2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba nasılsınız kızlar ??? ben sabah biraz kötüydüm ama şimdi igiyim.bir kaç gündür koyu sarı akıntım oluyodu.sabah kahverengiye dönüştü.bizde hemen doktora gittik.idrar yolu emfeksiyonundanmış. doktar antibiyotik yazdı.kullanmakta biraz kararsız kaldım.birşey olurmu diye aynı zamanda progestan da yzdı.ense kalınlığınada bakıldı .şükür iyi çıktı.bebeğimiz 46 mm olmus. ama ben hareketini göremedim.bizden bu kadar duğa okuyanlara tşk edrim canlarım

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol dinlen

merhaba irmegan son bat 12.Eekim2012 beklenen doğum tarihi 20 Temmuz 2013 eklersen bende çok sevinirim.Sevgiler topikteki herkeze..

humesacığım allah kabul etsin okudum dualarını

irmegan çok cici olmuş aldıkların

önemli uyarı: arkadaşlar hastanelere falan giderken aman dikkat edin, bizim iş yerinin alt katı sağlık ocağı ölümcül bir kızamık geçiren çocuk gelmiş ve şimdi binadakiler ve aileleri karantinaya alındı, ben allahtan bir seminer için kurumda değildim, ne olur siz de dikkat edin çocukların bol olduğu yere ya da hasta oldukları yerlere çok yaklaşmamaya çalışın

anam ilk prensesimiz mi ne
ben haftaya salı gidecem cnm 12+6 olacak inş.
bizim doktor amcada söler
kaç haftıktasın sen
gittiğimde şansımı merak ediyorumda cinsiyet konusunda

hayırlısı elbette ama içime geçende kızdı benim dr yanılmıyorsa prensesimiz geliyor cnm:)
sat a göre 11+3 tüm ama dr göre 12+2 boyuda 51 mm:)

çook sevindim okurken sanki benim sıpanın cinsiyeti gibi heyecan yaptım ne güzel yahuuuuu
bende çok merak ediyorum içime hep erkek doğuyor yaaaa hayırlısııı

sağol cnm allah razı olsun.öğrendiğim andan beri hep kız gibi gelmişti bana herkesde kız diyordu.ama tam kesin herhalde 16.haftada belli olur ama dr kız gibi erkeğe benzemiyor dedi erkek olsa şimdiye pipisi görünürdü dedi:)

Annen için geçmiş olsun işallah iyidir hayırlısıyla bende iyi haberler alırım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

sağol bitanem allah razı olsun önümüzdeki hafta ameliyat olucak rahim ve yumurtlaıklar alınıcak.
sende iyi haberler alıcan içini ferah tut dualarım hepimizin için canım benim

sağol kuzum evet çok şükür bu sefer acanımm umarım dr yanılmamıştır:)öğrenirsin az kaldı cnm hayırlısıyla

sağol bitanem allah razı olsun önümüzdeki hafta ameliyat olucak rahim ve yumurtlaıklar alınıcak.
sende iyi haberler alıcan içini ferah tut dualarım hepimizin için canım benim

annene acil şifalar bi çırpıda kurtulsun sağsalim işallah hepimiz iyi haberler alırız korkumuyorum desem yalan hayırlısı allah hepimizin dualarını kabul etsin

ayyy kıscen mı olucakk hayırlı ıse kıs olsun yoksam erkek canımmmmmmmmmmmmm ınsl saglıcakla kucagımızada alırız yaaa

bende yarın sağlık ocağına gideceğim ebe çağırdı kontrol var dedi ama doktor kontrolüme çok var 4 ocakta nasıl geçecek günler yaa:26:
cnm bnm dr cagırmıs erındım bgn gıtmeye her ay ıdrar kan vs.bılgılere bakamcakmısda ebe 4.aydan sonra gel demıstıı ne olucak bılmmıyorummm

ıkıslermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende aılemde olmamasına ragmen cokk ıstıyordumm cnmmm ama tek bısımkısı saglıklı olsundaaatebrıkler cnmm ınsl saglıcakla kucagımıza alırızzzzzzzzzzzzzz

cınsellık sorulmuss bnm dr .gecen haftaya kdr yasak demıstıı etkılemesede arada bır mesafe oldu esımlee yanı yaklasma korkusuuo kdar ama haftada bır olarak ızın verdı cok korktuk ama cok sukur kanama vs.olmadı kasılma oldu oda dr normal dedı esım nettende arastırmıs sorun olurmu ne durumlar olur fılan dıee bayagıı onlem aldık yanı ama geende rabbım e emanetızz cok sukurrrrrrrrrr

son 4 kişinin dualarını yeni okuyabildim daha öncede okumuş olabilirim çift dbu ara çok unutkanım :)) :26::26:Allah kabul etsin inşallah .. Amin.

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

annene acil şifalar bi çırpıda kurtulsun sağsalim işallah hepimiz iyi haberler alırız korkumuyorum desem yalan hayırlısı allah hepimizin dualarını kabul etsin

inşallah cnm benim çok sağol.korkma pozitif düşün iyi şeyler olucak ben inanıyorum.dr odasında kötü bişi çıkıcak die ellim ayağım zangır zangır titredi resmen ama şükür allahıma iyi çıktı.

rabbim eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsinde hiç önemli değil kuzum sağ salim hepimiz bebeişlerimizi kucağımıza alalım tek temennim bu.şimdilik dr amcamız kız dedi ufak tefek pembe hediyeler alabilirsin dedi kızına:)))))

Merhaba annisler.ben bildiginiz gibi midesi kotu halsiz yorgun sanki gunlerdir uyumamis gibi uykusuz.ev islerini bile yapamiyorum.ama sanki onceki haftalara gore daha iyiyim bu da bir umut iste.bir gun bitecek hic bitmeyecek gibi gelse de..okuyabildigim kadariyla akintidan bahsedilmis bende cok var hem de sari.karnim da pek buyumedi uzuluyorum biran once buyusun istiyorum.harekete gelince sanki sesiz yatarken cok hafif pit gibi biseyler hissediyorum ama nette arastirdim 12.haftada mumkun degilmis en azindan 4.ayin sonu gibi hiseedilirmis bu hissettiklerimiz bagirsak harekrtleriymis.

son 4 kişinin dualarını yeni okuyabildim daha öncede okumuş olabilirim çift dbu ara çok unutkanım :)) :26::26:Allah kabul etsin inşallah .. Amin.

saol canm.sorma o unutkanlık bende de hat safhada bu aralar hatta dün akşam olanı anlatayım da bir gülümse ;

bulaşık makinesini çalıştırdım 3 gösterge bulunan yerde 1 tanesinde ışık yandı.Düşünüyorum düşünüyorum sembollere bakıyorum şu su kesikse yanıyor,şu parlatıcı bittiğinde yanıyor Allah ım bu ne ya arıza mı verdi yoksa diye düşünüyorum derken eşim geldi.Bakar mısın dedim Kendisine de anlattım şu şu ,bu bu peki bu nedir fikrin var mı dememle tuz ışığı olmasın dedi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bön bön bakıp ne oldugunu anlamaya çalıştım dakikalarca. Eşime unutkanlık artarsa dikkatli ol dedim :) Bende ki unutkanlık bu boyutlarda yani.ilk defa da makine kullanmıyorum annem ben ilk okuldayken beridir kullanır.
Gebelikten mi nedendir bilemedim vallahi.Umarım ilerlemez.
hiç bu kadar olmamıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…