2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba güzel anne adayları, eminim sizde benim gibi güzelliğinize güzellik gelmiştir. yüzüm daha bir parlıyor sanki. bu arada uyku hali varçok. sırtım ve kasıklarım sürekli ağrıyor.bulantım yok. yataktan yazıyorum sizlere hep yatasım var. ama canım kahve istiyoru ben genelde çok kahve tüketirim. sade gold içerim şekersiz. sakıca olurmu ki acaba.. sabah yeşil çay içtim ama yerini tutmadı.

cnm benim pozitif düşün pozitif olsun
ole şeyleri kova aklından
bende manyakça bişey biliyorum ama
sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum
kanamam olacak die aklım çıkıyo insan zor bulunca bole manyak oluyo diyorum ve kendimi dizginlemeye çalışıyorum

canim esin buyuk ihtimal diger bebge cok baglanmis kaybedincede cok uzulmus sana belli etmese erkekler cocuk gibi zaten biz kadinlar daha dirayetliyizdir merak etme birkac aya kadar isin ciddiyeti anlar ilgisini gosterir sen sikma canini...

ya bilimiyorum ki kızlar tansıyonmu ne bu baş dönmesi
ama keyfimi kaçırıyo
şakulum kaydı ya

bol bol ayran ic canim bu da senin sansina dusun belirti herkez farkli yasiyor

ben çok iyiyim bedenen...pek bir değişiklik yok ama ruhumda fırtınalar kopuyor.....depresyona giresim var:)ama eşime inat ettim bu bebeği sağlıkla doğuracağım:)

inş canım bebeğin seni bırakmaz bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. bende biraz önce hastaneden gelirken düşündüm hazır mıyım diye çok korkuyorum birde ben çalışmıyorum maddi olarak nasıl olur bilmiyorum. 29 yaşındayım senin yaş kaç cnm.

evet cnm dikkat ediyorum valla ama işte buda benim payıma düştü

canım erkekler daha faarklı yaşıyor duygularını takılma eşine kızma sen düzelir

canım kafeinin bebekin gelişimi üzerindeki etkisi bilinmiyor o yüzden içmemekte fayda var yeşil çayda içme dr sadece ıhlamur öneriyor

dün akşam çok vardı bende baş dönmesi..

bir süre sonra sanki grip gibiydim başımı illa bir yere dayamam gerekti..Çok kötüydü

bendede baş dönmesi var.. ışığa da bakınca daha çok oluyor sanki.

dün bende çok ağladım. eşime cok sevindim diyemedim bir türlü o çok mutlu.ama 4 aylık evliyiz ve borclar devam ediyor gelecek endişesi sardı işte. çalışmalıyım bende bakalım iş görüşeleri nasıl olck..

sağol cnm bilgi için normalde çok içerim çay kahve. artık bırakırız böle şeyleri sağlıkla beslenmem gerek zaten kilo alımınada dikkat etmeliyim.7-8 kilo fazlam var zaten. birde acaba ilk aylarda yüzmek sakıncalımı bilemiyorum. onuda doktorla konuşacagım yüzme yi bırakmam gerekecek mi acaba?

ilk tecrübemde boş gebelik yaşadım.
eşim aslan burcu, soğukkanlı biridir. öyle heyecanını, hevesini çok belli etmez.
5. haftada hamile olduğumu öğrendim, 8. haftada sorunlu gebelik oluduğu anlaşıldı ve yine o hafta düşük gerçekleşti..
yıkıldım resmen.. oysa ne kendini gördüm, ne kalp atışını duydum.. günlerce ağladım, eşim de ben ağlıyorum diye ağladı gizli gizli..
böyle olunca eşim tekrar hamile kalma konusunda çok çekingen davrandı.. doktor 3 ay kesinlikle bekle demişti..
eşimi ikna ettim, 3. ayda denedik ve hamile kaldım (şimdi bebeğim kucağımda)
ama hamileliğin başından itibaren eşim çok soğuk davrandı. doktora gittiğimde benimle içeri bile girmedi, kapıda bekledi..
benim hamilelikle ilgili her heyecanımda rijit davrandı ya da hiç tepki vermedi.
hamileyken bundan tabi çok alındım. bi kere ciddi tepki verdim, sen bebeğimi istemiyorsun dedim. kızdım, gittim ağladım..
sonra sonra farkettim ki, kendi de benimle aynı yönde hareket etse ve olumsuz bi şey yaşansa yıkım daha fazla olur diye uzak duruyor..
bunu kendi de söyledi.. içten içe üzüldüm, alındım ama sonraları ben de takmadım, alıştım..
ve eşim 23. haftada detaylı ultrason hariç hiçbir kontrolümde benimle içeri girmedi.. ama o günkü yüz ifadesini hiç unutmuyorum..
bu hafta şu oldu, bu hafta saçı oluştu, şu hafta şu kadar kilo diyordum, hmm öyle mi diyip geçiyordu.
karnımda hareketlensin, elini koyup hissedince babalık duyguları depreşir normalleşir dedim..
yok o da pek etkili olmadı. :100:
doğdu, kucağına aldı, yine beklediğim muhabbet yok..
şimdi 4. ayın içinde kızım, babasına tepki veriyor, gülüyor, onunla konuşuyor..
ancak şimdi anlıyor baba olduğunu..
bi de ''baba'' desin.. görürüm ben onu

kadınlar doğuştan anne, babalar sonradan.. fıtratları böyle..

netice-i kelam; sen yalnız değilsin.. eşin de tek değil..
ona alınma diyeceğim tabi bu çok zor, o yüzden çok ciddiye alma derim..
hamilelik güzel bi süreç, olabildiğince eşini de dahil et. o isteksiz davransa da..

burdasela yeni verildi daha ezan okunmadı allah kabul etsin canım.. kızlar 70.000 sübhanallah ı unutmayın ilk 4 ay ve sürekli YA Mübdiu diyoruz

Hay Allah razı olsun canım yaa.kaç sayfadır bunu arıyorum.70bin olduğunu hatırlıyorum ama neydi ,zamanı falan bi türlü hatırlayamamıştım.Bu mübarek cuma gününde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

canım çay kehvenin zararları herkesçe malum zaten.demir ilaçları da fayda etmez oluyor.ama yeşil çay da içmeyin diyorlar.çünkü kanı sulandırıcı ve tansiyonu düşürücü bir etkisi var

kızlaaaaaaaaaaarrr ben az önce markete gittim ve küçük bir defter aldım üstünde winne the pooh var.. bu deftere ilk bebeğimi öğrendiğim günkü duygularımı ve sonrasını gün gün yazdım.. henüz 4 sayfa oldu defter yetecekmi bilmiyorum imkanınız varsa sizde böyle bi deftere duygularınızı yazın derim.. ben arada eşime yazdırıcam tabii yazmak isterse.. gelecekte bebeğimize güzel bir hatıra bırakmış oluruz

dua edin benim için şimdi hastaneye gidiyorum umarım kan değerlerim yükselmiştir....bu kezde bişi olursa dayanamam

benim kocaman bir ajandam var ilk bebeğimi yazmıştım onu kaybedince hissettiğim duyguları sonrada 5 haftalık bir bebeğimi daha kaybettim kimyasalgebelik çünkü keseyi görmemiştik şimdi kaldığım yerden devam ediyorum kesinlikle yapın kızlar ilk duygularınızı yazın canınız ilk ne istedi meselaa... öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…