2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Senin değerler koşar adım gidiyo yawrum

aman aman nazar değmesin maşallah diyelim tatlım. depar atsınlar hatta:)). hamilelik ne zor bir süreçmiş valla yaşayan bilir. tek kafama takılan şu karın ağrısı. düzenli bir şekilde ağrı devam ediyor, zaten başkada belirtim yok. bu arada sizlerdeki belirtiler ne alemde?

iyi akşamlar kızlar benim bir derdim varki uff. bir şişlik var bende sanırsınız 3 aylık hamile göbeği :26: gaz var acayıp midemi rahatsız ettiği için çıkarmadan duramıyorum. üşüttüm mü acaba. yoksa başkalarında da varmı?

haklısınnn...biraz konuştuk bugün şimdi daha iyiyim tam da dediğiniz gibi....zamanlaaa o da farkına varacak...düşünün bana hala adet olmadın mı diye soruyoo halbuki testi gösterdim ona....şaşkın yaaa bizimkiii algılayamadı hala heralde...bir de ilk denemede tutacağını düşünmedi galibaa...neyse...biz tabiii kiii çok seveceğizz bebeğimizi ama nedense kalp atışını duymaya gitmek istiyorum 7.haftaya kadar bekleyecem aksi bir durum olmazsa

başımdan geçeni anlatayım belkii için rahatlar
bir önceki bebeğime hamile kaldığımda tatildeydik ...kana baktırdık normaldii...doktora gitmedik evimixzze dönünce gideriz diye
8.haftada doktora gittik...doktor kese gördu bu bebek 5 haftalık emin misin son adet tarihinden dedii tabiii emindim...nasıl 8 haftalık bebek 5 haftalık gözükürr..çok ama çok üzüldüm resmen.haftaya tekrar gel dedii büyümüyor gelişmiyor olabilirizz olmazsa almak zorunda kalacağız dedii.
eve geldik bir hafata çok zor geçtiii..doktora gittim bir haftada tam 10 günlük büyümüş kalbii atmaya başlamışşş.sonra her hafta 7 günlük değil 10 günlük büyüyordu...o arayı kapatmaya çalışıyorduuu.çok mutluydum.....tabiii bir hafta cababa hareketlerini görebilirmiyim diye gittiğimde kalbi durmuştuu.
demek istediğim başta yavaş gelişip sonra da daha hızlı gelişebiliyor bebekler...

yalnız değilsiiinnnn

bende rahatsız ediciii bişey yok sadece çok yorulunca akıntım artıyorr sarıı sarııı...korkuyorum kanamam geldii sanıyorumm...inşş normaldirrr..ama çok ayakta kaldığımda yorulduğumda olması tedirgin ediyor benii...oo yorgun hallerimde akıntım olurken hafif hafif karın ağrısı da oluyor aynı adet oluyomuş gibii ama adet değil sarı akıntıı oluyor çok şükür.ama senin karnın daha çok ağrıyor heralde umarım yeleşme ağrısıdırrr.düşük tehtidi yoktur...olumlu düşün canımm...

her bünye farklı seninki de hamileliğe böyle tepki veriyor demek...daha önce de duymuştum böyleleriii canını sıkma hele biraz ayakları üşüttüysen olur böle şeyler

selam kızlar. şu 13 kasım bir gelsede bebeğimin kalp atışlarını görsem. benimle bekleyen birkaç arkadaşta var sanırım. sat bile aynı 26 eylül. bakalım doğumada berabermi gidicez. en azından yalnız değiliz. benim belirtilerim fazla yok. bazen karnım ağrıyor kasıklarıma vuruyor. sarı akıntım var ama göğüslerim bir acayip oldu. sol göğsüm sanki şişti. sağ göğsüm ağrıyor ama fazla değil. neden böyle oldu acep.

Kızlar sat 6 ekim bat 3 kasım
bugün hcg 97 çıktı
yarın doktora gitçem belki
inşallah haftaya cumartesi keseye gideriz hesaplarıma göre hcg normal giderse 1500 lerde olucaz

Bende de karın ağrısı ve halsizlik uykusuzluk var esneyip duruyorum ağzım hiç kapanmıyo

nasılsınız kızlar bız dun ıkıncı kanımızı verdık geceye kdr dısardaydık esımle yemek ıstahımolmadıgı ıcın eltımlere gıttık eltım pısırdı sagolsunben yedım:)sonra on gıbı geldıkk cok yorgunduk vakıtım yoktu haber edemedımm sızlerede

degerımız artmız cokk sukur
1.kanda 477 di
2.860 larda dedıı normal gebelık dedıı snra ben oturdum agladımmdr ddı ne oluyor dıe esımde dedı bız bunu 4senddır bklıyoruz dıyeee cokk suku rabbıme bu duyguyubıze tatdırdıı herkezlerde tatsın ınsllcarsamba keseyı
fındık,tahınlı pekmez,uzum yemeye basladık kalbımız saglıkla gelıssın dıye gorecegızzzzz dua edın ınsllll sonrasındada cevız yıyecegızzve bol balıkkk hehehe
o vakıtt 5 haftalıgız bız bebegımleee esım dıyor nıe erken ogrendıkk kese ıcın bıle beklemek zor dıe bend e dedımm 4 sene bekledıkk 4 gun daha beklerız dıye ıınsl....

suzancım hoş geldin aramızaa bu arada bebişlerini aldım hemen benim ikiz olma ihtimali var çünki
cold gidiyomusun dr tatlım artık ver kanını
bız ole dıyorduk deger yuksek dıe ama dr normal tek gebelık dedı ama daha keseyı gormedıkkbelkım olurr cunku ruyamdaa ıkı tane bılezık taktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar ben kan vermeye gider .....:119:
hayırlısı dıcem ama kırmızılar gelmısolsun rabbımmm sabrını denıyor cnmm dua ıle ınsl sende tadarsın bu duyguyuuuuuuuuuu

Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))
haydı hayırlısı cnmm bnmde 860 lardayım dr 4 haftalık dedı amam bılmemkııı:))
saglıcakla kucagımıza alırız ınsll
cnmm hormanlardann ınsl gececekkk cok guzel seyler yasayacagız dua ıle ınslll onutmayalımkıı bebekler kısmetlı dogar bereket getırır evlereee bızde ev almayı dusunuyoruzzz bakalım bebegımın kısmetıyle bır anda alırız belkımmmmmm
aynen sık ıdrar bel agrısııı kasık lar full batlıcak gıbı ve gazzzz sorunu heheheolsunbebegım saglıkla tutunsun annesıne deee ben gazmann olurum hehehe

ay cnm benimde sat 26 eylüldü
rastlantıya bak
29 ekimde öğrendim gebe olduğumu
30 ekimde doktora gittşm
13 kasımda gel kalp atışını dinleyelim dedi
ya bu kadr mı aynı olur
sağlıkla duyarız inş. cnm ya sorma bende çok endişe ediyorum

selam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?

oo değerin baya iyi cnm öğrendim gebe olduğumu ki benim değerim 474 idi
ertesi gün doktoruma gittim
karnımdan göremedi ama altan gördü keseyi
karnından da 1000 geçince gözüküyo dioler ama sen bilrisin
hatta benim doktorum iyiyki erken gelmişsin dedi
dış gebelik olabiliyo dedi
önce korktum ama sonra çok sevindim rahim içi gebelik diyince

ben inanamıyorum öle heyecanlıyım ki.. daha önce 2 tüpbebek denemem olmuştu. bu sefer hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu çok şükür.. pazertesi doktora gidicem.. işallah herşey yolundadır.. tedirginim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
ole oluyo bende sor buldum senin gibi
onun için zaten soluğu doktorumda aldım

selam değerli anne adayları.
ben artık anne adayı değilim
bebeğim beni bırakıyo.kanamam başladı dün akşam.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
bebeğin düşüyor dedi.bekleyelim 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi.
düşmezse kürtaj olcakmışım
ilk bebeğimdi ve doktor hatasından olduğunu düşünüyorum onu kaybediyorum.
inşallah ben de bir gün sizler gibi önce anne adayı sonra anne olurum.
size de hayırlı hamişlikler diliyorum.
sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.

allah sabır versin cnm
ve en kısa zamanda sana hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin inş.

Merhaba ,
Bizi de aranıza alır mısınız ?
son adet tarihi 27 eylül muhtemel doğum tarihi 5 temmuz
teşekkürler..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
ole oluyo bende sor buldum senin gibi
onun için zaten soluğu doktorumda aldım
ikinize de hayırlı olsunn...çok bekleyip sonradan kavuşmak da başka bişeyyy olsa gerek ben ilk bebeğime ilk korunmasız ay hamile kaldım ona çok özenmiştik öldü maaleseff...şimdi yineee ilk ay hamile kaldım eşim dalga geciyo üstüne ceketimi atsam hamile kalıyon diyee...ben ilk bebeğimin üstüne çok düşmüştüm gidince de çok üzülmüştüm şimdi dahaa soğuk kanlıyım...daha sakinim...rabbim nasip edeceksee olacak nasibimiz değilse de ne kadar çabalasak çabalayalım bir şekilde olmuyor işte

canım benim inan çok çok üzüldüm...ilk hamileliğin miydiii...burada bir çoğumuz ilk bebeğini ya düşürdü yaa bebekler öldüü.o kadar normal kii artık doktorlar araştırma bile yapmıyor böyle erken düşükler için....iyi tarafından düşün daha büyümemeişken daha alışmamışkeken olduuu.ne kadar büyük o kadar acısı çok oluyor...hem iyi tarafı şu kiii hamile kalabileceğini görmüş oldun...inş bebeğini kolayca düşürürsün de kürtaja gerek kalmaz kürtaj olunca ben oldum oradan biliyorum insan daha kötü hissediyor kendini 3 ay bekleme süresi veriyo doktor...ama bu kadar erken bir düşükte bir iki hafta sonra tekrar başlarsın çalışmalara..
herşeyin hayırlısı olsun canım içini ferah tut rabbim hayırlısı nasılsa öyleee versin.geçmiş olsuuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…