canım benim seni çok iyi anlıyorum....aslında şuan ben de senin gibiyimmm....ilk bebeğimizi test yapıp öğrendiğimde eşim hemen aldı beniii kan testine götürdü orada 2-3 saat sonucu bekledik...sonra hastahaneleri randevuları ayarlıyordu işinden izin alıp benimle geliyordu...sürekli ilgi alaka...iiş yaptırmıyor falan....sonra bebek öldüü ikimizde çok üzüldük şimdi hamileyim yine testi gösterdim....çok bağlanma bu da ölürse çok üzülürsün dedi.veee hamile değilmişim gibii davranıyor...ben de inat ettim ne kan testi ne hastahaneye gittim....sağlıklıysa büyüsün içimde dedim....hala demiyor bi kana baktırsak bir doktora gitsek....sanki bebek sadece benim.anladım kii ne duygusal olarak ne de maddi olarak hazır değilmişiz bu bebeğe.ama ben çok seviyorum onu...inşş sağlıkla büyür de utandırır babasını....
canım benim seni çok iyi anlıyorum....aslında şuan ben de senin gibiyimmm....ilk bebeğimizi test yapıp öğrendiğimde eşim hemen aldı beniii kan testine götürdü orada 2-3 saat sonucu bekledik...sonra hastahaneleri randevuları ayarlıyordu işinden izin alıp benimle geliyordu...sürekli ilgi alaka...iiş yaptırmıyor falan....sonra bebek öldüü ikimizde çok üzüldük şimdi hamileyim yine testi gösterdim....çok bağlanma bu da ölürse çok üzülürsün dedi.veee hamile değilmişim gibii davranıyor...ben de inat ettim ne kan testi ne hastahaneye gittim....sağlıklıysa büyüsün içimde dedim....hala demiyor bi kana baktırsak bir doktora gitsek....sanki bebek sadece benim.anladım kii ne duygusal olarak ne de maddi olarak hazır değilmişiz bu bebeğe.ama ben çok seviyorum onu...inşş sağlıkla büyür de utandırır babasını....
ya bilimiyorum ki kızlar tansıyonmu ne bu baş dönmesi
ama keyfimi kaçırıyo
şakulum kaydı ya
canim esin buyuk ihtimal diger bebge cok baglanmis kaybedincede cok uzulmus sana belli etmese erkekler cocuk gibi zaten biz kadinlar daha dirayetliyizdir merak etme birkac aya kadar isin ciddiyeti anlar ilgisini gosterir sen sikma canini...
bol bol ayran ic canim bu da senin sansina dusun belirti herkez farkli yasiyor
dün akşam çok vardı bende baş dönmesi..
bir süre sonra sanki grip gibiydim başımı illa bir yere dayamam gerekti..Çok kötüydü
canım erkekler daha faarklı yaşıyor duygularını takılma eşine kızma sen düzelircanım benim seni çok iyi anlıyorum....aslında şuan ben de senin gibiyimmm....ilk bebeğimizi test yapıp öğrendiğimde eşim hemen aldı beniii kan testine götürdü orada 2-3 saat sonucu bekledik...sonra hastahaneleri randevuları ayarlıyordu işinden izin alıp benimle geliyordu...sürekli ilgi alaka...iiş yaptırmıyor falan....sonra bebek öldüü ikimizde çok üzüldük şimdi hamileyim yine testi gösterdim....çok bağlanma bu da ölürse çok üzülürsün dedi.veee hamile değilmişim gibii davranıyor...ben de inat ettim ne kan testi ne hastahaneye gittim....sağlıklıysa büyüsün içimde dedim....hala demiyor bi kana baktırsak bir doktora gitsek....sanki bebek sadece benim.anladım kii ne duygusal olarak ne de maddi olarak hazır değilmişiz bu bebeğe.ama ben çok seviyorum onu...inşş sağlıkla büyür de utandırır babasını....
merhaba güzel anne adayları, eminim sizde benim gibi güzelliğinize güzellik gelmiştir. yüzüm daha bir parlıyor sanki. bu arada uyku hali varçok. sırtım ve kasıklarım sürekli ağrıyor.bulantım yok. yataktan yazıyorum sizlere hep yatasım var. ama canım kahve istiyoru ben genelde çok kahve tüketirim. sade gold içerim şekersiz. sakıca olurmu ki acaba.. sabah yeşil çay içtim ama yerini tutmadı.
dün akşam çok vardı bende baş dönmesi..
bir süre sonra sanki grip gibiydim başımı illa bir yere dayamam gerekti..Çok kötüydü
burdasela yeni verildi daha ezan okunmadı allah kabul etsin canım.. kızlar 70.000 sübhanallah ı unutmayın ilk 4 aykizlar ben namaz kilip gelicem hepinize hayirli cumalaarrrr
kizlar ben namaz kilip gelicem hepinize hayirli cumalaarrrr
canım erkekler daha faarklı yaşıyor duygularını takılma eşine kızma sen düzelir
canım kafeinin bebekin gelişimi üzerindeki etkisi bilinmiyor o yüzden içmemekte fayda var yeşil çayda içme dr sadece ıhlamur öneriyor
burdasela yeni verildi daha ezan okunmadı allah kabul etsin canım.. kızlar 70.000 sübhanallah ı unutmayın ilk 4 ayve sürekli YA Mübdiu diyoruz
sağol cnm bilgi için normalde çok içerim çay kahve. artık bırakırız böle şeyleri sağlıkla beslenmem gerek zaten kilo alımınada dikkat etmeliyim.7-8 kilo fazlam var zaten. birde acaba ilk aylarda yüzmek sakıncalımı bilemiyorum. onuda doktorla konuşacagım yüzme yi bırakmam gerekecek mi acaba?
kızlaaaaaaaaaaarrr ben az önce markete gittim ve küçük bir defter aldım üstünde winne the pooh var.. bu deftere ilk bebeğimi öğrendiğim günkü duygularımı ve sonrasını gün gün yazdım.. henüz 4 sayfa oldu defter yetecekmi bilmiyorumimkanınız varsa sizde böyle bi deftere duygularınızı yazın derim.. ben arada eşime yazdırıcam tabii yazmak isterse.. gelecekte bebeğimize güzel bir hatıra bırakmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?