günaydın temmuz annaleri
karlı bir ankara sabahıona uyandık
hala üşüyorum ya
dün girememiştim geçmişi okuyup geliyorum
günaydınnnn herkeseeeee..... güllümsün Ankara bugün ne güzel olmuş dimiiiii....ben karı çok seviyorum yaaaa ama hamilelikte sıkıntı yaşamayız İnşallah.. arabanın tekerleri yazlık olduğu için bugün dolmuşla geldim işe çok feciydiiii yer verende yoktu vallaaa göbiş olmayınca anlaşılmıyo tabiiii.... Allah yardımcımız olsun valla kaymadan düşmeden atlatırız kışı İnşallah...
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
2 gundur kafam bozukk saçma sapan seyler dusunuyorum ozellıklede efsunun olayından sonra.
benım gobegım cıkmıstı ufak ufak 2 gundur karnım dumduz gobek falan yokallahım bırseymı oldu acaba demekten kendımı alamıyorum persembe 9 da randevum var zaman gecmek bılmıyo offff offfffffffff:18:
cnm sıkıntı yapma kendine
kanaman oladığı sürece korkma
bide kötü düşünüp kötü şeyleri çağırmayalaım
yaa ama benım hamılelıgım gercekten garıp yaa hamıle oldugmu bıle hıssetmyıorum yanı ınanamıyorum ancak ultrasonda gorursem ınanıyorum
mıde bulantısı yok
bas donmesı yok
aş erme yok
tiksinme yok
kokuya hassasıyet yok
bir sancı vardı oda gectı artık oda yok
ya sorma eşim metroya bıraktı bindim oturdum süperdi
ordan ankaraya geçtim oda ne sanki bütün ankara orda
kızın tekinide haşladım iki kere karnıma çarptı eli ayağı bir türü durmuyo die
deli oldum ya
duraktan ofise yürüyene kadarda
eşim 50 kere aradı aman sağlam bas
dikkat et
die
inş. düşmeden atlatırız cnm bu kışı
bende en çok ondan korkuyorum
yaa ama benım hamılelıgım gercekten garıp yaa hamıle oldugmu bıle hıssetmyıorum yanı ınanamıyorum ancak ultrasonda gorursem ınanıyorum
mıde bulantısı yok
bas donmesı yok
aş erme yok
tiksinme yok
kokuya hassasıyet yok
bir sancı vardı oda gectı artık oda yok
hayatım herkesin gebliği bir olmaz
bir annenin her gebeliği bile bir olmuyo
benim eltimde senin gibiydi
hiç sıkıntısız doğurdu kızını bende ölüyorum ya mide bulantısından
sen iyi düşünki iyi olsun
adamın biride yanımdan geçerken itekler gibi oldu hoop hop amca napıyosun dikkat et diye bi bağırmışım herkes ne olduğunu şaşırdıbu kış şu hantal botlardan almam lazım sanırım bebeğim için herşeyi yaparımm çünküüü...
ahahahahaaaa ayyyy daha ne istiyosun kuzum yaaaaa ne güzel sıkıntısız atlatıyosun işteee... bende de çok abartı sıkıntılar yok çok şükür.. güllümsünün dediği gibi kanama olmadığı sürece korkmak yookkk.. tadını çıkaralım bencee.. evham yapıp durmaaa bebeğide üzüyosun bak heeeee
ahahahahaaaa ayyyy daha ne istiyosun kuzum yaaaaa ne güzel sıkıntısız atlatıyosun işteee... bende de çok abartı sıkıntılar yok çok şükür.. güllümsünün dediği gibi kanama olmadığı sürece korkmak yookkk.. tadını çıkaralım bencee.. evham yapıp durmaaa bebeğide üzüyosun bak heeeee
şu kontrole bır gıtsem onun saglıklı oldugunu görsem valla rahat edıcem.
ya bu arada bu konuda bılgınız varmı bız kacıncı haftadan ıtıbaren bebegın hareketlerını hıssetmeye baslıcaz ?
günaydın cnm hoşgeldiiinnnnkızlar günaydın herkese,
haftasonu girmedim,ajikal ve nesli dualarınızı okudum.Allah kabul etsin.
şu kontrole bır gıtsem onun saglıklı oldugunu görsem valla rahat edıcem.
ya bu arada bu konuda bılgınız varmı bız kacıncı haftadan ıtıbaren bebegın hareketlerını hıssetmeye baslıcaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?