dua edin benim için şimdi hastaneye gidiyorum umarım kan değerlerim yükselmiştir....bu kezde bişi olursa dayanamam
dua edin benim için şimdi hastaneye gidiyorum umarım kan değerlerim yükselmiştir....bu kezde bişi olursa dayanamam
eveeettt bende öyle yapıcam her bişeyini yazıcam miniğimin... henüz aş ermedim ben hiç.. sadece aşırı tatlı ihtiyacı hissediyorum o kadar...benim kocaman bir ajandam var ilk bebeğimi yazmıştım onu kaybedince hissettiğim duyguları sonrada 5 haftalık bir bebeğimi daha kaybettim kimyasalgebelik çünkü keseyi görmemiştik şimdi kaldığım yerden devam ediyorumkesinlikle yapın kızlar ilk duygularınızı yazın canınız ilk ne istedi meselaa... öle işte
hastalandım ya ben
canım sabah söylemek istemedim ama 21 inde yumurtan çatlamış son 14 gün her kadında sabittir ona görede adet tarihin 3 kasım oluyo zaten sen 1 gün önce olmuş oldun her şeyin hayırlısıı sıkma canını
15 ağustos
9 eylül
4 ekim son 3 ay ki adet tarihlerim
2 yıldır 25 günde bir adet oluyorum belki düzene girmiştir bu ay anlamadım bende
18 ekimde doktora gittim bugün yarın çatlar deyince bende geç yumurtladım sandım neyse doktorumu değiştirmeye karar vermiştim iyi bir doktorda buldum artık daha detaylı onunla devam ederim. Bir daha denemek bile istemiyorum şu anki psikolojimle bakalım kısmet
cnm sen test falan yapamamışmıydın
hiç nasıl karar verdin gebe olduğuna geçikmene dayanarak mı
çok üzüldüm inş. ağusatoz annesi olursun
evet hiç gecikme yaşamazdım psikolojikmiş demek napalım önümüzdeki maçlara bakalım
inşallah 2013 Temmuz anneleri sorunsuz bir hamilelik yaşar ve sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucaklar dualarım sizinle
allah razı olsun rabbim sanada versin hayırlı zamanda inşallahh sıkma canınıevet hiç gecikme yaşamazdım psikolojikmiş demek napalım önümüzdeki maçlara bakalım
inşallah 2013 Temmuz anneleri sorunsuz bir hamilelik yaşar ve sorunsuz bir şekilde bebişlerini kucaklar dualarım sizinle
ben çok iyiyim bedenen...pek bir değişiklik yok ama ruhumda fırtınalar kopuyor.....depresyona giresim var:)ama eşime inat ettim bu bebeği sağlıkla doğuracağım:)
kızlar bişey soracam 30 ekimde doktora gittim ve vajinadan bakım keseyi gördü
4+6 gün dedi
13 kasımda gel kalp atışlarını duyalım dedi
o zaman tam 7 haftalık oluyo duyamam die korkuyorum sizin doktorlarınız bi şey dedimi????????????????:26::26::26::26::26::26:
ben 6+3 te öğrendim canlı olduğunu bebeğimin..Karından ultrasonla....
gülümsüm hep bizim topic sanıyorum yazıyorum seni görünce
ya sorma yakalıyon beni ya bizim topiğin olduğu terde bebeğim kalbı atıyomu ne zman duyudununz falan demiş korktum bazım ya
ben 6+3 te duydum..Kuzenim 8 haftada duydu mesela...Değişiyor strees yapma
ya sorma kuzum tam buldumcuk delisi oldum çok korkuyorum valla ya
canım güzel haberlerle gel İnşallah... eskiyi unut artık geleceğe bak bebişinin senin enerjine ve pozitifliğine ihtiyacı var.. yaşadıklarınız kolay değil kızlar tahmin edebiliyorum ama noooolur geçmişte yaşadığınız kötü günleri geçmişte bırakın.. bebişleri üzmeyelim lütfen pozitif olalım hepppp.....
eveeettt bende öyle yapıcam her bişeyini yazıcam miniğimin... henüz aş ermedim ben hiç.. sadece aşırı tatlı ihtiyacı hissediyorum o kadar...
kızlar aranızda aş eren varmı nasıl bişey oluyoo tarif etsenizeee...???
inş. herşey istediğin gibi olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?