2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Buarada biraz kendimden bahsedeyim 2. bebeğim 2,5 yaşında bir kızım var.
İstediğim bi gebelik değildi biraz psikolojik olarak zordayım bu sebepten.
sizinle konuşup heveslenirim adapte olurum bu duruma diye umuyorum.. inşallah..

oyle cnm verende allah alanda hakkımızda haıyırlısı

allah bağışlasın kızını....planlı olmasa da gelmiş işte annesi..yerim onu bennn:).erken diye düşünme beraber büyürler işte ilk başta zor olurr sonra alışırsın benim ablam 1buçuk yaşında kızı varken isteyerek beraber büyürler diye yaptı bir tane sonraa bir sene sonra plansız bir şekilde 3.sü geldiii...ama hepsi öyle tatlı kiii...ablamın evi çocuk yuvası gibiii öyle mutlular kiii...psikolojik olarak şimdi hepimiz karmaşığız...düne kadar zır zır ağlıyordum bugün daha mutlu uyandım....rabbim aratmadan lutfetmis bize göndermiş bebeklerimizi elbette sonrası için de yardımcı olacaktır her gelen nasibiylee sevgisiylee geliyor.yavaş yavaş adapte olacağız....şimdi tek isteğim sağlıklı bir bebek olsun...

canım çok geçm,ş olsun rabbim hayırlısını versin
doktor hatası olduğunu düşünüyoru yazmışsın vajinal ultrasonlamı bakılmıştı neden öyle düşünüyosun tatlım

canim ne oldu yaaa hayirdir cok uzuldum hersey yolundaydi birden bire niye dusuk tehlikesi oldu ki insallah birsey olmaz tutunur canim tabii durum ne kadar ciddi bilmiyorum ama sabret tevekkul et

selam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?

Merhaba ,
Bizi de aranıza alır mısınız ?
son adet tarihi 27 eylül muhtemel doğum tarihi 5 temmuz
teşekkürler..

ikinizi de tebrik ediyorum kizlar aramiza hosgeldiniz...hayirlisi ile saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ve birlikte hayırlı uzun ömür nasip etsin
:119:hoşgeldiniz :119:

canımmm Allah sabırlar versin ama üzülme kendiliğinden hamiş kalabiliyosun inan bana bu o kadar büyük bir nimet ki.. ben 1 yıl bekledim kendiliğimden hamiş olabilmek için ama Rabbim nasip etmedi tedavi sürecindeyken geldi işte.. Rabbim İnşallah diğerinin üzüntüsünü unutur unutmaz ikinci mutluluğu tez vakitte yaşatır sana canım benimm... Nolur üzme bak kendini.. Her şerde bir hayır var unutma.. vücut sağlıklı görmediği gebeliği kendisi kabul etmediği için düşüklere sebep oluyomuş bunuda unutma.. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin İNşallaaaahhh

selam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım benimm.. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ve sağ salim sağlıcakla kucaklarımıza alalım.... değerin gayet güzel maşallaaahhh doktorum 1000 ve 1500 arası kesenin görülebileceğini söyledi benim sat 1 ekim 6 kasımda doktor randevumuz var keseyi görücez İnşallaaahhh...
ayrıca o kadar üzüntünün ardından rabbim yüzünüzü ne güzelde güldürmüş.. demekki bebişlerin bir zamanları var ve rabbim o hayırlı zamanda bahşediyo bize onları... uzun süre bekleyipte evlat sahibi olamamak çok zor ama Rabbim bebişi gönderince bütüüüüün sıkıntılar unutuluyomuş valla.... Tekrar dan hayırlı olsun cnaım hoşgeldiiiiiinnn sık sık uğra ama ona göreeeee

Merhaba ,
Bizi de aranıza alır mısınız ?
son adet tarihi 27 eylül muhtemel doğum tarihi 5 temmuz
teşekkürler..

Canım hayırlı uğurlu olsun...sende hoşgeldin aramızaaaa.... Rabbim bebişini sağ salim doğurmayı nasip etsin.. Topiğe gelip selam verip bi daha gelmemek yok amaaaa hergün bekliyoruzzz sizleri kızlaaaar ona göreeeee

kızlaaaarrrr benim çok feciiii göğüslerim sızlıyoooo hamilelik boyunca devam edecekmi acabaaaa...??? dokunamıyorummm çok kötü yaaaaaaaa

benim adet günümden 15 gün acımaya başladı hala deli gibi acıyolar bazan uykudan kalkıyorum

oyyyyyyy Allah sabır versin vallaaaa... galiba benim yeni sütyen almam lazımm kullandıklarımın hepsi destekli daha çok baskı yapıyo öyle olunca... giyebilsem direk penye sütyen alıcam o derece kötüyüm yaniiiii

valla benimde ole napalım çekeriz
sağlıkla doğsunlarda

benim adet günümden 15 gün acımaya başladı hala deli gibi acıyolar bazan uykudan kalkıyorum

aynen bende uykudan kalkıyorum kopacakmış gibi ağrıyo bende dün gittim hamilelik sütyeni aldım çünkü sütyeni çıkarmayın diyolar ben zaten normalde yatarken bile çıkarmam sütyenimi sarkma yapıomuş çünkü.ama göğüslerim çok ağrıdığı için yatarken çıkarıyodum şimdi çok rahatladım yine ağrıyo ama normal sütyenle çok cnm yanıodu.

çok geçmiş olsun cnm ama ben son ana kadar ümidimi yitirmezdim.yazdıklarını okuyunca hem çok üzüldüm hemde korktum.benim de düşük riskim var çünkü.evde dinlen sürekli yat dedi doktor.sürekli yatılmıo tabi ama fırsat buldukça yatıp sırt üstü uzanıyorum.umarım senin doktorun yanılıyodur.bende böyle haberler vermem inşallah ama sakinliğimi koruyorum koruycam.herşeyin hayırlısı.olmuyorsa mutlaka allahın bizim için daha güzel planları vardır.ben buna yürekten inanıyorum ve allahımı çok seviyorum o hep benim yanımda ve bana yardımcı olacaktır.allahım sninde yardımcın olsun .gönlünü ferah tut hiç bişey dünyanın sonu değil. biz iki yıldır uğraşıoduk sonunda oldu sonucuda hayırlısıyla görürüz inşallah.hepimiz için her şey yolunda gider inşallah.

kızlaaaarrrr benim çok feciiii göğüslerim sızlıyoooo hamilelik boyunca devam edecekmi acabaaaa...??? dokunamıyorummm çok kötü yaaaaaaaa

aaaa bende okadar bişey yok bir iki kere sızladı geçti...ama benimkiler ergenlikte de hiç ağrımamıştı ....belki ondandır...
bugün baktım 6.haftaya girmişiz nasıl mutlu oldum anlatamam 5.hafta bittiii yaniii rabbim tamamına erdirsin...hem çok korkuyorum hem de çok mutluyum

kızlar çok afedersiniz ama ben kabızım yani hergün yapıyorum ama biraz zorlanıyorum düşük riskim olduğu için yatıyorum hep ondanmı hamişliktenmi bilemedim ayrıca benim göğüslerimde acıyooo olsun acısın bebişler büyüyooo

kızlar benim bhcg 2 gün önce 1280 çıktı bugün yapıldı değer büyük bin diyo ama kesin sonuç yok bu ne şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…