kızlar benim bhcg 2 gün önce 1280 çıktı bugün yapıldı değer büyük bin diyo ama kesin sonuç yok bu ne şimdi
selam değerli anne adayları.
ben artık anne adayı değilim
bebeğim beni bırakıyo.kanamam başladı dün akşam.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
bebeğin düşüyor dedi.bekleyelim 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi.
düşmezse kürtaj olcakmışım
ilk bebeğimdi ve doktor hatasından olduğunu düşünüyorum onu kaybediyorum.
inşallah ben de bir gün sizler gibi önce anne adayı sonra anne olurum.
size de hayırlı hamişlikler diliyorum.
sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.
canımm bitanemmm farklı bir yerde yaptırmışsın testi ve test 1000 üstünü göstermiyor >1000 olarak gösteriyo benimkni öle gösterdiiikızlar benim bhcg 2 gün önce 1280 çıktı bugün yapıldı değer büyük bin diyo ama kesin sonuç yok bu ne şimdi
Günaydın annecikler
2 gün önce adet tarihinden 1 gün önce bhcg 97 çıkmıştı.
Bugün testimizi tekrarlicaz,inşallah düzenli gidiyodur.
Bu arada ağrım az da olsa devam ediyo ama yatarken yok gibi.
Korkudan fırsat buldukça yatıyorum.
Cumartesi doktor amcaya gidicez bakalım kesemiz görüncek mi
günaydın kızlar...inşşş bu defaaa bişeycikler olmaz bebişlerimize.ama tabiiii dikkat ediyoruzz kendimize fırsat buldukça dinlenelim ayaklarımızı uzatalımGünaydın annecikler
aaaa yoksa hamilelik bulantıları mı başladı...inşş çok fena olmadan hafif hafif geçirirsinbende burdayıımm midem feciii hayırlısıı
canım benimde karın ağrılarım devam ediyor. hemde ilk günden beri. kan tahlillerinde bir problemim yok çok şükür. ama önce keseyi sonra bebeğimi, sonrada kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. çünkü bu karın ağrısı beni korkutuyor çokta fazla kendimi kaptırmak istemiyorum.. inşallah gebeliklerimiz sağlıklı sıhhatli devam eder amin. bu arada sonucunu bildir mutlaka..
inşşallah sorun yaşamazsın canım kendine dikkat et ....doktora gidince de sor bakalım bu kadar ağrı neyin nesi imişş....ama kanaman yoksaaa korkmaaa.
çarşamba günüydü randevum sordum hamileliğin etkileri normal dedi çokta ilgilenmedi açıkcası, ama şimdi perşmbe gününe randevu aldım başka hastaneden ona sorucam bakalım. kanama,akıntı başka hiç bir şey yok. sadece ağrı var..
ınsll hep beraber guse gusel gebelıkler gecırecegızzzz bnm dr tavsıy e etmedı cnm ondannnnasılsınız kızlar bız dun ıkıncı kanımızı verdık geceye kdr dısardaydık esımle yemek ıstahımolmadıgı ıcın eltımlere gıttık eltım pısırdı sagolsunben yedım:)sonra on gıbı geldıkk cok yorgunduk vakıtım yoktu haber edemedımm sızlerede
degerımız artmız cokk sukur
1.kanda 477 di
2.860 larda dedıı normal gebelık dedıı snra ben oturdum agladımmdr ddı ne oluyor dıe esımde dedı bız bunu 4senddır bklıyoruz dıyeee cokk suku rabbıme bu duyguyubıze tatdırdıı herkezlerde tatsın ınsllcarsamba keseyı
fındık,tahınlı pekmez,uzum yemeye basladık kalbımız saglıkla gelıssın dıye gorecegızzzzz dua edın ınsllll sonrasındada cevız yıyecegızzve bol balıkkk hehehe o vakıtt 5 haftalıgız bız bebegımleee esım dıyor nıe erken ogrendıkk kese ıcın bıle beklemek zor dıe bend e dedımm 4 sene bekledıkk 4 gun daha beklerız dıye ıınsl....
bız ole dıyorduk deger yuksek dıe ama dr normal tek gebelık dedı ama daha keseyı gormedıkkbelkım olurr cunku ruyamdaa ıkı tane bılezık taktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı dıcem ama kırmızılar gelmısolsun rabbımmm sabrını denıyor cnmm dua ıle ınsl sende tadarsın bu duyguyuuuuuuuuuu
haydı hayırlısı cnmm bnmde 860 lardayım dr 4 haftalık dedı amam bılmemkııı:))
saglıcakla kucagımıza alırız ınsll
cnmm hormanlardann ınsl gececekkk cok guzel seyler yasayacagız dua ıle ınslll onutmayalımkıı bebekler kısmetlı dogar bereket getırır evlereee bızde ev almayı dusunuyoruzzz bakalım bebegımın kısmetıyle bır anda alırız belkımmmmmm
aynen sık ıdrar bel agrısııı kasık lar full batlıcak gıbı ve gazzzz sorunu heheheolsunbebegım saglıkla tutunsun annesıne deee ben gazmann olurum hehehe
cnm bay 26 eylülüdü
kanda 474 görünce doktorda aldım soluğu
bi şey demedi iyi herşey olması gerektiği zamanda olması gerektiği bgibi dedi
doktor tanıdık cnm bi sakıncası olsa bakmazdı die düşünüyorum
biz rahatız zaten bi sıkıntımız yok şimdilik
sadece ben bebeğim ve babası deli gibi 13 kasımı bekliyoruz kalp atışını duyalım die
haydı hayırlıs ınsll cnmmmm rabbımkucagımıza almayı nasıpp aetsın ınslll kese 2000 lerde goruluyırmusss cnmm ben cuma gunu 860 lardaydımmm hayırlısı bakalımm duaileee bnm bat da 29 eylul duuselam , bende dün öğrendim hamile olduğumu. sat 3 ekim di. dün kan testim 1200 çıktı.henüz doktora gitmedim. kese ne zaman görülür acaba ?
bnm dr 2000 lerde gozukur dedııı cnmmoo değerin baya iyi cnm öğrendim gebe olduğumu ki benim değerim 474 idi
ertesi gün doktoruma gittim
karnımdan göremedi ama altan gördü keseyi
karnından da 1000 geçince gözüküyo dioler ama sen bilrisin
hatta benim doktorum iyiyki erken gelmişsin dedi
dış gebelik olabiliyo dedi
önce korktum ama sonra çok sevindim rahim içi gebelik diyince
ayyy bende 4 sendır beklıyorumm kader tasımmınsl kalıcı gebelıklerımız olurr bende sebebsız ınfrtılıte deyımm ve 4 sendır hıc gebe klmadımben inanamıyorum öle heyecanlıyım ki.. daha önce 2 tüpbebek denemem olmuştu. bu sefer hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden oldu çok şükür.. pazertesi doktora gidicem.. işallah herşey yolundadır.. tedirginim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..bısde ocak subat gıbı tup dusunuyorduk ama cokk sukur gerek kalmadan geldı bebegımmmm dua ıle ınslll
canım rabbım sabır versın ennn hayırlısını enn saglıklıısnıkısa zamanda nasıp etsınınslll dua ett sabırın artsın ınsllll dua ıleeeselam değerli anne adayları.
ben artık anne adayı değilim
bebeğim beni bırakıyo.kanamam başladı dün akşam.
sabah da doktora gittik ama kendi doktoruma değil,değiştirdim artık onu sevmiyorum.
bebeğin düşüyor dedi.bekleyelim 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi.
düşmezse kürtaj olcakmışım
ilk bebeğimdi ve doktor hatasından olduğunu düşünüyorum onu kaybediyorum.
inşallah ben de bir gün sizler gibi önce anne adayı sonra anne olurum.
size de hayırlı hamişlikler diliyorum.
sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.
hastanemı degıstırdınkı cnmmkızlar benim bhcg 2 gün önce 1280 çıktı bugün yapıldı değer büyük bin diyo ama kesin sonuç yok bu ne şimdi
ınsll cnm ama 2000 olmadan baktırma bosuna radyasyon almaa bnm dr öle dedı 2000 olunca goruruz dedıı tmm ınsll dua ıleeeGünaydın annecikler
inşşallah sorun yaşamazsın canım kendine dikkat et ....doktora gidince de sor bakalım bu kadar ağrı neyin nesi imişş....ama kanaman yoksaaa korkmaaa.
canımkorkma benimde kasık batmaları oluyor canım bak ben çalıştığım halde rapor verdi dr um hiç kalkmadan yatıyorum herşeyi eşim yapıyoBenimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
canımkorkma benimde kasık batmaları oluyor canım bak ben çalıştığım halde rapor verdi dr um hiç kalkmadan yatıyorum herşeyi eşim yapıyobenim 2 kaybım var öncesinde + çift ra him yarında yardıma annecim gelcek inşallahh eşin yardımcı olmuyosa bile sıkıca giyin ve hep yaaatttt çok dikkat et
selam kızlar. dün kahverengi lekelenme oldu. bir iki damla ama soluğu doktorda aldık. ultrasonda kese göründü ve hamileliğim devam ediyormuş ama bunun düşük tehtidi olabileceği için serum vermemiz gerekli dedi doktor . bir şişe sarı renkte serum yedim. progestan hapına başladım. şimdilik lekelenmem yok. İnşallah bir dahada olmaz.doktor ıstırahat verdi. 10 günlük ilişki yasağı koydu. 16sında tekrar gidicez kalp atışlarını İnşallah görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?