2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
dua edin benim için şimdi hastaneye gidiyorum umarım kan değerlerim yükselmiştir....bu kezde bişi olursa dayanamam

canım güzel haberlerle gel İnşallah... eskiyi unut artık geleceğe bak bebişinin senin enerjine ve pozitifliğine ihtiyacı var.. yaşadıklarınız kolay değil kızlar tahmin edebiliyorum ama noooolur geçmişte yaşadığınız kötü günleri geçmişte bırakın.. bebişleri üzmeyelim lütfen pozitif olalım hepppp.....

eveeettt bende öyle yapıcam her bişeyini yazıcam miniğimin... henüz aş ermedim ben hiç.. sadece aşırı tatlı ihtiyacı hissediyorum o kadar...

kızlar aranızda aş eren varmı nasıl bişey oluyoo tarif etsenizeee...???

Herkese selamlar ve de hayırlı olsun bebekleriniz,sağlıkla ve keyifle kucağınıza alırsınız inşallah.
19/07/2012 de anne oldum ben de,çok çok zor bir hamilelik geçirdim,bir o kadar da kolay bir doğum,sizlerin her ikisi de kolay geçer inşallah...Buraya çok takılamam sanıyorum,her türlü sorunuzu özelden mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım az da olsa tecrübeli anne olaraktan...

hastalandım ya ben

canım sabah söylemek istemedim ama 21 inde yumurtan çatlamış son 14 gün her kadında sabittir ona görede adet tarihin 3 kasım oluyo zaten sen 1 gün önce olmuş oldun her şeyin hayırlısıı sıkma canını

15 ağustos
9 eylül
4 ekim son 3 ay ki adet tarihlerim
2 yıldır 25 günde bir adet oluyorum belki düzene girmiştir bu ay anlamadım bende
18 ekimde doktora gittim bugün yarın çatlar deyince bende geç yumurtladım sandım neyse doktorumu değiştirmeye karar vermiştim iyi bir doktorda buldum artık daha detaylı onunla devam ederim. Bir daha denemek bile istemiyorum şu anki psikolojimle bakalım kısmet

cnm sen test falan yapamamışmıydın
hiç nasıl karar verdin gebe olduğuna geçikmene dayanarak mı
çok üzüldüm inş. ağusatoz annesi olursun

cnm sen test falan yapamamışmıydın
hiç nasıl karar verdin gebe olduğuna geçikmene dayanarak mı
çok üzüldüm inş. ağusatoz annesi olursun

evet hiç gecikme yaşamazdım psikolojikmiş demek napalım önümüzdeki maçlara bakalım
inşallah 2013 Temmuz anneleri sorunsuz bir hamilelik yaşar ve sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucaklar dualarım sizinle

kıyamam cnm ya üzülme bende seini yaşadıklarını her ay yıllarca yaşadım
inş. sende bir gün anne olacaksın bizlerde sana dua edeceğiz

evet hiç gecikme yaşamazdım psikolojikmiş demek napalım önümüzdeki maçlara bakalım
inşallah 2013 Temmuz anneleri sorunsuz bir hamilelik yaşar ve sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucaklar dualarım sizinle
allah razı olsun rabbim sanada versin hayırlı zamanda inşallahh sıkma canını

ben çok iyiyim bedenen...pek bir değişiklik yok ama ruhumda fırtınalar kopuyor.....depresyona giresim var:)ama eşime inat ettim bu bebeği sağlıkla doğuracağım:)

Canım eşine kızma onlar da üzülüyolar yaşadıklarımıza.Aslında bu güzel habere seviniyolar ama buruk bi sevinç.
Aynı şeyleri yaşamaktan onlar da korkuyolar
Ben de eşime söyledim ilk bebek kadar tepki vermedi hayırlısı olsun dedi sarıldı,kimseye söylemeyelim bu defa dedi.
Ama kuytu bi köşede kendi kendine gülerken yakaladım çok komikti
Ayrıca şu an kocalara inat edip doktora gitmeme gibi bi durumumuz olamaz.
O bebeğin sana ihtiyacı var tatlım unutma

kızlar bişey soracam 30 ekimde doktora gittim ve vajinadan bakım keseyi gördü
4+6 gün dedi
13 kasımda gel kalp atışlarını duyalım dedi
o zaman tam 7 haftalık oluyo duyamam die korkuyorum sizin doktorlarınız bi şey dedimi????????????????:26::26::26::26::26::26:

ben 6+3 te öğrendim canlı olduğunu bebeğimin..Karından ultrasonla....

gülümsüm hep bizim topic sanıyorum yazıyorum seni görünce

Son düzenleme:

ben 6+3 te öğrendim canlı olduğunu bebeğimin..Karından ultrasonla....

gülümsüm hep bizim topic sanıyorum yazıyorum seni görünce

ya sorma yakalıyon beni ya bizim topiğin olduğu terde bebeğim kalbı atıyomu ne zman duyudununz falan demiş korktum bazım ya

korkma canım kötü şeyler düşünme bak bende okudum orayı canım sıkıldı şimdi deli kız soktun aklıma sakın düşünmeeee

çok şükür herşey yolundaymış henüz keseyi göremedik alttan muane olsaydım görürdük ama ben istemedim kan değerimde büyük artış var 1453 çıktı bu iyiye işaretmiş:))

inş. herşey istediğin gibi olur cnm

çok sağol cnm şükür herşey yolunda değerimde artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…