2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın bayanlar
baş dönemesi iyice sıklaştı yemem içmem iyi bualantım falan yok
ama başım 7/24 dönüyo valla

bugünler bu duygu karışımları çok normal canım benim.bizde aynı 5 aylık evliyim evimizi yeni aldık ve kredi ödüyoruz çalışmak zorundayım bebeğimede muhtemelen annem bakıcak.hayat şartları gerçekten çok zor

oooohhh gune hazirsin yanii:13:ben daha birsey yemedim dun omega 3 aldim onu ictim sadece

suzancım hoş geldin aramızaa bu arada bebişlerini aldım hemen benim ikiz olma ihtimali var çünki
cold gidiyomusun dr tatlım artık ver kanını

verdim cnm sonuç pazartesi ikiz olma ihtimalini dr mu soledi ay çok sevindim nerden anlaşılıyormuş kan değerlerinden mi ultrasonla mı :)

BUGÜN; Küçük mucizelerin günü olsun...
İkram edilen taze demlenmiş bir bardak çay...
Ya da mis kokulu bir fincan kahve...
Eski bir arkadaştan beklemediğin bir anda bir telefon...
Eve veya işe giderken ya da alışverişte hep yeşil ışıklar...
BUGÜN; İçinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun....
Barış,mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun...
BUGÜN; Bir şeylerin mükemmelliğinde Yaradanın senin yanında olduğunu, seni kayırdığını ve bir yerlerden sana gülümsediğini hissettiğin, sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün olsun... HAYIRLI CUMALAR...

sağlıklı günler cici anneler:)

cnm ya ne bileyim tüm belirtileri yaşıyorum ama varlığını bilmiyorum eşim de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor dün tartıştık zaten ben bedenimdeki değişiklikleri hissediyorum ona uyum sağlamaya çalışıyorum bütün gün bel ağrısı çekiyorum kasık ağrısı çekiyorum bugün mide bulantım da başladı ama hamilemiyim bilmiyorum istanbula yeni geldim nerde ne var bilmiyorum hastane araştırıyorum her yer öyle dolu ki özeller bile kaç gün sonraya gün veriyor yorgun hissediyorum kendimi kendi memleketimde olsam 1 günde hallederdim işleri mi çok zoruma gidiyor

günaydın bayanlar
baş dönemesi iyice sıklaştı yemem içmem iyi bualantım falan yok
ama başım 7/24 dönüyo valla
acaba tansiyonunda mı bir sorun var baktır bence...hamilelikte olur başdönmesi ama tansiyonun çok düşükse buna da dikkat etmek gerekir
evettt canım biz de aynı kredi vs...nasibiyle gelecekler inşallahh...annem olsaydıı hiç üzülmezdim...ama yabancıya bırakmak...şu doğum iznii biraz daha uzasa bari dört gözle bekliyorumm....6 ay olacak diyolardı inş bize yetişir
oooohhh gune hazirsin yanii:13:ben daha birsey yemedim dun omega 3 aldim onu ictim sadece
yiyelim yiyelim bebişlerimizi büyütelim annesiii...sadece hapla olur muu:)

ayyyy ne güzel yazmışsın dün geceki bunalımdan sonra iyi geldiii.aslında o kadar çok şükredecek şey var kii küçük şeylere takılıp sorun yaratıp can sıkmada üstüme yok kızıyorum kendimeeee......hayırlı cumalar herkesee...

pazartesi alacakmışım sonucu :) kızlar bu aksilik neden ya bi türlü öğrenemedim işlerim ters gidiyor?

verdim cnm sonuç pazartesi ikiz olma ihtimalini dr mu soledi ay çok sevindim nerden anlaşılıyormuş kan değerlerinden mi ultrasonla mı :)

ewet tatlım ultrasonla anlaşılıyo sağ rahimde bebişimi gördük ama sol rahimdede keseye benzer bişey gördük ama yumurtada olabilir dedi hayırlısı rabbimden.
ayrıca ne biçim özel hastane orası yarım saatte çıkan bir sonuç beta ben hep öle öğrendim tecrübeyle sabit neredeyse her ay acaba hamilemiyim diye kan verdiğim için ayrıca küçük bir ilçede çalışıyoruz yaşıyoruz ve ben devlet hastanesinde yaptırıyorum çok kızdım hastanedekilere aile hekimliği yokmu orada emin ol orası öğleden sonra verirdi sonucu

valla benimde duygularım karmaşıklaştı.. annemler yazı memlekette geçiriyolar henüz ankaraya gelmediler dün akşam oturdum ben annemi özledim diye zırlaya zırlaya ağladım halimi görmeniz lazımdı eşimde şaşırdı ne yapacağını bilemedi yazık ama fecii bişey duyguların altüst olması

zkytb, antidepresif, miniiikkelebek, borntobemother, femolove, blgn08+, 19asos03, sweetee, coldriver

oooooooooooooo anniş adaylarımız aşağıda bir sürü ama hiç kimse sohbete katılmıyoooooooo hadi herkes kendindeki değişiklikleri anlatsınn güzel anneleeerrrr....

Son düzenleme:
ya bilimiyorum ki kızlar tansıyonmu ne bu baş dönmesi
ama keyfimi kaçırıyo
şakulum kaydı ya

canım benim seni çok iyi anlıyorum....aslında şuan ben de senin gibiyimmm....ilk bebeğimizi test yapıp öğrendiğimde eşim hemen aldı beniii kan testine götürdü orada 2-3 saat sonucu bekledik...sonra hastahaneleri randevuları ayarlıyordu işinden izin alıp benimle geliyordu...sürekli ilgi alaka...iiş yaptırmıyor falan....sonra bebek öldüü ikimizde çok üzüldük şimdi hamileyim yine testi gösterdim....çok bağlanma bu da ölürse çok üzülürsün dedi.veee hamile değilmişim gibii davranıyor...ben de inat ettim ne kan testi ne hastahaneye gittim....sağlıklıysa büyüsün içimde dedim....hala demiyor bi kana baktırsak bir doktora gitsek....sanki bebek sadece benim.anladım kii ne duygusal olarak ne de maddi olarak hazır değilmişiz bu bebeğe.ama ben çok seviyorum onu...inşş sağlıkla büyür de utandırır babasını....

hıçkırık tuttu beni geçmiyoo

hahahaaaaa hic gulecegim yoktu en guzel belirti canim hickir dur sen....

kiz baska seylerede bakiyordumvalla canim bende istah kaybi var baskada birsey yok cok sukur

ya bide gazman gibiyim valla ben bu aralar üşütüyorum sanırım işyerim çok soğuk ya ((((

ya bilimiyorum ki kızlar tansıyonmu ne bu baş dönmesi
ama keyfimi kaçırıyo
şakulum kaydı ya

dün akşam çok vardı bende baş dönmesi..

bir süre sonra sanki grip gibiydim başımı illa bir yere dayamam gerekti..Çok kötüydü

canım burası ilçe polikliniği pendik dev has anlamadım bende özele gittim oda yarın aç karnına gel demişti. burda işler nasıl yürüyor ben hiç anlamadım bende küçük bir ilçede yaşıyordum ama özel hastaneler her saat kan alıyor ve yarım saatte sonucu veriyordu . bakalım hayırlısı :)

canım sen degerınnedır betan gunun gectımıbende dun ogrendım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslll
bugün kan vercem canım bat yarın benim.
allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana da hepimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…