günaydın canımm......bu bulduğun bebekler çok güzel maaşallah....inşşş bizimkikerde öyle olur...yakın bir zamanda bir arkadaşım doğum yaptıı..bebek ziyaretine gittik .bebeği çok ama çok tatlıydı...o günden beri nasıl özlüyorum onu nasıl seviyorum anlatamam. bugün düşündüm de bir başkasının çocuğunu bu kadar sevebiliyorsak kendimizinkini nasıl severiz artık...
kızlar bu arada dün akşam çok ağladım...gelecekle ilgili kaygılarım var.....biraz da hamilelikten heralde kafam karışık duygularım allak bullak...olmadık şeylerden eşime kızıyorum...yeni ev aldık bebek olunca çalışmak istemiyordum sırf ev yüzünden çalışmak zorunda kalacağım...kimsem yok .bebeği bakıcı ellerine bırakacağım...daha doğmamış bebeği bakıcıya bıraktım o yüzden ağlıyorum o kadar aştım yanii:)
kızlarr bende dün gebe oldugumuogrendımmm 4 senden sonra ılk defaa yasadım bu duyguyuuu yaa bat 29 eylul yarın ıkıncı kana gıdecegımm dua edın ne olurr nette baktımm tahmını dogum 6 temmuz yazıyorrr kısmet artıkk hele bır kesemızı gorelımdeee
aramiza hosgeldin canimmm bebisin hayirli ugurlu olsun insalllahhhhh:)))
kızlar benim de aklıma takılan bir soruu varr biraz özel amaaa........şu ilişki konusu....biz gün aşırı ilişkii düzenindeydikk ama şimdii hamile kalıncaa nasıl yapcaz bilemedim....daha öncekinde aynen devam ettik onunla alakası yok ama tabii bebeği kaybettik...
doktora giden arkadaşlar sordular mı....ben de gidince soracam tabiii.nette araştırdım düşük tehlikesi yoksa bir sorun olmaz diyor...
siz ne yapıyosunuz????????bana kalsaaa hiç olmazsa da olur ama eşimmmmmm!!!!!!!!!!!!!!11
canim benim esimde doktora sordu zarari yok dedi bu ilk 3 hafta ara verin ne olur ne olmaz dedi esim bu cevabi begenmedi ama yapacak bisey yok:)))
suzancım hoş geldin aramızaa bu arada bebişlerini aldım hemenbenim ikiz olma ihtimali var çünki
cold gidiyomusun dr tatlım artık ver kanını
aaaaayyyyy canim ne guzel bir tasla iki kusun geliyor hayirlisi olur insallah benim annemde ikiz cok isterim ikizim olsun tabii hayirlisi Rabbimin takdiri artik....
Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))
sende aramiza hosgeldin canim ne guzel topigimiz canlaniyor ooooohhhhh:))))
kızlaarr hepinize günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum..
ya benim bi sıkıntım vaaarrrrrben çok sık idrara çıkıyorum normal wc kullanıyorum.. wc'den çıkınca kasıklarıma sanki kramp giriyo ve ben 5 dk dimdik doğrulamıyorum.. bazen de bu durumdan telaşlanıyorum açıkcası... gece çok şiddetli yaşadım bu durumu.. benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan..?????
benim yok ama canim bazi doktorla kasik agrisi iyidir diyor bebek yerlesiyormus insallah da oyledir icini ferah tut:))))
öyle düşünme yaaa...verdin kanı sonunda.pazartesiye ne kaldı şurada.pazartesi gidince de bakarsın bir daha tahlil verirsin artışı görmüş olursun....canını sıkma bu kadar bekledin beklersin yaa 2 gün daha....iinş sonuç istediğin gibi çıkar.
günaydın canım......ben de erkenden uyandımmmmmmm......ballı sütümü içtim...öğleden sonraa okul bugünnn..azcık buralara takılayım dedim.
akşam geç geleceğim için yemek hazırlamaya başlayacağım birazdan....
suzancım hoş geldin aramızaa bu arada bebişlerini aldım hemenbenim ikiz olma ihtimali var çünki
cold gidiyomusun dr tatlım artık ver kanını
öyle düşünme yaaa...verdin kanı sonunda.pazartesiye ne kaldı şurada.pazartesi gidince de bakarsın bir daha tahlil verirsin artışı görmüş olursun....canını sıkma bu kadar bekledin beklersin yaa 2 gün daha....iinş sonuç istediğin gibi çıkar.
günaydın canım......ben de erkenden uyandımmmmmmm......ballı sütümü içtim...öğleden sonraa okul bugünnn..azcık buralara takılayım dedim.
akşam geç geleceğim için yemek hazırlamaya başlayacağım birazdan....
acaba tansiyonunda mı bir sorun var baktır bence...hamilelikte olur başdönmesi ama tansiyonun çok düşükse buna da dikkat etmek gerekirgünaydın bayanlar
baş dönemesi iyice sıklaştı yemem içmem iyi bualantım falan yok
ama başım 7/24 dönüyo valla
evettt canım biz de aynı kredi vs...nasibiyle gelecekler inşallahh...annem olsaydıı hiç üzülmezdim...ama yabancıya bırakmak...şu doğum iznii biraz daha uzasa bari dört gözle bekliyorumm....6 ay olacak diyolardı inş bize yetişirbugünler bu duygu karışımları çok normal canım benim.bizde aynı 5 aylık evliyim evimizi yeni aldık ve kredi ödüyoruz çalışmak zorundayım bebeğimede muhtemelen annem bakıcak.hayat şartları gerçekten çok zor
yiyelim yiyelim bebişlerimizi büyütelim annesiii...sadece hapla olur muu:)oooohhh gune hazirsin yanii:13:ben daha birsey yemedim dun omega 3 aldim onu ictim sadece
BUGÜN; Küçük mucizelerin günü olsun...
İkram edilen taze demlenmiş bir bardak çay...
Ya da mis kokulu bir fincan kahve...
Eski bir arkadaştan beklemediğin bir anda bir telefon...
Eve veya işe giderken ya da alışverişte hep yeşil ışıklar...
BUGÜN; İçinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun....
Barış,mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun...
BUGÜN; Bir şeylerin mükemmelliğinde Yaradanın senin yanında olduğunu, seni kayırdığını ve bir yerlerden sana gülümsediğini hissettiğin, sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün olsun... HAYIRLI CUMALAR...
sağlıklı günler cici anneler:)
pazartesi alacakmışım sonucu :) kızlar bu aksilik neden ya bi türlü öğrenemedim işlerim ters gidiyor?
verdim cnm sonuç pazartesiikiz olma ihtimalini dr mu soledi ay çok sevindim nerden anlaşılıyormuş kan değerlerinden mi ultrasonla mı :)
günaydın canımm......bu bulduğun bebekler çok güzel maaşallah....inşşş bizimkikerde öyle olur...yakın bir zamanda bir arkadaşım doğum yaptıı..bebek ziyaretine gittik .bebeği çok ama çok tatlıydı...o günden beri nasıl özlüyorum onu nasıl seviyorum anlatamam. bugün düşündüm de bir başkasının çocuğunu bu kadar sevebiliyorsak kendimizinkini nasıl severiz artık...
kızlar bu arada dün akşam çok ağladım...gelecekle ilgili kaygılarım var.....biraz da hamilelikten heralde kafam karışık duygularım allak bullak...olmadık şeylerden eşime kızıyorum...yeni ev aldık bebek olunca çalışmak istemiyordum sırf ev yüzünden çalışmak zorunda kalacağım...kimsem yok .bebeği bakıcı ellerine bırakacağım...daha doğmamış bebeği bakıcıya bıraktım o yüzden ağlıyorum o kadar aştım yanii:)
cnm ya ne bileyim tüm belirtileri yaşıyorum ama varlığını bilmiyorum eşim de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor dün tartıştık zaten ben bedenimdeki değişiklikleri hissediyorum ona uyum sağlamaya çalışıyorum bütün gün bel ağrısı çekiyorum kasık ağrısı çekiyorum bugün mide bulantım da başladıama hamilemiyim bilmiyorum istanbula yeni geldim nerde ne var bilmiyorum hastane araştırıyorum her yer öyle dolu ki özeller bile kaç gün sonraya gün veriyor yorgun hissediyorum kendimi kendi memleketimde olsam 1 günde hallederdim işleri mi çok zoruma gidiyor
hıçkırık tuttu beni geçmiyoo
zkytb, antidepresif, miniiikkelebek, borntobemother, femolove, blgn08+, 19asos03, sweetee, coldriver
oooooooooooooo anniş adaylarımız aşağıda bir sürü ama hiç kimse sohbete katılmıyoooooooohadi herkes kendindeki değişiklikleri anlatsınn güzel anneleeerrrr....
ya bilimiyorum ki kızlar tansıyonmu ne bu baş dönmesi
ama keyfimi kaçırıyo
şakulum kaydı ya
ewet tatlım ultrasonla anlaşılıyo sağ rahimde bebişimi gördük ama sol rahimdede keseye benzer bişey gördük ama yumurtada olabilir dedi hayırlısı rabbimden.
ayrıca ne biçim özel hastane orası yarım saatte çıkan bir sonuç beta ben hep öle öğrendim tecrübeyle sabitneredeyse her ay acaba hamilemiyim diye kan verdiğim için ayrıca küçük bir ilçede çalışıyoruz yaşıyoruz ve ben devlet hastanesinde yaptırıyorum çok kızdım hastanedekilere aile hekimliği yokmu orada emin ol orası öğleden sonra verirdi sonucu
ya bide gazman gibiyim valla ben bu aralar üşütüyorum sanırım işyerim çok soğuk ya((((
bugün kan vercem canım bat yarın benim.canım sen degerınnedır betan gunun gectımıbende dun ogrendım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslll
bende kahverengi akıntıyla başladı 5. haftadabende de olmadık yerlerde çıktı yaa burunla dudak arasında biyerde çıktı hayatımda görmemiştim
canım bende de ağrı var yaa 2 gündür çok şiddetliydi bugün hafifledi biraz ama hala var
korkuyorum yine düşük yapçam diye offf
ben daha tahlil yaptırmadım idrarda çıkyo henüz
valla canım normal adet günüm cumartesiydi o gün bir başladı ve aynı tonda devam ediyor. kan tahlilinde çıktı gebeliğim ama yinede korkuyorum. ilkinde düşük belirtilerin falan nasıldı peki canım?
6. haftada kanamaya döndü,8 haftalıkken kaybettim canım
allahım korusun o günleri tekrar yaşamayalım
zkytb, antidepresif, miniiikkelebek, borntobemother, femolove, blgn08+, 19asos03, sweetee, coldriver
oooooooooooooo anniş adaylarımız aşağıda bir sürü ama hiç kimse sohbete katılmıyoooooooohadi herkes kendindeki değişiklikleri anlatsınn güzel anneleeerrrr....
canım iş çok yoğun aaah hiç çıkmak istemiyom burdan ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?