ayy senın trhı yanlıs gormusum yaa 1 ay 4 gun lukken yapmıssın kusura bakma gece hıc uyumadıksevıncdennn esımlee sımdı goslerı m yanıyor ama genede bır gr uykumm yok ya hıc bırsey yemek ıstemyrummmmmm sızdede varmı bırde grıbımm hapsura hapsuraa rabbım bebegımı korusunınsllllcanım ben cevaplasam nasıl olur. benim sat 26 eylül beta hcg testimde 30 ekimde 800.56 çıktı. daha doktora göstermedim. ama normal gibi geldi bana. 2 hafta sonra gidince zaten muayenem var.
benim doğumum 3 temmuz olacak. 4 temmuz yazılmış. bilginize....bugünlerde ilk önce kalp atışını görmek ve acaba cinsiyeti ne diye düşünmeden edemiyorum. bazen bebeğim nasılsın diye kendi kendime konuşuyorum. canım hep şerbetli tatlı istiyor. ye tatlıyı getir atlıyımı olucak acaba....
BetaHcg'nin iki güne iki kat sıçrayış kuralındaki sıçrayışı kastediyorum ben. Sıçrama beklenenden çok yüksek olursa bu defa da Allah korusun Mol gebelik oluyormuş...Yaa neyse, daha fazla karamsar şeyler ne düşünelim ne yazalım, herşey normaldir senin de merak etme, sadece gidip yarın test yaptırman iyi olur diyeyim ben, başka da birşey düşünme boşver...
ayy senın trhı yanlıs gormusum yaa 1 ay 4 gun lukken yapmıssın kusura bakma gece hıc uyumadıksevıncdennn esımlee sımdı goslerı m yanıyor ama genede bır gr uykumm yok ya hıc bırsey yemek ıstemyrummmmmm sızdede varmı bırde grıbımm hapsura hapsuraa rabbım bebegımı korusunınsllll
degerım ı ama dımıı
Canım, KK yukarıdaki araçlar bölümünden tahmini doğum tarihine 26 Eylül girince 4 Temmuz çıkıyor. Ben oraya göre yazdım herkesiZaten bunlar tahminen, herkesin o günde gelmeyecek zaten, 3 aşağı 5 yukarı işte bunlar, sorun olmaz heralde?
merhabalar canımm;
ben bugn ozele gıttım dun ogrendım gebe oldugumubugnde asırıkasık agrımm bel agrımvar norml heralde bebegım tutunacak sıkı bır yer arıyorınsallahhh
beta kac cıktı senın ve son bat kac tı benım 29 eylulde olmustum en sonnn ve yarın sbh ıkıncı kanımı verıp yukselıse bakacaklar ınsll gusel sonuclar alırızzzzzzzzzzzzzz
Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))
kızlar benim de aklıma takılan bir soruu varr biraz özel amaaa........şu ilişki konusu....biz gün aşırı ilişkii düzenindeydikk ama şimdii hamile kalıncaa nasıl yapcaz bilemedim....daha öncekinde aynen devam ettik onunla alakası yok ama tabii bebeği kaybettik...
doktora giden arkadaşlar sordular mı....ben de gidince soracam tabiii.nette araştırdım düşük tehlikesi yoksa bir sorun olmaz diyor...
siz ne yapıyosunuz????????bana kalsaaa hiç olmazsa da olur ama eşimmmmmm!!!!!!!!!!!!!!11
canım ben daha kan tahlili yaptırmadım idrara negatif çıktı ama ben hamile oldugum konusunda nerdeyse eminim 5 gün geçti adetim bel ağrısı öldürüyor beni bugünde 7 de uyandım ama yataktan kalkamadım mide bulantısı öğürüntü mahvoldum birazdan çıkıp kan vereceğim bakalım bugün size hayırlı haberleri veriririm inş listeye eklenmek için sabırsızlanıyorm:)
bu arada sat 04 ekim bat 29 ekim ama benim yumurtam 21 ekimde çatladı :)
Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))
:119: hayırlı cumalaaarrr :119: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda buluşmak ümidiyleee
:119: hayırlı cumalaaarrr :119: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda buluşmak ümidiyleee
kızlaarr hepinize günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum..
ya benim bi sıkıntım vaaarrrrrben çok sık idrara çıkıyorum normal wc kullanıyorum.. wc'den çıkınca kasıklarıma sanki kramp giriyo ve ben 5 dk dimdik doğrulamıyorum.. bazen de bu durumdan telaşlanıyorum açıkcası... gece çok şiddetli yaşadım bu durumu.. benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan..?????
öyle düşünme yaaa...verdin kanı sonunda.pazartesiye ne kaldı şurada.pazartesi gidince de bakarsın bir daha tahlil verirsin artışı görmüş olursun....canını sıkma bu kadar bekledin beklersin yaa 2 gün daha....iinş sonuç istediğin gibi çıkar.pazartesi alacakmışım sonucu :) kızlar bu aksilik neden ya bi türlü öğrenemedim işlerim ters gidiyor?
gunaydiiiiin guzel topigimin guzel hamisleriiiii napiyonuzzz????
gunaydiiiiin guzel topigimin guzel hamisleriiiii napiyonuzzz????
canım ben de sık idrara çıkıyorum ama sanki eskisine göre daha çok su içiyorum gibii...dilim damağım kuruyor hep.korkma bence ama hareketlerine dikkat et.bir programda izledim hamileler hareketlerine çok dikkat etmeliymiş yavaş yavaş yaniiii. bende de oluyor bazen am çok hafif helee yorduysam kendimi günün sonuna doğru akıntımda kasık ağrımda artıyor.
özellikle raflara uzanırken gerilirken dikkat edin kızlar ben bikaç kere unutup bi gerindim karnıma bıçak saplandı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?