haftaya cuma çağırdı ama ben 12sinde gitcem pazartesi banada ebe 3 temmuz dedi ama gün gün gebelik takviimi varya k k da hıh işte oraya bdt 2 temmuz yazınca sat 26 eylül çıkıyo önemli olan sat bence kimse günü gününe doğurmuyo sonuçta ama dr muhtemel doğum tarihi henüz demedi
bugün tekrar kan tahlili yaptırdım arkadaşlar. pazartesi 80 , çarşamba 265, bugün 764.. sizce nasıl gidişat?
Artis cok guzel gidiyor canim gozun aydin
Çok sağol tatlım ya ferahlattın beni biraz.pazartesi aynı doktora gitmeyeyim o zaman ben.
vajinal muayene etcem dedi çünkü,bebeğime zarar veriyor olabilir dimi yanlış düşünmüyorum.
başka doktora gideyim en iyisi...
bugün tekrar kan tahlili yaptırdım arkadaşlar. pazartesi 80 , çarşamba 265, bugün 764.. sizce nasıl gidişat?
canım artışın güzel ilerliyo... hiç kafana takma 2 güne bir değerin 2 kat artması gerekiyo ona göre hesapla işte anlarsın iyi ilerlediğini.. bhcg 1000-1500 arası iken kese görülürmüş doktorum öyle söyledi... bence haftaya salı yada çarşamba gitsen keseyi görürsün büyük ihtimalle.. artık şu takvimini de eklesen diyorum haniiiii
canım artışın güzel ilerliyo... hiç kafana takma 2 güne bir değerin 2 kat artması gerekiyo ona göre hesapla işte anlarsın iyi ilerlediğini.. bhcg 1000-1500 arası iken kese görülürmüş doktorum öyle söyledi... bence haftaya salı yada çarşamba gitsen keseyi görürsün büyük ihtimalle.. artık şu takvimini de eklesen diyorum haniiiii
hayırlısı canım beniimm üzülme vardır bir hayırTahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00
kızlar bu ne demek? negatif dimi?
güllümsün ben önceki hamileliğimde 6+4 te kalp atışını duydum canım vajinal usg ilekızlar bişey soracam 30 ekimde doktora gittim ve vajinadan bakım keseyi gördü
4+6 gün dedi
13 kasımda gel kalp atışlarını duyalım dedi
o zaman tam 7 haftalık oluyo duyamam die korkuyorum sizin doktorlarınız bi şey dedimi????????????????:26::26::26::26::26::26:
canım bence de bekle kesinlikle göremedim duyamadım diye müdahale etmesin o doktorHanımlar doktordan geldim ben ama haberler iyi değil.
Bebeğimin gelişimi yavaşmış.kalp atışlarını duycaktık sözde ama olmadı.
Doktor bebeğin gelişmiyor dedi.pazartesi tekrar gel,bebek canlı mı değil mi bakalım dedi.
Üzgünüm.napcağımı bilemiyorum.doktordan soğudum,başka birine mi gitsem diye düşünüyorum.
Kızlar içinizde ist. anadolu yakasında dr önerebilecek var mı acep
saol minik kelebek korktun işte ya
takvimi ekleyemiyorum çünkü hem nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum hemde karın ağrım var. doğal olarakta korkuyorum bişi olacak diye. doktor perşembe gel demişti haftaya. o gün gidicem bakalım.. 27 ekimde normal adet günümdü. yani 6 gün geçti. bu değer umarım normaldir. sanki geç döllenme yaşadım gibime geliyor.. keseyi ve bebeği görünce takvimi oluşturcam:)) bu arada takvimide öğretirsen sevinirim..
Ben varım canım
Medical Park Göztepe'de doktorum.Önce Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyodum.Çok yoğun ama iyi bi doktor.
Sonra düşük yaparken Başar Önal'a gittim aynı hastanede ve kesinlikle çok iyi biri,bilgili ve insana güven veriyo.
Çok yardımcı oldu bana o dönemde ve sonrasında.
Gereksiz sözlerle insanın kafasını oyalamıyo,uzun vakit ayırarak dinliyo anlatıyo.
Hatırlıyo seni ve problemini.Artık ona gidiyorum memnunum valla.
Korkma tatlım iyi düşün iyi olacak
bu gidişat nereye canım :52: kız normalde bu değer 2 günde 2 ye katlar :9: benim matematik mi sorunlu diyorum ama senin nerdeyse 2 günde 4 e katlamış :52: ikiz mi doğurcan sen yaaaa :124:[/QUOTE .!.:valla canım sağ salim kucağıma alayım hatta hepimiz sağ salim kucağımıza alalımda evlatlarımızı başka hiç bir dileğim yok Rabbimden.. amin..aminn..amin.. değerlerimin iyi olduğuna sevindimm oh bee..
valla canım sağ salim kucağıma alayım hatta hepimiz sağ salim kucağımıza alalımda evlatlarımızı başka hiç bir dileğim yok Rabbimden.. amin..aminn..amin.. değerlerimin iyi olduğuna sevindimm oh bee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?