2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

anladım cnm valla doktor 3 diyince ole kabullendim şimdi
bende salı günü yanı 13 kasımda gidecem inş. duyarız cnm ya

bugün tekrar kan tahlili yaptırdım arkadaşlar. pazartesi 80 , çarşamba 265, bugün 764.. sizce nasıl gidişat?

çok erken ama gebe olduğun kesin. buna göre 4. haftanın içine girmişsin
bende şimdi aldım sonuçu orda yazıyor değer aralıkları benim 3246 aralığa göre 4.5 hafta ediyor.

Artis cok guzel gidiyor canim gozun aydin

tşk ederim canım. pazartesi 80 oldu sevindim, çarşamba 265i öğrenene kadar çatladım nerdeyse heyecandan sevindim, 2 gün geçti bugünde strese girdim acaba kaç oldu diye 764 görünce yine sevindim. şimdi keseyi ne zaman görücez bakalım onun stresi var. ne zormuş bu işler ya:)

9. haftaya kadar vajinal ultrasonla bakılıyor.
çünkü kese ve bebek abdominal görünemeyecek kadar küçük oluyor.
karından bakılacaksa 2 hafta geriden takip edilebilir gebelik.
yani 6. haftada vajinal ultrasonla kese göründüyse, karından 8. haftada görülebiliyor..

bugün tekrar kan tahlili yaptırdım arkadaşlar. pazartesi 80 , çarşamba 265, bugün 764.. sizce nasıl gidişat?

canım artışın güzel ilerliyo... hiç kafana takma 2 güne bir değerin 2 kat artması gerekiyo ona göre hesapla işte anlarsın iyi ilerlediğini.. bhcg 1000-1500 arası iken kese görülürmüş doktorum öyle söyledi... bence haftaya salı yada çarşamba gitsen keseyi görürsün büyük ihtimalle.. artık şu takvimini de eklesen diyorum haniiiii

canım 1500 de vajinadan görünüyo kese 5000 lerde karından net görünüyor salı çarşamba karından görürsün merak etme

takvimi ekleyemiyorum çünkü hem nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum hemde karın ağrım var. doğal olarakta korkuyorum bişi olacak diye. doktor perşembe gel demişti haftaya. o gün gidicem bakalım.. 27 ekimde normal adet günümdü. yani 6 gün geçti. bu değer umarım normaldir. sanki geç döllenme yaşadım gibime geliyor.. keseyi ve bebeği görünce takvimi oluşturcam:)) bu arada takvimide öğretirsen sevinirim..

Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00
kızlar bu ne demek? negatif dimi?

hayırlısı canım beniimm üzülme vardır bir hayır

güllümsün ben önceki hamileliğimde 6+4 te kalp atışını duydum canım vajinal usg ile
kalp atışı geç de olabiliyor ki bazen 8. haftada bile duyulabiliyomuş
geç döllenmeden dolayı fark oluyo
sakın bebecini sıkıntıya sokma sana pıtpıtlar annesi merak etme

canım bence de bekle kesinlikle göremedim duyamadım diye müdahale etmesin o doktor
mutlaka tavsiye üzerine bulacağın bi doktora daha görün
ist anadolu yakasındaysan önerebileceğim bikaç doktor var

bu gidişat nereye canım
kız normalde bu değer 2 günde 2 ye katlar
benim matematik mi sorunlu diyorum ama senin nerdeyse 2 günde 4 e katlamış
ikiz mi doğurcan sen yaaaa :124:

Kızlar içinizde ist. anadolu yakasında dr önerebilecek var mı acep

Ben varım canım
Medical Park Göztepe'de doktorum.Önce Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyodum.Çok yoğun ama iyi bi doktor.
Sonra düşük yaparken Başar Önal'a gittim aynı hastanede ve kesinlikle çok iyi biri,bilgili ve insana güven veriyo.
Çok yardımcı oldu bana o dönemde ve sonrasında.
Gereksiz sözlerle insanın kafasını oyalamıyo,uzun vakit ayırarak dinliyo anlatıyo.
Hatırlıyo seni ve problemini.Artık ona gidiyorum memnunum valla.

saol minik kelebek korktun işte ya

Korkma tatlım iyi düşün iyi olacak

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

canım buraya tıklayıp nasıl yapman gerektiğini öğrenebilirsin.. bence artık eklemelisin değerlerin güzel çünkü...

saol cnm deseğin için inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

Senin değerler koşar adım gidiyo yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…