2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım çok geçmiş olsun.. sıkma tatlı canını diyecem ama fayda etmeyecek biliyorum.. bu dakikadan itibaren yapacak bir şey olmadığına göre hayatımızıda daha fazla karartmanın anlamı yok. evet çok düşlerin hayallerin olabilir ama bu son değilki. tekrar hamile kalabilir ve tekrar o hayallerine kavuşabilirsin. sadece 2-3 ay sabretmek. lütfen üzülme ve başını dik tut.. öpüyorum kocaman.. allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin çocuk isteyen herkese..amin..amin..amin..

kızlar benim bhcg 2 gün önce 1280 çıktı bugün yapıldı değer büyük bin diyo ama kesin sonuç yok bu ne şimdi
canımm bitanemmm farklı bir yerde yaptırmışsın testi ve test 1000 üstünü göstermiyor >1000 olarak gösteriyo benimkni öle gösterdiii sakın korkmaa sıkıntı yokkk

Günaydın annecikler
2 gün önce adet tarihinden 1 gün önce bhcg 97 çıkmıştı.
Bugün testimizi tekrarlicaz,inşallah düzenli gidiyodur.
Bu arada ağrım az da olsa devam ediyo ama yatarken yok gibi.
Korkudan fırsat buldukça yatıyorum.
Cumartesi doktor amcaya gidicez bakalım kesemiz görüncek mi

canım benimde karın ağrılarım devam ediyor. hemde ilk günden beri. kan tahlillerinde bir problemim yok çok şükür. ama önce keseyi sonra bebeğimi, sonrada kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. çünkü bu karın ağrısı beni korkutuyor çokta fazla kendimi kaptırmak istemiyorum.. inşallah gebeliklerimiz sağlıklı sıhhatli devam eder amin. bu arada sonucunu bildir mutlaka..

günaydın kızlar...inşşş bu defaaa bişeycikler olmaz bebişlerimize.ama tabiiii dikkat ediyoruzz kendimize fırsat buldukça dinlenelim ayaklarımızı uzatalım
bende burdayıımm midem feciii hayırlısıı
aaaa yoksa hamilelik bulantıları mı başladı...inşş çok fena olmadan hafif hafif geçirirsin

inşşallah sorun yaşamazsın canım kendine dikkat et ....doktora gidince de sor bakalım bu kadar ağrı neyin nesi imişş....ama kanaman yoksaaa korkmaaa.

inşşallah sorun yaşamazsın canım kendine dikkat et ....doktora gidince de sor bakalım bu kadar ağrı neyin nesi imişş....ama kanaman yoksaaa korkmaaa.

çarşamba günüydü randevum sordum hamileliğin etkileri normal dedi çokta ilgilenmedi açıkcası, ama şimdi perşmbe gününe randevu aldım başka hastaneden ona sorucam bakalım. kanama,akıntı başka hiç bir şey yok. sadece ağrı var..

iyi o zaman ferahlat içiniii....bişey olmaz olmaz rabbimin izniylee

nsılsınız bakalımm benım bebegımm kasık agrısı ve bel agrıı devam edıyor ıstahım yıyesım sıfırr zorla yıyorumm tahın pekmez ve fındık yemeye caısyorum bolcaa kıı kalbımız gusel gelıssın dıe ınsl.... tavsıye de ederımm hanımlarr carsamba keseyı gormeye gıdecegızz ınsl..haydı hayırlısıı dua ıle ınsllll

çarşamba günüydü randevum sordum hamileliğin etkileri normal dedi çokta ilgilenmedi açıkcası, ama şimdi perşmbe gününe randevu aldım başka hastaneden ona sorucam bakalım. kanama,akıntı başka hiç bir şey yok. sadece ağrı var..

Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
canımkorkma benimde kasık batmaları oluyor canım bak ben çalıştığım halde rapor verdi dr um hiç kalkmadan yatıyorum herşeyi eşim yapıyo benim 2 kaybım var öncesinde + çift ra him yarında yardıma annecim gelcek inşallahh eşin yardımcı olmuyosa bile sıkıca giyin ve hep yaaatttt çok dikkat et

Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:

normal ıs cnmm o agrılar bebklerımız yerlesmeye sıkı sıkı tutunmayacalısıyorlaya ondanmısss ark.3aylık dr öle dmıs onlaraaa bende ara ara ısımı bıtırıncee ayaklaımı dıkıp yatyrmmm agır ıs yapmıyormmm fılan bu hafta kayın anneml er glyr ck skrr bız bereber oturdugumuz ıcınsorunummolyacakk bendede ıstahsızlıkk ve bas donmesıı yogunn ya sızdeeeeeeeeeeee

selam kızlar. dün kahverengi lekelenme oldu. bir iki damla ama soluğu doktorda aldık. ultrasonda kese göründü ve hamileliğim devam ediyormuş ama bunun düşük tehtidi olabileceği için serum vermemiz gerekli dedi doktor . bir şişe sarı renkte serum yedim. progestan hapına başladım. şimdilik lekelenmem yok. İnşallah bir dahada olmaz.doktor ıstırahat verdi. 10 günlük ilişki yasağı koydu. 16sında tekrar gidicez kalp atışlarını İnşallah görürüz.

Son düzenleme:
kızlar ben şimdiden pazartesi sendromunaa girdimm....haftasonu dinlendim yaa akıntım baya azaldı ne ağrı ne sızı hiç bişey kalmadı ama iş başlayınca koştur koştur yine aynısı olacak diye korkuyorum...pufffff keşke evimin hanımı olsaydımmm

geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız hastahaneye gitmekle bak önlem alınmış hemenn dikkat et kendineee....bir daha olmaz inş.yaaa ben çok tedirgin olmaya başladım...şunun şurası kaç kişiyiz şimdiden iki üç arkadaşımızın düşük durumları varr.....ayyyy neee zormuşş sağlıklı bebek yapmakk.....hamile kaldığına sevinemiyor insan.

canım çoook geçmiş olsun rabbim sağlıkla uzun ömürle kucağına almayı nasip etsiinn

mutsuz anne adayı geldi.. iştahsızlık baş dönmesi halsizlik bulantı hepsi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…