Senin değerler koşar adım gidiyo yawrum
haklısınnn...biraz konuştuk bugün şimdi daha iyiyim tam da dediğiniz gibi....zamanlaaa o da farkına varacak...düşünün bana hala adet olmadın mı diye soruyoo halbuki testi gösterdim ona....şaşkın yaaa bizimkiii algılayamadı hala heralde...bir de ilk denemede tutacağını düşünmedi galibaa...neyse...biz tabiii kiii çok seveceğizz bebeğimizi ama nedense kalp atışını duymaya gitmek istiyorum 7.haftaya kadar bekleyecem aksi bir durum olmazsaCanım eşine kızma onlar da üzülüyolar yaşadıklarımıza.Aslında bu güzel habere seviniyolar ama buruk bi sevinç.
Aynı şeyleri yaşamaktan onlar da korkuyolar
Ben de eşime söyledim ilk bebek kadar tepki vermedi hayırlısı olsun dedi sarıldı,kimseye söylemeyelim bu defa dedi.
Ama kuytu bi köşede kendi kendine gülerken yakaladım çok komikti
Ayrıca şu an kocalara inat edip doktora gitmeme gibi bi durumumuz olamaz.
O bebeğin sana ihtiyacı var tatlım unutma
Hanımlar doktordan geldim ben ama haberler iyi değil.
Bebeğimin gelişimi yavaşmış.kalp atışlarını duycaktık sözde ama olmadı.
Doktor bebeğin gelişmiyor dedi.pazartesi tekrar gel,bebek canlı mı değil mi bakalım dedi.
Üzgünüm.napcağımı bilemiyorum.doktordan soğudum,başka birine mi gitsem diye düşünüyorum.
iyi akşamlar kızlar benim bir derdim varki uff. bir şişlik var bende sanırsınız 3 aylık hamile göbeği :26: gaz var acayıp midemi rahatsız ettiği için çıkarmadan duramıyorum. üşüttüm mü acaba. yoksa başkalarında da varmı?
bende rahatsız ediciii bişey yok sadece çok yorulunca akıntım artıyorr sarıı sarııı...korkuyorum kanamam geldii sanıyorumm...inşş normaldirrr..ama çok ayakta kaldığımda yorulduğumda olması tedirgin ediyor benii...oo yorgun hallerimde akıntım olurken hafif hafif karın ağrısı da oluyor aynı adet oluyomuş gibii ama adet değil sarı akıntıı oluyor çok şükür.ama senin karnın daha çok ağrıyor heralde umarım yeleşme ağrısıdırrr.düşük tehtidi yoktur...olumlu düşün canımm...aman aman nazar değmesin maşallah diyelim tatlım. depar atsınlar hatta:)). hamilelik ne zor bir süreçmiş valla yaşayan bilir. tek kafama takılan şu karın ağrısı. düzenli bir şekilde ağrı devam ediyor, zaten başkada belirtim yok. bu arada sizlerdeki belirtiler ne alemde?
iyi akşamlar kızlar benim bir derdim varki uff. bir şişlik var bende sanırsınız 3 aylık hamile göbeği :26: gaz var acayıp midemi rahatsız ettiği için çıkarmadan duramıyorum. üşüttüm mü acaba. yoksa başkalarında da varmı?
bende rahatsız ediciii bişey yok sadece çok yorulunca akıntım artıyorr sarıı sarııı...korkuyorum kanamam geldii sanıyorumm...inşş normaldirrr..ama çok ayakta kaldığımda yorulduğumda olması tedirgin ediyor benii...oo yorgun hallerimde akıntım olurken hafif hafif karın ağrısı da oluyor aynı adet oluyomuş gibii ama adet değil sarı akıntıı oluyor çok şükür.ama senin karnın daha çok ağrıyor heralde umarım yeleşme ağrısıdırrr.düşük tehtidi yoktur...olumlu düşün canımm...
valla canım yerleşme ağrısımı,düşükmü veya başka bir şey ağrısımı bilmiyorum ama sadece korkuyorum.. sanki içimi kemiriyor bişiler kırt kırt, sanki içimde bir kelebek çırpıyor..
aman aman nazar değmesin maşallah diyelim tatlım. depar atsınlar hatta:)). hamilelik ne zor bir süreçmiş valla yaşayan bilir. tek kafama takılan şu karın ağrısı. düzenli bir şekilde ağrı devam ediyor, zaten başkada belirtim yok. bu arada sizlerdeki belirtiler ne alemde?
o vakıtt 5 haftalıgız bız bebegımleee esım dıyor nıe erken ogrendıkk kese ıcın bıle beklemek zor dıe bend e dedımm 4 sene bekledıkk 4 gun daha beklerız dıye ıınsl....3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
netten aldığım değerler bunlar. senin değerin normal görünüyor. İnşallah bir aksilik çıkmayacaktır canım.
bız ole dıyorduk deger yuksek dıe ama dr normal tek gebelık dedı ama daha keseyı gormedıkkbelkım olurr cunku ruyamdaa ıkı tane bılezık taktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsuzancım hoş geldin aramızaa bu arada bebişlerini aldım hemenbenim ikiz olma ihtimali var çünki
cold gidiyomusun dr tatlım artık ver kanını
hayırlısı dıcem ama kırmızılar gelmısolsun rabbımmm sabrını denıyor cnmm dua ıle ınsl sende tadarsın bu duyguyuuuuuuuuuugünaydın kızlar ben kan vermeye gider .....:119:
haydı hayırlısı cnmm bnmde 860 lardayım dr 4 haftalık dedı amam bılmemkııı:))Günaydınlar :)) Bende 2 gün önce öğrendim bu güzel gerçeği 5+3 ken BHCG 4425 çıktı bugun 5+5 içersindeyim. Rabbim sağlıklı biir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşşş:))
cnmm hormanlardann ınsl gececekkk cok guzel seyler yasayacagız dua ıle ınslll onutmayalımkıı bebekler kısmetlı dogar bereket getırır evlereee bızde ev almayı dusunuyoruzzz bakalım bebegımın kısmetıyle bır anda alırız belkımmmmmmgünaydın canımm......bu bulduğun bebekler çok güzel maaşallah....inşşş bizimkikerde öyle olur...yakın bir zamanda bir arkadaşım doğum yaptıı..bebek ziyaretine gittik .bebeği çok ama çok tatlıydı...o günden beri nasıl özlüyorum onu nasıl seviyorum anlatamam. bugün düşündüm de bir başkasının çocuğunu bu kadar sevebiliyorsak kendimizinkini nasıl severiz artık...
kızlar bu arada dün akşam çok ağladım...gelecekle ilgili kaygılarım var.....biraz da hamilelikten heralde kafam karışık duygularım allak bullak...olmadık şeylerden eşime kızıyorum...yeni ev aldık bebek olunca çalışmak istemiyordum sırf ev yüzünden çalışmak zorunda kalacağım...kimsem yok .bebeği bakıcı ellerine bırakacağım...daha doğmamış bebeği bakıcıya bıraktım o yüzden ağlıyorum o kadar aştım yanii:)
aynen sık ıdrar bel agrısııı kasık lar full batlıcak gıbı ve gazzzz sorunu heheheolsunbebegım saglıkla tutunsun annesıne deee ben gazmann olurum hehehekızlaarr hepinize günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum..
ya benim bi sıkıntım vaaarrrrrben çok sık idrara çıkıyorum normal wc kullanıyorum.. wc'den çıkınca kasıklarıma sanki kramp giriyo ve ben 5 dk dimdik doğrulamıyorum.. bazen de bu durumdan telaşlanıyorum açıkcası... gece çok şiddetli yaşadım bu durumu.. benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan..?????
ınsl..canım brbırımıze dua ıle olalım gebelerın duaları tez olurmusyaaa ınslllkızlarr bende dün gebe oldugumuogrendımmm 4 senden sonra ılk defaa yasadım bu duyguyuuu yaa bat 29 eylul yarın ıkıncı kana gıdecegımm dua edın ne olurr nette baktımm tahmını dogum 6 temmuz yazıyorrr kısmet artıkk hele bır kesemızı gorelımdeee
aramiza hosgeldin canimmm bebisin hayirli ugurlu olsun insalllahhhhh:)))
canim benim esimde doktora sordu zarari yok dedi bu ilk 3 hafta ara verin ne olur ne olmaz dedi esim bu cevabi begenmedi ama yapacak bisey yok:)))
aaaaayyyyy canim ne guzel bir tasla iki kusun geliyor hayirlisi olur insallah benim annemde ikiz cok isterim ikizim olsun tabii hayirlisi Rabbimin takdiri artik....
sende aramiza hosgeldin canim ne guzel topigimiz canlaniyor ooooohhhhh:))))
benim yok ama canim bazi doktorla kasik agrisi iyidir diyor bebek yerlesiyormus insallah da oyledir icini ferah tut:))))
kahve yokk yesıl cayda yokk sadece ıhlamur ve kusburnuuu canımmmmmmmmmmmmmm sakınn dıgerlerı zararlı bebeklereemerhaba güzel anne adayları, eminim sizde benim gibi güzelliğinize güzellik gelmiştir. yüzüm daha bir parlıyor sanki. bu arada uyku hali varçok. sırtım ve kasıklarım sürekli ağrıyor.bulantım yok. yataktan yazıyorum sizlere hep yatasım var. ama canım kahve istiyoru ben genelde çok kahve tüketirim. sade gold içerim şekersiz. sakıca olurmu ki acaba.. sabah yeşil çay içtim ama yerini tutmadı.
bende ıstıyorum sımdılık laboratuar cıktılarına not alıyormm hehehkızlaaaaaaaaaaarrr ben az önce markete gittim ve küçük bir defter aldım üstünde winne the pooh var.. bu deftere ilk bebeğimi öğrendiğim günkü duygularımı ve sonrasını gün gün yazdım.. henüz 4 sayfa oldu defter yetecekmi bilmiyorumimkanınız varsa sizde böyle bi deftere duygularınızı yazın derim.. ben arada eşime yazdırıcam tabii yazmak isterse.. gelecekte bebeğimize güzel bir hatıra bırakmış oluruz
canım vajınadan baktırma daha cok tehlıkelı bebegın tutunmaya calısıyor ve sen rahatsız edıyorsun yaaaakızlar bişey soracam 30 ekimde doktora gittim ve vajinadan bakım keseyi gördü
4+6 gün dedi
13 kasımda gel kalp atışlarını duyalım dedi
o zaman tam 7 haftalık oluyo duyamam die korkuyorum sizin doktorlarınız bi şey dedimi????????????????:26::26::26::26::26::26:son bat kactıkı keseyı gordu vee beta n kac cıktı cnmmm bnm dr alttn bakmam olmaz dedı cars.bekle keseyı o zamn gorecegız dedı ınsll
selam kızlar. şu 13 kasım bir gelsede bebeğimin kalp atışlarını görsem. benimle bekleyen birkaç arkadaşta var sanırım. sat bile aynı 26 eylül. bakalım doğumada berabermi gidicez.en azından yalnız değiliz. benim belirtilerim fazla yok. bazen karnım ağrıyor kasıklarıma vuruyor. sarı akıntım var ama göğüslerim bir acayip oldu. sol göğsüm sanki şişti. sağ göğsüm ağrıyor ama fazla değil. neden böyle oldu acep.
nasılsınız kızlar bız dun ıkıncı kanımızı verdık geceye kdr dısardaydık esımle yemek ıstahımolmadıgı ıcın eltımlere gıttık eltım pısırdı sagolsunben yedım:)sonra on gıbı geldıkk cok yorgunduk vakıtım yoktu haber edemedımm sızlerede
degerımız artmız cokk sukur
1.kanda 477 di
2.860 larda dedıı normal gebelık dedıı snra ben oturdum agladımmdr ddı ne oluyor dıe esımde dedı bız bunu 4senddır bklıyoruz dıyeee cokk suku rabbıme bu duyguyubıze tatdırdıı herkezlerde tatsın ınsllcarsamba keseyı
fındık,tahınlı pekmez,uzum yemeye basladık kalbımız saglıkla gelıssın dıye gorecegızzzzz dua edın ınsllll sonrasındada cevız yıyecegızzve bol balıkkk hehehe o vakıtt 5 haftalıgız bız bebegımleee esım dıyor nıe erken ogrendıkk kese ıcın bıle beklemek zor dıe bend e dedımm 4 sene bekledıkk 4 gun daha beklerız dıye ıınsl....
bız ole dıyorduk deger yuksek dıe ama dr normal tek gebelık dedı ama daha keseyı gormedıkkbelkım olurr cunku ruyamdaa ıkı tane bılezık taktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı dıcem ama kırmızılar gelmısolsun rabbımmm sabrını denıyor cnmm dua ıle ınsl sende tadarsın bu duyguyuuuuuuuuuu
haydı hayırlısı cnmm bnmde 860 lardayım dr 4 haftalık dedı amam bılmemkııı:))
saglıcakla kucagımıza alırız ınsll
cnmm hormanlardann ınsl gececekkk cok guzel seyler yasayacagız dua ıle ınslll onutmayalımkıı bebekler kısmetlı dogar bereket getırır evlereee bızde ev almayı dusunuyoruzzz bakalım bebegımın kısmetıyle bır anda alırız belkımmmmmm
aynen sık ıdrar bel agrısııı kasık lar full batlıcak gıbı ve gazzzz sorunu heheheolsunbebegım saglıkla tutunsun annesıne deee ben gazmann olurum hehehe
cnm bay 26 eylülüdüınsl..canım brbırımıze dua ıle olalım gebelerın duaları tez olurmusyaaa ınslll
kahve yokk yesıl cayda yokk sadece ıhlamur ve kusburnuuu canımmmmmmmmmmmmmm sakınn dıgerlerı zararlı bebekleree
bende ıstıyorum sımdılık laboratuar cıktılarına not alıyormm heheh
canım vajınadan baktırma daha cok tehlıkelı bebegın tutunmaya calısıyor ve sen rahatsız edıyorsun yaaaason bat kactıkı keseyı gordu vee beta n kac cıktı cnmmm bnm dr alttn bakmam olmaz dedı cars.bekle keseyı o zamn gorecegız dedı ınsll
kanda 474 görünce doktorda aldım soluğu
bi şey demedi iyi herşey olması gerektiği zamanda olması gerektiği bgibi dedi
doktor tanıdık cnm bi sakıncası olsa bakmazdı die düşünüyorum
biz rahatız zaten bi sıkıntımız yok şimdilik
sadece ben bebeğim ve babası deli gibi 13 kasımı bekliyoruz kalp atışını duyalım die
temmuz anaları neredesiniz yav
selam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?
ben inanamıyorum öle heyecanlıyım ki.. daha önce 2 tüpbebek denemem olmuştu. bu sefer hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu çok şükür.. pazertesi doktora gidicem.. işallah herşey yolundadır.. tedirginim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
selam değerli anne adayları.
ben artık anne adayı değilim
bebeğim beni bırakıyo.kanamam başladı dün akşam.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
bebeğin düşüyor dedi.bekleyelim 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi.
düşmezse kürtaj olcakmışım
ilk bebeğimdi ve doktor hatasından olduğunu düşünüyorum onu kaybediyorum.
inşallah ben de bir gün sizler gibi önce anne adayı sonra anne olurum.
size de hayırlı hamişlikler diliyorum.
sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.
ben inanamıyorum öle heyecanlıyım ki.. daha önce 2 tüpbebek denemem olmuştu. bu sefer hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu çok şükür.. pazertesi doktora gidicem.. işallah herşey yolundadır.. tedirginim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
ikinize de hayırlı olsunn...çok bekleyip sonradan kavuşmak da başka bişeyyy olsa gerek ben ilk bebeğime ilk korunmasız ay hamile kaldım ona çok özenmiştik öldü maaleseff...şimdi yineee ilk ay hamile kaldım eşim dalga geciyo üstüne ceketimi atsam hamile kalıyon diyee...ben ilk bebeğimin üstüne çok düşmüştüm gidince de çok üzülmüştüm şimdi dahaa soğuk kanlıyım...daha sakinim...rabbim nasip edeceksee olacak nasibimiz değilse de ne kadar çabalasak çabalayalım bir şekilde olmuyor işteallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
ole oluyo bende sor buldum senin gibi
onun için zaten soluğu doktorumda aldım
selam değerli anne adayları.
ben artık anne adayı değilim
bebeğim beni bırakıyo.kanamam başladı dün akşam.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
bebeğin düşüyor dedi.bekleyelim 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi.
düşmezse kürtaj olcakmışım
ilk bebeğimdi ve doktor hatasından olduğunu düşünüyorum onu kaybediyorum.
inşallah ben de bir gün sizler gibi önce anne adayı sonra anne olurum.
size de hayırlı hamişlikler diliyorum.
sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?