2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım ben cevaplasam nasıl olur. benim sat 26 eylül beta hcg testimde 30 ekimde 800.56 çıktı. daha doktora göstermedim. ama normal gibi geldi bana. 2 hafta sonra gidince zaten muayenem var.
ayy senın trhı yanlıs gormusum yaa 1 ay 4 gun lukken yapmıssın kusura bakma gece hıc uyumadıksevıncdennn esımlee sımdı goslerı m yanıyor ama genede bır gr uykumm yok ya hıc bırsey yemek ıstemyrummmmmm sızdede varmı bırde grıbımm hapsura hapsuraa rabbım bebegımı korusunınsllll

degerım ı ama dımıı

Canım, KK yukarıdaki araçlar bölümünden tahmini doğum tarihine 26 Eylül girince 4 Temmuz çıkıyor. Ben oraya göre yazdım herkesi
Zaten bunlar tahminen, herkesin o günde gelmeyecek zaten, 3 aşağı 5 yukarı işte bunlar, sorun olmaz heralde?

peki canım çok tşk ederim. yarın sonucu sanada bildiririm..

3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
netten aldığım değerler bunlar. senin değerin normal görünüyor. İnşallah bir aksilik çıkmayacaktır canım .

..............................................................

Son düzenleme:

OK canım. ben kendi hesabıma göre yapmıştımda.

suzancım hoş geldin aramızaa bu arada bebişlerini aldım hemen benim ikiz olma ihtimali var çünki
cold gidiyomusun dr tatlım artık ver kanını

canım ben daha kan tahlili yaptırmadım idrara negatif çıktı ama ben hamile oldugum konusunda nerdeyse eminim 5 gün geçti adetim bel ağrısı öldürüyor beni bugünde 7 de uyandım ama yataktan kalkamadım mide bulantısı öğürüntü mahvoldum birazdan çıkıp kan vereceğim bakalım bugün size hayırlı haberleri veriririm inş listeye eklenmek için sabırsızlanıyorm:)
bu arada sat 04 ekim bat 29 ekim ama benim yumurtam 21 ekimde çatladı :)

Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))

Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))

hoşgeldin deliiillll ben de bu gün 5+3 rabbim sağlıklı bir gebelikle sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsiiinnninşallaaahhh

Son düzenleme:
:119: hayırlı cumalaaarrr :119: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda buluşmak ümidiyleee

canım ben salı günü doktora gittiğimde doktora sormadan kendisi söyledi.. ilişkiye biraz ara verin dedi..

canım hadi hayırlı haberlerle gel İnşallah..sonucu alır almaz yaz bak merakta bırakma bizi..

hayırlı olsuuunnn sonucun baya bi yüksek çıkmış maşallaaahhh
:119: hayırlı cumalaaarrr :119: rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualarda buluşmak ümidiyleee

hayırlı cumalar canım ebnimm.. Amiiiinnn dualarımız kabul olur İnşallaahhh....

günaydın canımm......bu bulduğun bebekler çok güzel maaşallah....inşşş bizimkikerde öyle olur...yakın bir zamanda bir arkadaşım doğum yaptıı..bebek ziyaretine gittik .bebeği çok ama çok tatlıydı...o günden beri nasıl özlüyorum onu nasıl seviyorum anlatamam. bugün düşündüm de bir başkasının çocuğunu bu kadar sevebiliyorsak kendimizinkini nasıl severiz artık...

kızlar bu arada dün akşam çok ağladım...gelecekle ilgili kaygılarım var.....biraz da hamilelikten heralde kafam karışık duygularım allak bullak...olmadık şeylerden eşime kızıyorum...yeni ev aldık bebek olunca çalışmak istemiyordum sırf ev yüzünden çalışmak zorunda kalacağım...kimsem yok .bebeği bakıcı ellerine bırakacağım...daha doğmamış bebeği bakıcıya bıraktım o yüzden ağlıyorum o kadar aştım yanii:)

kızlaarr hepinize günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum..

ya benim bi sıkıntım vaaarrrrr ben çok sık idrara çıkıyorum normal wc kullanıyorum.. wc'den çıkınca kasıklarıma sanki kramp giriyo ve ben 5 dk dimdik doğrulamıyorum.. bazen de bu durumdan telaşlanıyorum açıkcası... gece çok şiddetli yaşadım bu durumu.. benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan..?????

pazartesi alacakmışım sonucu :) kızlar bu aksilik neden ya bi türlü öğrenemedim işlerim ters gidiyor?

canım ben de sık idrara çıkıyorum ama sanki eskisine göre daha çok su içiyorum gibii...dilim damağım kuruyor hep.korkma bence ama hareketlerine dikkat et.bir programda izledim hamileler hareketlerine çok dikkat etmeliymiş yavaş yavaş yaniiii. bende de oluyor bazen am çok hafif helee yorduysam kendimi günün sonuna doğru akıntımda kasık ağrımda artıyor.
özellikle raflara uzanırken gerilirken dikkat edin kızlar ben bikaç kere unutup bi gerindim karnıma bıçak saplandı sanki

pazartesi alacakmışım sonucu :) kızlar bu aksilik neden ya bi türlü öğrenemedim işlerim ters gidiyor?
öyle düşünme yaaa...verdin kanı sonunda.pazartesiye ne kaldı şurada.pazartesi gidince de bakarsın bir daha tahlil verirsin artışı görmüş olursun....canını sıkma bu kadar bekledin beklersin yaa 2 gün daha....iinş sonuç istediğin gibi çıkar.
gunaydiiiiin guzel topigimin guzel hamisleriiiii napiyonuzzz????

günaydın canım......ben de erkenden uyandımmmmmmm......ballı sütümü içtim...öğleden sonraa okul bugünnn..azcık buralara takılayım dedim.
akşam geç geleceğim için yemek hazırlamaya başlayacağım birazdan....

gunaydiiiiin guzel topigimin guzel hamisleriiiii napiyonuzzz????

günaydııınn canım hoşgeldiinn...

elimden geldiğince dikkat ediyorum bende suyu bol içmöeye başladım ama wcden çıkınca doğrulamıyorum bende tedirgin oluyorum haliyle inşallah bi sıkıntı yokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…