merhaba nasılsınız kızlar ??? ben sabah biraz kötüydüm ama şimdi igiyim.bir kaç gündür koyu sarı akıntım oluyodu.sabah kahverengiye dönüştü.bizde hemen doktora gittik.idrar yolu emfeksiyonundanmış. doktar antibiyotik yazdı.kullanmakta biraz kararsız kaldım.birşey olurmu diye aynı zamanda progestan da yzdı.ense kalınlığınada bakıldı .şükür iyi çıktı.bebeğimiz 46 mm olmus. ama ben hareketini göremedim.bizden bu kadar duğa okuyanlara tşk edrim canlarım
teşekkür ederim kuzummm.. Dualarımız seninle sakın yorma kendini haa yeğenimize iyi bak annesiii....
canımm bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın.. Yavrularımızı bize bağışlasın Yüce Rabbim...
ekledim canım Hayırlı olsun....
senide ekledim canım hayırlı olsunn...
ayyyy maşallah o minişeeeeedemekki hızla büyüyo annesi allahıım topiğin ilk kızıda geldi desenizeee... ne mutlu sana canımm.. bende öğrenebilseydim biii.. 12 gün kaldı randevuyaaaaaa
anam ilk prensesimiz mi ne
ben haftaya salı gidecem cnm 12+6 olacak inş.
bizim doktor amcada söler
kaç haftıktasın sen
gittiğimde şansımı merak ediyorumda cinsiyet konusunda
merhaba irmegan son bat 12.Eekim2012 beklenen doğum tarihi 20 Temmuz 2013 eklersen bende çok sevinirim.Sevgiler topikteki herkeze..
hayırlısı elbette ama içime geçende kızdı benim dr yanılmıyorsa prensesimiz geliyor cnm:)
sat a göre 11+3 tüm ama dr göre 12+2 boyuda 51 mm:)
hayırlısı elbette ama içime geçende kızdı benim dr yanılmıyorsa prensesimiz geliyor cnm:)
sat a göre 11+3 tüm ama dr göre 12+2 boyuda 51 mm:)
çook sevindim okurken sanki benim sıpanın cinsiyeti gibi heyecan yaptım ne güzel yahuuuuu
bende çok merak ediyorum içime hep erkek doğuyor yaaaa hayırlısııı
Annen için geçmiş olsun işallah iyidir hayırlısıyla bende iyi haberler alırım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
teşekkür ederim kuzummm.. Dualarımız seninle sakın yorma kendini haa yeğenimize iyi bak annesiii....
canımm bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın.. Yavrularımızı bize bağışlasın Yüce Rabbim...
ekledim canım Hayırlı olsun....
senide ekledim canım hayırlı olsunn...
ayyyy maşallah o minişeeeeedemekki hızla büyüyo annesi allahıım topiğin ilk kızıda geldi desenizeee... ne mutlu sana canımm.. bende öğrenebilseydim biii.. 12 gün kaldı randevuyaaaaaa
sağol bitanem allah razı olsun önümüzdeki hafta ameliyat olucak rahim ve yumurtlaıklar alınıcak.
sende iyi haberler alıcan içini ferah tut dualarım hepimizin için canım benim
ayyy kıscen mı olucakk hayırlı ıse kıs olsun yoksam erkek canımmmmmmmmmmmmm ınsl saglıcakla kucagımızada alırız yaaahumesa cnm duanı okudum Allah kabul etsin.
nasılsınız annişler.geçmişi okumadan hemen daldım ama hemen okuyorum:))))
yarın randevum vardı izin alamadığım için bugün gittim ikili test için.iyikide gitmişim küçük meleğimi çok özlemiştim:=) anneannesi ve teyzeside gördü nasıl böle kıpır kıpırdı ben güldükçe oda yerinde zıplıyordu:))))) gözleri falan aman allahım dedim ya çok garip birşeydi anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.test sonuçları cuma çıkıcak ama ense kalınlığı iyi çıktı suyu ve kendidemaşallahhh iyi dedi dr hattaaaa ufaklığa birşeyler almak istersen pembe alabilirsin dedi:))))))bacaklarını kapamış dedi utangaç biraz dedi senin kız:)))) muhtemelen kız dedi ama 14.haftada tekrar bakarız dedi:))))
cnm bnm dr cagırmıs erındım bgn gıtmeye her ay ıdrar kan vs.bılgılere bakamcakmısda ebe 4.aydan sonra gel demıstıı ne olucak bılmmıyorummmbende yarın sağlık ocağına gideceğim ebe çağırdı kontrol var dedi ama doktor kontrolüme çok var 4 ocakta nasıl geçecek günler yaa:26:
ıkıslermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHepinize merhaba kızlar bugün dr. randevum vardı.Size güzel haberler getirdim benim ikizlerim olacakmış.hala şoktayım üç kalp atışı olmayan kürtaj sonrası şimdi ikiz haberini aldım Allahıma çok şükür.
ama aynı kese içerisinde oldukları için ileride kordonları birbirine dolanabilir ve kaybetme riski olabilir dedi.benim moralim bozulunca bu sadece bir olasılık çok fazla karamsar olmana gerek yok dedi.muayene sonrası perinatoloji prof.dr. la görüştüm ve durumu anlattım üç hafta sonrasına rendevum olduğunu söyledim.prof.dr. korkmamamı, üç hafta sonraki ultrason muayenemi kendisinin yapacağını söyledi.belki tek kese olmayabilir de şuan korkmana gerek yok dedi.
tuhaf duygular içindeyim, annemin de ikizleri var.ailede ikiz var ama bunu beklemiyordum doğrusu :)) güzel bir sürpriz oldu bizeee
Allah hepimizin bebeklerini korusun, inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur korkuyorum duanıza ihtiyacım var
kuzum ekleyelimmi cinsiyetini listemizeeeee
annene acil şifalar bi çırpıda kurtulsun sağsalim işallah hepimiz iyi haberler alırız korkumuyorum desem yalan hayırlısı allah hepimizin dualarını kabul etsin
ayyy kıscen mı olucakk hayırlı ıse kıs olsun yoksam erkek canımmmmmmmmmmmmm ınsl saglıcakla kucagımızada alırız yaaa
cnm bnm dr cagırmıs erındım bgn gıtmeye her ay ıdrar kan vs.bılgılere bakamcakmısda ebe 4.aydan sonra gel demıstıı ne olucak bılmmıyorummm
ıkıslermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende aılemde olmamasına ragmen cokk ıstıyordumm cnmmm ama tek bısımkısı saglıklı olsundaaa tebrıkler cnmm ınsl saglıcakla kucagımıza alırızzzzzzzzzzzzzz
cınsellık sorulmuss bnm dr .gecen haftaya kdr yasak demıstıı etkılemesede arada bır mesafe oldu esımlee yanı yaklasma korkusuuo kdar ama haftada bır olarak ızın verdı cok korktuk ama cok sukur kanama vs.olmadı kasılma oldu oda dr normal dedı esım nettende arastırmıs sorun olurmu ne durumlar olur fılan dıee bayagıı onlem aldık yanı ama geende rabbım e emanetızz cok sukurrrrrrrrrr
merhaba cnmm... ilk bebeğinmi bide hangi şehir..?
son 4 kişinin dualarını yeni okuyabildim daha öncede okumuş olabilirim çift dbu ara çok unutkanım :)) :26::26:Allah kabul etsin inşallah .. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?