ikinize de hayırlı olsunn...çok bekleyip sonradan kavuşmak da başka bişeyyy olsa gerek ben ilk bebeğime ilk korunmasız ay hamile kaldım ona çok özenmiştik öldü maaleseff...şimdi yineee ilk ay hamile kaldım eşim dalga geciyo üstüne ceketimi atsam hamile kalıyon diyee...ben ilk bebeğimin üstüne çok düşmüştüm gidince de çok üzülmüştüm şimdi dahaa soğuk kanlıyım...daha sakinim...rabbim nasip edeceksee olacak nasibimiz değilse de ne kadar çabalasak çabalayalım bir şekilde olmuyor işte
canım benim inan çok çok üzüldüm...ilk hamileliğin miydiii...burada bir çoğumuz ilk bebeğini ya düşürdü yaa bebekler öldüü.o kadar normal kii artık doktorlar araştırma bile yapmıyor böyle erken düşükler için....iyi tarafından düşün daha büyümemeişken daha alışmamışkeken olduuu.ne kadar büyük o kadar acısı çok oluyor...hem iyi tarafı şu kiii hamile kalabileceğini görmüş oldun...inş bebeğini kolayca düşürürsün de kürtaja gerek kalmaz kürtaj olunca ben oldum oradan biliyorum insan daha kötü hissediyor kendini 3 ay bekleme süresi veriyo doktor...ama bu kadar erken bir düşükte bir iki hafta sonra tekrar başlarsın çalışmalara..
herşeyin hayırlısı olsun canım içini ferah tut rabbim hayırlısı nasılsa öyleee versin.geçmiş olsuuun.
Buarada biraz kendimden bahsedeyim 2. bebeğim 2,5 yaşında bir kızım var.
İstediğim bi gebelik değildi biraz psikolojik olarak zordayım bu sebepten.
sizinle konuşup heveslenirim adapte olurum bu duruma diye umuyorum.. inşallah..
selam değerli anne adayları.
ben artık anne adayı değilim
bebeğim beni bırakıyo.kanamam başladı dün akşam.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
bebeğin düşüyor dedi.bekleyelim 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi.
düşmezse kürtaj olcakmışım
ilk bebeğimdi ve doktor hatasından olduğunu düşünüyorum onu kaybediyorum.
inşallah ben de bir gün sizler gibi önce anne adayı sonra anne olurum.
size de hayırlı hamişlikler diliyorum.
sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
selam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?
Merhaba ,
Bizi de aranıza alır mısınız ?
son adet tarihi 27 eylül muhtemel doğum tarihi 5 temmuz
teşekkürler..
selam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?
ben inanamıyorum öle heyecanlıyım ki.. daha önce 2 tüpbebek denemem olmuştu. bu sefer hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu çok şükür.. pazertesi doktora gidicem.. işallah herşey yolundadır.. tedirginim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
Merhaba ,
Bizi de aranıza alır mısınız ?
son adet tarihi 27 eylül muhtemel doğum tarihi 5 temmuz
teşekkürler..
kızlaaaarrrr benim çok feciiii göğüslerim sızlıyoooohamilelik boyunca devam edecekmi acabaaaa...??? dokunamıyorummm çok kötü yaaaaaaaa
benim adet günümden 15 gün acımaya başladı hala deli gibi acıyolar bazan uykudan kalkıyorum
oyyyyyyy Allah sabır versin vallaaaa... galiba benim yeni sütyen almam lazımm kullandıklarımın hepsi destekli daha çok baskı yapıyo öyle olunca... giyebilsem direk penye sütyen alıcam o derece kötüyüm yaniiiii
benim adet günümden 15 gün acımaya başladı hala deli gibi acıyolar bazan uykudan kalkıyorum
kızlaaaarrrr benim çok feciiii göğüslerim sızlıyoooohamilelik boyunca devam edecekmi acabaaaa...??? dokunamıyorummm çok kötü yaaaaaaaa
aynen bende uykudan kalkıyorum kopacakmış gibi ağrıyo bende dün gittim hamilelik sütyeni aldım çünkü sütyeni çıkarmayın diyolar ben zaten normalde yatarken bile çıkarmam sütyenimi sarkma yapıomuş çünkü.ama göğüslerim çok ağrıdığı için yatarken çıkarıyodum şimdi çok rahatladım yine ağrıyo ama normal sütyenle çok cnm yanıodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?