilaçları kullandığınızı öğrenebilir miyim? ben clexan iğne 0.4, folic plus, apikobal kullanıyorum. Glifor ve progestan kullanıyordum 10 haftaya girince bıraktık onları.
Merhaba arkadaşım. Hoşgeldin. Ben de öğretmenim bu arada memnun oldum. Ben de buraya nadir takılıyorum. Listeye ismimi ekletmeye fırsatım bile olmadı. Listeyle ilgilenen arkadaş galiba başkasına devredecek. Devrettiği zaman , artık kime devreder bilmiyorum. O zaman listeye adımızı ekletebiliriz. Bildiğim kadarıyla clexan iğne kan pıhtılaşma sorunu olanlar göbekten vurunuyor bu iğneyi . Ben daha önceki hamileliğimde kullanmıştım. Ama şimdi kullanmıyorum. Sen niçin kullanıyorsun , Doktor bu konuda bir araştırma yaptı mı? Progestan da düşük tehlikesi olanlar için genelde. Ben daha önce 4 düşük yaptım kullanmadığım şey kalmadı o yüzden biraz tecrübeliyim bu konuda. Şimdiki hamileliğimde ise sadece feriplexfol kullanıyorum. Bebeğin de hayırlı olsun , inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın
Sağolasın canım hoşbuldum :) kan pıhtılaşması, pco, progesteron hormonu salgısında eksiklik var canım. ben de 2 düşük yaptım. 3. oğlum oldu. Sen şimdi neden kullanmıyorsun ki clexanı? hangi doktora sorduysam her gebeliklerinde kullanacaksın dedi bana. feriplexfol ne ilacı canım?
kızlar ben de konyadanım da hangi doktora hastaneye gideyim daha karar veremedim bile.bir keseyi görmeye gitmiştim,bir de kalp atışını duymaya.ikisinde de farklı doktorlara gittim.ne yapcam bilmiyorum ya.şimdi de 1 aydır doktora gitmedim.haftaya gitcem de nereye gitcem bilmem
Yaptığım 4 düşük süreci içinde çok şey yaşadım. Doktor doktor gezdim tabi. Her doktordan farklı bir bilgi farklı bir tecrübe edindim. Niçin düşük yaptığıma dair çok araştırma yapıldı. Hiç bir şey bulunamadı. Bütün tahlillerim normal çıktı. Bazı doktorlar hamilelikte değişen hormonların kanı farkettirmeden pıhtılaştırabileceğini söylediler. Sadece önlem olsun diye clexan kullanmıştım 4.hamileliğimde ama yine düşmüştü. Yüksek riskli gebelik polikliniği ne bana senin hiç bir ilaç ya da iğne kullanmaman lazım. Çünkü sen de tespit edilmiş bir sorun yok ki ne iğnesi ne ilacı kullanacaksın dediler. Yani anlıyacağın sunulan çözümler belki işe yarar mantığına dayanıyordu. En son olarak lenfosit aşısı uygulandı bana. Sadece bu işe yaradı rabbime çok şükürler olsun. Şimdi hamileliğim çok güzel gidiyor. Daha önceki hamileliklerim de hiç kalp atışlarını duyamamıştık. Bu hamileliğimde ilk kez duydum. Feriplexfol içinde folik asit içeriği bulunan demir içerikli bir şurup[/QUOT
Düşük yaşamak çok zor yaşamayan anlamaz, Rabbim inşallah bu defa kucağına almayı nasip eder sağlıkla inşallah. Dualarım seninle
elhamdulıllah gebeligimFındığınla beraber hoşgeldiniz suzanNamazını da Allah kabul etsin inşaallah. Nasıl gidiyor hamişlik iyimi
Arkadaşlar merhaba, 27 aylık bir oğlum var, İlk gebeliğim çok zor oldu. Şu anda 2. bebeğime hamileyim. Allah ın izniyle doğum tarihimiz 11.07.2013. Hem Eylül hem Temmuz annesi olacağım inşallah. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim. Soracağım sorular var siz belki bunları konuştunuz ama sayfaların hepsini okuyamadım, öğretmenim bu arada, vaktim çok az oluyor böyle şeylere. önce hangi ilaçları kullandığınızı öğrenebilir miyim? ben clexan iğne 0.4, folic plus, apikobal kullanıyorum. Glifor ve progestan kullanıyordum 10 haftaya girince bıraktık onları.
elhamdulıllah gebeligimii gıdıyor canım benım gobısım cok cıktı ama ya rahatsın oluyorum utanıyorum buyukler fark edecek dıee bellı bır sure gostermessem daha ı edeplı olunacagı kanısındayım ınsll da cok erken cıktı dıette gobegım ıyı kuculmustu sanırım ondann yaa bende bır gun foto yu koyumda gorun heheh eteklerım sıkıyor yanı lastıklı etek yada bol efosman gıyıyorum artık heheheh cok sukur yasatanaa senın nasıl dıgıyor rabbım ınsl bunu kucagına almayı nasıp etsın sekerrrrr saglıcakla ınslll
Amin canım. Çok sağol. Bu sefer hamileliğim çok iyi gidiyor , şükürler olsun. Galiba bu defa kucağıma alacağım Allahın izniyle. Ama yine doğuracağım güne kadar anne olacağım endişesi hep içimde olacak. Ben en son 9 haftalıkken doktora gitmiştim. Bana 11 haftalık büyüklüğünde galiba erken döllenme olmuş dedi. Ve ayrıca düşük riski olmadığını gayet iyi göründüğünü söyledi. Ayrıca bana heyet raporu verdi. 1 ay evde istirahat edeceğim. ne olur ne olmaz önlem olsun diye yani
canım ben de Konyadayım. çok memnun oldum. Konyalı arkadaşlar var sanırım :) canım ben önce Cemalettin Akyüreke gittim, daha sonra aynı hastanede Emel hanım var ona gidiyor, oğlumun dktoru da Emel hanımdı zaten. muayene ücretleri diğerlerinden daha yüksek ama çok memnunum çok tatlı ve bilgili bir bayan. sen kimlere gittin bu zamana kadar?
ınsallah rabbımızın verırse alırız canım verende o alanda rabbım kaldıramıyacagımız yuku yuklemes inşl.sıfa ıle ınsl dua ıle kavusacagız fındıklarımıza ınsllelhamdulıllah gebeligimii gıdıyor canım benım gobısım cok cıktı ama ya rahatsın oluyorum utanıyorum buyukler fark edecek dıee bellı bır sure gostermessem daha ı edeplı olunacagı kanısındayım ınsll da cok erken cıktı dıette gobegım ıyı kuculmustu sanırım ondann yaa bende bır gun foto yu koyumda gorun heheh eteklerım sıkıyor yanı lastıklı etek yada bol efosman gıyıyorum artık heheheh cok sukur yasatanaa senın nasıl dıgıyor rabbım ınsl bunu kucagına almayı nasıp etsın sekerrrrr saglıcakla ınslll
Amin canım. Çok sağol. Bu sefer hamileliğim çok iyi gidiyor , şükürler olsun. Galiba bu defa kucağıma alacağım Allahın izniyle. Ama yine doğuracağım güne kadar anne olacağım endişesi hep içimde olacak. Ben en son 9 haftalıkken doktora gitmiştim. Bana 11 haftalık büyüklüğünde galiba erken döllenme olmuş dedi. Ve ayrıca düşük riski olmadığını gayet iyi göründüğünü söyledi. Ayrıca bana heyet raporu verdi. 1 ay evde istirahat edeceğim. ne olur ne olmaz önlem olsun diye yani
ben de memnum oldum canım.ben önceki hamileliğimde selçuklu hastanesinde güler hanıma gitmiştim ordan hiç memnun kalmadım çok kötü şeyler yaşadım şimdi anlatmayım.neyse bu sefer de anıt hastanesi ve medline hastanesine giitim.aslında medline da fuat demir aklıma yatıyor orda mı doğum yapsam diyorum ama onu da tanıyan yok hiç.senin dediklerin galiba başkant hastanesi değil mi canım.bilemiyorum ki ben orda kürtaj olmuştum genelde o hastaneyi görünce içim kararır.
Canim hepimiz cok etkileniyoruz boyle kotu haberler duydukca.ben de cogu kez hic bisey hissetmiyorum.mide bulantilari da gecmeye basladi.inan kalbi dursa hic bisey anlamsyiz.ben yasadim on gun boyunca olu kalmis karnimda.hic belirti olmadi.on gunden sonra kahve akinti basladi.doktora gittim ama kirmizi akinti olmadigi icin olumsuz dudunmuyordum.olmus hem de on gun gecmis dedi.tabii dunyam yikildi.bunu moral bozmak icin anlatmiyorum.simdi kurtaj sonrasi hamile kaldim.bebisim saglikli.rabbim ne yazxiysa o olur.ne kadar cabalasakta onune gecemiyoruz.olecekse dusecekse oluyor.yasayacaksa da ne is yapsak yapalim tutunuyor iste.dua etmekten baska guc yok elimizde.rabbim korusun bebislerimizi.
ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR DOKTORA SORDUM DOKTOR GEÇEN HAFTA ULTRASONA GİRDİN BİŞİ YOKTU BİŞEY OLMAZ DEDİ BU HAFTADA İŞ GEREĞİ YOLCULUK YAPMAM GEREK ADAMA GELİYİM DEDİM ÇOCUK RADYASYON ALIR DEDİ ÇOK SİNİRLENDİM. EŞİM OLMAZSA PAZARTESİ BAŞKA HASTANEYE BAKALIM DEDİ BOZMA MORALİNİ DEDİ AMA ELİMDE DEĞİL BACAK AĞRIM VAR SÜREKLİ LEKE GELİYOMU DİE BAKIYORUM ŞUAN AMA YOK ÇOK ŞÜKÜR..DUA EDİYORUM ÇOK İNŞALLAH ALLAH MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLAR... ŞU AN HİÇ BULANTIM YOK Bİ GARİBİM YANİ
ilk temmuz annesiiiiii.. tebrik ediyorum seni..
Rabbim bi mucize vermiş sana.. sağlıkla tamamına ersin inş..
takip çizelgesi için yönergeleri takip etmen yeterli..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?